Σελίδα 18 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 385

Θέμα: 7ος αγώνας GP Monster Energy de Catalunya

δεν το λεω για εσένα Γιώτη. Εσυ ξέρουμε ηδη οτι εισαι φανατίλας
    The R is for Respect.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    ...
    Μαλλον το "η φανατιλα σας φαινεται απο μακρυα"
    θα το εγραψε για να το δουν αλλοι
    απο αλλα φορουμς κ μπλογκς στα ιντερνετς
    και κατι αλλα παιδια απο το χωριο που δεν τα ξερεις και φορανε κιτρινα γυαλια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Μαρκεζικός είμαι, γνωστό σε όλους νομίζω.

Σίγουρα απολαμβάνω τους αγώνες και δεν εχω σοβαρές αντιπάθειες σε οδηγούς. Τυπικά πράγματα όμως στα πλαίσια του αγώνα. Ουτε γιουχάρω οδηγούς, ουτε χεστρες θα κουβαλησω στην πίστα, ουτε τάφους θα κάνω και μνημοσυνα

Οταν ομως μπαινω στα ιντερνετς και διαβάζω κουραφέξαλα απο δήθεν ειδικούς ¨ροσσι ο μπαμπάς σας" γιατί πχ έβαλε SOFT SOFT και εκανε πρώτο χρόνο στο FP1 την ώρα που τρέχουν ολοι με medium-hard και γενικώς ΕΙΝΑΙ FREE PRACTICE 1 (αυτονόητα πράγματα) και ολοι δοκιμάζουν, είναι δυνατόν να μην εμπλακώ να του την πω; ειδικά οταν συνοδευεται με σχολια του στυλ. "να ρε ο παππους, σας γλεντάει ακόμα" "ροσσι δεν θα γίνεις ποτέ" ¨μαρκεζ κωλοπαιδο" "Χόρχε τελειωμενε¨ και τέτοια.

Αυτά θα ήταν καλό να μην γίνονται αν οντως δεν θελετε να υπαρχουν αντιρωσικοί.

Δεν μιλαω για εδω μεσα, μην το παίρνετε προσωπικά, μιλαω σε γενικότερο επίπεδο.

Δεν το συνεχίζω γιατι θα φυγουμε σκούπα
    εδω μεσα "αναλυσεις" βλεπω γραφουν μοναχα οι αντιροσσικοι... δεν πιστευω να το αμφισβητεις...και ο αντιροσσισμος δεν ειναι προσφατος αλλα παει παλια , Χερεθ γαρ , πανω απο 20 χρονια δηλαδη...κανεις Ροσσικος δεν λεει οτι στα 38 του σπερνει η ειναι ο καλυτερος/γρηγοροτερος αυτην την περιοδο, ο ιδιος το εχει δηλωσει αλλωστε , αλλα αυτο το τσουβαλιασμα απο οτι 20+ καριερας ειναι μια μουφα ειναι το λιγοτερο γραφικο...

οπως ειπε και ο Γιωτης , νταξ γελας γελας αλλα καποια στιγμη αρχιζει να στην βαραει λιγακι...

υ.γ. ο ΜΜ ειναι 6 χρονακια...πιο πριν δεν???
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 21/06/2018 στις 11:48.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος

υ.γ. ο ΜΜ ειναι 6 χρονακια...πιο πριν δεν???
    Πήγαινε ακομα σχολείο και ειχε ακμη
    Throttle that mysterious friend of ours

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Το πρόβλημα με τον Ροσσι είναι ότι οδηγεί σε κορυφαίο επίπεδο τόσα χρόνια, που για να βρεθεί άλλος να κάνει το ίδιο, πιθανώς δεν θα ζούμε για να το δούμε.

Τώρα αν ο Χόρχε καταφέρει μετά απο 2-3 χρόνια αφάνειας καταφέρνει και παίρνει 2 νικες μπακ-του-μπακ ή αν ο ΜΜ είναι καλυτερος ή αν ο Αμπραχαμ είναι εκεί επειδή έχει το Μπρνο δικό του με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Μου αρέσει το ΜΜ γιατί το πάει χωρίς αύριο, αλλά γουστάρω τον Ρόσσι γιατί χάσει κερδίσει (κι όταν λέμε χάσει είναι μέσα στην 4δα συνήθως) περνάει καλά, όταν οι άλλοι έχουν το βλέμα "ΟΚ, έζησα και σήμερα".

Οι γελιότητες με τα σφυριά, τους σπαρτιάτες, και τις σημαίες του ενός, τα Dab του άλλου κλπ μου φέρνουν αναγούλα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Ο blackbusa thread after thread σας χτυπάει με αντικειμενικότητα, γεγονότα και άποψη ατόμου που έχει δει πάνω από 5 χρόνια motogp. Keep it up!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    Ο blackbusa thread after thread σας χτυπάει με αντικειμενικότητα, γεγονότα και άποψη ατόμου που έχει δει πάνω από 5 χρόνια motogp. Keep it up!
    Έκοψε το αλκοολ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    αντικειμενικο δεν μπορεις να με πεις αφου ειμαι 46 φαν αλλα παραδεχομαι οποιον παει ταπα... η αποψη μου ειναι σαν αυτο που λεει ο λαος περι πρωκτικης οπης ...αλλα τα γεγονοτα/δεδομενα δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις...αλλα πως μπορεις να μην γουσταρεις καποιον που μετα απο αυτο https://youtu.be/tKFkaXBtc8c?t=28 μετα απο λιγο παει και κανει αυτο https://youtu.be/tKFkaXBtc8c?t=44 ...
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 21/06/2018 στις 14:40.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    αντικειμενικο δεν μπορεις να με πεις αφου ειμαι 46 φαν αλλα παραδεχομαι οποιον παει ταπα... η αποψη μου ειναι σαν αυτο που λεει ο λαος περι πρωκτικης οπης ...αλλα τα γεγονοτα/δεδομενα δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις...αλλα πως μπορεις να μην γουσταρεις καποιον που μετα απο αυτο https://youtu.be/tKFkaXBtc8c?t=28 μετα απο λιγο παει και κανει αυτο https://youtu.be/tKFkaXBtc8c?t=44 ...
    αν όχι αντικειμενικότητα,τουλάχιστον ορθολογισμό και κοινή λογική

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Α! αφού το λες εσυ ΟΚ. Τώρα θα μπει και ο Γιώτης και ο Παπασούζας να μου πουνε οτι δεν ειναι έτσι για να πειστώ 100%.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εχω κάτι με κανέναν σας,το ξεκαθαρίζω αυτό. Μπορεί να πινουμε μπυρες αύριο που λεει ο λογος, αλλά η φανατίλα σας φαίνεται απο μακριά.
    Ενοειτε οτι και εγω δεν παρεξηγω.Σηγα μη καθομαι να τσακονομαι τωρα για καποιους που ουτε γνωριζω ουτε με γνωριζουν.Εμεις εχουμε τη φτωχια μας και το κεφαλι μας γεματο για το πως θα ταισουμε και αυριο τα παιδια μας και αυτοι ζουν σαν βασιλιαδες.

Με εσενα ουτος η αλλος εχουμε ξανακουβεντιασει.Τοτε με το r1 που ηθελες να το κανεις τουρισταδικο.Δεν παρεξηγω.

Θα ηθελα να σου κανω 3 ερωτησης.

1ον.Ποσο χρωνων εισαι?
    2ον.Πριν ερθει μοτο τζιπι ο μαρκεθ με ποιον ησουν?
    3.Ποσα χρονια βλεπεις τζιπι?
    Φυλικα.
    καθε μερα ...νεα μερα.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ωωω τι σου είπεεεε! Πόλεμος!

Συζήτηση κάνουμε δεν υπαρχει κανένα θέμα.

34 ειμαι, απο το 2010 παρακολουθώ σταθερά ολους τους αγώνες και στήριζα Χόρχε Λορένθο μέχρι και το 13 που ήρθε ο Μαρκ. Μετά ταυτόχρονα στήριζα και τους δυο μέχρι που πικράθηκα με την γκρίνια και τις δικαιολογίες του χόρχε και τον εκανα λιγο πέρα. τώρα μετά απο τόσα χρόνια μπορώ να πω οτι χαιρομαι εξίσου με τις επιτυχίες του όσο και με του Μάρκ. Αυτά
    The R is for Respect.

Συζήτηση κάνουμε δεν υπαρχει κανένα θέμα.

34 ειμαι, απο το 2010 παρακολουθώ σταθερά ολους τους αγώνες και στήριζα Χόρχε Λορένθο μέχρι και το 13 που ήρθε ο Μαρκ. Μετά ταυτόχρονα στήριζα και τους δυο μέχρι που πικράθηκα με την γκρίνια και τις δικαιολογίες του χόρχε και τον εκανα λιγο πέρα. τώρα μετά απο τόσα χρόνια μπορώ να πω οτι χαιρομαι εξίσου με τις επιτυχίες του όσο και με του Μάρκ. Αυτά
    Δεν εβαζες και λιγο Στονερ μεσα να δεσει το γλυκο;
    Ειμαι με αυτον που καθε χρονο παιρνει το πρωταθλημα...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Τα καλυτερα εχει χασει... Rossi vs Biaggi, Stoner αντε και Gibernau.
    Να μην πουμε κ λιγο νωριτερα με 500αρια διχρονα...Α ρε εποχες!!
    Ride(s) the wind of change...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Τα καλυτερα εχει χασει... Rossi vs Biaggi, Stoner αντε και Gibernau.
    Να μην πουμε κ λιγο νωριτερα με 500αρια διχρονα...Α ρε εποχες!!
    Αχ, οι εποχές ήταν όταν ο Agostini, ο μόνος αναβάτης με 39 πρωταθλήματα (!!!111), τσάκιζε όλον τον ανταγωνισμό και σήκωνε κούπες πιο συχνά απ'ό,τι έτρωγε. Τότε που οι μοτοσικλέτες ήθελαν πραγματικές μπάλες για να οδηγηθούν γρήγορα. Αχ!
    Life begins at 45°.

Σελίδα 18 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Gran Premi Monster Energy de Catalunya 9-11/6/2017
    από Vstrommer71 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 142
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2017, 13:27
  2. MOTO GP ROUND 7 GRAN PREMI MONSTER ENERGY DE CATALUNYA
    από Sapadak στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 361
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2016, 15:13
  3. MOTO GP ROUND 5 MONSTER ENERGY GRAND PRIX DE FRANCE 6-8/5/2016