εσυ που εψαχνες ευκαρια να πεσεις στα τεσσερα λεγοντας οτι τις πατησες "κατα λαθος" τι να πεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μυρίστηκες ψωλές απλωμένες και χύμηξες, καλή μου ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ που εψαχνες ευκαρια να πεσεις στα τεσσερα λεγοντας οτι τις πατησες "κατα λαθος" τι να πεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μυρίστηκες ψωλές απλωμένες και χύμηξες, καλή μου ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pwpw panagia m kai xriste mou ti diabazw simera ena paidaki prpei na perasei oposdipote to evo gia na parei pontous stin parea file ksekola to myalo s ligaki dil an sou legan ta paidarelia oti kolwneis na peseis apo ton gkremo tha epeftes ?????
makari na se magwsoune kai esena kai ton allo
Ξεκόλα ή ξέκωλα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από bajas
ksekola![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
1) Συγνωμη ρε φιλε οταν λες "εσεις" και "εμεις" με ποια ακριβως κριτηρια εχεις κανει αυτον τον διαχωρισμο στα μυαλο σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
re mages eseis pou den trexete pou exete ta thyria kai phgainete me 50 kai kala eleos.ti tou lete tou oresti?goustarei na trexeieseis eseis pou kolate?eleos pia oloi krazete pou trexoume kai oloi ta idia kanete kai lete egw oxi den trexw! barethika tous pseytes!se ligo tha mas peite oti otan exei kinhsh katheste pisw apo ta amaksia me thn mhxanh kai den prospernate axaxaxxaxa!goustaroume na trexoume na kanoume souzes etsi epidh apla mporoume kai mas aresei.emeis krazoume esas pou den trexete?e tote eseis giati mas krazete?basika den me peirazei na mekrazete alla eipa na ta pw ligaky epidh pesate oloi panw ston oresti kai to pezete panagies!an den goustarete mhn diabazete tetoies syzhthshs.oresti kernaw mpures![]()
ride to live
2) Για να απαντας εδω παει να πει οτι διαβασες οχι μονο αυτο το θρεντ αλλα και ενα πολυ μεγαλο μερος του φορουμ και καταλαβες τι καπνο φουμαρουμε.
3) Εισαι φιλος του Ορεστη και μπηκες εδω μεσα για συμπαρασταση;
4) Αν ναι, οταν θα βρεθουμε καπου για να με "εξαφανισει" θα εισαι και εσυ παρων;
Για να ξερω....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Οχι Crook δεν εχω "κολλητους" στο φορουμ,δεν το ξερω το παιδι.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ 610 ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ PORSCHE ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 500 ΑΛΟΓΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΟΛΛΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΑΘΗΣΜΑ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.
θα βάλεις κόντρα το χάσκι με πόρσε 500 αλόγων?
όσο για τα βιντεάκια μου θυμίζεις κάποιο παλικάρι από Θεσσαλονίκη μεριά που όλο βιντεάκια έλεγε ότι θα έβαζε...
Για αυτο σου λεω, επειδη κραζουν μερικοι δε θα το δειτε ποτε, θα το κανω για την παρτι μου, ετσι για πλακα να δω πως ανοιγει αυτο το θηριο διπλα μου.
Θεμα με αυτη την κοντρα δεν θα γραψω γιατι θα εχουμε μια απο τα ιδια, για την πλακα μου θα γινει θα κανω και ενα βιντεακι και θα το δουν φιλοι μου η θα το βρεις απο κανενα youtube.
Ο αλλος ο τρομπας με το Evo δεν ηρθε, αυτο το αυτοκινητο που σου λεω το βλεπω σχεδον καθε μερα οποτε ειναι ευκολο να βγει βιντεακι.
ΥΓ1: εχω βιντεακια με μενα αμα θες σου στελνω με msn
ΥΓ2: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.
Να χαίρεσαι το φιλαράκι σου, αλλά δύσκολο το κόβω για την 500άρα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
ΕΝΑ PORSCHE ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 500 ΑΛΟΓΑ.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
εχει και αλογα στον ιπποδρομο οποτε παιζει να φτανεθ τα 500Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Να χαίρεσαι το φιλαράκι σου, αλλά δύσκολο το κόβω για την 500άρα ...![]()
![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Λοιπον οποιος ξεπερασει τα 60km/h θα του γ...... την ........ , εδω στο ΜΟΤΟ εμεις δεν τρεχουμε, οποιος τρεχει να φυγει αμεσως απο το φορουμ.
Διαβαζει και η Αστυνομια,δεν θα γινει στεκι απο κοντρακηδες και τσαντακηδες το φορουμ, ΕΞΩ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ απο την σελιδα μας,εδω ειμαστε ησυχοι μοτοσυκλετιστες δεν κανουμε τις αλητειες σας ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ: ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "60", ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ.
![]()
[OFFTOPIC]
Διασκεδαστικά δεν είναι τα κοντέρ των μονοκύλινδρων που έχουν ένδειξη 200 km/h ?
[/OFFTOPIC]
νομιζω θες βενζινη εχει αναψει λαμπακι:rotflmao:
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
enw esena pou leei parapano apo 200 kai den ta exeis dei pote sou...xaxaxa!Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
[OFFTOPIC]
Διασκεδαστικά δεν είναι τα κοντέρ των μονοκύλινδρων που έχουν ένδειξη 200 km/h ?
[/OFFTOPIC]
LoooooooooooooooL!Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
νομιζω θες βενζινη εχει αναψει λαμπακι:rotflmao:
![]()
Καιει πολυ το γ@μημενο!
![]()