ε τι να κανουμε εγω δεν ειμαι stunter![]()
![]()
ε τι να κανουμε εγω δεν ειμαι stunter![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ξερεις...φοβαμαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
mob αν ποτε βρεθουμε κ εχει επισκευαστει το σκουτερ θα στο δωσω, στο ενα χερι θα χεις κινητο και θα προσεχεις να τραβας το ταχυμετρο και με το αλλο θα ανοιξεις αποτομα το γκαζι..αν μπορεις να κανεις σουζα με το ενα χερι και να μην πεσεις τοτε οκ..εγω δεν μπορω με το ενα..![]()
χωρις πλακα φοβαμαι να οδηγησω σκουτερ η παπακι,γιατι νοιωθω το μηδαμινο τους βαρος και το κακο κεντρο βαρους....και ενα λογο που φοβαμε τα σκουτερ ειναι ο ηλιθιος τροπος που καθεσε επανω(οχι εσυ,γενικα)ενα πραγμα λες και καθεσαι σε χεστρα!!
χωρις παρεξηγηση παιδια..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
και ενα λογο που φοβαμε τα σκουτερ ειναι ο ηλιθιος τροπος που καθεσε επανω(οχι εσυ,γενικα)ενα πραγμα λες και καθεσαι σε χεστρα!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao:
ε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
α μονο ο ηλιας με το ταουνμειτ καταφερε να κρατειθει κντα μου μετα δυσκολιας παρακαλω
νταξ εγω το παραδεχομαι πως ο μπαντιτακος μ εχει αλλα τον σκουτερα εγω τον βαζω για πρ(οzyyyy)μη στο ψωμι μου!!
![]()
οζυυυυ--------->Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Κουλάδι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a24:
:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ξερεις...φοβαμαι!![]()
χωρις πλακα φοβαμαι να οδηγησω σκουτερ η παπακι,γιατι νοιωθω το μηδαμινο τους βαρος και το κακο κεντρο βαρους....και ενα λογο που φοβαμε τα σκουτερ ειναι ο ηλιθιος τροπος που καθεσε επανω(οχι εσυ,γενικα)ενα πραγμα λες και καθεσαι σε χεστρα!!
να γιασει το στομα κιθαριστα μ!!![]()
http://bikepics.com/members/OzZzY/
ψαρωστε![]()
![]()
πληροφοριακα στον ηλια να πω για τη φωτο με τον πισω τροχο:
εξατμιση ελευθερας ανρακονηματινο τελικο giannelli
αναρτηση ρυθμιζονεμη bitubo
λαστιχα metzeler
δαγκανα φρενου brembo
δισκοπλα μαργαριτα braking
τακακια braking..
μιλαμε για ποιοτητα.. οχι για μπιφτεκοκεφτεδες που εχει το δικο σου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
....δεν εχει κατηγορια townmate....![]()
οζζζζζζυ μας εχεις βαλει και βιντεο για να μαθουμε να παιζουμε κηθαρα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι ομως η yamaha απο το townmate εχει βγαλει περισσοτερα φραγκα απ οσα η ducati με το 1098...
![]()
:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
κι ομως η yamaha απο το townmate εχει βγαλει περισσοτερα φραγκα απ οσα η ducati με το 1098...
![]()
:hypnotize
ε δεν μπορω θα το πω.....ναι,αφου αλλαζετε διαφορικα καθε 3 και λιγο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι αλλαζουν?? διαφορικα? :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
δεν θα σας μαθω να παιζετε κιθαρα θα σας μαθω ομως πως γραφεται![]()
![]()
με ι οχι με η![]()
οτι και να λες εγω θα σου πω,Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ε δεν μπορω θα το πω.....ναι,αφου αλλαζετε διαφορικα καθε 3 και λιγο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω να αλλαξω λαδια 2 χρονια!!!
και λαστιχα 12 χρονια....
απολυτως ειλικρινα![]()