ΠΟΙΟΣ Ρόσι?????
Έλα όλοι μαζί...εεειιιι οοοππππ
ΠΟΙΟΣ Ρόσι?????
Έλα όλοι μαζί...εεειιιι οοοππππ
Ride(s) the wind of change...
...εγω απορω μ εκεινους που τον υποστηριζουν...ρε φουστη μου τι χαρα να σου δινει αυτη η ξινοφατσα....Τι..ειχε spin το λαστιχο λεει στην 5-6τη στην ευθεια..γτ ρε παπαρα για τους αλλους δεν ειχε spin.....μπουκωσε τωρα το στομα σου με γλυφιτζουρια.
Σοβαρά τώρα, τα ισπανάκια πρέπει να ανοίξουν λαγούμι να κρυφτούνε. Να σε κερδίζει ο "ξοφλημένος" 37 χρόνων.... με απόλυτη κυριαρχία σε χρονομετρημένα δοκιμαστικά και στον αγώνα... όχι σοβαρά τώρα σκεφτείτε το... πιο σκατά ψυχολογία πεθαίνεις...
Ειχα να χαρω τοσο απο το euro 2004, rossi επικος μας τρελανε τους ξεφτιλισε μεσα στο σπιτι τους, ο ξινος με την κοπελια του κοιταζονταν σαν να ειχαν χεστει πανω τους... Δεν καταλαβαν απο που τους ηρθε λεμε.... Μπραβο στο γιατρο!!
Κανα burn out θα δουμε???
οκ λοιπόν πέρα από τα πανηγύρια,
ο Βαλεντίνος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, pol position, πρώτος από την αρχή μέχρι το τέλος και best lap εαν δεν απατώμαι.
Βαρετός γενικά αγώνας.
ο Λορένθο πήγε να παρει τη πρωτιά στους γύρους 1-2 και μετά να φύγει κλασικά μπροστά, δεν του βγήκε, άρχισε τη κλάψα
για το λάστιχο.
ο ΜΜ
ο Πεντρόσα
γενικά τα Χόντα
τα ντουκάτι όπως πολλοί το περιμέναμε στην Ευρώπη θα παλεύουν με τις δορυφορικές ομάδες. Σαν χιλιάρια σε πίστα καρτ μοιάζουν.
κρίμα για το Ντόνι αλλά και να μην εγκατέλειπε απογοήτευση ήταν.
Μπράβο στα σουζούκι
Πάει και η Jerez.
Τι μου άρεσε.
1. O Rossi. Απόλυτος κυρίαρχος.
2. Ο ΜΜ που δείχνει ώριμος. Τέτοια εποχή πέρσι, σε ανάλογες καταστάσεις έπεφτε και έχανε βαθμούς. Τώρα πέρνει ότι μπορεί, είναι πρώτος στην βαθμολογία και δεν ρισκάρει.
3. Ο Aleix μπροστά από τον Viñales, που ενώ ήταν wow ξαφνικά οι ίδιοι τον βάφτισαν κουλό. OK όχι ακριβώς αλλά πάνω κατά έτσι. Τώρα αποδεικνύει ότι μπορεί να βασιστεί η Suzuki σε αυτόν την επόμενη χρονιά. Όλα αυτά, αν δείξει και σταθερότητα.
4. Ο Dovi, αλλά το να "λυπάσαι" κάποιον, δεν είναι ότι καλύτερο.
Τι δεν μου άρεσε.
1. Το θέαμα. Περίμενα σε αυτήν την πίστα πραγματική μάχη, γιατί και οι τέσσερις είναι δυνατοί.
Βρέθηκε ο Rossi που έδειξε ανίκητος. Στόματα δεν έκλεισε. Σιγά να μην έκλεινε, λες και χρειάζεται κάτι τέτοιο.
2. Το Dulapi. Κρίμα που έμεινε από retarder το ένα, στην φυσική του θέση το άλλο. Μάλλον πρέπει να αλλάξουν και άλλο οι κανονισμοί και να βάλουν μερικά φτερά ακόμη. Τώρα και στην ουρά.
3. Η θέση του ΜΜ
4. Pedrosa, σταθερή αξία. Αργεί ο Rins;