Σελίδα 18 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 407

Θέμα: ΑΓΟΡΑ vstrom 650 ερωτησεις

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Spar1991 Προβολή μηνύματος
    Ναι αν δεν χρειαστει δεν θα το κανω εχεις δικιο.. Απλα νομιζα ηταν Must για μεγαλο σερβις. Μετρηση πως γινεται?
    Εγώ θα σου πω να κάνεις αλλαγή φίλτρων στην αντλία..

Ένα φίλτρο έχει όπως τα περισσότερα Suzuki κοστίζει 35 ευρώ και εγώ το αλλάζω σε κάθε σέρβις που βγαίνει το ρεζερβουάρ.Αντλια μετά από 115000χμ δουλεύει ρολόι.bandit 1250.

Αν δεν δουλεύει σωστά η αντλία ξεκινάει να μην ανεβάζει στροφές

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TONYBANDIT Προβολή μηνύματος
    Ένα φίλτρο έχει όπως τα περισσότερα Suzuki κοστίζει 35 ευρώ και εγώ το αλλάζω σε κάθε σέρβις που βγαίνει το ρεζερβουάρ.Αντλια μετά από 115000χμ δουλεύει ρολόι.bandit 1250.
    Καλα εξυπακουεται φιλτρο στο μεγαλο σερβις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Κατι περίεργο συμβαίνει!
    Θελω να δω μέση κατανάλωση!
    Τα μισά χλμ τα εχω κάνει πόλη και τα υπόλοιπα εθνική!
    Ενω είχα γεμίσει το ρεζερβουάρ μέχρι πανω σήμερα σε μια βόλτα που έκανα στην τελευταία γραμμή είχα κάνει 230χλμ!Πήγα σε ενα βενζινάδικο να γεμισω και μου έβαλε 16λιτρα!Απο σχεδον άδειο! Μήπως η τελευταία γραμη έχει 6 λίτρα μεσα?Είναι δυνατόν?
    Επανέρχομαι σήμερα με μια καινούργια απορία!
    Ήθελα να μετρήσω αυτονομία και κατανάλωση στο βεστρομ!
    Το φουλαρα ώς απάνω και μηδενισατο κοντερ!
    Εκανα 180 χλμ σε μια εκδρομουλα με τη γυναικα και 120 χλμ μεσα στη πολη σε διαδρομές οχι μεγαλύτερες από 1,5 χλμ μιας και ο σκυλος (που τον έχω σε μια αποθήκη ) τα σχολεία των παιδιών και η δουλειά μου δεν ειναι παραπάνω! Σκοπος μου ηταν να φτάσω τα 300 χλμ και να κανω παλι ενα γέμισμα για να δω κατανάλωση.Το μηχανακι μου άρχισε τα μπερδέματα απο τα 290 χλμ σε σημείο να μη μπορώ να το ζεστάνω στη μονη στεκα!Εκανα μια βολτα 10 χλμ με πολύ ρισκο να με αφήσει και ακριβώς στα 300 χλμ με άφησε σχεδόν εξω απο το βενζινάδικο! Οταν φουλαρα παλι το μηχανακι πήρε 21 λίτρα!

Οποτε αν διαιρεθεί τα 300 χλμ με τα 21 λιτρα μπυ βγάζει μεση κατανάλωση 7 λίτρα!

Ερώτηση! Πώς γίνεται το μηχανακι να πήρε 21 λίτρα με 22αρι ντεπόζιτο! Ειναι δυνατόν να είχε ενα λιτρο ακόμα μέσα με τόσα μπερδέματα?

(Ξεχασα να πω οτι στα 275 χλμ ήμουν σε μια μεγάλη κατηφόρα σταματημενος στο φανάρι και μου έκανε μπερδέματα και έσβησε! Οταν την αφησα να κυλήσει και να πιάσει ευθεία τοτε πήρε κανονικά! Οποτε τα μπερδέματα είχαν ξεκινήσει από τα 275)

Ερώτηση !Η κατανάλωση 7 λίτρα σας φαίνεται πολύ?
    Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα
    καθε μερα ...νεα μερα.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Απο το συγκεκριμενο μηχανακι εχω εικονα καταναλωσης σε ταξιδι απο μια φορα που το ειχα παρει δανεικο...
    2καβαλο με 3βαλιτσο εκαιγε στα 130χλμ./ωρα 5,5 με 5,8/100χλμ.
    Εσενα καιει παραπανω μαλλον λογω του οτι το κινουσες στην πολη.
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    Επανέρχομαι σήμερα με μια καινούργια απορία!
    Ήθελα να μετρήσω αυτονομία και κατανάλωση στο βεστρομ!
    Το φουλαρα ώς απάνω και μηδενισατο κοντερ!
    Εκανα 180 χλμ σε μια εκδρομουλα με τη γυναικα και 120 χλμ μεσα στη πολη σε διαδρομές οχι μεγαλύτερες από 1,5 χλμ μιας και ο σκυλος (που τον έχω σε μια αποθήκη ) τα σχολεία των παιδιών και η δουλειά μου δεν ειναι παραπάνω! Σκοπος μου ηταν να φτάσω τα 300 χλμ και να κανω παλι ενα γέμισμα για να δω κατανάλωση.Το μηχανακι μου άρχισε τα μπερδέματα απο τα 290 χλμ σε σημείο να μη μπορώ να το ζεστάνω στη μονη στεκα!Εκανα μια βολτα 10 χλμ με πολύ ρισκο να με αφήσει και ακριβώς στα 300 χλμ με άφησε σχεδόν εξω απο το βενζινάδικο! Οταν φουλαρα παλι το μηχανακι πήρε 21 λίτρα!

Οποτε αν διαιρεθεί τα 300 χλμ με τα 21 λιτρα μπυ βγάζει μεση κατανάλωση 7 λίτρα!

Ερώτηση! Πώς γίνεται το μηχανακι να πήρε 21 λίτρα με 22αρι ντεπόζιτο! Ειναι δυνατόν να είχε ενα λιτρο ακόμα μέσα με τόσα μπερδέματα?

(Ξεχασα να πω οτι στα 275 χλμ ήμουν σε μια μεγάλη κατηφόρα σταματημενος στο φανάρι και μου έκανε μπερδέματα και έσβησε! Οταν την αφησα να κυλήσει και να πιάσει ευθεία τοτε πήρε κανονικά! Οποτε τα μπερδέματα είχαν ξεκινήσει από τα 275)

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα

Αν η βενζίνη είναι κομπλέ και γενικά πήγες χαλαρά σίγουρα είναι τσιμπημένη η κατανάλωση. Πλέον πάντως έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση δε βγάζεις εύκολα άκρη, κλέβουν τα περισσότερα βενζινάδικα όχι σε ποσότητα αλλά σε ποιότητα με ένα υγρό που έρχεται απο Βουλγαρία το οποίο αναμειγνύουν. Δοκίμασε και σε ένα άλλο βενζινάδικο μήπως ήταν μούφα η βενζίνη που σου έβαλαν.
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Αν η βενζίνη είναι κομπλέ και γενικά πήγες χαλαρά σίγουρα είναι τσιμπημένη η κατανάλωση. Πλέον πάντως έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση δε βγάζεις εύκολα άκρη, κλέβουν τα περισσότερα βενζινάδικα όχι σε ποσότητα αλλά σε ποιότητα με ένα υγρό που έρχεται απο Βουλγαρία το οποίο αναμειγνύουν. Δοκίμασε και σε ένα άλλο βενζινάδικο μήπως ήταν μούφα η βενζίνη που σου έβαλαν.
    Ναι αλλά τα λίτρα?Το 1 λιτρο?
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος
    Το ενα λίτρο δικαιολογείτε εύκολα,ίσως κρατά βενζίνη πιο χαμηλά απο τη τρόμπα ,αυτό εξηγεί και το σβήσιμο στη κατηφόρα .
    Ολα αυτά με την προυπόθεση οτι η τρόμπα είναι μέσα στο τεπόζιτο, την ακεραιότητα της οποίας ρισκάρεις μένοντας απο βενζίνη.

Παλαιό μέλος
    για να καψει πανω απο 6 το στρομ πρεπει να περάσεις τις 6χιλιαδες στροφες. οτι και να κανεις κατω απο αυτες δεν θα περασει τα 6-6,5 εκτος αν τερματιζεις πρωτες και τετοια κουφα. μολις περασει το στροφομετρο τις 6κ στροφες αρχιζει να κανει αναλογικα σχεδον ενα λιτρο πανω καθε χιλιες στροφες. οποτε ειτε στη βολτα με τη γυναικα πηγαινες με 130+ είτε εχεις θεμα στο μηχανακι. αν πηγαινεις 140-150 καιει 7+

Μέλος
    120 χλμ μεσα στη πολη σε διαδρομές οχι μεγαλύτερες από 1,5 χλμ μιας και ο σκυλος (που τον έχω σε μια αποθήκη ) τα σχολεία των παιδιών και η δουλειά μου δεν ειναι παραπάνω! Σκοπος μου ηταν να φτάσω τα 300 χλμ και να κανω παλι ενα γέμισμα για να δω κατανάλωση.Το μηχανακι μου άρχισε τα μπερδέματα απο τα 290 χλμ σε σημείο να μη μπορώ να το ζεστάνω στη μονη στεκα!Εκανα μια βολτα 10 χλμ με πολύ ρισκο να με αφήσει και ακριβώς στα 300 χλμ με άφησε σχεδόν εξω απο το βενζινάδικο! Οταν φουλαρα παλι το μηχανακι πήρε 21 λίτρα!

Οτι να ναι σου απαντανε.
    Αλλος λεει οτι το εσπαγες αλλος οτι καιει πολυ

Μια χαρα ειναι η καταναλωση αφου δουλευες παντα κρυος και σε μικρες διαδρομες.
    Δε χρειαζονταν το ξεζουμισμα και το ζορισμα στην αντλια σου για να δεις καταναλωση.
    Απλα ηθελε γεμισμα, μηδενισμα κοντερ και μολις εφτανες 100χλμ ξαναγεμιζες.
    Μετα ξαναεκανες μετρηση μεχρι τα 100 χλμ

Μέλος
    Μια χαρά είναι η κατανάλωση..Κάνε μόνο διαδρομές 1,5 χλμ κρύος κ θα εκπλαγεις στο πόσο θα κάψει.. Εύκολα θα ξεπεράσει τα 10...Κ εννοείται ότι η τρόμπα δεν μπορεί να πιάσει όλη την βενζίνη,κ πως ο κατασκευαστής λέει στο περίπου, δηλαδή μπορεί να παίρνει 21,6 κ εννοείται πως το στρογγυλόποιοουν προς τα πάνω..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    για να καψει πανω απο 6 το στρομ πρεπει να περάσεις τις 6χιλιαδες στροφες. οτι και να κανεις κατω απο αυτες δεν θα περασει τα 6-6,5 εκτος αν τερματιζεις πρωτες και τετοια κουφα. μολις περασει το στροφομετρο τις 6κ στροφες αρχιζει να κανει αναλογικα σχεδον ενα λιτρο πανω καθε χιλιες στροφες. οποτε ειτε στη βολτα με τη γυναικα πηγαινες με 130+ είτε εχεις θεμα στο μηχανακι. αν πηγαινεις 140-150 καιει 7+
    Και στην εκδρομουλα με τη γυναικα και στην πόλη ποτε δε ξεπερασα τις 6.000 στροφές! Ο λόγος είναι οτι εχω πάψει προ πολλού να βανδαλιζω τα μηχανακια μου και ενα παραπάνω τωρα που ηθελα να μετρήσω καταναλωση!
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikos77 Προβολή μηνύματος
    Οτι να ναι σου απαντανε.
    Αλλος λεει οτι το εσπαγες αλλος οτι καιει πολυ

Μια χαρα ειναι η καταναλωση αφου δουλευες παντα κρυος και σε μικρες διαδρομες.
    Δε χρειαζονταν το ξεζουμισμα και το ζορισμα στην αντλια σου για να δεις καταναλωση.
    Απλα ηθελε γεμισμα, μηδενισμα κοντερ και μολις εφτανες 100χλμ ξαναγεμιζες.
    Μετα ξαναεκανες μετρηση μεχρι τα 100 χλμ
    Το ξέρω ότι μπορούσα και με 100 χλμ αλλά εγω μετρουσα συνάμα και αυτονομία!
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά είναι η κατανάλωση..Κάνε μόνο διαδρομές 1,5 χλμ κρύος κ θα εκπλαγεις στο πόσο θα κάψει.. Εύκολα θα ξεπεράσει τα 10...Κ εννοείται ότι η τρόμπα δεν μπορεί να πιάσει όλη την βενζίνη,κ πως ο κατασκευαστής λέει στο περίπου, δηλαδή μπορεί να παίρνει 21,6 κ εννοείται πως το στρογγυλόποιοουν προς τα πάνω..
    Κάπως ησύχασα!Οταν θα παω πάντως για σέρβις θα πω στο μάστορα να ρίξει μια ματιά αν εχω κάποιο προβληματάκι!
    καθε μερα ...νεα μερα.

Σελίδα 18 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά VSTROM 650 10'
    από mariosf33 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2021, 22:46
  2. Αγορά μεταχειρισμένης Vstrom 650{ Tips για χρονολογία και ότι άλλο..}
    από michalios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2019, 12:49
  3. Vstrom 650...ερωτήσεις-απορίες
    από mitridi_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 12:50
  4. Αγορα tdm900 ή Vstrom 650
    από feanor στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:54
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Vstrom 650
    από gianniotis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ