Σελίδα 18 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 379

Θέμα: H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    δηλαδή θεωρείς αξιόπιστη λύση τον Μπλάνκο???τον έχεις δει να αγωνίζεται??τον ήξερες πριν δείξει ενδιαφέρον η ΑΕΚ???

για Μανου πάω πάσο...αλλά δεν μιλησα για την μεσοεπιθετική γραμμή...μίλησα για σέντερ φόρ....

και αν θεωρεί αξιόπιστη λύση τον Αλεξόπουλο μετά απο τραυματισμό τι να πω...οκ πάο πάω....
    θα δείξει το μέλλον....
    και αυτό με το 2-3 ενδεκαδάτους παίχτες ειναι για γέλια....εκτος αν θεωρείς ενδεκαδάτο τον Τόζερ ....και έγινε κ ενδεκαδάτος ο Γεωργέας επειδή πέρσι έκανε τη σεζόν της ζωής του???

με αυτή τη λογική ο Λαγός που πέρσι ηταν ανύπαρκτος πρέπει να ειναι εκτός 18αδας...
    τα περί Χετεμάι ειναι για γέλια...
    για ενδεκάδα περιφεριακού Τρικάλων μπορεί ....

Υ.Γ. και επειδή το ξέχασα..θεωρείς αξιόπιστο εναν τερματοφ'ύλακα που ακόμα δεν ξέρεις πως προφέρεται??
    KOITA αφου τους θεωρείς εσυ αναξιόπιστους ολους αυτους μπορουμε και εμεις να τους θεωρουμε αξιόπιστους η να ελπίζουμε να βγουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΑΕΡΑ

αμα προσεξες η ΑΕΚ εχει ακομα ενα επιθετικο (Μπλανκο) και ενα τερμα (Mαχo πως σκατα προφερεται...) + ενα εξτρεμ (μανου) που δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης λογο αποκτησης μετα τη προθεσμια που εχει θεσει η ΟΥΕΦΑ για αυτα τα παιχνιδια....

+περιμενει να αποθεραπευτουν 1 ακομα κεντρικος μπακ(Αλεξοπουλος) 1 ακραιο μπακ (Γεωργεας), 2 εξτρεμ (Λαγος+Χατεμαι.. ο λαγος προορισεται για μπακ βασικα του Αρουαμπαρενα και οχι για μεσος....)

μιλαμε για ροστερ ΠΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ... εχει 2 και 3 παιχτες εντεκαδατους σε καθε θεση.... (για ελλαδα μιλαμε οχι για επιπεδο CL)

Ξεχασες ρε idi και τον........''Βαλε ενα γκολ και ας πεθανω,Καπετανο Καπετανο''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πραγματικα χτες ευχαριστηθηκα μπαλλα......ναι ρε κοροιδα φαγαμε 4......αλλα με ενα σοβαρο τερμα και οχι τον μαλακα Πορτογαλλο τροχονομο....μπορει το ματς να ηταν διαφορετικο.....

Υ.γ. αν ξαναπαιξει ο μαλακας Πορτογαλλος τροχονομος,θελω καποιον παρεα να μου κανει τις ενδοφλεβιες,γιατι μετα την 25 θα εχω χασει την μπαλλα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι ο Χατεμαι ειναι για γελια.... μονο η Γιουβεντους τον παρακολουθει σιγα μορε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα ξεχναω τις λυσεις των αλλων ελληνικων ομαδω στο παγκο και ειμαι αδικος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    απο παρακολουθήσεις βαρεθήκαμε....
    πες μου εναν έλληνα παίχτη που δεν το έχει παρακολουθήσει ξένη ομάδα....

για τον Ολυμπιακό ας μιλήσουν οι Ολυμπιακοί...

για τον Παναθηναικο απλά ήρθαμε 0-0 στο πρώτο ντέρμπι με μισή ομάδα.....με έξω Ιβανσιτς, Νίνη, Γκονζάλες, Σαλπιγγίδη, Μόρις, Σαριέγκι, Σεριτς, και στον αγώνα τραυματίστηκε ο μονος αριστεροπόδαρος (Λεοντίου) και το βασικό αμυντικό χαφ Μάτος....

αυτά για τον πάγκο του Παναθηναικού....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ξεχασες ρε idi και τον........''Βαλε ενα γκολ και ας πεθανω,Καπετανο Καπετανο''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πραγματικα χτες ευχαριστηθηκα μπαλλα......ναι ρε κοροιδα φαγαμε 4......αλλα με ενα σοβαρο τερμα και οχι τον μαλακα Πορτογαλλο τροχονομο....μπορει το ματς να ηταν διαφορετικο.....

Υ.γ. αν ξαναπαιξει ο μαλακας Πορτογαλλος τροχονομος,θελω καποιον παρεα να μου κανει τις ενδοφλεβιες,γιατι μετα την 25 θα εχω χασει την μπαλλα....

Βραζιλιάνος δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Πάντως πέραν του τι είναι αυτό είναι σημαντικό λάθος και χρεώνεται αυτομάτως στη διοίκηση και στον φερέρ!
    Για όνομα του θεού δηλαδή! Ο άνθρωπος είναι απίστευτος! Θα γελάνε οι άλλοι μαζί μας εξαιτίας του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    KOITA αφου τους θεωρείς εσυ αναξιόπιστους ολους αυτους μπορουμε και εμεις να τους θεωρουμε αξιόπιστους η να ελπίζουμε να βγουν.
    αξιόπιστος ειναι καποιος που ειναι δοκιμασμένη λύση ή τον εχεις δει καπου να αγωνίζεται με επιτυχία...

αν εσύ τώρα μπερδεύεις την αξιοπιστία με την πίστη δεν πειράζει....κοντά ειναι...μονο ένα συνθετικό λύπει η "αξια"....
    το οποίο συνθετικό (αξία) οταν ειναι αμφίβολο δεν μπορείς να ονομάσεις κάτι "αξιόπιστο".... δεν φταίω εγώ η ελληνική γλώσσα φταίει και και οι γ@μημένες σύνθετες λέξεις....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

αξιόπιστος ειναι καποιος που ειναι δοκιμασμένη λύση ή τον εχεις δει καπου να αγωνίζεται με επιτυχία...

αν εσύ τώρα μπερδεύεις την αξιοπιστία με την πίστη δεν πειράζει....κοντά ειναι...μονο ένα συνθετικό λύπει η "αξια"....
    το οποίο συνθετικό (αξία) οταν ειναι αμφίβολο δεν μπορείς να ονομάσεις κάτι "αξιόπιστο".... δεν φταίω εγώ η ελληνική γλώσσα φταίει και και οι γ@μημένες σύνθετες λέξεις....
    Kαλα παρεβλέπω το χαβαλε και τη παπαρολογια και πες μου λοιπον τις αξιοπιστες λυσεις που βλεπεις εσυ στην ομάδα σου για να καταλαβω και εγω για τι κρίση μιλαμε.

γιατι αν ειναι αξιοπιστος ο ενακαμπυρες..ο δημουτσος που τον ειδες εσυ με τον φωστηρα περσι ...
    ο σεριτς!!!

ο τακης φυσας..!!! ο βυντρα!! ο σαριεγκι οπου φανταζομαι εχεις αφισα του στο δωμάτιό σου..
    ο νινις που επαιξε περσι 4 ματς και εγινει η αξιοπιστη λυση που λες..ο αιωνιος τραυματιας Γκονζαλες που παροτι εχει 2 σερι τραυματισμους θα γυρισει ως αλλος μαραντονα ενα πραμα..(παρα την αντιθετή σου αποψη για τον αλέξόπουλο της αεκ..) και ο σουπερ ιβανσιτς που καθε ματς παιζει για 9...(οτι και ο μαντουκα ενα πραμα ε?)

καλα για τον επιθετικό ματζιο σε αφήνω να μου πεις μονος σου.

καλα ΚΑΙ για τον αξιόπιστο γκουμα...δε μιλαω ..ειναι αμυντικος κλασης και μεχρι και ο δελας του χει σκάσει τριπλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Και μην το συνεχίζεις αυτό το ότι η Σεβίλλη δεν είναι μεγαθήριο γιατί εκτίθεσαι! Και ποδοσφαιρικά!

Τα υπόλοιπα... εν καιρώ.
    αφού δεν είναι δηλ με το ζόρι να την κάνουμε?????

και η γαλατά έχει πάρει ουέφα,μήπως είναι και αυτή μεγαθήριο ή η πόρτο?

καλές έως παρα πολύ καλές ομάδες αλλά όχι και μεγαθήρια

αλλα αφου το λες συμφωνω για το επίπεδο της αεκ είναι μεγαθήριο.εντάξει?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

για τον Παναθηναικο απλά ήρθαμε 0-0 στο πρώτο ντέρμπι με μισή ομάδα.....με έξω Ιβανσιτς, Νίνη, Γκονζάλες, Σαλπιγγίδη, Μόρις, Σαριέγκι, Σεριτς, και στον αγώνα τραυματίστηκε ο μονος αριστεροπόδαρος (Λεοντίου) και το βασικό αμυντικό χαφ Μάτος....

αυτά για τον πάγκο του Παναθηναικού....

χαχαχα σιγά ποιοι λέιπαν.τον νινί τον κρύψαν.μα γιατι???!!!χαχα

εμάς έλειπε ο Τζόλε που ισοδυναμεί σε όσο όλοι αυτοί που γράφεις + νΝτολμά,
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    αφού δεν είναι δηλ με το ζόρι να την κάνουμε?????

και η γαλατά έχει πάρει ουέφα,μήπως είναι και αυτή μεγαθήριο ή η πόρτο?

καλές έως παρα πολύ καλές ομάδες αλλά όχι και μεγαθήρια

αλλα αφου το λες συμφωνω για το επίπεδο της αεκ είναι μεγαθήριο.εντάξει?

Εκτίθεσαι στο λέω και πάλι...
    Η Σεβίλλη πήρε δύο ουέφα!
    Συνεχόμενα!!!
    Ξέσκισε την Ρεάλ!
    Όλες οι ομάδες στην Ισπανία βλαστήμισαν την ώρα και την στιγμή όταν έπαιξαν μαζί της.
    Μην λες κουλά!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για πάμε πάλι στο καφενείο μας εδώ...

Εγώ θα πώ την δική μου γνώμη...

Ντροπή μας... και ντροπή μας γιατί όποια και αν είναι η άλλη ομάδα , είναι αδιανόητο να τρώς 4αρα και να χαίρεσαι οτι έπαιζες μέχρι το 30.
    ΄Σίγουρα η ΑΕΚ μπορεί περισσότερα, σίγουρα είχε ελλείψεις, σίγουρα η Σεβίλη είναι μια απο τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης....

ΑΛΛΑ ΟΧΙ 4αρα ... και μάλιστα με κατεβασμένο γκάζι απο το 60 και ύστερα. Όσοι είδαν χθες το παιχνίδι θα είδαν οτι οι Ισπανοί έκαναν οτι ήθελαν και όποτε το ήθελαν απέναντι σε μια άμυνα που λεγόταν ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ. Το παιδί έχει τεράστιο μέλλον και μακάρι να πάει έξω μπας και σωθεί και αυτός.

Γιατί πάγκο κύριε Φερέρ το παληκάρι;... πολύ καλύτερος και απο Δέλλα και απο Άλβεζ είναι.

Μετά ...Μπούρμπος ο καμικάζι... όσο μπορούσε έκανε. Δεν είναι Αρουαμπαρένα , αλλά σίγουρα το πάλεψε.

Μορέτο.. πίσω στα βασικά και γρήγορα. Ελπίζω να είναι καλύτερος ο Μάχο. Θα τον δούμε και αυτόν.

Ζήκος... καλός μέχρι το 30. Μετά έχασε το ηθικό (απαράδεκτο για επαγγελματία παίκτη) και εκνευριζόταν χωρίς να παίζει και μπάλα.

Ενσαλίβα... μέτριος και χωρίς να δείξει δείγματα όπως στην Σεβίλη.

Ριβάλντο.. Απέναντι στον καλό τερματοφύλακα της Σεβίλης, έστω και με ζόρι έβαλε το goal. Αλλά στα faul τον είχε ψαρέψει καλά ο Ισπανός και πάντα ήξερε την γωνία που θα πάει η μπάλα.
    Στο κέντρο "φρέναρε" την ομάδα.

Λύμπε.... κουρασμένος και ντεφορμέ... μια δύο κινήσεις μέχρι το 30 και αυτός... μετά χάθηκε.

Μαντούκα... μακάρι να κάνει συνέχεια τέτοιες εμφανίσεις. Απίθανο...αλλά μακάρι.

Έντσον Ράμος. Εμένα μου άρεσε στην επίθεση αλλά οχι στην άμυνα. Ο πιτσιρικάς της Σεβίλης εκεί έκανε πάρτι. Είναι μικρός ακόμα όμως (21) και σίγουρα ΄΄εχει δυνατότητες να κάνει κάτι καλό.

Παππάς... σε ρηχά νερά... οτι μπορούσε έκανε.

Τόζερ... μια δύο μπαλιές στο κέντρο , που βοήθησαν την ΑΕΚ, αλλά δεν μπορεί να κάνει την διαφορά.

Άλβεζ.. νευρικός, ασταθής αλλά έκανε και μια δύο επεμβάσεις πολύ καλές.

Σέζαρ.. μια μπάλα μόνος του και χωρίς συγκέντρωση. Θέλει πάγκο και τον βλέπω να ερχεται γρήγορα αν μπορέσει Μανού και Λαγός να επανέρθουν γρήγορα.

Στο σύνολο... μέχρι το 30 η ΑΕΚ πίστευε απλά στο όνειρο και έδινε οτι είχε και δεν είχε. Δεν ήταν σίγουρο οτι θα άντεχε μετά, αλλά έκανε οτι μπορούσε. Τραγικό πέναλτυ απο Σέζαρ και τελείωσαν όλα με το ηθικό να πέφτει κάτω απο το δάπεδο (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια καλή ομάδα).

Έπαιζε με ελλείψεις ...ναι... Αρού και Δέλλας έξω , αλλά σίγουρα δεν θα έκαναν κάτι παραπάνω και αυτοί μέσα.

Δεν ξέρω αν ο Μπλάνκο θα είναι τόσο καλός όσο στις προπονήσεις, αλλά σίγουρα θα δώσει χώρο και αέρα στον Λύμπε να κινηθεί΄.... όπως και ο Μανού που σίγουρα σε κάποιες στιγμές θα δυναμώσει το κέντρο, φέρνοντας το 4-4-2 , διώχνοντας ουσιαστικά τον Σέζαρ απο αριστερά (γνώμη μου!) έχοντας Μαντούκα, Ριβάλντο, Ενσαλίβα, Ζήκο στο κέντρο και μπροστά τους Λύμπε , Μπλάνκο.... α.. να μην ξεχάσω και τον Παυλή που σίγουρα έχει μέλλον και αυτός και μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω μπροστά στην ΑΕΚ.

Επίσης , ίσως ο Μάχο να δώσει και μια σταθερότητα πίσω.

Πάντως κύριοι αν και δεν κάνω δηλώσεις συχνά.... αν η ΑΕΚ του Α ημιχρόνου παίζει με όλες τις Ελληνικές ομάδες , όπως μέχρι το 30.... δεν μπορεί να χτυπηθεί με τίποτα και απο κανέναν εντός συνόρων.

Αν παίζει όμως όπως μετά το 40... το Χαιδάρι θα είναι πάλι εκεί.

Επαναλαμβάνω... Ντροπή η 4αρα... Η Σεβίλη είναι ομαδάρα , αλλά μόνο την ΑΕΚ φέτος "φίλεψε" με τέτοιο δώρο και με τόσο χαλαρό τρόπο. Απαράδεκτη άμυνα απο το 40 και μετά και κέντρο ανύπαρκτο. Νομίζω οτι ο Φερέρ πρέπει να τους οργανώσει και πάλι , χωρίς όμως να φέρουμε και την καταστροφή.

Για τους υπόλοιπους (π.χ. γαύρους) που "κουνιούνται"... δείτε πρώτα τα πρώτα δείγματα απειθαρχίας (βλ. Κοβάσεβιτς, Άντζας) που εμφανιστήκαν (τα έλεγα εγώ με τον Λεμονή) και μετά τα λέμε.

Επαναλαμβάνω... Η ΑΕΚ του 0 - 30' στο Α ημίχρονο δεν χτυπιέται απο καμία Ελληνική ομάδα.

A... και να μην το ξεχνάμε... Σταθερή αξία η Εθνική ομάδα basket. Αυτό που λέμε ομαδάρα. Πάλευαν οι εβραίοι να μας κερδίσουν και το μόνο που χρειάστηκε , ήταν μια ταχύτητα επάνω απο τους διεθνείς για να τους ρίξουν στο καναβάτσο με σοβαρότητα. Μακράν η πιο επίσημη και σταθερή αγαπημένη... να δούμε πως θα τα πάει και με τους δαίμονες Σέρβους σήμερα. (21.30)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Kαλα παρεβλέπω το χαβαλε και τη παπαρολογια και πες μου λοιπον τις αξιοπιστες λυσεις που βλεπεις εσυ στην ομάδα σου για να καταλαβω και εγω για τι κρίση μιλαμε.

γιατι αν ειναι αξιοπιστος ο ενακαμπυρες..ο δημουτσος που τον ειδες εσυ με τον φωστηρα περσι ...
    ο σεριτς!!!

ο τακης φυσας..!!! ο βυντρα!! ο σαριεγκι οπου φανταζομαι εχεις αφισα του στο δωμάτιό σου..
    ο νινις που επαιξε περσι 4 ματς και εγινει η αξιοπιστη λυση που λες..ο αιωνιος τραυματιας Γκονζαλες που παροτι εχει 2 σερι τραυματισμους θα γυρισει ως αλλος μαραντονα ενα πραμα..(παρα την αντιθετή σου αποψη για τον αλέξόπουλο της αεκ..) και ο σουπερ ιβανσιτς που καθε ματς παιζει για 9...(οτι και ο μαντουκα ενα πραμα ε?)

καλα για τον επιθετικό ματζιο σε αφήνω να μου πεις μονος σου.

καλα ΚΑΙ για τον αξιόπιστο γκουμα...δε μιλαω ..ειναι αμυντικος κλασης και μεχρι και ο δελας του χει σκάσει τριπλα.
    η συζήτηση ξεκίνησε για το αν εχετε 2-3 ενδεκαδάτους σε κάθε θέση....και η άποψή μου ειναι οτι δεν εχετε....
    οπως δεν έχουμε και εμείς ισάξιους ενδεκαδάτους στον πάγκο....δεν ισχυρίστηκα οτι έχουμε...απλα τουλάχιστον αυτοί οι αναπληρωματικοι που έπαιξαν έδειξαν οτι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ενα ντέρμπι...ας το δείξουν κ οι δικοί σας κ βλέπουμε.....

το να κάτσουμε να συγκρίνουμε τώρα παίχτες ειναι βαρετό κ δεν θα καταλήξει πουθενά....
    εγώ είπα οτι
    δεν έχετε επιθετικό
    δεν εχετε στόπερ
    και δεν εχετε τερματοφύλακα...
    κ ακόμα δεν απαντήσατε σε αυτά...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Για πάμε πάλι στο καφενείο μας εδώ...

Εγώ θα πώ την δική μου γνώμη...

Μορέτο.. πίσω στα βασικά και γρήγορα. Ελπίζω να είναι καλύτερος ο Μάχο. Θα τον δούμε και αυτόν.

Gandalf

Ρε Μαγε.......δεν μπορεις εκει αναμεσα στα ξορκια σου και τους ζωμους σου και τους αρχαιους παπυρους να βρεις κατι να δωσουμε σε αυτο το παλλικαρι......ενταξει η συνταγη για τον Βατραχο φανταζομαι σου τελειωσε,αλλα με αυτον τροχονομο θα ειμαστε φετος για πολλα εγκεφαλικα......χτες οποιος ηταν στα γηπεδο θα καταλαβε περισσοτερα.......σκηνικο......70' λεπτο περιπου.....μακρυ ΛΑΘΟΣ γεμισμα απο τους Ισπανους......εξοδος απο τον Moretto.....μπλοκαρει την μπαλλα.....ενα βουητο απο ολους ομως........ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........απιστ ευτος...γιαυτο σου λεω.....να τον κανεις κροκοδειλο.....εεεεεεε.........νυχτεριδα....κατι...κατι......αγ λμα δεν μπορεις να τον κανεις γιατι ειναι ηδη.....

η συζήτηση ξεκίνησε για το αν εχετε 2-3 ενδεκαδάτους σε κάθε θέση....και η άποψή μου ειναι οτι δεν εχετε....
    οπως δεν έχουμε και εμείς ισάξιους ενδεκαδάτους στον πάγκο....δεν ισχυρίστηκα οτι έχουμε...απλα τουλάχιστον αυτοί οι αναπληρωματικοι που έπαιξαν έδειξαν οτι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ενα ντέρμπι...ας το δείξουν κ οι δικοί σας κ βλέπουμε.....

το να κάτσουμε να συγκρίνουμε τώρα παίχτες ειναι βαρετό κ δεν θα καταλήξει πουθενά....
    εγώ είπα οτι
    δεν έχετε επιθετικό
    δεν εχετε στόπερ
    και δεν εχετε τερματοφύλακα...
    κ ακόμα δεν απαντήσατε σε αυτά...
    A οχι σιγουρα δεν εχουμε και δε το πα εγω.
    ελαχιστες ομαδες ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΤΟ...οχι στην ΕΛΛΑΔΑ οπου καμια δε το χει.

τωρα αν εσυ κρινεις τους παιχτες που εχεις με την εικονα της ομαδας σου στο ντερμπι με το γαυρο που δεν εκανες ουτε μια φαση μα ουτε μια ..και λες οτι ανταποκριθηκαν..τι να πω.

A οχι σιγουρα δεν εχουμε και δε το πα εγω.
    ελαχιστες ομαδες ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΤΟ...οχι στην ΕΛΛΑΔΑ οπου καμια δε το χει.

τωρα αν εσυ κρινεις τους παιχτες που εχεις με την εικονα της ομαδας σου στο ντερμπι με το γαυρο που δεν εκανες ουτε μια φαση μα ουτε μια ..και λες οτι ανταποκριθηκαν..τι να πω.
    εσύ αμα χρειαστεί να παίξεις με τα δεύτερα με Παναθηναικό κ φέρεις 0-0 να μην εισαι ευχαριστημένος...
    πέρσι με τα πρώτα κέρδισες στο τσακ με ενα Παναθηναικό ψώφιο κ στο δεύτερο γύρο έφαγες 4 χαριστικά....
    επίσης με τα πρώτα δεν κέρδισες τον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων χρόνων.....

οπότε φυσικά ειμαι ευχαριστημένος αμα πέζω με τα δεύτερα κ έρχομαι 0-0 σε ντέρμπι όταν οι βασικοί μοχλοί ανάπτυξης λείπουν.....(Γκονζάλες, Νινης, Ιβανσιτς)....

Υ.Γ. οσο για το πως θα επιστρέψει ο Γκονζάλες, όταν πέρσι με μισοφτιαγμένο γόνατο μπαίνει για 15 λεπτά κ βγάζει ασίστ με τακουνάκι στο 83 λεπτό κ πέρνω χαμένο παιχνιδι....ε τότε επέτρεψέ μου να ειμαι αισιόδοξος....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

εσύ αμα χρειαστεί να παίξεις με τα δεύτερα με Παναθηναικό κ φέρεις 0-0 να μην εισαι ευχαριστημένος...
    πέρσι με τα πρώτα κέρδισες στο τσακ με ενα Παναθηναικό ψώφιο κ στο δεύτερο γύρο έφαγες 4 χαριστικά....
    επίσης με τα πρώτα δεν κέρδισες τον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων χρόνων.....

οπότε φυσικά ειμαι ευχαριστημένος αμα πέζω με τα δεύτερα κ έρχομαι 0-0 σε ντέρμπι όταν οι βασικοί μοχλοί ανάπτυξης λείπουν.....(Γκονζάλες, Νινης, Ιβανσιτς)....

Υ.Γ. οσο για το πως θα επιστρέψει ο Γκονζάλες, όταν πέρσι με μισοφτιαγμένο γόνατο μπαίνει για 15 λεπτά κ βγάζει ασίστ με τακουνάκι στο 83 λεπτό κ πέρνω χαμένο παιχνιδι....ε τότε επέτρεψέ μου να ειμαι αισιόδοξος....
    καλα κερδισες ενα ματς και το κανες σημαια σου.

σα τον ατρομητο ενα πραμα.

ο γκονζαλες ποτε εγινε τοσο μεγαλη παιχτουρα ουτε που θυμάμαι..τεσπα εσυ που σας εχει δωσει τοσα πολλα κατι θα ξερεις οκ.

παω πασο.

ειστε σουπερ ομαδα με σουπερ δευτερους και απο πρωτους σκιζεις.

θα σκισετε και φετος.

Σελίδα 18 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ: «Εμείς με 20εκατ. θα παίρναμε το Τσ. Λιγκ»!
    από Nazgul στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 17:00
  2. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΗ
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 13:03
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4