δεν το λεω για εσένα Γιώτη. Εσυ ξέρουμε ηδη οτι εισαι φανατίλας![]()
δεν το λεω για εσένα Γιώτη. Εσυ ξέρουμε ηδη οτι εισαι φανατίλας![]()
The R is for Respect.
εδω μεσα "αναλυσεις" βλεπω γραφουν μοναχα οι αντιροσσικοι... δεν πιστευω να το αμφισβητεις...και ο αντιροσσισμος δεν ειναι προσφατος αλλα παει παλια , Χερεθ γαρ , πανω απο 20 χρονια δηλαδη...κανεις Ροσσικος δεν λεει οτι στα 38 του σπερνει η ειναι ο καλυτερος/γρηγοροτερος αυτην την περιοδο, ο ιδιος το εχει δηλωσει αλλωστε , αλλα αυτο το τσουβαλιασμα απο οτι 20+ καριερας ειναι μια μουφα ειναι το λιγοτερο γραφικο...
οπως ειπε και ο Γιωτης , νταξ γελας γελας αλλα καποια στιγμη αρχιζει να στην βαραει λιγακι...
υ.γ. ο ΜΜ ειναι 6 χρονακια...πιο πριν δεν???![]()
Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 21/06/2018 στις 11:48.
Το πρόβλημα με τον Ροσσι είναι ότι οδηγεί σε κορυφαίο επίπεδο τόσα χρόνια, που για να βρεθεί άλλος να κάνει το ίδιο, πιθανώς δεν θα ζούμε για να το δούμε.
Τώρα αν ο Χόρχε καταφέρει μετά απο 2-3 χρόνια αφάνειας καταφέρνει και παίρνει 2 νικες μπακ-του-μπακ ή αν ο ΜΜ είναι καλυτερος ή αν ο Αμπραχαμ είναι εκεί επειδή έχει το Μπρνο δικό του με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Μου αρέσει το ΜΜ γιατί το πάει χωρίς αύριο, αλλά γουστάρω τον Ρόσσι γιατί χάσει κερδίσει (κι όταν λέμε χάσει είναι μέσα στην 4δα συνήθως) περνάει καλά, όταν οι άλλοι έχουν το βλέμα "ΟΚ, έζησα και σήμερα".
Οι γελιότητες με τα σφυριά, τους σπαρτιάτες, και τις σημαίες του ενός, τα Dab του άλλου κλπ μου φέρνουν αναγούλα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ο blackbusa thread after thread σας χτυπάει με αντικειμενικότητα, γεγονότα και άποψη ατόμου που έχει δει πάνω από 5 χρόνια motogp. Keep it up!
αντικειμενικο δεν μπορεις να με πεις αφου ειμαι 46 φαν αλλα παραδεχομαι οποιον παει ταπα... η αποψη μου ειναι σαν αυτο που λεει ο λαος περι πρωκτικης οπης ...αλλα τα γεγονοτα/δεδομενα δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις...αλλα πως μπορεις να μην γουσταρεις καποιον που μετα απο αυτο https://youtu.be/tKFkaXBtc8c?t=28 μετα απο λιγο παει και κανει αυτο https://youtu.be/tKFkaXBtc8c?t=44 ...![]()
Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 21/06/2018 στις 14:40.
Ενοειτε οτι και εγω δεν παρεξηγω.Σηγα μη καθομαι να τσακονομαι τωρα για καποιους που ουτε γνωριζω ουτε με γνωριζουν.Εμεις εχουμε τη φτωχια μας και το κεφαλι μας γεματο για το πως θα ταισουμε και αυριο τα παιδια μας και αυτοι ζουν σαν βασιλιαδες.
Με εσενα ουτος η αλλος εχουμε ξανακουβεντιασει.Τοτε με το r1 που ηθελες να το κανεις τουρισταδικο.Δεν παρεξηγω.
Θα ηθελα να σου κανω 3 ερωτησης.
1ον.Ποσο χρωνων εισαι?
2ον.Πριν ερθει μοτο τζιπι ο μαρκεθ με ποιον ησουν?
3.Ποσα χρονια βλεπεις τζιπι?
Φυλικα.
καθε μερα ...νεα μερα.
Συζήτηση κάνουμε δεν υπαρχει κανένα θέμα.
34 ειμαι, απο το 2010 παρακολουθώ σταθερά ολους τους αγώνες και στήριζα Χόρχε Λορένθο μέχρι και το 13 που ήρθε ο Μαρκ. Μετά ταυτόχρονα στήριζα και τους δυο μέχρι που πικράθηκα με την γκρίνια και τις δικαιολογίες του χόρχε και τον εκανα λιγο πέρα. τώρα μετά απο τόσα χρόνια μπορώ να πω οτι χαιρομαι εξίσου με τις επιτυχίες του όσο και με του Μάρκ. Αυτά
The R is for Respect.
Τα καλυτερα εχει χασει... Rossi vs Biaggi, Stoner αντε και Gibernau.
Να μην πουμε κ λιγο νωριτερα με 500αρια διχρονα...Α ρε εποχες!!
Ride(s) the wind of change...