Καλησπέρα .... παιδιά.
Και εγώ για το δεύτερο λέω. Όχι ότι κλέβουν αλλά καλό είναι να μη μείνουν 10+ μηχανάκια κάπου 4 χλμ. από εκεί που πάμε.
Πάντως καμμία σχέση οι τιμές με πριν 4 χρόνια. Μπορεί να είναι και διπλάσιες κοντά. Άκου 15€ η μηχανή!!!!!! Ούτε τσιπούρα αλανιάρα να ήταν.
Πάντως είμαι σε ότι κανονιστεί μέσα.
Ηλία για δες και αυτό,
http://www.booking.com/hotel/rs/slav...=total;ucfs=1&
Για μια διανυκτεύρεση + τις μπύρες που θα εχουμε πιει δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Εχει 30 το δίκλινο + 10 το γκαράζ οπότε βγαίνει 20 ευρώ το άτομο με πρωινό απ ότι είδα.
Και ο πεζόδρομος είναι 15 λεπτά από εκεί.
Ρίχτε και μια ματιά σε αυτό:
http://www.booking.com/hotel/rs/miss...=total;ucfs=1&
Μείναμε το προηγούμενο καλοκαίρι και για την τιμή του είναι VFM...
Ασφαλές πάρκινγκ, περίπου 20 λεπτά από το κέντρο.
Η αντίστοιχη Kamenitza της Σερβίας λέγεται Jelen, αν και η Lav είναι εξίσου καλή...
Καλό ταξίδι!!!
![]()
pivo pivo pivo
Μέσα σε ότι διευκολύνει.αν χρειάζεται να στείλουμε και φράγκα no problem![]()
Αφού υπάρχει πάρκινγκ κλειστό στο δεύτερο και εγώ είμαι μέσα. Μια χαζή ερώτηση, έχει μονά κρεβάτια γιατί από φωτό είδα διπλό
Είναι 2 κτίρια - 2 επιχειρήσες, το ένα μοτέλ και απέναντι είναι το ξενοδοχείο. Το υπόγειο πάρκινγ είναι κοινό.
Εμείς είχαμε μείνει στο μοτέλ, δεν είχαμε πάρει πρωινό, και είχαμε κλείσει μ;esv booking.
Η γυναίκα που την ρώτησα μου είπε ότι για ενα βράδυ θα ξαναέμενε στο ιδιο άνετα.
ηλια κ γω με την παρεα...στο 2ο ...καλυτερα την μηχανη στο παρκινγκ. ετσι κ αλλιως στο 1ο θελουμε τουλαχιστο 3 ταξι για το κεντρο, τοσα ατομα που ειμαστε
..without engineers, science is just philosophy..
Καλησπέρα,
Να δωσω 2 tips μιας και το κανω συχνα Θεσσαλονικη Βελιγραδι λογω δουλειας.
http://goo.gl/2ighgH αυτη εδω δουλευει. Παθών.
Με 157 αντι 110 έγραψε, και 2 μηνες διπλωμα + 175€.
Η παραβαση έγινε στις 15/6 και προχτες με πηραν απο το τοπικο τμημα, να παω να υπογραψω.
Σερβια παίζουν EVO 10 + Skoda superb πολιτικά (με μαυρα φιμέ μπρος πισω) τα οποία τα εχω πετύχει ουκ ολιγες φορες στο κομματι Νις-Βελιγραδι που ειναι αυτοκινητοδρομος, και τα οποία σταματούν και βεβαιώνουν κατευθειαν την παραβαση.
Μέχρι 140 δε σε γραφουν πάντως, τσεκαρισμένο και με ντόπιους συνεργάτες.
Βελιγράδι με μηχανή μια φορά έχω πάει μόνο. Δεν είχα κλείσει ξενοδοχείο ήμουν και κουρασμένος, θυμάμαι οτι τα παρκινγκ στο κεντρο (τουλάχιστον 4 μεγαλα που ειχα ρωτησει) δεν δεχόντουσαν μηχανές. Την αφησα κι εγω στο δρόμο σε κεντρικη μεν περιοχη, χωρις κανενα πρόβλημα.
Το Miss Depolo Guest house στο Βελιγράδι έχει δικό του ασφαλές-κλειδωμένο πάρκινγκ στον κήπο του ξενοδοχείου του.
Έμεινα εκεί, τον Ιούλιο που μας πέρασε. Άψογοι!
Έχει πολύ κοντά στάση αστικού λεωφορείου και με ένα ημερήσιο εισιτήριο κινείσαι σε όλη την πόλη με τα Μ.Μ.Μ.
Αν βοηθάνε οι φωτογραφίες...
![]()
Καλησπέρα ,
Μέσα σε ότι διευκολύνει
Μην τρέχεις πιο γρήγορα από όσο τρέχει το μυαλό σου...
Δεν ξερω αν αναφερθηκε καπου παραπανω,αλλα ακουστηκε οτι στα Σκοπια ζητανε πλεον διαβατηριο και δεν δεχονται τις ταυτοτητες.
Αν θελετε ψαξτε το λιγακι.
ΥΓ "Καλημέρα παντού πέρασα με ταυτότητα και πράσινη κάρτα εκτός από σκοπιά και Μαυροβούνιο που ήθελαν διαβατήριο ..."