Σελίδα 18 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

Δεν ξερω τι θελω!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    τα bw τα κανουν ολα καλα και συμφερουν αλλα επειδη εγω 8ελω λαστιχο κα8αρα ασφαλτινο εβάλα road attack δεν η8ελα λαστιχο που να ειναι φτιαγμενο εστω και για λιγο χωμα απλα θελω το στρομακι μου να στριβει τερμα {υπαρχει αναλογο βιντεο στο youtube}

Νέο μέλος Το avatar του/της GOEF

Thumbs up

άβαλα τα BW πριν 2 εβδομάδες και στους δρόμους της Κρήτης (όπου οι εργολάβοι μπερδέυουν την άσφαλτο με υγρό κρεμοσάπουνο) είναι το κάτι άλλο!!! Ήμουν φοβιτσιάρης στις στροφές αλλά τώρα το στρομάκι με παρακαλάει να το πλαγιάσω!!! Συνιστώ ανεπιφύλακτα τα BATTLEWIND!!!
    life is too short to be slow... keep stroming...

Συμφωνω και επαυξανω κουμπαρε. Ο Νικολας απο επανω το εχει κανει ss το vstrom, και το παει διχως αυριο στις στροφες

Νέο μέλος Το avatar του/της GOEF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
    τα bw τα κανουν ολα καλα και συμφερουν αλλα επειδη εγω 8ελω λαστιχο κα8αρα ασφαλτινο εβάλα road attack δεν η8ελα λαστιχο που να ειναι φτιαγμενο εστω και για λιγο χωμα απλα θελω το στρομακι μου να στριβει τερμα {υπαρχει αναλογο βιντεο στο youtube}
    Μπορείς να μου πεις την ακριβή διευθυνση στο youtube για το βιντεάκι που λες???
    life is too short to be slow... keep stroming...

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    πολυ μουφα το pilot road
    Νίκος γιατί μούφα τα Pilot Road ?

Τα έχεις δοκιμάσει? Έχεις στοιχεία από κανα συγκριτικό ?

Θα ήθελα περισσότερα στοιχεία γι αυτό που έγραψες, επειδή είσαι ο πρώτος που το αναφέρει ανάμεσα σε πολλούς που το έχουν δοκιμάσει.

Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να τα βάλω, σε παρακαλώ πέσμου περισσότερα ...
    I had a dream ...

Παλαιό μέλος
    http://nl.youtube.com/watch?v=gy7UnJX6xsY
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΚΙ
    και τα πιλοτ ειναι μονο για ευθειεσ αργη παρα πολυ αργη κορονα

http://nl.youtube.com/watch?v=gy7UnJX6xsY
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΚΙ
    και τα πιλοτ ειναι μονο για ευθειεσ αργη παρα πολυ αργη κορονα

Νίκο τελικά είχες δίκιο. Σε Search που έκανα στο Internet, διάβασα τα καλύτερα για τα Continental Road Attack. Ατελείωτο κράτημα, τρομακτικό (έτσι ακριβώς ... σε τρομάζει !!!) στρίψιμο . Θεωρώ πως τα B/W θέλουν πολύ δουλειά για να πιάσουν αυτά τα "όπλα".

Το θέμα που τίθετε τώρα είναι η διάρκεια. Και ακολουθούν τα εξής ερωτήματα:

- Πόσο τα πήρες ?
    - Που τα πήρες?
    - Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει και πως αξιολογείς την σχέση απόδοση / χρονική διάρκεια.

Θα με βοηθούσες πολύ αν απαντούσες, μια και αποφάσισα πως δεν θα βάλω τα Pilot Road πλέον, ενώ τα B/W είναι για χαλαρές καταστάσεις. Επομένως ψάχνω το ισχυρό επιχείρημα για τα Cont.Road.Attack.

Ευχαριστώ πολύ (ωραίο το Video).
    I had a dream ...

Παλαιό μέλος
    240 εχουν πεσ μου απο που εισαι για να σε στειλω στον καταλληλο .
    με την οδηγηση που κανω δε τα βλεπω να κρατανε πολυ εγω τα μαμα τα αλλαξα στα 13000χλμ με τα conti μαλλον θα χρειαστω και δευτερο πισω λαστιχο πριν κλεισουν χρονο αλλα δε με χαλαει γιατι το λαστιχο ειναι ντουμπανο
    για να καταλαβεισ πωσ οδηγαω στα 9000χλμ το μηχανακι αρχιζε να πατιναρει γιατι το ειχα πεθανει στην σουζα και στο συπλεκταρισμα οποτε τωρα εβαλα πιο σκληρα ελατηρια και μαμα δισκουσ και εγινε σουπερ.
    εγω αλλαζω λαστιχα καθε χρονο και ασ μην εχει φαγωθει τελειωσ γιατι σκληραινει και αργη να ζεσταθει και οπωσ ειπε ενασ φιλοσ μια φορα θα χρειαστει να φτασεισ τα λαστιχα στα ορια τουσ το μονο που εχεισ να κανεισ ειναι να εχεισ καινουργια λαστιχα
    και οντωσ μισ φορα χρειαστηκε να φρεναρω τερμα για να αποφυγω τον χαρο και ευτυχωσ ειχα καινουργια λαστιχα

Παλαιό μέλος
    με νορμαλ οδηγηση θα σε βγαλουν 15000χλμ σιγουρα

αν εισαι απο αθηνα θα παμε μαζι για να σου κανει καλη τιμη
    240 δηλαδη
    τα ειχα βρει απο 270

με νορμαλ οδηγηση θα σε βγαλουν 15000χλμ σιγουρα

αν εισαι απο αθηνα θα παμε μαζι για να σου κανει καλη τιμη
    240 δηλαδη
    τα ειχα βρει απο 270
    Δυστυχώς είμαι από Πάτρα. Οπότε δεν ξέρω τί παίζει εδώ και που θα τα βρώ. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την προθημεία σου να πάμε μαζί.

Εδώ Πάτρα καμια 300αριά τουλάχιστον θα έχουν.
    I had a dream ...

Εξαιρετικόν Μέλος

Thumbs up

240 εχουν πεσ μου απο που εισαι για να σε στειλω στον καταλληλο .
    με την οδηγηση που κανω δε τα βλεπω να κρατανε πολυ εγω τα μαμα τα αλλαξα στα 13000χλμ με τα conti μαλλον θα χρειαστω και δευτερο πισω λαστιχο πριν κλεισουν χρονο αλλα δε με χαλαει γιατι το λαστιχο ειναι ντουμπανο
    για να καταλαβεισ πωσ οδηγαω στα 9000χλμ το μηχανακι αρχιζε να πατιναρει γιατι το ειχα πεθανει στην σουζα και στο συπλεκταρισμα οποτε τωρα εβαλα πιο σκληρα ελατηρια και μαμα δισκουσ και εγινε σουπερ.
    εγω αλλαζω λαστιχα καθε χρονο και ασ μην εχει φαγωθει τελειωσ γιατι σκληραινει και αργη να ζεσταθει και οπωσ ειπε ενασ φιλοσ μια φορα θα χρειαστει να φτασεισ τα λαστιχα στα ορια τουσ το μονο που εχεισ να κανεισ ειναι να εχεισ καινουργια λαστιχα
    και οντωσ μισ φορα χρειαστηκε να φρεναρω τερμα για να αποφυγω τον χαρο και ευτυχωσ ειχα καινουργια λαστιχα
    Νίκος,
    μας έχεις φτιάξει με τα conti.
    Ποιός είναι ο λαστιχάς σου (τηλ/διευθυνση) για να ξέρουμε καθότι πλησιάζει ο καιρός μας. Η Μοτοδυναμική δεν έχει βγάλει ακόμα λίστα συνεργατών για τα conti. Πάντα για Αθήνα μιλάμε (κέντρο)

Thanks

βάλτε ρε τα καινούργια pirelli scorpio trail, που είναι ασφάλτινα και δεν παίζονται!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος
    βαλτα εσυ που εισαι πιο ψαγμενοσ ολα τα γιδια εδω

Το vstrom ειναι καθαρα τουρισταδικο ΟΝ οφ. Τα καλυτερα λαστιχα γι αυτην τη δουλεια ειναι τα BW. Διαβαστε για τα συγκεκριμενα ελαστικα και ακουστε κ εμας που ταξιδευουμε πολυ και παντου και αφηστε τα καραγκιοζιλικια.

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10