Περιπου 7λτ/100χλμ
Καλορίζικα τα νεα μοτορια σας παιδια!![]()
Για εξατμισουλα ριξτε μια ματια κι _ΕΔΩ_
![]()
ΠΑΙΔΕΣ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ Κ@ΥΛ@......
ΕΧΩ ΨΑΧΤΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ARROW EXOUN
KΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ YOSHIMURA ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ...... ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ....
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟΝ ΛΑΣΠΩΤΗΡΑ ΙΣΙΑ?ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΙΟΝΑΚΙ Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ?
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ SITE ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΥΘΜΙΔΗ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΧΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
![]()
ΣΤΙΣ ΔΥΟ Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
Εδω μπορειτε να βρειτε πληροφοριες για τις Arrow.Εμενα αυτο που με παραξενεψε ηταν οτι αναφερουν οτι μετρησαν το GSR στοκ στα 96.5 αλογα και μονο με τα τελικα πηγε στους 99.
Αλλα 96.5 αλογα στοκ?????Εδω το ειχαν μετρησει καπου στους 90 με 91
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΜΕ ΝΥΣΤΕΡΗ ΓΙΑ ΓΥΑΛΙ (ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 2 ΩΡΕΣ....
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΕΙΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ......
ΕΓΩ ΔΕΙ ΣΕ ΕΝΑ SITE KATI ΜΙΚΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΦΛΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΛΟΦΑΝΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΟ ΤΟ GSR.....
ANTE ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ???
6946272454 ΤΟ ΚΙΝ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΛ
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ POWERCOMΜADER TA ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΟΥΛΕΣ
Α ρε Kostiz εδω ειμαστε και μεις για καμια φωτο!!!!ΝΑ μας πεις εντυπωσεις οταν θα ολοκληρωθει η μετατροπη!
Το λεπον.
Εγω συνηθως Δευτερα βραδυ ειμαι στην κλασικη συναντηση του φορουμ δηλαδη στο Δελεαρ.Αυριο θα παω.
Anyone else?![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Εδω Σαλονικη παιζει κατι αναλογο??Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Δευτερα βραδυ ειμαι στην κλασικη συναντηση του φορουμ δηλαδη στο Δελεαρ![]()
![]()
και το δικό μου το έβγαζαν 95 περίπου. πιάσε το αβγό και κούρεφτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Εδω
Αλλα 96.5 αλογα στοκ?????Εδω το ειχαν μετρησει καπου στους 90 με 91
Από ότι βλέπω όμως όλα τα έχουν στην εργοστασιακή ιπποδύναμη στη φωτό που βάζω.
Το GSR πχ το έχει 100 εδώ.
Υ.Γ. τρομερή εντύπωση μου κάνει το Ζ750. μπαίνει σε συγκριτικό από παπιά μέχρι διαστημόπλοια. ΕΛΕΟΣ ΡΕ! Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Ζ:Οπου γάμος και χαρά και η Βασίλω μέσα....![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Και παρακαλείσθε όπως αναλάβατε όπλα-παλάσκες-εφόδια διότι αναφέρθηκε η καταραμένη λέξη, άρα πάμε διαμάχες.Με συγχωρείται δια το έντονο σπάμινννν
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Oσα δεν φτάνει η αλεπού........Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
πηδάει και τα πιάνει![]()