Σελίδα 18 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Pes oti exete dikio se auta pou lete ego ti mixanaki prepi na paro stin ilikia mou gia peite mou exo periergia.

αν κ ειχα πει να μην γραψω τιποτα, τελικα δεν τα καταφερα...

κοιτα να δεις.. κανεις δεν θα σου πει τι να παρεις. κανεις δεν θα σου πει τι ΠΡΕΠΕΙ να παρεις.
    Ολοι, μα ολοι ομως εδω μεσα, προσπαθουν να καταλαβουν γιατι πιστευεις οτι πρεπει να παρεις αυτο που πηρες κ αν εχεις οντως καταλαβει τι αγορασες.

Απο τη στιγμη που εσυ εχεις το πορτοφολι κ την καυλα, εσυ αποφασιζεις.

Αυτο ομως που πιστευω δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι το να εχεις μηχανη δεν εξαντλειται στο να λεει ο ενας στον αλλο "εγω πηρα αυτο κ πιανει τοσα, εγω πηρα το αλλο κ σε παταω"

Πολλοι απο αυτους που σου εχουν απαντησει, ειναι μοτοσυκλετιστες με τεραστια εμπειρια σε καθε φυσεως οδοστρωμα, με καθε φυσεως μηχανες, κ το βασικοτερο... ειχαν καποτε τις ιδιες σκεψεις που εχεις εσυ τωρα, αλλα εζησαν να πουν την ιστορια τους. Δυστυχως πολλοι φιλοι μας δεν τα καταφεραν. Για να μην κινδυνευσεις να εισαι κ εσυ απο απο αυτους που θυμομαστε κ χυνουμε λιγο κρασακι στο χωμα οταν μας πιανει το παραπονο, γι αυτο το λογο σου λενε κ σου λεω κ εγω να προσπαθησεις να δεις λιγακι κ την αλλη πλευρα..

Αν θελεις να ακουσεις μια συμβουλη/ προτροπη [οπως θελεις πεστο] κ απο μενα..

Παρε το μηχανακι σου [κατα προτιμηση το παλιο, αν δεν το πουλησες κ που το ξερεις καλυτερα απο το καινουργιο] κ πηγαινε μια στην πιστα σε καποιο trackday, σε καποιο CSS [προσωπικα θα προτεινα το δευτερο]

Στην τελικη ρε αδερφε, μονο κ μονο για να μπεις μετα κ να την πεις σε ολους οτι λεγαμε μαλακιες..
    Κ κατι αλλο. Θεωρω οτι εισαι καλος οδηγος, οτι εχεις ταλεντο. Δεν θα ηθελες να το προχωρησεις λιγακι παραπερα; Φανταζομαι δεν πιστευεις οτι εισαι ο καλυτερος, ειμαι σιγουρος οτι ξερεις πως υπαρχουν κ καποιοι καλυτεροι απο σενα. Δεν εισαι περιεργος να δεις κ να ακουσεις τι θα μπορουσαν να σου πουν;

Σορυ αλλα ειναι σαν να μου λεει καποιος οτι μπορει να μου μαθει ο Χ αγωνιζομενος [βαλε στο Χ οποιο ονομα θελεις] καποια παραπανω πραγματα για το μηχανακι μου, κ εγω θα πω "σιγα μωρε τ' αυγα, τι ξερει αυτος που δεν μπορω να μαθω μονος μου.." Το καταλαβαινεις κ εσυ οτι ειναι λιγο ξεροκεφαλο αυτο.

Αααα κ κατι αλλο. Μην κολλας στο γεγονος οτι μερικοι στην ειπανε.. εδω μεσα ειμαστε ολοι μια παρεα κ μιλαμε αναλογα. Μην μου πεις οτι με τους φιλους σου μιλατε στον πληθυντικο;

Me kanenan apo tous 2 tropous

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    600 SS

+ φουλ εξοπλισμό

+ σχολεία 0-300 ή CSS

+ βόλτες με εμπειρότερους και λιγότερο κάγκουρες από αυτόυς που ξέρεις

Esi ama eixes r1 tou 99' 1.5k xrono tha agorazes meta 600 ss?

Kai oso les gia to sxoleio 0-300 iparxi stin thess tetio sxoleio ego nomizo den iparxi

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Kai oso les gia to sxoleio 0-300 iparxi stin thess tetio sxoleio ego nomizo den iparxi

Φυσικά και υπάρχει ρε φίλε....

ψάξτο λίγο το θέμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    αν κ ειχα πει να μην γραψω τιποτα, τελικα δεν τα καταφερα...

κοιτα να δεις.. κανεις δεν θα σου πει τι να παρεις. κανεις δεν θα σου πει τι ΠΡΕΠΕΙ να παρεις.
    Ολοι, μα ολοι ομως εδω μεσα, προσπαθουν να καταλαβουν γιατι πιστευεις οτι πρεπει να παρεις αυτο που πηρες κ αν εχεις οντως καταλαβει τι αγορασες.

Απο τη στιγμη που εσυ εχεις το πορτοφολι κ την καυλα, εσυ αποφασιζεις.

Αυτο ομως που πιστευω δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι το να εχεις μηχανη δεν εξαντλειται στο να λεει ο ενας στον αλλο "εγω πηρα αυτο κ πιανει τοσα, εγω πηρα το αλλο κ σε παταω"

Πολλοι απο αυτους που σου εχουν απαντησει, ειναι μοτοσυκλετιστες με τεραστια εμπειρια σε καθε φυσεως οδοστρωμα, με καθε φυσεως μηχανες, κ το βασικοτερο... ειχαν καποτε τις ιδιες σκεψεις που εχεις εσυ τωρα, αλλα εζησαν να πουν την ιστορια τους. Δυστυχως πολλοι φιλοι μας δεν τα καταφεραν. Για να μην κινδυνευσεις να εισαι κ εσυ απο απο αυτους που θυμομαστε κ χυνουμε λιγο κρασακι στο χωμα οταν μας πιανει το παραπονο, γι αυτο το λογο σου λενε κ σου λεω κ εγω να προσπαθησεις να δεις λιγακι κ την αλλη πλευρα..

Αν θελεις να ακουσεις μια συμβουλη/ προτροπη [οπως θελεις πεστο] κ απο μενα..

Παρε το μηχανακι σου [κατα προτιμηση το παλιο, αν δεν το πουλησες κ που το ξερεις καλυτερα απο το καινουργιο] κ πηγαινε μια στην πιστα σε καποιο trackday, σε καποιο CSS [προσωπικα θα προτεινα το δευτερο]

Στην τελικη ρε αδερφε, μονο κ μονο για να μπεις μετα κ να την πεις σε ολους οτι λεγαμε μαλακιες..
    Κ κατι αλλο. Θεωρω οτι εισαι καλος οδηγος, οτι εχεις ταλεντο. Δεν θα ηθελες να το προχωρησεις λιγακι παραπερα; Φανταζομαι δεν πιστευεις οτι εισαι ο καλυτερος, ειμαι σιγουρος οτι ξερεις πως υπαρχουν κ καποιοι καλυτεροι απο σενα. Δεν εισαι περιεργος να δεις κ να ακουσεις τι θα μπορουσαν να σου πουν;

Σορυ αλλα ειναι σαν να μου λεει καποιος οτι μπορει να μου μαθει ο Χ αγωνιζομενος [βαλε στο Χ οποιο ονομα θελεις] καποια παραπανω πραγματα για το μηχανακι μου, κ εγω θα πω "σιγα μωρε τ' αυγα, τι ξερει αυτος που δεν μπορω να μαθω μονος μου.." Το καταλαβαινεις κ εσυ οτι ειναι λιγο ξεροκεφαλο αυτο.

Αααα κ κατι αλλο. Μην κολλας στο γεγονος οτι μερικοι στην ειπανε.. εδω μεσα ειμαστε ολοι μια παρεα κ μιλαμε αναλογα. Μην μου πεις οτι με τους φιλους σου μιλατε στον πληθυντικο;

To palio to mixanaki to poulisa kiolas tin triti perno to kainourio molis to stroso tha pao sti pista na dokimaso na mu figi kai emena i periergia

Kai se euxaristo pou milises pio kala apo olous edo mesa

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

http://www.superbikeschool.gr/show.php?cat_id=68

Γεια σου φιλε, καλο θα ηταν να λες οτι τελειωσες τα ορια σου και οχι τα ορια του R1.

Εχω R1 00 και πιστευω οτι το οδηγαω στο 50% των ικανοτητων του.Καβαλαω 17 χρονια μηχανη ,κανω 100 χλμ την ημερα και αυτο δεν μπορω να το πω.

Περνιεμαι και για ταπας και οταν πηγα Σερρες γυριζα στο 1.45 ,μετα περνιομουνα για μαπας.

28-29 απριλιου εχει το bikenet 2ημερο στης Σερρες ,κανονισε να εισαι να δουμε ποσο ορια το πας.

Φιλικα.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    To palio to mixanaki to poulisa kiolas tin triti perno to kainourio molis to stroso tha pao sti pista na dokimaso na mu figi kai emena i periergia

αντε με το καλο, να το παρεις κ να το χαρεις κ να σε χαρει κ αυτο..

φανταζομαι εχεις κανει τα κουμαντα σου με κρανη, δερματα κτλ...

ήρεμα στην πίστα... στην αρχή τουλάχιστον

στις σερρες μαζεύεις πολλά χιλιόμετρα δίχως να το καταλάβεις...

κατεβασε πιέσεις απο τα λαστιχα πρίν μπείς...

με 29-29 εισαι καλά για αρχή...

μόλις νοιώσεις οτι κουράστηκες ή κομμάρες στα χέρια βγές έξω να χαλαρώσεις...

μη σφιγκεσαι...

κοίτα συνεχώς την έξοδο της στροφής

ΞΕΡΕΙΣ πως στριβεις με τη μηχανη;
    Α. Στριβω το τιμονι δεξια η αριστερα αναλογως της στροφης και η μηχανη στριβει εκει που θελω.
    Β. Στριβω το τιμονι αναποδα απο εκει που θελω να παω και η μηχανη στριβει εκει που θελω.

Για πες μου ποια ειναι η σωστη απαντηση;
    Me kanenan apo tous 2 tropous
    Σταυρο, ασε το παιδι να μας εξηγησει πρωτα με ΠΟΙΟΝ τροπο στριβει μια μηχανη! Γιατι εγω αλλα ηξερα μεχρι σημερα....

Γρηγορη, μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος επι του θεματος;
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    http://www.superbikeschool.gr/show.php?cat_id=68

Γεια σου φιλε, καλο θα ηταν να λες οτι τελειωσες τα ορια σου και οχι τα ορια του R1.

Εχω R1 00 και πιστευω οτι το οδηγαω στο 50% των ικανοτητων του.Καβαλαω 17 χρονια μηχανη ,κανω 100 χλμ την ημερα και αυτο δεν μπορω να το πω.

Περνιεμαι και για ταπας και οταν πηγα Σερρες γυριζα στο 1.45 ,μετα περνιομουνα για μαπας.

28-29 απριλιου εχει το bikenet 2ημερο στης Σερρες ,κανονισε να εισαι να δουμε ποσο ορια το πας.

Φιλικα.

Ekei tha eimai

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ρε παίδες.... ο άνθρωπος έχει παντελή άγνοια απο οδήγηση στην πιστα και τον στέλνεται να μπει μέσα μονος του με το R1/07 και να είναι και σε μέρα που θαείναι παιδιά απο το Bikenet;

Έχετε σαλέψει; ή θα τον περνάνε από παντού ή θα γίνει κανένα σκηνικό...

Φιλαράκο.... Πρώτα κάνε μαθήματα.... και κάνε μου μια χάρη....... όταν τα κάνεις έλα μετά εδώ και πες μας τι νοιώθεις.... τίποτα άλλο....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ekei tha eimai
    Ειδικά εκεί να μην είσαι.... Εσυ, από αυτά που είπες δεν έχεις ιδέα πως στρίβει η μηχανή.... και θα έχεις άλλους 30 εκεί μέσα που θα σου ρίχνουν έναν γύρο κάθε 2.... και θα πιεστείς και θα φας κανένα highside και θα δεις το R1 κομμάτια (θεωρουμε οτι εσυ δεν θα πάθεις κάτι)....

Λάθος μέρα σου είπανε να πας....

Ολόσωμη δερμάτινη, μπότες, κράνος, γάντια, κορκόδειλους κλπ έχεις έτσι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ρε παίδες.... ο άνθρωπος έχει παντελή άγνοια απο οδήγηση στην πιστα και τον στέλνεται να μπει μέσα μονος του με το R1/07 και να είναι και σε μέρα που θαείναι παιδιά απο το Bikenet;

Έχετε σαλέψει; ή θα τον περνάνε από παντού ή θα γίνει κανένα σκηνικό...

Φιλαράκο.... Πρώτα κάνε μαθήματα.... και κάνε μου μια χάρη....... όταν τα κάνεις έλα μετά εδώ και πες μας τι νοιώθεις.... τίποτα άλλο....
    De tha kano mathimata tha pao na dokimaso etsi opos exo mathi kai ama de kano ena tulaxiston metrio xrono tha ertho meta kai paradexto oti eimai koulos opos lete

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ειδικά εκεί να μην είσαι.... Εσυ, από αυτά που είπες δεν έχεις ιδέα πως στρίβει η μηχανή.... και θα έχεις άλλους 30 εκεί μέσα που θα σου ρίχνουν έναν γύρο κάθε 2.... και θα πιεστείς και θα φας κανένα highside και θα δεις το R1 κομμάτια (θεωρουμε οτι εσυ δεν θα πάθεις κάτι)....

Λάθος μέρα σου είπανε να πας....

Ολόσωμη δερμάτινη, μπότες, κράνος, γάντια, κορκόδειλους κλπ έχεις έτσι;

Kranos kai mpoufan exo re filos afu de pao stis pistes ti na ta kano auta pou les na kikloforo sti poli mesa me olosomi stoli?

De tha kano mathimata tha pao na dokimaso etsi opos exo mathi kai ama de kano ena tulaxiston metrio xrono tha ertho meta kai paradexto oti eimai koulos opos lete

Φιλε μου.... ξεκινάς πάλι λάθος....

ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ σου είπε οτι στην πιστα πάμε για να γράψουμε χρόνο; Πάμε για να μάθουμε. Ο χρόνος έρχεται μετά.... ΠΟΛΥ μετά.....

Και στα @@ μας αν εισαι ο Ροσσι ή ο κανένας.... εσύ τι θες; Να μάθεις να οδηγάς αυτό που έχεις ή να λες οτι το έχεις και να στηρίζεσαι στην κωλοφαρδία σου στο αν ζεις ή αν έχεις 2 χέρια και 2 πόδια;

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF