βασικά ή το 1200 ή το Ντακαρ παίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τώρα άμα παίζει και το 1200
![]()
![]()
![]()
βασικά ή το 1200 ή το Ντακαρ παίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τώρα άμα παίζει και το 1200
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
1200Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
βασικά ή το 1200 ή το Ντακαρ παίζει
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως για τη χρήση που κάνεις δε θα έπερνα το dakar, αφού κινήσαι πιο συχνά μέσα στη πόλη & γενικότερα σε άσφαλτο. Στις εθνικές το dakar έχει μεγαλύτερο θόρυβο & αστάθεια λόγω του ύψους του.Πάντως δε ξέρω ανμ έχεις οδηγήσει το 1200 αλλά αν το οδηγήσεις θα το ξεχάσεις το dakar! Τώρα βέβαια όσον αφορά το χώμα με το 1200 απλά θα πηγαίνεις σε πιο βατές διαδρομές.Ξέχνα μονοπατάδες & σχετικά! & μη πεταχτεί κανείς και πεί ότι το dakar δε πάει μονοπατάδες γιατί εγώ με το απλό 650 μια χαρά τα καταφέρνω!
p.s Με το 1200 θα κάνεις το γύρω της Ευρώπης & θα θες κιάλο.
![]()
![]()
Ουσιαστικά άλλα 2 παίζουν το απριλια (6490?) και το ΧΤR (6390?). Τα 2+ χιλιάρικα είναι πολλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποια άλλα μονοκυλινδρα ονοφ λες για να σΕ πω.
και δε μΕ απάντησες για τις τιράντες
και τι δουλειά είχες στα εξάρχεια παιδί μου![]()
Δεν έχω να πω τίποτα για τις τιράντες. Μόνο γέλια μου φέρνουν. Όπως και τα γιάπικα πούρα.
Στην πλατεία έχω έναν καλό που μου δίνει tips για την χρηματαγορά :rotflmao: :rotflmao:
Για το απρίλια θα συμφωνούσα εαν επρόκειτο για τον παλιό πήγασο... το καινούριο είναι μηχανάκι πόλης σχεδόν όπως (τελείως) το ΧΤ οπότε δεν μπορείς να κάνεις και άμεση σύγκρισηΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ουσιαστικά άλλα 2 παίζουν το απριλια (6490?) και το ΧΤR (6390?). Τα 2+ χιλιάρικα είναι πολλά.
Η μπέμπα είναι λογικό να είναι ακριβότερη (και λόγω "ονόματος" αν θες :a31: ) αλλα 2 χιλιαρικα ειναι όντως πολλα
(btw 2 χιλιάρικα παραπάνω έχει το ντακαρ μόνο)
Ουσιαστικά πρεπει να συγκρινεις τη μπεμπα την 650 με το βεστρωμ, όπου όντως είναι αρκετά ακριβή η μπεμπα με δεδομένο οτι το βεστρωμ προσφέρει σαφώς πιο πολλά
(και τον Σφακιανάκη :rotflmao: )
τεσπα![]()
έχει καλά inside info αυτός; :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μιλάω για το Trail και το XTΧR. Μη μου πεις πως το GS πάει καλύτερα στο χώμα. Αλλά ακόμα και καλύτερα να πηγαίνει με τα 2χιλιάρικα + ρίχνεις τόσα after market πάνω που καταπίνουν το BMW και φτύνουν και την έλικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για το απρίλια θα συμφωνούσα εαν επρόκειτο για τον παλιό πήγασο... το καινούριο είναι μηχανάκι πόλης σχεδόν όπως (τελείως) το ΧΤ οπότε δεν μπορείς να κάνεις και άμεση σύγκριση
Η μπέμπα είναι λογικό να είναι ακριβότερη (και λόγω "ονόματος" αν θες :a31: ) αλλα 2 χιλιαρικα ειναι όντως πολλα
(btw 2 χιλιάρικα παραπάνω έχει το ντακαρ μόνο)
Οκ επειδή είμαι άσχετος. Τι διαφορές έχει το Dakar από τα υπόλοιπα για να δικαιολογήσει τα λεφτά; Το F800 έχει 500? πιο ακριβά και είναι μοτοσυκλετάρα πχ.
Το Dakar πάει χώμα μια χαρά. Εχει αρκετά πιο μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων (και υψος εεε) απο το απλό GS.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μιλάω για το Trail και το XTΧR. Μη μου πεις πως το GS πάει καλύτερα στο χώμα. Αλλά ακόμα και καλύτερα να πηγαίνει με τα 2χιλιάρικα + ρίχνεις τόσα after market πάνω που καταπίνουν το BMW και φτύνουν και την έλικα.
Οκ επειδή είμαι άσχετος. Τι διαφορές έχει το Dakar από τα υπόλοιπα για να δικαιολογήσει τα λεφτά; Το F800 έχει 500? πιο ακριβά και είναι μοτοσυκλετάρα πχ.
Καμμία σχέση με το Aprilia, που απλά θα περάσει τον χωματόδρομο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
To 800 έχει κοντα 10 χιλιαρικα, το ντακαρ 8,5 (μιλαω για τιμές εκκινησης το τι θα βάλει ο καθένας είναι άλλο)Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Τωρα η διαφορές που έχει το ντακαρ με το απλό 650 δικαιολογούν (σχετικα) τα 500 ευρω (8 χιλ εχει το απλό). Αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι και τα δύο υπερτιμημένα (το πολύ 7 χιλιαρικα θα έπρεπε να κοστιζουν για μένα)
Το 800 ειναι γαμώ τις μηχανές αλλα δε μου κάνει... δε μου αρέσει η "σκυφτη" οδήγηση
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Συμφωνώ και επαυξάνω στο οτι ειναι υπερτιμημένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
To 800 έχει κοντα 10 χιλιαρικα, το ντακαρ 8,5 (μιλαω για τιμές εκκινησης το τι θα βάλει ο καθένας είναι άλλο)
Τωρα η διαφορές που έχει το ντακαρ με το απλό δικαιολογούν (σχετικα) τα 500 ευρω (8 χιλ εχει το απλό). Αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι και τα δύο υπερτιμημένα (το πολύ 7 χιλιαρικα θα έπρεπε να κοστιζουν για μένα)
Το 800 ειναι γαμώ τις μηχανές αλλα δε μου κάνει... δε μου αρέσει η "σκυφτη" οδήγηση
![]()
![]()
Ολα τα BMW είναι, αλλά ειδικά στο 650 ειναι λιγο περισσότερο.
Αυτες οι βάσεις μαρσπιέ συνεπιβάτη ας πούμε δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε μηχανάκι που κάνει τόσα λεφτά.
Αν δεν σε ενδιαφέρει η μούρη κλπ τίμιο μηχανάκι στα λεφτά του ειναι και το παλιό MZ Βagheera. Δεν κάνω πλάκα![]()
Βγαίνουν σε αγγελίες και είξναι τσάμπα. Μοτερ XTZ660!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
F800S 9100,Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
To 800 έχει κοντα 10 χιλιαρικα, το ντακαρ 8,5 (μιλαω για τιμές εκκινησης το τι θα βάλει ο καθένας είναι άλλο)
F800ST 9700,
GS650 dakar 8650?
![]()
Μόνο το ST θα έπαίζε ΒύρωναΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
F800S 9100,
F800ST 9700,
GS650 dakar 8650?
![]()
Ρε αφού δε διαφωνούμε γιατί το συνεχίζουμε;![]()
Κάτσε να σου φέρω τον Αφρο![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναί ρε γαμ@ει στό χώμα. Τα ΚΤΜ ανεβάινουν στα δέντρα μόλις δουν dakar να έρχεται....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το Dakar πάει χώμα μια χαρά.
Last post.
Να σε δώκω το Tuono που έχει καρατιμόνα (και δεν θα πιάνουν τα χεράκια σου), μπας και αλλάξεις γνώμη για το αν μπορείς να οδηγήσεις μεγάλο μηχανάκι παλιοκουλατζα συνάδελφε ;
![]()
Να... μιλήσουμε και οι ασχέτοι;![]()
Πρώτα απ'οά Λιάκο μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ που ΔΕΝ θα πάρεις το Μούλτι!
Μην έχουμε από χειμώνα καλώς εχόντων των πραγμάτων... ίδια μηχανάκια!!!!! Αντιλαβού φαντάζομαι...![]()
Τώρα για τις επιλογές σου. Κοίτα φιλαράκι σαφώς το 1.200 είναι άλλο πράγμα. Αλλά ερχόμενος και από μία οδυνηρή και άκρως τραυματική εμπειρία κάνω την εξής πρακτική ερώτηση:
Θα μπορείς να το κάνεις ζάφτι;;;;;;; Ή θα τρέχεις να το μαζέψεις και δεν θα μαζεύεται λόγω κιλών; ΟΚ έχω τρομάξει από αυτό που μου συνέβη αλλά δέστο ως πιθανότητα. Κι άμα χτυπάω 1.000 ξύλα σου πέσει θα μπορείς να το σηκώσεις ή θα χρειάζονται άλλοι δύο για βοήθεια;
Η γνώμη μου είναι να κάνεις και στα δύο ένα καλό τεστ ράιντ.
Ψάξτα καλά και όποιο σου κάτσει καλύτερα σε όποιο "κουμπώσεις" απάνω του!
Προσωπικά για μένα το Ντακαράκι αλλά ότι θες εσύ και καλοτάξιδο!!!
Σεμνάααααα....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
[μη πεταχτεί κανείς και πεί ότι το dakar δε πάει μονοπατάδες γιατί εγώ με το απλό 650 μια χαρά τα καταφέρνω!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
τις δυό τρομάρες ξέχασες...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το Dakar πάει χώμα μια χαρά![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κάτσε να τις βάλω τώρα!! :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
τις δυό τρομάρες ξέχασες...![]()
Οταν λέμε χώμα εννοούμε οτι πάει, οχι οτι γ@μ@ει κιόλας.![]()
Απ αυτά που εχει πει ο Captain σίγουρα του φτάνει τόσο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957