Το ότι ανήκουν στην παράγκα της Χόνδα, δεν το ξεχνάμε.
Το ότι ο Τζανής εννοείται πως χέστηκε για το τι συμβαίνει πίσω του και το αν τον βλέπουν μέσα στα σκοτάδια ή όχι, το αγνοούμε, αφού είναι γκρίνια και σε τελική ανάλυση εκείνος βλέπει μπροστά του άρα όλα καλά... Θα τα φτιάξει με ορίτζιναλ Σοϊχίρο λαμπτήρο στην πρώτη ευκαιρία, φαντάζομαι, για να μην κάνει το μπάτμαν στις κεντρικές λεωφόρους που διασχίζει κάθε μέρα. Γιατί καλά τα λέμε για τους άλλους αλλά να βλέπουμε και την καμπουρίτσα μας
Ο κίνδυνος δεν ήταν τόσο από αυτόν όσο από τους μονόφθαλμους λοκάλιους. Πολλοί οι "ανάπηροι" στην επαρχία. Αλλά να μου πεις, που να βρουν λεφτά για λάμπες τα παιδιά, ανέχεια, ξέρουν και τον δρόμο απ' έξω, τους προστατεύουν και τα βλαχοχλώριανς που τους δίνουν την δύναμη... The farmer empire strikes back.
Ξέρει κανείς αν από Αθανασιο Διακο προς Δάφνη αν έχει άσφαλτο ή χώμα η διαδρομή;
Δεν το έχω κάνει αλλά ο ΓούγλησΜαπς δείχνει πατημένο χωματόδρομο από εκεί που στρίβεις αριστερά για Δάφνη μέχρι ένα σημείο..
Μέχρι εκεί έφτασα και εγώ. Δε πάει παρακάτω.
από Αθανάσιο Διάκο προς Καστριώτισα μέχρι τη διασταύρωση αριστερά για Δάφνη έχει πολύ ωραία καινούργια άσφαλτο. ένα λούνα πάρκ σκέτο. αλλά από τη διασταύρωση προς Δάφνη μέχρι Δάφνη βατό χωματόδρομο