ευχαριστώ Νικόλα
το μυστικό είναι στα φρένα.Τα φρένα είναι μεγάλος κλέφτης σε κάνει να πιστεύεις οτι μπορείς να οδηγήσεις γρήγορα. όσο λιγότερα φρένα κουβαλάς πριν και κυρίως κατα τη διάρκεια της στροφής τόσο περισσότερα λάθη γίνονται. Αν οδηγάς χωρίς φρένα τότε οι γραμμές είναι εύκολο να κρατηθούν καθαρές.
έχω πολυ δρόμο όμως ακόμα μπροστά μου
δύσκολη η μέρα του Σαββάτου. έχει πολυ περισσότερη παντόφλα απο τις καθημερινές. αν τα καταφέρω θα είναι πάντως γιατι τους έπεισα να πάμε όλη οι οικογένεια μαζι. αλλιώς μπορεί και να μη κατέβω
Εκεί θα είμαστε![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Τι έγινε ρε παιδιά ;
Φωτο απο την ιστορική, 1η απονομή του Κυπέλου Λεσχών δεν έχει;;
Και του χρόνου, που θα είμαστε ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι για το back2back!
Αμηχανος
Εγώ δεν κατάφερα να πάω αλλά 2 κούπες σιγουρα έχουν έρθει εδω.... (απ ότι έμαθα)
Η 1 θέση ατομικού που είναι και πιο δύσκολη
και ο διαγωνισμός φωτπγραφίας.
-Η πρώτη φορά μετά από χρόνια που δεν κατάφερα να πάω-
ανανήψαντας
Ιδού η κούπα! Τι τσουλού και μλκιες..![]()
Congrats και πάλι στο team για την φοβερή προσπάθεια που έγινε και σαρώσαμε όλους τους αντιπάλους..![]()
Στα ατομικά βραβεία είχαμε το βραβείο φωτογραφίας που πήρε ο Κτινούλης μας, Nίκο πολύ όμορφες πραγματικά όλες, δεν χανότανε αυτό το βραβείο.
και την 2η θέση στο Ατομικό απο τον Ghostdog που μετά απο 9 χρόνια προσπαθειών, ατυχιών κατάφερε να το σηκώσει (του έφερα γούρι που επιτέλους καταφέραμε μετά απο 8 χρόνια να κάνουμε παρέα ένα ολόκληρο 36ωρο :P ) . Μπράβο Τασούλη, άντε και στην 1η θέση![]()
Τελευταία τροποποίηση από Mariner; 29/05/2016 στις 19:18.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Και 3η θέση στα 2καβαλα
Μας βγηκαν οι τρικεφαλοι (να τα λέμε κι αυτά!)
Μπράβο Τασο και Αρη και σε όλη την ομάδα!
Τελευταία τροποποίηση από tsak8; 29/05/2016 στις 20:24.
Αμηχανος
Ξέρει κανένας πόσα ήταν τα χλμ στο χλμμετρημένο?
ανανήψαντας
Γιατι ρε Ακη,μια χαρα το δειχνει.
https://youtu.be/9No9LkIaNv4