Ένα φίλτρο έχει όπως τα περισσότερα Suzuki κοστίζει 35 ευρώ και εγώ το αλλάζω σε κάθε σέρβις που βγαίνει το ρεζερβουάρ.Αντλια μετά από 115000χμ δουλεύει ρολόι.bandit 1250.
Αν δεν δουλεύει σωστά η αντλία ξεκινάει να μην ανεβάζει στροφές
Επανέρχομαι σήμερα με μια καινούργια απορία!
Ήθελα να μετρήσω αυτονομία και κατανάλωση στο βεστρομ!
Το φουλαρα ώς απάνω και μηδενισατο κοντερ!
Εκανα 180 χλμ σε μια εκδρομουλα με τη γυναικα και 120 χλμ μεσα στη πολη σε διαδρομές οχι μεγαλύτερες από 1,5 χλμ μιας και ο σκυλος (που τον έχω σε μια αποθήκη ) τα σχολεία των παιδιών και η δουλειά μου δεν ειναι παραπάνω! Σκοπος μου ηταν να φτάσω τα 300 χλμ και να κανω παλι ενα γέμισμα για να δω κατανάλωση.Το μηχανακι μου άρχισε τα μπερδέματα απο τα 290 χλμ σε σημείο να μη μπορώ να το ζεστάνω στη μονη στεκα!Εκανα μια βολτα 10 χλμ με πολύ ρισκο να με αφήσει και ακριβώς στα 300 χλμ με άφησε σχεδόν εξω απο το βενζινάδικο! Οταν φουλαρα παλι το μηχανακι πήρε 21 λίτρα!
Οποτε αν διαιρεθεί τα 300 χλμ με τα 21 λιτρα μπυ βγάζει μεση κατανάλωση 7 λίτρα!
Ερώτηση! Πώς γίνεται το μηχανακι να πήρε 21 λίτρα με 22αρι ντεπόζιτο! Ειναι δυνατόν να είχε ενα λιτρο ακόμα μέσα με τόσα μπερδέματα?
(Ξεχασα να πω οτι στα 275 χλμ ήμουν σε μια μεγάλη κατηφόρα σταματημενος στο φανάρι και μου έκανε μπερδέματα και έσβησε! Οταν την αφησα να κυλήσει και να πιάσει ευθεία τοτε πήρε κανονικά! Οποτε τα μπερδέματα είχαν ξεκινήσει από τα 275)
Ερώτηση !Η κατανάλωση 7 λίτρα σας φαίνεται πολύ?
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα![]()
καθε μερα ...νεα μερα.
Απο το συγκεκριμενο μηχανακι εχω εικονα καταναλωσης σε ταξιδι απο μια φορα που το ειχα παρει δανεικο...
2καβαλο με 3βαλιτσο εκαιγε στα 130χλμ./ωρα 5,5 με 5,8/100χλμ.
Εσενα καιει παραπανω μαλλον λογω του οτι το κινουσες στην πολη.
προσέχουμε για να έχουμε!...
Αν η βενζίνη είναι κομπλέ και γενικά πήγες χαλαρά σίγουρα είναι τσιμπημένη η κατανάλωση. Πλέον πάντως έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση δε βγάζεις εύκολα άκρη, κλέβουν τα περισσότερα βενζινάδικα όχι σε ποσότητα αλλά σε ποιότητα με ένα υγρό που έρχεται απο Βουλγαρία το οποίο αναμειγνύουν. Δοκίμασε και σε ένα άλλο βενζινάδικο μήπως ήταν μούφα η βενζίνη που σου έβαλαν.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Το ενα λίτρο δικαιολογείτε εύκολα,ίσως κρατά βενζίνη πιο χαμηλά απο τη τρόμπα ,αυτό εξηγεί και το σβήσιμο στη κατηφόρα .
Ολα αυτά με την προυπόθεση οτι η τρόμπα είναι μέσα στο τεπόζιτο, την ακεραιότητα της οποίας ρισκάρεις μένοντας απο βενζίνη.
για να καψει πανω απο 6 το στρομ πρεπει να περάσεις τις 6χιλιαδες στροφες. οτι και να κανεις κατω απο αυτες δεν θα περασει τα 6-6,5 εκτος αν τερματιζεις πρωτες και τετοια κουφα. μολις περασει το στροφομετρο τις 6κ στροφες αρχιζει να κανει αναλογικα σχεδον ενα λιτρο πανω καθε χιλιες στροφες. οποτε ειτε στη βολτα με τη γυναικα πηγαινες με 130+ είτε εχεις θεμα στο μηχανακι. αν πηγαινεις 140-150 καιει 7+
Οτι να ναι σου απαντανε.
Αλλος λεει οτι το εσπαγες αλλος οτι καιει πολυ
Μια χαρα ειναι η καταναλωση αφου δουλευες παντα κρυος και σε μικρες διαδρομες.
Δε χρειαζονταν το ξεζουμισμα και το ζορισμα στην αντλια σου για να δεις καταναλωση.
Απλα ηθελε γεμισμα, μηδενισμα κοντερ και μολις εφτανες 100χλμ ξαναγεμιζες.
Μετα ξαναεκανες μετρηση μεχρι τα 100 χλμ
Μια χαρά είναι η κατανάλωση..Κάνε μόνο διαδρομές 1,5 χλμ κρύος κ θα εκπλαγεις στο πόσο θα κάψει.. Εύκολα θα ξεπεράσει τα 10...Κ εννοείται ότι η τρόμπα δεν μπορεί να πιάσει όλη την βενζίνη,κ πως ο κατασκευαστής λέει στο περίπου, δηλαδή μπορεί να παίρνει 21,6 κ εννοείται πως το στρογγυλόποιοουν προς τα πάνω..