Σελίδα 18 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 810

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Ρε μαλάκα idi! Μπορεί να βαριέμαι όλη αυτήν την κλάψα και να μην συμφωνώ με όλα αυτά που λες...

αλλά το συγκεκριμένο είχε πολύ πλάκα!!!
    Ρε τον άνθρωπα!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    α) Ο δόλος στον οποίο αναφέρεσαι ήταν μικρότερος από το 3ο γκολ του γαύρου προχθές; Εγώ χρειάστηκα 15 ριπλέι και πάλι δεν είμαι σίγουρος εάν ήταν οφσάιντ ή όχι.

β) Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν ΚΤΜ... με τα αν και ίσως μπορεί να έχω ίσαμε 30 κούπες...

Γεγονότα θέλουμε και όχι θεωρίες και τα γεγονότα λένε ότι είτε έτσι είτε αλλιώς ο γαύρος τα παίρνει τα ματσάκια, άρα το να λέμε και να ξαναλέμε τα ίδια δεν έχει νόημα. Για όσο καιρό το θέλει ο Σώκρατες η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη, ιδίως από τότε που Τσου Λου θα βγαίνει μόνο ένας... εκεί να δείτε πανηγύρια που έχουν να γίνουν...

Περαστικά στον τεράστιο λαό του αντιγαυριακού (μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο!!!)
    AKOYΣΕΣ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ OFF-SIDE........????????????

Άπλά μάς έγινε συνήθεια...........τό...............

ΜΙΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ......!!!!!!!!!!!!

Τώρα έσύ άστα αύτά καί πές μας τίποτε γιά τήν coca-cola......!!!!!!!!!!!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    AKOYΣΕΣ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ OFF-SIDE........????????????

Άπλά μάς έγινε συνήθεια...........τό...............

ΜΙΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ......!!!!!!!!!!!!

Τώρα έσύ άστα αύτά καί πές μας τίποτε γιά τήν coca-cola......!!!!!!!!!!!!!

Αναφέρομαι στο δόλο που τόσο πολύ τόνισες. Θέλω να πω ότι σε μία φάση που για να κρίνεις τί ήταν πρέπει να δεις 15 ριπλέι δεν τίθεται θέμα δόλου. Σε άλλες ναι να το δεχτώ, αλλά η συγκεκριμένη φάση την οποιά συνέκρινες με το γκολ του Γκέκα (όπου θεωρείς ότι ήταν απλώς ανθρώπινο λάθος) ήταν απείρως δυσκολότερη.

Η coca cola ήταν άλλο ένα από τα τόσα που γίνονται. Αυτό σε πείραξε ή που λέγανε τον Νίνη Αλβανό; Φυσικά και δε συμφωνώ και είναι από τους βασικότερους λόγους που έχω κόψει το γήπεδο. Για να λέμε και αλήθειες λοιπόν, ο ΠΑΟΚ όπως λόγω δύναμης λαού βοηθιέται πολύ έτσι έχει καεί απότον ίδιο λαό. Είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που 10-20 μαστούρια έχουν σπάσει τα νεύρα όλων... Αλλά ποιός φυσιολογικός θα πάει να τους πλακώσει, αφού όλοι ξέρουμε ποιοί είναι και ποιούς έχουν από πίσω... Εγώ πάντως δε σκοπεύω να σκοτωθώ για τον ΠΑΟΚ.

Να σου πω όμως και την άλλη άποψη. Όταν η Τούμπα ήταν κόλαση τουλάχιστον δεν είχαμε τις διαιτησίες που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Πού να δώσει πέναλτι στον γαύρο, νεκρός θα έφευγε. Αυτά τα ευρωπαϊκά πρότυπα μας έφαγαν. Το βρήκαν τώρα οι άλλοι και με το καλό ή με το κακό θα πάρουν το ματσάκι... Θα σου έκανε τέτοια διαιτησία μέσα στη Φιλαδέλφεια το κοράκι με τον κόσμο 5 μέτρα από το γήπεδο;

Τες πα οι 5-10 προβληματικοί δεν αντιπροσωπεύουν ολόκληρους λαούς... Είναι απλώς θέμα πολιτικής βούλησης να μένουν έξω (όπως και οι γνωστοί μαχητές του Πολυτεχνείου που δεν ξέρουν γιατί καίνε -εξ ου και ο χαρακτηρισμός προβληματικοί).

Άσχετο τώρα. Θεωρώ ότι θα πρέπει πάντοτε να κοιτάμε ποιός πραγματικά ευννοείται από συγκεκριμένες διαιτησίες. Είναι σαν αυτό που λέμε "εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει". Χαρακτηριστικό παράδειγμα πριν από μερικά χρόνια που έπαιζε Τούμπα ο γαύρος και την επόμενη ο βάζελος. Έρχονται λοιπόν οι γαύροι και παίρνουν το ματς με κάτι κόκκινες, πέναλτι, οφσάιντ κλπ. Τα συνηθισμένα. Έρχεται και ο βάζελος που τους κυνηγούσε για κάτι βαθμούς (τα συνηθισμένα επίσης ) και από 2-0 στο ημίχρονο το γυρνάει σε 2-2 (με Άγγελο προπονητή νομίζω που έβαλε 3-4 φορ και οι δικοί μας είχαν κουραστεί)... και γίνεται το θεϊκό... στο 90+, και ενώ το κοράκι έχει σπάσει τα αρχίδια των βάζελων με κάτι περίεργα φάουλ που μας έδινε, βγαίνουν τετ-α-τετ δύο βάζελοι και ο αρχικόραξ... ΤΟ ΛΗΓΕΙ!!!! Το τί γέλιο έπεσε στην καφε΄τερια δεν περιγράφεται!

Μιλάμε ήταν τίγκα στα ΠΑΟΚια και όλοι γελούσαμε (μιας και είμαστε λαός με αυτογνωσία περί της ομάδος μας βεβαίως βεβαίως...). Φυσικά ήταν το σημείο όπου ο φίλος σύλλογος του γαύρου ξέφυγε στη βαθμολογία και πήρε άλλη μία κούπα. Πιθανότατα οι βάζελοι να θυμούνται αυτό το ματς και να μας πουν τη γνώμη τους.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Άσχετο τώρα. Θεωρώ ότι θα πρέπει πάντοτε να κοιτάμε ποιός πραγματικά ευννοείται από συγκεκριμένες διαιτησίες. Είναι σαν αυτό που λέμε "εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει". Χαρακτηριστικό παράδειγμα πριν από μερικά χρόνια που έπαιζε Τούμπα ο γαύρος και την επόμενη ο βάζελος. Έρχονται λοιπόν οι γαύροι και παίρνουν το ματς με κάτι κόκκινες, πέναλτι, οφσάιντ κλπ. Τα συνηθισμένα. Έρχεται και ο βάζελος που τους κυνηγούσε για κάτι βαθμούς (τα συνηθισμένα επίσης ) και από 2-0 στο ημίχρονο το γυρνάει σε 2-2 (με Άγγελο προπονητή νομίζω που έβαλε 3-4 φορ και οι δικοί μας είχαν κουραστεί)... και γίνεται το θεϊκό... στο 90+, και ενώ το κοράκι έχει σπάσει τα αρχίδια των βάζελων με κάτι περίεργα φάουλ που μας έδινε, βγαίνουν τετ-α-τετ δύο βάζελοι και ο αρχικόραξ... ΤΟ ΛΗΓΕΙ!!!! Το τί γέλιο έπεσε στην καφε΄τερια δεν περιγράφεται!

Μιλάμε ήταν τίγκα στα ΠΑΟΚια και όλοι γελούσαμε (μιας και είμαστε λαός με αυτογνωσία περί της ομάδος μας βεβαίως βεβαίως...). Φυσικά ήταν το σημείο όπου ο φίλος σύλλογος του γαύρου ξέφυγε στη βαθμολογία και πήρε άλλη μία κούπα. Πιθανότατα οι βάζελοι να θυμούνται αυτό το ματς και να μας πουν τη γνώμη τους.
    δεν γίνονται αυτά στο ελληνικό πρωτάθλημα ρε....
    φαντασία σου ειναι....
    όλα τα πρωταθλήματα τα πήρε γιατί ήταν καλύτερος ο γαύρος και εσείς ζηλεύεται και τον φθονείται για την ποιότητά του....που παρεπιπτόντως έχει θαμπώσει τα ευρωπαϊκά σαλόνια...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    Αναφέρομαι στο δόλο που τόσο πολύ τόνισες. Θέλω να πω ότι σε μία φάση που για να κρίνεις τί ήταν πρέπει να δεις 15 ριπλέι δεν τίθεται θέμα δόλου. Σε άλλες ναι να το δεχτώ, αλλά η συγκεκριμένη φάση την οποιά συνέκρινες με το γκολ του Γκέκα (όπου θεωρείς ότι ήταν απλώς ανθρώπινο λάθος) ήταν απείρως δυσκολότερη.

Η coca cola ήταν άλλο ένα από τα τόσα που γίνονται. Αυτό σε πείραξε ή που λέγανε τον Νίνη Αλβανό; Φυσικά και δε συμφωνώ και είναι από τους βασικότερους λόγους που έχω κόψει το γήπεδο. Για να λέμε και αλήθειες λοιπόν, ο ΠΑΟΚ όπως λόγω δύναμης λαού βοηθιέται πολύ έτσι έχει καεί απότον ίδιο λαό. Είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που 10-20 μαστούρια έχουν σπάσει τα νεύρα όλων... Αλλά ποιός φυσιολογικός θα πάει να τους πλακώσει, αφού όλοι ξέρουμε ποιοί είναι και ποιούς έχουν από πίσω... Εγώ πάντως δε σκοπεύω να σκοτωθώ για τον ΠΑΟΚ.

Να σου πω όμως και την άλλη άποψη. Όταν η Τούμπα ήταν κόλαση τουλάχιστον δεν είχαμε τις διαιτησίες που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Πού να δώσει πέναλτι στον γαύρο, νεκρός θα έφευγε. Αυτά τα ευρωπαϊκά πρότυπα μας έφαγαν. Το βρήκαν τώρα οι άλλοι και με το καλό ή με το κακό θα πάρουν το ματσάκι... Θα σου έκανε τέτοια διαιτησία μέσα στη Φιλαδέλφεια το κοράκι με τον κόσμο 5 μέτρα από το γήπεδο;

Τες πα οι 5-10 προβληματικοί δεν αντιπροσωπεύουν ολόκληρους λαούς... Είναι απλώς θέμα πολιτικής βούλησης να μένουν έξω (όπως και οι γνωστοί μαχητές του Πολυτεχνείου που δεν ξέρουν γιατί καίνε -εξ ου και ο χαρακτηρισμός προβληματικοί).

ΡΕ SFERO...................

Ή ήπιες κανά κρασάκι ή δέ διάβασες αύτό πού έγραψα σωστά..................

Είπα λοιπόν ότι είναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ.......ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΕΚΑ...........
    μιά φάση πού τήν ψάξαμε όντως 15 φορές
    καί ότι άποκλείεται νά μήν ύπάρχει στό πέναλτυ ...ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ στό 90ο.....όπου
    παιζόταν ή θέση στό ch.l...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ.....................

Γιά τόν Νίνη τώρα...............

Μέ πείραξε πού ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ...............καί όχι 150 .....ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ................γιατί έσύ
    άλλού έβλεπες τότε.................
    ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ......άπό
    πολλούς άπό αύτούς πού τό βρίζανε................
    χωρίς νά........ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ...........στό παραμικρό..............
    ΑΠΛΑ............ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΛΑ................

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΣ ΜΑΓΚΑ ΠΑΟΚΤΣΗ...............

Αύτός ό συγχωριανός τού Πύρρου............σάς δίδαξε τί σημαίνει ήθος.............
    ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ .............Ο ΜΕΓΑΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο γιά τήν κόλαση πού λές.............καί τόν πετροπόλεμο............μόνο στήν ΑΕΚ θυμάμαι
    νά έπιασε...............τότε πού ό Άτματζίδης μάζευε τίς πέτρες καί ό Όλλανδός σας
    ίσοφάριζε μέ φάουλ..............
    ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ...........τήν είχανε γραμμένη καί φύγαν στό 82ο..........
    Γιά τό τρίτο μέρος αύτών πού γράφεις.......ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ................
    Άλλος μπανίζει..............ΑΛΛΟΣ ΦΟΥΡΝΙΖΕΙ............

Μέ πείραξε πού ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ...............καί όχι 150 .....ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ................γιατί έσύ

Αύτός ό συγχωριανός τού Πύρρου............σάς δίδαξε τί σημαίνει ήθος.............

ΑΝ και παναθηναικός, πιστεύω ότι τα υβριστικά ή αντεθνικά συνθήματα δεν αποτελούν το μείζον πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο....
    γήπεδο είναι δεν είναι θέατρο...θα ακουστει και το μπινελίκι και το "γ@@@ ο ΠΑΟΚ κ η Τουρκία...."
    αν επηρρεάζει κάποιον ποδοσφαιριστή αυτό τότε δεν έχει το χαρακτήρα για να παίξει ποδόσφαιρο....
    ούτε πιστεύω ότι διακυβευεται η εθνική μας υπόσταση και αξιοπρέπεια απο τέτοια φαινόμενα....
    επίσης δεν νομίζω ότι θα επηρρεαστεί πχ ο Νίνης αν τον πουν Αλβανό.....αυτά ειναι πειράγματα της εξέδρας και κατά την άποψή μου είναι εντός τον ορίων....κατακριτέα μεν αλλά όλοι έχουμε φωνάξει ένα ...."ΒΟΥ...ΒΟΥ...Βούλγαροι" στα νιάτα μας για να πικάρουμε τους Βόρειους....δεν πάει να πει ότι το έχουμε κάνει στάση ζωής....

αυτά που είναι ΕΚΤΟΣ ορίων είναι τα παπούτσια, τα μπουκάλια και οι καφέδες στα κεφάλια των ποδοσφαιριστών....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn

Ή ήπιες κανά κρασάκι ή δέ διάβασες αύτό πού έγραψα σωστά..................

Είπα λοιπόν ότι είναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ.......ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΕΚΑ...........
    μιά φάση πού τήν ψάξαμε όντως 15 φορές
    καί ότι άποκλείεται νά μήν ύπάρχει στό πέναλτυ ...ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ στό 90ο.....όπου
    παιζόταν ή θέση στό ch.l...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ.....................

Όσο γιά τήν κόλαση πού λές.............καί τόν πετροπόλεμο............μόνο στήν ΑΕΚ θυμάμαι
    νά έπιασε...............τότε πού ό Άτματζίδης μάζευε τίς πέτρες καί ό Όλλανδός σας
    ίσοφάριζε μέ φάουλ..............
    ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ...........τήν είχανε γραμμένη καί φύγαν στό 82ο..........
    Γιά τό τρίτο μέρος αύτών πού γράφεις.......ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ................
    Άλλος μπανίζει..............ΑΛΛΟΣ ΦΟΥΡΝΙΖΕΙ............

Καλά κρασιά! Και μόνο που όλοι οι αεκτσήδες συζητάτε για το 3ο γκολ του γαύρου εκτίθεστε! Ή θα δεχτείς ότι και του Γκέκα και το προχθεσινό είχαν δόλο ή τίποτα. Δε γίνεται σε φάση που θες μια ώρα να τη δεις από 10 γωνίες για να πεις αν ήταν ή όχι οφσαΪντ να καταλογίζεις δόλο στον επόπτη.

Για τα περί Τούμπας τώρα και τα μαγκιάς ΠΑΟΚτσή, μάλλον ή δεν τα ξέρεις καλά ή δε θες να τα πεις. Η Τούμπα ήταν κόλαση πολύ πριν από το ματς που αναφέρεσαι! Όταν μερικοί μερικοί είχαν 25 χρόνια να περάσουν όταν αλλού κι αλλού κάναν πάρτυ! Αν αυτό στο οποίο αναφέρεσαι το θεωρείς κόλαση μάλλον δεν έχεις δει Τούμπα στα καλά της... Εγώ λόγω ηλικίας έχω μικρή μόνο εμπειρία αλλά αρκετή για να θυμάμαι σκηνικά που τα κοράκια δεν διανοούνταν να σφυρίξουν στραβά! Μετά πέρασαν τα χρόνια και ήρθαν Παπαπέτρηδες, Κασναφέρηδες και λοιποί άλλοι λειτουργοί...

Για τον Νίνη τώρα. Ναι τον είπαν Αλβανό και του έριξαν μπουκάλι στο κεφάλι. Προχτές μπήκαν γαύροι και βαρέσαν τον παίκτη του ΠΑΣ. Χανούμι πέταξε γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι του Κόρφα πριν 15 χρόνια. Και τί να λέει αυτό; Φταίει όλος ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο; Ρε μήπως και δεν έχει πάει ποτέ σου γήπεδο να δεις ποιοί είναι αυτοί; Εγώ πάντως μαλάκας δεν είμαι να πάω να μπλέξω με την αληταρία. Εσύ αν θες, την επόμενη φορά να τους κάνεις ντου για να σταματήσουν να πετάνε... Κάπως έτσι είναι τόσα χρόνια, οι βλαμμένοι σπάνε, πετάνε, καίνε οι νορμάλ κοιτάνε να κάνουν στη μπάντα μπας και τη γλυτώσουν.

Όπως λέει και ο λαός ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παλαιό μέλος
    Καλά κρασιά! Και μόνο που όλοι οι αεκτσήδες συζητάτε για το 3ο γκολ του γαύρου εκτίθεστε! Ή θα δεχτείς ότι και του Γκέκα και το προχθεσινό είχαν δόλο ή τίποτα. Δε γίνεται σε φάση που θες μια ώρα να τη δεις από 10 γωνίες για να πεις αν ήταν ή όχι οφσαΪντ να καταλογίζεις δόλο στον επόπτη.

Για τα περί Τούμπας τώρα και τα μαγκιάς ΠΑΟΚτσή, μάλλον ή δεν τα ξέρεις καλά ή δε θες να τα πεις. Η Τούμπα ήταν κόλαση πολύ πριν από το ματς που αναφέρεσαι! Όταν μερικοί μερικοί είχαν 25 χρόνια να περάσουν όταν αλλού κι αλλού κάναν πάρτυ! Αν αυτό στο οποίο αναφέρεσαι το θεωρείς κόλαση μάλλον δεν έχεις δει Τούμπα στα καλά της... Εγώ λόγω ηλικίας έχω μικρή μόνο εμπειρία αλλά αρκετή για να θυμάμαι σκηνικά που τα κοράκια δεν διανοούνταν να σφυρίξουν στραβά! Μετά πέρασαν τα χρόνια και ήρθαν Παπαπέτρηδες, Κασναφέρηδες και λοιποί άλλοι λειτουργοί...

Για τον Νίνη τώρα. Ναι τον είπαν Αλβανό και του έριξαν μπουκάλι στο κεφάλι. Προχτές μπήκαν γαύροι και βαρέσαν τον παίκτη του ΠΑΣ. Χανούμι πέταξε γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι του Κόρφα πριν 15 χρόνια. Και τί να λέει αυτό; Φταίει όλος ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο; Ρε μήπως και δεν έχει πάει ποτέ σου γήπεδο να δεις ποιοί είναι αυτοί; Εγώ πάντως μαλάκας δεν είμαι να πάω να μπλέξω με την αληταρία. Εσύ αν θες, την επόμενη φορά να τους κάνεις ντου για να σταματήσουν να πετάνε... Κάπως έτσι είναι τόσα χρόνια, οι βλαμμένοι σπάνε, πετάνε, καίνε οι νορμάλ κοιτάνε να κάνουν στη μπάντα μπας και τη γλυτώσουν.

Όπως λέει και ο λαός ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!

ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΠΩΣ ΤΟΠΙΕΣ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ...........

Διότι .........ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΛΕΞΗ............γιά τό τρίτο γκόλ τού θρύλου................

Τώρα σάς άπαντάω καί τούς δυό.......sfero καί zzr.......

Ούτε τό πατριωτικό μου μέ έπιασε,ούτε θεωρώ ότι διακυβεύεται ή έθνική μας ύπόσταση,
    ....................

Άλλά μεταλλικό μπουκάλι coca-cola καί γεμάτο στό κεφάλι ένός παιδιού.....????
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ.........ρέ φίλε

Ρέ μπάς καί θέλετε.......Καστίγιο.....?????????????

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Λοιπόν,εγώ που τα ψιλοκοπάνησα απόψε,ένα έχω να πώ

Ο_ΛΥ_ΜΠΡΙΑΚΟΣ

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Λοιπόν,εγώ που τα ψιλοκοπάνησα απόψε,ένα έχω να πώ

Ο_ΛΥ_ΜΠΡΙΑΚΟΣ

KAΛΟ ΑΛΛΑ............ΕΡΧΕΣΑΙ

2ος......... :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    KAΛΟ ΑΛΛΑ............ΕΡΧΕΣΑΙ

2ος......... :rotflmao:

Τι..... τα κοπάνησες κι εσύ;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΠΩΣ ΤΟΠΙΕΣ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ...........

Διότι .........ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΛΕΞΗ............γιά τό τρίτο γκόλ τού θρύλου................

Τώρα σάς άπαντάω καί τούς δυό.......sfero καί zzr.......

Ούτε τό πατριωτικό μου μέ έπιασε,ούτε θεωρώ ότι διακυβεύεται ή έθνική μας ύπόσταση,
    ....................

Άλλά μεταλλικό μπουκάλι coca-cola καί γεμάτο στό κεφάλι ένός παιδιού.....????
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ.........ρέ φίλε

Ρέ μπάς καί θέλετε.......Καστίγιο.....?????????????
    το είπαμε αυτό ήταν κατακριτέο....(αν και χάρτινο ήταν, αλλιώς θα είχε πάει στο ΚΑΤ)....

το θέμα είναι ότι αν δεν αντιμετωπίσεις πρώτα τα χοντρά γεγονότα, όπως τη ρήψη αντικειμένων, και δεν καταπολεμήσης της νοοτροπία του χουλιγκανισμού δεν γίνεται να κάνεις λεονταρισμούς του τύπου: διακόπτω το παιχνίδι για υβριστικό σύνθημα....
    σκέψου πόσο οξύμωρο είναι αυτό όταν πριν μπορεί μια πέτρα να έχει σπάσει το κεφάλι κάποιου και να μην έχει διακοπεί το παιχνίδι....

Υ.Γ. από λίγο που είδα θεωρώ τον Νίνη υπέρταλέντο......απίστευτο ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις , τρομερή σέντρα, γρήγορος, ομαδικός.....τέλειος στα λίγα παιχνίδια που τον είδα....και το καλύτερο είναι ότι δεν προσπαθεί με το παιχνίδι του να αποδείξει τίποτα ούτε εκβιάζει προσπάθειες για να τραβήξει βλέματα....
    μάλιστα είναι τόσο ομαδικός που με έχει κάνει να αναφωνήσω "μην δίνεις πάσα ρεεε".....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    zzr2005... με την Λάνς είπαμε παίζετε την Πέμπτη;...

Αν κάνει καλό παιχνίδι ο μικρός, πιστεύεις οτι θα παραμείνει στον ΠΑΟ;....

Δεν τον έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα από έξω. Είναι ταλέντο ο πιτσιρικάς και έχει δυνατότητες , γιατί πολύ απλά ...ΔΟΥΛΕΥΕΙ... κάτι που πολλοί ποδοσφαιριστές ,το έχουν ξεχάσει εδώ.

Και με τα παραπάνω σε ισχύ, δεν θα απορήσω αν του χρόνου , αγοραστεί απο άλλη ομάδα του εξωτερικού.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    zzr2005... με την Λάνς είπαμε παίζετε την Πέμπτη;...

Αν κάνει καλό παιχνίδι ο μικρός, πιστεύεις οτι θα παραμείνει στον ΠΑΟ;....

Δεν τον έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα από έξω. Είναι ταλέντο ο πιτσιρικάς και έχει δυνατότητες , γιατί πολύ απλά ...ΔΟΥΛΕΥΕΙ... κάτι που πολλοί ποδοσφαιριστές ,το έχουν ξεχάσει εδώ.

Και με τα παραπάνω σε ισχύ, δεν θα απορήσω αν του χρόνου , αγοραστεί απο άλλη ομάδα του εξωτερικού.

Gandalf
    του έχει κάνει συμβόλαιο....
    μέχρι να γίνει 18 δεν μπορεί να φύγει μόνος του...πρεπει να τον πουλήσει ο Παναθηναικός...
    μετά τα 18 επειδή ενηλικιώνεται δεν ισχύει κανενα συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο κηδεμόνας του....

πάντως ας παίξει καλά με τη Λανς , ας βγάλει μάτια και ας τον πάρει όποια ομαδα θέλει , να πάει έξω να μάθει περισότερη μπάλα....
    γιατί στην Ελλάδα θα μείνει στάσιμος κ θα καταστραφεί μακροχόνια....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είναι 16+.. .μετά απο 1.5 χρόνο πάει στα 18... αλλά εκεί γίνεται νομίζω free agent...οπότε χάνει ο ΠΑΟ τα λεφτά που μπορεί νά πάρει πιθανός αν τον πουλήσει τώρα , σε περίπτωση που τον ζητήσουν.

Συμφωνώ μαζί σου στο να πάει έξω...

Ο Σαμαράς που πήγε εκεί για να μην μείνει στον ΟΦΗ...μαλάκας ήταν που πήγε και παίζει τώρα στην premier league με αξιώσεις;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2005, 16:43
  5. Πιος θα παρει το πρωταθλημα στα MotoGP