Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Pes oti exete dikio se auta pou lete ego ti mixanaki prepi na paro stin ilikia mou gia peite mou exo periergia.
αν κ ειχα πει να μην γραψω τιποτα, τελικα δεν τα καταφερα...
κοιτα να δεις.. κανεις δεν θα σου πει τι να παρεις. κανεις δεν θα σου πει τι ΠΡΕΠΕΙ να παρεις.
Ολοι, μα ολοι ομως εδω μεσα, προσπαθουν να καταλαβουν γιατι πιστευεις οτι πρεπει να παρεις αυτο που πηρες κ αν εχεις οντως καταλαβει τι αγορασες.
Απο τη στιγμη που εσυ εχεις το πορτοφολι κ την καυλα, εσυ αποφασιζεις.
Αυτο ομως που πιστευω δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι το να εχεις μηχανη δεν εξαντλειται στο να λεει ο ενας στον αλλο "εγω πηρα αυτο κ πιανει τοσα, εγω πηρα το αλλο κ σε παταω"
Πολλοι απο αυτους που σου εχουν απαντησει, ειναι μοτοσυκλετιστες με τεραστια εμπειρια σε καθε φυσεως οδοστρωμα, με καθε φυσεως μηχανες, κ το βασικοτερο... ειχαν καποτε τις ιδιες σκεψεις που εχεις εσυ τωρα, αλλα εζησαν να πουν την ιστορια τους. Δυστυχως πολλοι φιλοι μας δεν τα καταφεραν. Για να μην κινδυνευσεις να εισαι κ εσυ απο απο αυτους που θυμομαστε κ χυνουμε λιγο κρασακι στο χωμα οταν μας πιανει το παραπονο, γι αυτο το λογο σου λενε κ σου λεω κ εγω να προσπαθησεις να δεις λιγακι κ την αλλη πλευρα..
Αν θελεις να ακουσεις μια συμβουλη/ προτροπη [οπως θελεις πεστο] κ απο μενα..
Παρε το μηχανακι σου [κατα προτιμηση το παλιο, αν δεν το πουλησες κ που το ξερεις καλυτερα απο το καινουργιο] κ πηγαινε μια στην πιστα σε καποιο trackday, σε καποιο CSS [προσωπικα θα προτεινα το δευτερο]
Στην τελικη ρε αδερφε, μονο κ μονο για να μπεις μετα κ να την πεις σε ολους οτι λεγαμε μαλακιες..
Κ κατι αλλο. Θεωρω οτι εισαι καλος οδηγος, οτι εχεις ταλεντο. Δεν θα ηθελες να το προχωρησεις λιγακι παραπερα; Φανταζομαι δεν πιστευεις οτι εισαι ο καλυτερος, ειμαι σιγουρος οτι ξερεις πως υπαρχουν κ καποιοι καλυτεροι απο σενα. Δεν εισαι περιεργος να δεις κ να ακουσεις τι θα μπορουσαν να σου πουν;
Σορυ αλλα ειναι σαν να μου λεει καποιος οτι μπορει να μου μαθει ο Χ αγωνιζομενος [βαλε στο Χ οποιο ονομα θελεις] καποια παραπανω πραγματα για το μηχανακι μου, κ εγω θα πω "σιγα μωρε τ' αυγα, τι ξερει αυτος που δεν μπορω να μαθω μονος μου.." Το καταλαβαινεις κ εσυ οτι ειναι λιγο ξεροκεφαλο αυτο.
Αααα κ κατι αλλο. Μην κολλας στο γεγονος οτι μερικοι στην ειπανε.. εδω μεσα ειμαστε ολοι μια παρεα κ μιλαμε αναλογα. Μην μου πεις οτι με τους φιλους σου μιλατε στον πληθυντικο;
![]()