Σελίδα 18 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 2022

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παρέλαβα την Παρασκευή που μας πέρασε τον Kfl+ (κλώνο, βεβαίως της tobeco καθώς γνήσιο δεν έβρισκα πουθενά) πρώτες εντυπώσεις; άριστες! το εργαλείο σπέρνει ντουμάνια και θερίζει γεύσεις!
    (thanks, Τόλη)

Το πρόβλημα, τώρα, είναι στα mod που έχω.
    Έχω από πέρσι το istick 20w της elaf (γνήσιο) την προπερασμένη βδομάδα είχα πάρει και τον istick 60w με αποσπώμενη 18650 μπαταρία.
    Στις δοκιμές που έκαν το σουκού, και που μου επιβεβαίωσε σήμερα και έμπειρος συνάδελφος, το 20αράκι σκοτώνει ενώ το 60 σέρνεται.... τι παίζει; όταν βάζω τον kfl+ στο 20αρι δείχνει 1.3 ohm την αντίσταση και στο 60αρι δείχνει 1.26
    Όταν δε, τα βάζω να χτυπάνε στα 9 watt π.χ. στο 20αρι έχω τρελό ντουμάνι και χτύπημα ενώ στο 60αρι υποτονικό έως και ασθενικό....δεν θα έπρεπε να γίνεται το ανάποδο;
    Να το γυρίσω πίσω ως προβληματικό; το είχα πάρει από ένα μαγαζί στην Γλυφάδα.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ποια 18650 του βάζεις;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    @bowleno τα βόλτ θα πρέπει να παίζουν απο 3,8-4,2. Με πχ 1,57Ω αντισταση στα 4,00 volt, διαβάζω 10,2 watt. Με 0,7 στα ιδια βόλτ ήθελε κάπου 20τόσα watt (δεν θυμάμαι ακριβως) .Δοκίμασε να βάλεις τα βολτ μεταξυ 3.8 -4,2 και ξαναδές το μια
    there's no such thing as impossible

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Παρέλαβα την Παρασκευή που μας πέρασε τον Kfl+ (κλώνο, βεβαίως της tobeco καθώς γνήσιο δεν έβρισκα πουθενά) πρώτες εντυπώσεις; άριστες! το εργαλείο σπέρνει ντουμάνια και θερίζει γεύσεις!
    (thanks, Τόλη)

Έχω από πέρσι το istick 20w της elaf (γνήσιο) την προπερασμένη βδομάδα είχα πάρει και τον istick 60w με αποσπώμενη 18650 μπαταρία.
    Στις δοκιμές που έκαν το σουκού, και που μου επιβεβαίωσε σήμερα και έμπειρος συνάδελφος, το 20αράκι σκοτώνει ενώ το 60 σέρνεται.... τι παίζει; όταν βάζω τον kfl+ στο 20αρι δείχνει 1.3 ohm την αντίσταση και στο 60αρι δείχνει 1.26
    Όταν δε, τα βάζω να χτυπάνε στα 9 watt π.χ. στο 20αρι έχω τρελό ντουμάνι και χτύπημα ενώ στο 60αρι υποτονικό έως και ασθενικό....δεν θα έπρεπε να γίνεται το ανάποδο;
    Να το γυρίσω πίσω ως προβληματικό; το είχα πάρει από ένα μαγαζί στην Γλυφάδα.....
    Τα I stick δεν φημίζονταν για την ακρίβεια στα ρεύματα τους.
    Συνήθως τα 20αρια επαιζαν σε περισσότερα βατ απο τα αναγραφομενα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    εγώ είμαι με 3 kfl+ & χρησιμοποιώ μόνο αυτούς, για πολύ καιρό.
    mods δουλεύω eleaf40 (ψοφάει σιγά-σιγά), eleaf50 (τριμπούρδελο), & πρόσφατα cloupor mini+ με αποσπώμενη μπαταρία (κεντάει αυτό).

@ Bowleno, & τους τρείς λοιπόν τους δουλεύω σε Volt και όχι Watt.
    δηλαδή βάζω 4,2volt, το ανώτερο, & ότι watt μου δείξει το mod, (που είναι ανάλογο της εκάστοτε αντίστασης), δεν με απασχολεί.
    κάνω δουλειά έτσι.
    αυτό ήταν tip απο τον τύπο στο vapeland Χαλανδρίου & μου έλυσε παρόμοιες απορίες με τις δικές σου.
    PFC

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ποια 18650 του βάζεις;
    αυτήν εδώ έχω πάρει, μου την σύστησε ως πολύ καλή....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aνεμος Προβολή μηνύματος
    @bowleno τα βόλτ θα πρέπει να παίζουν απο 3,8-4,2. Με πχ 1,57Ω αντισταση στα 4,00 volt, διαβάζω 10,2 watt. Με 0,7 στα ιδια βόλτ ήθελε κάπου 20τόσα watt (δεν θυμάμαι ακριβως) .Δοκίμασε να βάλεις τα βολτ μεταξυ 3.8 -4,2 και ξαναδές το μια
    Με αντίσταση 1,26 (όπως λέει το mod) και βάζοντας 12 watt, δείχνει 3.88v και παίζει ας πουμε κάπως καλά.....να ανεβάσω κι άλλο η θα φάω καμμένο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Λες; δεν έχω και άλλο mod για να κάνω συγκρίσεις
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

αυτήν εδώ έχω πάρει, μου την σύστησε ως πολύ καλή....

Με αντίσταση 1,26 (όπως λέει το mod) και βάζοντας 12 watt, δείχνει 3.88v και παίζει ας πουμε κάπως καλά.....να ανεβάσω κι άλλο η θα φάω καμμένο;

Λες; δεν έχω και άλλο mod για να κάνω συγκρίσεις
    20A, καλή είναι, δεν είσαι και κάτω απο 1Ω...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    (thanks, Τόλη)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aνεμος Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chillipf Προβολή μηνύματος
    εγώ είμαι με 3 kfl+ & χρησιμοποιώ μόνο αυτούς, για πολύ καιρό.
    mods δουλεύω eleaf40 (ψοφάει σιγά-σιγά), eleaf50 (τριμπούρδελο), & πρόσφατα cloupor mini+ με αποσπώμενη μπαταρία (κεντάει αυτό).

@ Bowleno, & τους τρείς λοιπόν τους δουλεύω σε Volt και όχι Watt.
    δηλαδή βάζω 4,2volt, το ανώτερο, & ότι watt μου δείξει το mod, (που είναι ανάλογο της εκάστοτε αντίστασης), δεν με απασχολεί.
    κάνω δουλειά έτσι.
    αυτό ήταν tip απο τον τύπο στο vapeland Χαλανδρίου & μου έλυσε παρόμοιες απορίες με τις δικές σου.

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω.
    Το istick20 βαράει παραπάνω απο ό,τι γράφει.Πήγαινε με τα volt και θα έχεις σωστά αποτελέσματα.Καλά και 4,3 volt να πας δε χάλασε ο κόσμος.Αν εχεις σωστή τροφοδοσία δε θα φας καμμένο.Αν φας,θα το καταλάβεις.Η τζούρα εντάξει;
    Την εχω και εγώ αυτη τη μπαταρία.Εχω την εντύπωση πως πήρε καιρό μεχρι να σταθεροποιήσει την αποδοσή της.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    όσο και να μην δείχνει σωστά το 20άρι είναι δυνατόν να είναι τόση η απόκλιση στην ένδειξη που να δικαιολογεί τη διαφορά απ το τρελό ντουμάνι στο ασθενικό; Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει...

edit: το ανάποδο γιατί να γίνεται; τα 9W θεωρητικά είναι 9W είτε στο 20άρι είτε στο 60άρι.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

(thanks, Τόλη)

το 20w είναι (κάρα)-παλμικό, δηλαδή βαράει όπου νά'ναι με μέσο όρο τα watts που του δίνεις.
    το 60w είναι καλύτερο σε αυτό τον τομέα με μικρότερο εύρος στον παλμό (PWM) και είναι πιο ακριβές, ντάξει δεν είναι γραμμικό.

πρακτικά, για να έχεις την ίδια "εμπειρία χρήσης" πρέπει να βάζεις το 60w ψηλότερα.
    surfing the wild side

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πήρα το fiber freaks density no2.

Γιατί λέτε ότι είναι πιο σκληρό? Η διαφορά είναι μάλλον αμελητέα! Πήρα κάτι άλλο απ' αυτό που συζητούσατε?

Το νο1 τι διαφορά έχει?

Η γεύση είναι υπό διερεύνηση. Η πρώτη επαφή είναι ευχάριστη γιατί αρχικά δε μου βγάζει αυτή τη μπαμπακίλα μέχρι να στρώσει.

Αλλαγή θέλει στην ίδια συχνότητα με το βαμβάκι φαντάζομαι σωστά?
    Sent from me using a computer.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Δε ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που έχω εγώ. Καλό είναι πάντως δεν αντιλέγω. Σκληρό εννοώ, σκληρότερο από το βαμβάκι και λίγο δυσχρηστο μέχρι να το μάθεις.
    Το Νο1 νομίζω είναι αυτό που τρίβεται εύκολα. Ο Sniper θα ξέρει καλύτερα. Συχνότητα αλλαγής όπως το βαμβάκι το δουλεύω εγώ. Αντίσταση και fiber μαζί αλλαγή δηλαδή.

Το έχουν αλλάξει.

Τα Νο 2 παραμένουν όπως ήταν. Ρads σκληρά. Τα κόβεις στη φορά της ίνας 3 φορές τον πυρήνα της αντίστασης.

Τα Νο 1 ήταν όπως και τα cotton bacon. Τα έφτιαχνες/έκοβες με τα δάχτυλα. Όχι πλέον. Δυσκολεύομαι να καταλάβω το τι και πως προς το παρόν μ' αυτά.

Μαζί με την αντίσταση στέλνω και το φυτίλι εγώ, απ' ότι κι αν είναι.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δε με δυσκόλεψε κάπου στο στήσιμο.

Από θέμα απορροφητικότητας πρέπει να είναι είναι κλικ κάτω απ' το βαμβάκι.
    Στη γεύση με μπερδεύει λίγο αλλά δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.
    Sent from me using a computer.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Εγω πάντως που δοκίμασα το 1, μου έφερνε υποψία καμένου.
    Λογικά μπορεί να έφταιγε το υγρό, που εκείνο το διάστημα ήταν κάπως πηχτό, λόγω πηχτής βάσης που χρησιμοποίησα.
    θα του ξαναδώσω άλλη μια ευκαιρία το απόγευμα, (με κανονικά υγρά τώρα)
    PFC

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13