Ρε έχει γλέντι εδώ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
By the way..Πολλές έριδες έχουμε σήμερα..Η σημερινή νεολαία κύριοι είναι για το φ****ο. Εκτός από μένα ε, & τα φιλαράκια μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για ας σοβαρευτούμε λίγο..Άντε γιατι σας έχω όλους λέμε!![]()
Ρε έχει γλέντι εδώ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
By the way..Πολλές έριδες έχουμε σήμερα..Η σημερινή νεολαία κύριοι είναι για το φ****ο. Εκτός από μένα ε, & τα φιλαράκια μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαροί είμαστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ποιός σου είπε ότι κάνουμε πλάκα;
Και εκτός αυτού τι πετάγεσαι ρε Mike; Αν δεν έχεις 150 άλογατα κάτω απ΄τα @@ σου δεν δικαιούσαι να ομιλείς.....![]()
BTW σούζες κάνεις;![]()
Από όλα κάνω!Τι να τα κάνετε ρε τα αλόγατα άμα δε ξέρετε να στρίψετε?Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Σοβαροί είμαστε.Ποιός σου είπε ότι κάνουμε πλάκα;
Και εκτός αυτού τι πετάγεσαι ρε Mike; Αν δεν έχεις 150 άλογατα κάτω απ΄τα @@ σου δεν δικαιούσαι να ομιλείς.....![]()
BTW σούζες κάνεις;![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Πρόσεχε τι λες δημοσίως....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Από όλα κάνω!![]()
Αμ το ίδιο πράμα λέω και εγώ και με λένε φλώρο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τι να τα κάνετε ρε τα αλόγατα άμα δε ξέρετε να στρίψετε?
Με το μηχανάκι μου ντε...& που'σαι στείλε μου κανά νέο παληκάρι να το κεράσω κανά τσάι μαζί με τα αλογάκια του!Άντε...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Πρόσεχε τι λες δημοσίως....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν έφαγα φρίκη τώρα!Έχεις το ίδιο avatar με το dirtbird!!!& τόση ώρα νόμιζα ότι κάνω πλάκα με το dirt...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ελπίζω να μην έπαιξε παρεξήγηση.
![]()
![]()
![]()
Ρε δε το πιστεύω λέμε..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρά;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Έχεις το ίδιο avatar με το dirtbird!!!&![]()
![]()
![]()
Πουλάω και ένα μηχανάκι σαν του dirtbird
Μήπως ενδιαφέρεσαι ;;;![]()
Τι παρεξήγηση ρε mike; πλάκα κάνεις;
![]()
Παίζει ρε Mike γιατί ο dirtbird ΕΧΕΙ και μηχανάκι 150 άλογα....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Λοιπόν έφαγα φρίκη τώρα!Έχεις το ίδιο avatar με το dirtbird!!!& τόση ώρα νόμιζα ότι κάνω πλάκα με το dirt...
Ελπίζω να μην έπαιξε παρεξήγηση.
![]()
![]()
![]()
Ρε δε το πιστεύω λέμε..![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
You BETA believe...
Και δε με λες ;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Παίζει ρε Mike γιατί ο dirtbird ΕΧΕΙ και μηχανάκι 150 άλογα....![]()
![]()
![]()
Το στρίβεις καθόλου ή το έχεις για «κολπάκια, show, κλπ παπαρίτσες » ??![]()
Πρόσεχε τι θα πεις παλιοκουλάτζα, γιατί μΕ είπαν ότι πας σε καφετέριες με δαύτο.!!!![]()
Σε καφετέριες πάω με το παπί....Σιγά μη βγάλω το θηρίο να το ποτίσω νταουνταουν.& σε παρακαλώ, εγώ παπαρίτσες ποτέ! Αν το στρίβω λέει..Έχω φτάσει & σε μηδενικές μοίρες σε σχέση με το έδαφος.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Και δε με λες ;;;;;;![]()
Το στρίβεις καθόλου ή το έχεις για «κολπάκια, show, κλπ παπαρίτσες » ??![]()
Πρόσεχε τι θα πεις παλιοκουλάτζα, γιατί μΕ είπαν ότι πας σε καφετέριες με δαύτο.!!!![]()
![]()
Έλα μωρέ..Σιγά..Ένα λαθάκι! Τι σκατά έχω πιει δε ξέρω..Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
καλά το thread έχει γίνει (προ πολλού) μοινί καπέλλο. Τον dirt δεν έκανα quote, re Mike;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: