Αυτή είναι σιτεμένη ρε! :rotflmao: Και είχε και κοιλιά!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Δεν ειναι αυτη που επαθα κομπλαν αλλα και αυτη ειναι παρα μα παρα που καλη.
Kαλα, ας σου την επεφτε και ας την εδιωχνες.........![]()
Την κοιλιτσα την εξαφανισα στο photoshop. Σιγα δεν ειχε δα και καμια μπυροκοιλια.
![]()
Αν πιώ και κανά 5-6 μπύρες είμαι οκ! Για να αρχίσω.............Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Kαλα, ας σου την επεφτε και ας την εδιωχνες.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για την ηλικία της μια χαρά αλλά αποφεύγω τέτοιες ηλικίες, έχουν άλλες απαιτήσεις και ορέξεις!!! (Κοινώς να δέσουν τον γάιδαρο τους, αν δεν τον έχουν δέσει ήδη!)Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Ελα ρε σε λιγο θα την βγαλεις ασχημη.
Μια χαρα ηταν. Ας ηταν ολες ετσι στην ηλικια που εχει, που λογικα δεν θα ειναι και στα υψη, καλα θα ηταν.
Αντε παρε αυτη την κοπελιτσα να δεις....
Πες μου τι δεν σου αρεσει να το φτιαξω στο photoshop.![]()
Αυτή την δεύτερη όμως την πήρα κι έφυγα! Από που παραλαμβάνω????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kατσε ρε θα μονομαχησουμε.
Περιμενε να παρω και εγω το gsxr να δουμε ποιος ειναι πιο ωραιος.
![]()
![]()
Οκ θα περιμένω, μόλις το πάρεις βρίσκουμε τοίχο χαμηλό, παίρνουμε και 2 σκουπόξυλα και κάνουμε μονομαχία αλά ιππότες φάση..........και η γκόμενα θα περιμένει στη γωνία (το GSXR όμως το έχω μονόσελο αλλά όλο και κάτι θα γίνει!)Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Kατσε ρε θα μονομαχησουμε.
Περιμενε να παρω και εγω το gsxr να δουμε ποιος ειναι πιο ωραιος.
![]()
![]()
(Ας σταματήσουμε εδώ γιατί το σκίσαμε το ποστ!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Οκ θα περιμένω, μόλις το πάρεις βρίσκουμε τοίχο χαμηλό, παίρνουμε και 2 σκουπόξυλα και κάνουμε μονομαχία αλά ιππότες φάση..........και η γκόμενα θα περιμένει στη γωνία (το GSXR όμως το έχω μονόσελο αλλά όλο και κάτι θα γίνει!)
(Ας σταματήσουμε εδώ γιατί το σκίσαμε το ποστ!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οκ εχεις δικιο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πήγα κι εγώ στην έκθεση,εχθές το απόγευμα.Μάπα το καρπούζι!Και απο μοντέλα μοτοσυκλετών,και απο γυναικών.Ιδίως απο τα τελευταία,εχθές ήταν μόνο 3 στη Honda εκ των οποίων ένα ξανθό επάνω στην αγωνιστική,ήταν απλώς φοβερή.Ήταν επίσης και η κοπελίτσα-εντάξει κοπελάρα!!!-επάνω στο σκούτερ (την έχουν βγάλει φωτό,κάποιοι συνάδελφοι εδώ) αλλά είχε πιάσει υψηλού επιπέδου συζήτηση με 2 τύπους,και δεν μπορούσα να τους διακόψω για φωτογραφία.Απο μοτοσυκλέτες,μού άρεσαν πολύ το varadero,το zx6 (που δυστυχώς δεν μπόρεσα να αγοράσω όπως σχεδίαζα...) και φυσικά τα απλησίαστα για την τσέπη μου beneli και mv agusta!
Αυτές δεν ήταν εχθές.Τουλάχιστον στις 16:00 που είχα πάει.3 ήταν όλες κι όλες και αυτές μόνο στην HONDA.Μόλις εμφανίσω το slide που τράβηξα (ναι δεν εχω ψηφιακή και ούτε πρόκειται να πάρω) θα ανεβάσω να δείτε.Απο τις τράβηξα μόνο τις 2,και τις οποίες δεν έχω δει σε καμιά φωτογραφία συναδέλφου!Η τρίτη όπως είπα είχε συζήτηση.Η παρακάτω,που φωτογράφησε ο φίλος tropeas.
Δεν μπορώ να ανεβάσω τη φωτογραφία.Δείτε το link
http://www.moto.gr/forums/attachment...&postid=317778