βασικα το κρυπτον θα το προτιμουσα......με διαφορα μονο και μονο για το στυλακι που εχει τπτ αλλο.και να σας απασχολει γιατι δεν αναβει το φαν μεγαλη υποθεση ειναι αυτο......πανω απο ολα θερμοκρασια σωστη.καλη εβδομαδα σε ολους.
βασικα το κρυπτον θα το προτιμουσα......με διαφορα μονο και μονο για το στυλακι που εχει τπτ αλλο.και να σας απασχολει γιατι δεν αναβει το φαν μεγαλη υποθεση ειναι αυτο......πανω απο ολα θερμοκρασια σωστη.καλη εβδομαδα σε ολους.
OPOIOS FOVATE PEFTEI KAI KOIMATE?
κρυπτον και τα μυαλα στα καγκελα,,τι ειναι αυτο με το τεποζιτο μπροστα παλι?ολοι οι βεζιναδες θα ριχνουν την βενζινα πανω στα πλαστικα,,σην το βαρος που θαχει το μπροστινο συστημα,,καλα μα μας δουλευουν???Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
μα ούτως ή άλλως δεν θέλω να το φορτώσω εξατμίσεις και ιστορίες. αυτο για τη γέφυρα το ανέφερα γιατί ειναι θέμα ασφαλειας να μην ειναι λαστιχο το πηρούνι.
κατα τα αλλα τι μου προτείνετε? το κρύπτον ή το zx? εσεις ποιό θα παίρνατε και γιατι?
αυτο που φοβάμαι στο κρύπτον είναι ότι θα μου δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι οδηγώ κατι που ειναι πιο... μοτοσυκλετα και να ξεπεράσω το όριο του
Κανεις λαθος αδελφε, εγω που εχω ακομα ενα ζετακι απο τοτε και μαμα κιολαςΑρχικά δημιουργήθηκε από 675
βασικα για αυτο που ειπες δεν εφταιγε η γιαμαχα![]()
αλλα οσοι κατοχοι αλλαζαν το γραναζι μπροστα ...![]()
![]()
δηλαδης οι περισσοτεροι
βγαζει στο κοντερ 155 και μετρημενο απο περιοδικο 119πραγματικα.τα χιλιομετρα
αυτα τα βγαζει χωρις να πειραξεις γραναζια, τα μετραει με ντιζα απο την μπροστινη
ροδα και απο το σαζμαν:smilea:
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
kai ego to r exo kai malista to deutero se seira kai shmera mou ebgale to proto kata thn gnomh mou sobaro problhma kai ante na kathese na to luseis tora. oso gia to x kalo fenete tora exei gemisei h patra exo thn entuposh kai ego psunomai alla pou leftaΑρχικά δημιουργήθηκε από CORN
SPECIAL? δεν το εχω ακουσει ,δει.
Μονο το απλοκαι οταν ρωτησα για prospectus δεν εχει φερει ακομα μου ειπε.......και ψηνομαι ρε παιδια.....μην καω ομωςγιατι εχω το R και δεν κουμπονουν καλα οι ταχυτητες.(2000)27.300klm.
Αλλα ευχαριστημενος.......
τελος παντων ελπιζω να το παρει καποιος και να μας πει....
απο πατρα εισαι ?
μαλλον θα γινει το σκηνικο.μετα απο πολλες ωρες στην φορουμ εδωτελικα το αποφασισα χεχε.και θα σας πω εντυπωσεις και εγω.και εχουμε συνεχεια....
![]()
oso gia to problhma tsampa h anhsxia eixe kselaskarei h bida apo to petal ton taxuthton kati etroge kai ligo ta dontia kai epeze xoris na alazei kai na fantasteis ekatsa kai anoiksa xtes to kapaki tou bolan na do ti espaseΑρχικά δημιουργήθηκε από CORN
απο πατρα εισαι ?
μαλλον θα γινει το σκηνικο.μετα απο πολλες ωρες στην φορουμ εδωτελικα το αποφασισα χεχε.και θα σας πω εντυπωσεις και εγω.και εχουμε συνεχεια....
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΛΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ??
Έχω κάνει 3.000 χλμ με το Χ-135 και όλα μέσα στο καλοκάιρι στην Αθήνα με όλη αυτή τη ζέστη και δεν νομίζω ότι μου άναψε ποτέ το ventilateur του ψυγείου!!εκτός αν δεν ακούγεται δηλ είναι αθόρυβο.
Υπάρχει περίπτωση να μή λειτουργεί σωστά το σύστημα ψύξης ? δηλ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
Του έχει ανάψει το ventilateur του ψυγείου κανενός φίλου εδώ και πότε και πώς ??
Αν δεν ανάβει Ιούλιο στην Αθήνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 35 βαθμούς πότε θα ανάψει ? στη Σαχάρα με 80 ??
Μήπως υπάρχει πρόβλημα ?? Ξέρει κανείς κάτι να μας πεί ?
Μήπως το δικό μου παπί είναι τελικά προβληματικό?
please, ας μας πεί κάποιος πότε ανάβει ? σε ποιές συνθήκες ??
an phgeneis me orismena xiliometra den xriazete na anapsei bentilater o aeras pou erxete pagonei to psugeio kai krata thn thermokrasia tou xamhla kai etsi den xriazete na gurisei to anemhstiraki.Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΛΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ??
Έχω κάνει 3.000 χλμ με το Χ-135 και όλα μέσα στο καλοκάιρι στην Αθήνα με όλη αυτή τη ζέστη και δεν νομίζω ότι μου άναψε ποτέ το ventilateur του ψυγείου!!εκτός αν δεν ακούγεται δηλ είναι αθόρυβο.
Υπάρχει περίπτωση να μή λειτουργεί σωστά το σύστημα ψύξης ? δηλ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
Του έχει ανάψει το ventilateur του ψυγείου κανενός φίλου εδώ και πότε και πώς ??
Αν δεν ανάβει Ιούλιο στην Αθήνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 35 βαθμούς πότε θα ανάψει ? στη Σαχάρα με 80 ??
Μήπως υπάρχει πρόβλημα ?? Ξέρει κανείς κάτι να μας πεί ?
Μήπως το δικό μου παπί είναι τελικά προβληματικό?
please, ας μας πεί κάποιος πότε ανάβει ? σε ποιές συνθήκες ??
Ναι αλλά εδώ μιλάμε και στο ρελαντί που το άφηνα για πολλή πολλή ώρα να δουλέυει ο κινητήτρας μέσα στον ήλιο το καλοκαίρι ποτέ δεν άκουσα να δουλέψει το ανεμιστηράκι του.Αρχικά δημιουργήθηκε από alexojohn
an phgeneis me orismena xiliometra den xriazete na anapsei bentilater o aeras pou erxete pagonei to psugeio kai krata thn thermokrasia tou xamhla kai etsi den xriazete na gurisei to anemhstiraki.
Για το λόγο αυτό ξαναρωτώ αν έχει ποτέ κανείς ακούσει να ανάψει το δικό του ανεμιστηράκι
Τεχνικά ξέρω πολύ καλά πότε ανάβει (με την αύξηση θεμοκρασίας του ψυκτικού υγρού) .
Στο ΚΤΜ που έχω επίσης , ανάβει συνέχεια το ανεμιστηράκι του στα φανάρια όταν σταματώ με κόκκινο πλήν αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας που έπεσε η θερμοκρασία , αλλά και πάλι, με 14 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος, αν το κόκκινο φανάρι διαρκέσει πολύ ώρα, το ανεμιστηράκι του ΚΤΜ θα ανάψει και αντιλαμβάνομαι ότι το ψυγείο του ΚΤΜ είναι μικρό
Στο crypton όμως αντίστοιχα δεν μου έχει ανάψει το ανεμιστηράκι του ποτέ μα ποτέ των ποτών !!!!!
Γιατί ???? ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ???ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?????
Ούτε του xampos είχε ανάψει ποτέ.
Τί ρελαντί, τί καυσωνες, τί μλκς... με τίποτα..
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αυτό τί σημαίνει τελικά ότι η YAMAHA έχει βάλει μεγάλο ψυγείο ?? και επομένως δεν θα ανάψει ποτέ ??Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ούτε του xampos είχε ανάψει ποτέ.
Τί ρελαντί, τί καυσωνες, τί μλκς... με τίποτα..
μαλλον σημαινει οτι εχει βαλει αορυβο βεντιλατερ(το πιο πιθανο),η στην χειροτερη δεν εχει καθολου(δεν το νομιζω)...Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
Αυτό τί σημαίνει τελικά ότι η YAMAHA έχει βάλει μεγάλο ψυγείο ?? και επομένως δεν θα ανάψει ποτέ ??![]()
δεν νομιζω να μην εχει βεντιλατερ ρε παιδες,ελεοςαλλα και δεν εχει αναψει? σε κανεναν? μαλλον ειναι αθορυβο.το πιο πιθανον.
Τι σας λένε στα συνεργεία τα μαστορόπουλα; :ZZZ:
:rotflmao: :rotflmao: