Σελίδα 18 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 269 από 269

Θέμα: Η γνώμη σας για τις πορείες-συλλαλητήρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Κοιτα τους, κοιτα τους...Ρε οχι για τα ιδωτικα!!Πρπει να τρωμε και λιγο , να πηγαινουμε για πιπι, να πηνουμε και κανενα καφε και να δουλεουμε κιολας....Μην τ ανοιξετε, θα μ απολυσουν ρεεεεε

για πάμε, για πάμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν θα τσιμπησω( λεμε τωρα )....

Παντως για τ ασφαλιστικα να προσθεσω οτι σ αυτα συμμετεχει και η Εθνικη Τραπεζα και να πω οτι "δεν εχει γκαφρα" για να τα χρηματοδοτησει αλλα για να εξαγορασει την τουρκικη -δεν θυμαμαι τ ονομα της- ειχε και μαλιστα πολλα...

Μαμω το κοινωνικο προσωπο της...Αυτο δειχνει οτι λυσεις υπαρχουν αλλα ο καπιταλισμος δεν τις αφηνει, αφου ζητα μονο κερδη και οχι ζωη για ολους..

Α! Και αν ερθει ο ΟΤΕς καμια 150αρα θα σας στειλω το λογαριασμο!!

Μα τι θελω και μπλεκω....
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Παντως για τ ασφαλιστικα να προσθεσω οτι σ αυτα συμμετεχει και η Εθνικη Τραπεζα και να πω οτι "δεν εχει γκαφρα" για να τα χρηματοδοτησει αλλα για να εξαγορασει την τουρκικη -δεν θυμαμαι τ ονομα της- ειχε και μαλιστα πολλα...
    όχι, τα έμπλεξες τώρα...

άλλο το ασφαλιστικό Εθνικής (και άλλων "κρατικών" τραπεζών) και άλλο γενικό ασφαλιστικό που αφορά τα ΙΚΑ/ΤΕΒΕ/ΝΑΤ/ΤΣΜΕΔΕ/ΤΑΝΠΥ/ΤΣΑ/ΤΣΑΥ κλπ κλπ

επίσης όσοι είμαστε σε ιδιωτικές τράπεζες θα πάρουμε (εκτός από τα @@@δια μας) σύνταξη από το ΙΚΑ γιατί εκεί είμαστε ασφαλισμένοι

Όπως και σε όλα τα άλλα στην Ελλάδα, οι διεκδικήσεις της ΟΤΟΕ για τους τραπεζοϋπαλλήλους (συλλογικές συμβάσεις κλπ) αφορούν ένα μικρό ποσοστό κρατικοδίαιτων... η μεγάλη μάζα που είμαστε σε ιδιωτικές.... απλά γ@μησέ μας

ΥΓ. FinansBank

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ειδες;... Τι τα θελω εγω τα οικονομικα...Παντως ελεγα για το γενικο ασφαλιστικο. Λαθος κανω παλι; Αν μπορεις εξηγησε το μου γιατι εχω κοψει ολες τις εφημεριδες εδω και 2 μηνες και ειμαι χαλια απο ενημερωση...

Ηταν καποτε μια κοπελα μου σε ιδιωτικη ( και ενοειται οτι την επρηξα και παραιτηθηκε..) και την ειχαν κανει νευρωτικη..Μιλαμε ειχα φτασει να περιμενω απο κατω τους υπευθυνους τομεων για να παιξουμε ξυλο με τα μ@$$#πανα...

Finansbank. Σωστος! Σ ευχαριστω
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

Να πω

Οσον αφορα το ασφαλιστικο οτι εχουν προβλημα αυτοι που ειναι τωρα 55 χρονων οποτε για ποια 25 μιλαμε?
    Αν μπορουσε να πει η κυβερνηση σημερα συνταξη στα 80 θα το λεγε απλα δε το λεει για θα γινει της πουτανας!

Οποτε ο καθεις να κανονιζει οτι μπορει απο μονος του για τη συνταξη του γιατι απο ΙΚΑ ΜΙΚΑ ΣΥΚΑ μην περιμενετε παιδια!Τελος παπαλα που λενε!

Ε ειναι και αυτη η αυξηση του οριου ηλικιας (σου λενε) !!

Υ.Γ Η Εθνικη καλα εκανε και πηρε τη finans bank (αποδεδειγμενα πλεον)
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    lipon osi vlamenoi 8eoroun oti zorizonte apo tis diadilosis an8ropon tis diamartiries ke ala sinafi ke den mporoun na pane stin doulia tous i opou dipote alou
    ek protis sta arxidia mas

ke gia na min makrigoroume an den ipirxan tetiou idous diamartiries 8a douleve akomi o ka8e vlamenos pou tora diamartirete me ta sistimata tou tipou pianoume doulia me to proto fos ke telionoume me tin disi tou iliou pernoume san amivi enan orxi pou den ftani oute gia tsigara ke den imaste oute an8ropoi oute katanalotes para mono ilotes

ke an kseperasoume afto me diadilosis ke diafora ala paromia epesan i xountes pou toso sas stenaxori afto...
    fasistomoutra

ke genika ta dikeomata ston an8ropino vio apoktounte me tetiou idous antidrasis

alios i ka8e kivernisi xestike na asxoli8i me to an pinas esi ke oloi oi aloi

ke file vlaka niko
    mia mera pou 8a ksevoleftis 8a minis xoris doulia den 8a exis lefta na klasis efxome kanis na min se ipostiriksi na minis ksemparkos xoris dikeomata ke voi8ia apo pou8ena
    ke meta na se do pos 8a diamartirese

ke den sou leo na exis pedia ke ikogenia etsi opos ise tora
    ke an meriki an8ropoi palevoun gia ta dikeomata tou tin anava8misi tous ke den sou aresi
    na tros mono tis patates:rotflmao: :rotflmao:
    ke ante xese mas volepsimatia
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    l
    ke file vlaka niko
    mia mera pou 8a ksevoleftis 8a minis xoris doulia den 8a exis lefta na klasis efxome kanis na min se ipostiriksi na minis ksemparkos xoris dikeomata ke voi8ia apo pou8ena
    ke meta na se do pos 8a diamartirese

ke den sou leo na exis pedia ke ikogenia etsi opos ise tora
    ke an meriki an8ropoi palevoun gia ta dikeomata tou tin anava8misi tous ke den sou aresi
    na tros mono tis patates:rotflmao: :rotflmao:
    ke ante xese mas volepsimatia

Κι εγώ σ'αγαπάω

:a07: :a07: :a07:
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Κι εγώ σ'αγαπάω

i min vazis tin agapi mas aspida
    xorizoume ke ta pedia 8a ta paris esi
    ke na kseris oti prospioi8ika ka8e orgasmo
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Λεωνιδα, λεω να τον παρω καμια εβδομαδα να μαζευει ελιες, να δει τι σημαινει δουλεια...

Αντε και εσενα για να τον φωτογραφιζεις... :rotflmao:

Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    εχμμμ...... γκουχ, γκουχ....

ιδιωτικά αναγνωρισμένα πανεπιστήμια

τώρα....
    Εαν το δημοσιο εκπαιδευτικο συστημα υπαρχει μονο και μονο για να στηριζει την παραπαιδια χιλιες φορες ναι στο αναγνωρισμενο ιδιοτικο ακομα και γυμνασιο-λυκειο. Εαν σκεφτει καποιος οτι η δημοσια παιδια τροπος του λεγειν δημοσια στοιχιζει στην μεση οικογενεια απο την τριτη γυμνασιου 500-850 εβρω και ενας φοιτητης ΑΕΙ-ΤΕΙ στοιχιζει 800 τον μηνα που ειναι η δημοσια παιδεια.

Ερωτηση.

Αν οι καθηγητες αυριο παρουν 2000 τον μηνα την επομενη θα κλεισουν ολα τα φροντηστηρια γιατι πλεον θα μπορουν να επιδοθουν στα καθηκοντα τους καλυτερα.

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Να πω

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    Οσον αφορα το ασφαλιστικο οτι εχουν προβλημα αυτοι που ειναι τωρα 55 χρονων οποτε για ποια 25 μιλαμε?
    Αν μπορουσε να πει η κυβερνηση σημερα συνταξη στα 80 θα το λεγε απλα δε το λεει για θα γινει της πουτανας!

Οποτε ο καθεις να κανονιζει οτι μπορει απο μονος του για τη συνταξη του γιατι απο ΙΚΑ ΜΙΚΑ ΣΥΚΑ μην περιμενετε παιδια!Τελος παπαλα που λενε!

Ε ειναι και αυτη η αυξηση του οριου ηλικιας (σου λενε) !!

Υ.Γ Η Εθνικη καλα εκανε και πηρε τη finans bank (αποδεδειγμενα πλεον)
    Εγω που πληρωνω 694(ΤΑΕ) ευρα το δημινο ειμαι Μ@Λ@κ@Σ δηλαδης.

Αν δεν πληρωσεις δεν παιρνεις τιμ.δελτ.αποσ. κτλ.
    Βεβαια υπαρχει τροπος αλλα.......

Έχω πεί για τις πορείες πιο πριν...

Τώρα όμως...

Η χαρά του off-topica...
    (σε απάντηση για τις τελευταίες σελίδες, ναι με έπιασε το κεφάλι μου από το διάβασμα, αλλά, δε βαριέσαι)

Βρείτε τις κρυμμένες λύσεις, στείλτε sms στη Λαμπίρη και στα άλλα ζώα των μεσημεριανάδικων, και κερδίστε...

Τί πρέπει να αλλάξει στη παιδεία για μην χρειάζονται φροντιστήρια, ιδιαίτερα και άλλες αχρείαστες αηδίες, ώστε να έχουν και κάμποσο χρόνο τα σκασμένα να παίζουνε;
    Μήπως το περιεχόμενο της σχολικής ύλης, και ο τρόπος διδασκαλίας πρέπει να αλλάξει;
    Μήπως η κριτική ικανότητα πρέπει να αρχίσει να διδάσκεται;
    Μήπως η αξιολόγηση των δασκάλων/καθηγητών θα έπρεπε να ισχύσει;
    Μήπως η παιδεία θα έπρεπε να είναι μακρυά από κομματικές επιρροές, και ότι την αφορά να είναι αποτέλεσμα διαλόγου ειδικών παιδαγωγών, και όχι κανιβάλων υπουργών;
    Μήπως θα έπρεπε τα σχολεία να παράγουν ανθρώπους σκεπτόμενους, με πλούτο γνώσεων και συναισθημάτων, και όχι το εργατικό δυναμικό που σχεδίασε ο τάδε υπουργός;

Μήπως το ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δουλέυουν χωρίς καμμία αξιολόγηση, χωρίς κανενός είδους στοιχειώδη μελέτη για την τοποθέτησή/απομάκρυνσή τους από ανεξάρτητους φορείς με διαφανείς διαδικασίες, είναι απλά σπατάλη στο δημόσιο χρήμα -αυτό που καλό θα ήταν να ξοδεύεται με σύνεση;

Μήπως οι κατώτατοι μισθοί δεν ευθυγραμμίζονται με τον πληθωρισμό, με αποτέλεσμα να νιώθεις λες και είσαι στη γαμημένη τη Βιέννη όταν παίρνεις μια τυρόπιτα, και βλέπεις ότι δούλεψες σα μαλάκας 2 φορές περισσότερο από ότι οι άλλοι "Ευρωπαίοι" γι'αυτήν;

Στη δικιά μου δουλειά, άν δεν τη κάνω σωστά δε πληρώνομαι -ναι είμαι καλός στη δουλειά μου-, και αν δεν κάνω οικονομία, δεν παίρνω πχ άλλη μηχανή. Γιατί θα έπρεπε αυτό να μην ισχύει για τουλάχιστον αυτούς που πληρώνονται από το δημόσιο χρήμα;

Μήπως η λεγόμενη "οικονομική πολιτική" είναι δυο λέξεις που σου λένε τόσα χρόνια με την ίδια ευκολία που σκέφτονται δύο άλλες -αλλά δε στο λένε- "Άντε Γ######";

Μήπως δε βγαίνουμε αρκετοί στο δρόμο, και για αυτό μας έχουνε γραμμένους;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σωστά.

Ο κόσμος όντως κατέβηκε κατα χιλιάδες στους δρόμους και πραγματικά αυθόρμητα εν πολλοίς. Το νομοσχέδιο απεσύρθη...

Ωραία! Νικήσαμε!

εεεε

σίγουρα;

6 χρόνια μετά...

Λόγω του πολιτικού κόστους που ενέχει η οποιαδήποτε κίνηση δεν έγινε ΚΑΜΙΑ ουσιαστική κουβέντα για το
    τεράστιο και πολύ σοβαρό ζήτημα του ασφαλιστικου

Και εν τω εταξύ κάθε μήνα τα ταμεία επιβαρύννται ακόμα περισσότερο, οδηγούνται μαθηματικά σε πλήρη κατάρρευση

αλλά τι μας νοιάζει; αυτοί που διαδήλωναν τότε ήταν όσοι έιχαν ήδη μπόλικα ένσημα και απλά δεν ήθελαν να χάσουν τα κεκτημένα

το οτι οι φουκαράδες 25+ ετών που μπαίνουν τώρα στην αγο΄ρά εργασίας θα πάρουν @@@@δια σύνταξη ουδόλως τους απασχολεί...

*ήμουν κι εγώ αντίθετος στα όσα προέβλεπε το νομοσχέδιο Γιαννίτση αλλα είμαι επίσης αντίθετος στην μετέπειτα αδράνεια και στη λογική του "βάλ' τα κάτω απ' το χαλάκι κ βλέπουμε"

Eδώ υπάρχει λάθος των εργαζόμενων.
    Δεν θα έπρεπε να επαναπαυθούν (με) αλλά να συνεχίσουν (με) τις κινητοποιήσεις ώστε να μην προσπαθούν να περάσουν τα μέτρα από τα παράθυρα.

Σελίδα 18 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 16:38
  2. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  3. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  4. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2005, 21:39
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ