![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΟΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ........
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
και η ανακούφιση Part 4
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Xilia mpravo se olous tous fwtografous tou moto!!!
Eidika stis kyries pou exoun kallitexniki fleva, opws fainetai.
Ta sygxaritiria mou stous... polemikous kai mi polemikous antapokrites tou site...
Bart... alli fora na... proeidopoieis... na les, exw faei rebythia, apomakrynthite...
Filia se olous, panta tetoia...
PS Sorry gia tous agglikous xaraktires, kati epathe to rimadiasmeno to pc. Mallon tha epireastike apo to eortastiko pneyma...
Εν γίνεται ... προκειται περί κλανιών Ninja, έρχονται χωρίς να τιας καταλάβεις και χτυπάνε σε ώρα που δεν το καταλαβαίνεις ..... (Silent and deadly)Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Bart... alli fora na... proeidopoieis... na les, exw faei rebythia, apomakrynthite...![]()
![]()
![]()
λες να προσχωρησω στο BWMF club μιας και εχω το χαρισμα του νιτζο-χτυπηματος??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Εν γίνεται ... προκειται περί κλανιών Ninja, έρχονται χωρίς να τιας καταλάβεις και χτυπάνε σε ώρα που δεν το καταλαβαίνεις ..... (Silent and deadly)![]()
![]()
![]()
μονο που τοτε πρεπει να το αλλαξω εγω σε be AIR my friend! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπα μην το λές αυτό γιατί μετά το κλάσιμο μπόρεί να σε πιάσει κανένα κόψιμο και να σε πάει..................νερό sic (water)Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
λες να προσχωρησω στο BWMF club μιας και εχω το χαρισμα του νιτζο-χτυπηματος??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μονο που τοτε πρεπει να το αλλαξω εγω σε be AIR my friend! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλο ενα ποιοτικο ποστ στο Moto.gr....Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Μπα μην το λές αυτό γιατί μετά το κλάσιμο μπόρεί να σε πιάσει κανένα κόψιμο και να σε πάει..................νερό sic (water)![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Α ρε κουφαλες του δωσατε και καταλαβε.
Η φασολαδα που φαγαμε το βραδυ στην Παυλιανη με ryujin και Zeli, φανταζει πολυ φτωχη μπροστα στα ρεβυθια σας![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
σωστα τα λεει ο zoroΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
Έλα ρε Ζορρό, κι εγώ είχα καλή εντυπωση για τις Πατρινννννιές!!
KAI NA MHN ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ BUSA...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
@![]()
![]()
![]()
![]()