Θα μας τρελάνεις?![]()
Sent from me using a computer.
Είναι πειρασμός η άτιμη, λογικό να την πλαγιάζεις έτσι ''ύπουλα''
Πάντως η μοναδική μεταχειρισμένη του car.gr για την οποία μου είχες γράψει ότι πουλήθηκε, ανανεώνεται ουκ ολίγες φορές ημερησίως από τον έμπορο !
Βλέπω τη φωτό, μετά βίας συγκρατώ την κραυγή χαράς, πιάνω το κινητό να σε πάρω τηλέφωνο για τα καλορίζικα, και βλέπω το επόμενο ποστ σου.....
Μας έχεις γαμήσει ρε σύντροφε![]()
λοιπόν σΕ βρήκα.... 2Κ 21ιντσες...
https://youtu.be/PvszhavzS7o
ανανήψαντας
Ggs μην βιαστεις...
http://www.visordown.com/motorcycle-...g-updated-2017
ΚΑΙ ΤΟ 2018..........2019........2020
Αλλαγές θα έχουμε,μη βιαστείς.
το να μην περιμενεις μεχρι το 17, το 18, το 19 ειναι μια κουβεντα...
γιατι τα ss παλιοτερα αλλαζαν καθε 2 χρονια...αν περιμενες να παρεις το καινουργιο μοντελο θα περιμενες συνεχως γιατι καθε τρεις και λιγο ανανεωνοντουσαν...
δεν συμβαινει βεβαια το ιδιο με τα on-off και το africa, αλλα η γνωμη μου ειναι να κανεις την κινηση σου τωρα και σε μεταχειρο africa που θα βρεις σε καλυτερη τιμη...
δλδ να γλιτωσεις καποια λεφτα απο το καινουργιο (καθοτι μεταχειρο) και να παρεις αυτο που γουσταρεις πραγματικα και οχι το ημιμετρο (bmw)...
δεν λεω ποιο ειναι το καλυτερο...λεω τι βλεπω απο τα γραφομενα σου...γουσταρεις africa.- το μονο που σε κοβει ειναι το χρημα...
οποτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι παρεις αυτο που γουσταρεις μειωνοντας το ποσο που θα βγει απο την τσεπη σου....
οποτε ψαχνε αγγελιες...
και μεταχειρο σκισμενο να ειναι απο δημοσιογραφους, εφ'οσον εχει εγγυηση, ποσως σε ενδιαφερει...παρ'το σκιστο και εσυ και αν βγαλει οτιδηποτε, χεστηκες...
ισα ισα, θα το παρεις και στρωμενο...
αν μπορεις να κανεις δοσεις με αυτο του Γκιν.. που σου εβαλε ο lleonidas, που εχει και το dct, προχωρα το...δωσε την προκαταβολα και μην φοβου...
![]()
Γιώργαρε, αν και δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην επιλογή, σου εύχομαι καλή τύχη.
Αλλά ρε Ψηλέα...
Πολύ μυστικοπαθής είσαι ρε αδερφέ μου..
Καλή επιλογή σου εύχομαι, ξέρω ότι θα πάρεις τούμπανο... δεν ανησυχώ...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Όλες τις σκέφτηκα σοβαρά και μέσα σε αυτό τον μήνα έψαξα όλες τις εναλλακτικές που είχα και που μου προτείνατε .
Από μτχ, καινούργια, μικρά, μεγάλα κλπ
Αυτό θα ήταν αδύνατο αν ένας πολύ καλός φίλος δεν μου είχε εμπιστευτεί την αγαπημένη του για να μπορώ να γυρίζω, μιας και ήμουν α-μηχανος από την 1-10.
Το «ευχαριστώ» είναι λίγο.
Τελικά, όπως σχεδόν πάντα, πήρα αυτό που γουστάρω κατ αρχήν να βλέπω..
Case closed…
ΥΓ: ο πρωτος που θα το βρει εχει μπυρα στον κρικο![]()
Καλορίζικη ρενα τη χαρείς όσο δεν πάει
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Καλούς δρόμους να έχετε![]()