Σελίδα 18 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τι κτλ κτλ ρε idi
    μα δεν έχεις στην λίστα και καναν τρελό παιχταρα!!!
    ελεος δηλ

απο τετοιους απειρους στην ελλάδα

προτασοφ?λιφτοτσενκο?καρεμπε?γιουσκοβιακ? ζιοβανι?
    Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

γελας ε?
    και να φανταστείς οτι ουτε καν τετοιο δεν πήρατε...
    (απο ονόματα λέμε...γιατι και στου Idi ονοματα είδα)
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

γελας ε?
    και να φανταστείς οτι ουτε καν τετοιο δεν πήρατε...
    (απο ονόματα λέμε...γιατι και στου Idi ονοματα είδα)

Δεν ξερω γιατι ο Βαγγελης γελαει με τον Γιουσκοβιακ.................
    που πηγε στο θρυλο........... ως ανταγωνιστης του Βαζεχα στην εθνικη Πολωνιας

Αλλα εγω μολις ακουω αυτο το ονομα, το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι τα 2 πεναλτυ που ειχε κτυπησει σε αγωνα με τον αθηναικο (αν θυμαμαι καλα)

Το πρωτο το εχασε.............

και το δευτερο ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εφτασε η μπαλλα στην αγκαλια του τερματοφυλακα,
    γιατι αντι να σουταρει.....................................................οργωσε το σημειο του πεναλτυ!!!

ακομα και οι σχολιαστες του μεγκα τοτε, χεστηκαν στο γελιο και μετα δυσκολιας μετεδωσαν την φαση!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

εκτός του ότι πολλοί απο τους παίκτες στη λίστα σου ήταν του Ολυμπιακού(και αν έχεις το θεό σου βάζεις και τη σημαία του Παναθηναϊκού μέσα).............

και πανω που ηθελα και γω να φτιαξω μια λιστα με τους παικτες του Παναθηναικου!!

ημουν σε διλλημα αν θα εβαζα και τον Τασο Μητροπουλο που εκανε λαμπρη 6μηνη καριερα στον ΠΑΟ, οταν ηταν 39 χρονων!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ΒΤW τον Ατματζιδη τον εχεις στη μνημη σου σαν κακο τερμα ε? κατσε βα φρεσκαρω τη μνημη ψαριου που εχεις...
    Αχ βρε idi μου.... Παλι λαθος βιντεο εβαλες.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=4EFJYnEf5pg

:rotflmao: :rotflmao:

[B]τα τελευται 13 χρονια που δεν εχω παρει πρωταθλημα (μονο 4 κυπελα) εχουν παιξει στην ομαδα μου οι εξης

Νικολαΐδης
    Τσιάρτας
    Γεωργάτος
    Σαραβάκος
    Δέλλας
    Δημητριάδης
    Δώνης
    Ζαγοράκης
    Ζήκος
    Κασάπης
    Κατσουράνης
    Καψής
    Κωστής
    Λυμπερόπουλος
    Μανωλάς
    Μητρόπουλος
    Μπατίστα
    Μπορμπόκης
    Savevski Toni
    Ciric Dragan
    Gamarra Carlos
    Ketsbaia Timuri
    Marcelo Veridiano
    Navas Fernando
    Ivic Ilija
    Alves Bruno
    Assuncao Paulo
    Emerson
    KTL KTL

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.... ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ EURO 2004 ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ
    ΤΡΟΧΑΝΑΣ
    ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ
    ΚΑΡΡΑΣ
    UNIC
    ΜΑΚΑΡΟΣ :a36:

Αχ ... Ποσα ΔΕΝ ξερεις.....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Εσύ μανίτσα είσαι η χαρά της διαμάχης στο ίντερνετ!

ίσως και έτσι να'ναι καλύτερα και να το'χεις πιάσει περισσότερο απο μένα το νόημα.

αλλά έλεος ρε μάστορα,μη μου βάζεις άλλα βιντεάκια ΑΕΚτζήδων απο youtube ως επιχείρημα ή προσπάθεια αποδειξης.

θα βάζω και γω βιντεάκια γαύρων και πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο!
    ξέρεις τα αποσπασματικά βιντεάκια,είναι μια ψευδαίσθηση.γιατί ακριβώς είναι αποσπασματικά...

ο Λιάκος μια χαρά τέρμας ήταν...

Ρε παλικάρι πίνεις τίποτα ρε???
    θέλω και εγώ άμα είναι ένα 20αρικο απο το σταφ σου,για δοκιμή.
    τι ακριβώς κάνεις εδώ?να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη???
    εκτός του ότι πολλοί απο τους παίκτες στη λίστα σου ήταν του Ολυμπιακού(και αν έχεις το θεό σου βάζεις και τη σημαία του Παναθηναϊκού μέσα),δε νομίζω να θες να κάτσω να κάνω λίστα παιχταράδων που είχα στην ομάδα μου...θα σε πιάσει κατάθλιψη...

περιμενω να βρεις βιντεακι με πετσινο πεναλτυ που εχει κερδισει η ΑΕΚ ενατιον του γαυρου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: , γιατι αν θες βρισκω καμια 10ρια του γαυρου με προταγωνιστες τους γνωστους κυριους με τα μαυρα...

ο Λιακος ΗΤΑΝ γαμω τα τερματα.... θες δε θες να το πιστεψεις... αλλα "ο Ντεμης δε πηρε πρωταθλημα" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και τους παιχτες που εβαλα για να δεις ποσο παιχταραδες και υπερομαδες ειχες αυτα τα τελευταια 10 χρονια..... κλαιν μαιν....

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 13ΕΤΙΑ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΕ ΑΜΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ΤΡΟΧΑΝΑΣ
    ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ
    ΚΑΡΡΑΣ
    UNIC
    ΜΑΚΑΡΟΣ :a36:

Αχ ... Ποσα ΔΕΝ ξερεις.....

ΟΧΙ ΞΕΡΩ...

ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ, ΚΟΣΚΩΤΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι κτλ κτλ ρε idi
    μα δεν έχεις στην λίστα και καναν τρελό παιχταρα!!!
    ελεος δηλ

ΕΕΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α BTW Ο ΖΙΟΒΑΝΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΜΠΡΞ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εκτός του ότι πολλοί απο τους παίκτες στη λίστα σου ήταν του Ολυμπιακού(και αν έχεις το θεό σου βάζεις και τη σημαία του Παναθηναϊκού μέσα),δε νομίζω να θες να κάτσω να κάνω λίστα παιχταράδων που είχα στην ομάδα μου...θα σε πιάσει κατάθλιψη...
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΥΤΕΤΑ 13ΕΤΙΑ (ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ)...

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ.... "Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΚΤΛ ΚΤΛ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΥΤΕΤΑ 13ΕΤΙΑ (ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ)...

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ.... "Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΚΤΛ ΚΤΛ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Aχ.. Παλι τα ιδια και τα ιδια ρε φιλε.....

Δες στα 13 χρονια που λες ποσους βαθμους σκορπισατε τσαμπα και βερεσε με ουραγους κλπ...

Κανε μια λιστα την καθε χρονια με τους χαμενους βαθμους....

Και οταν συνελθεις απο το σοκ τα ξαναλεμε.....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

ρε λεβέντη δεν με εννόησες μάλλον.
    δεν είπα ότι κάποιοι στη λίστα σου δεν ήταν παίκτες της ΑΕΚ.
    εννοούσα ότι κάποιοι ήταν ΚΑΙ παίκτες του Ολυμπιακού (πριν κυρίως αλλά και ορισμένοι μετά την ΑΕΚ).

αλλά και πάλι σου ξαναλέω,δε θες να την βγάλω έξω.... και να τις συγκρίνουμε...θα κλαις με μαύρο δάκρυ.

γιατί ασχέτως αν η λίστα σου έχει καλούς παίχτες (που όντως καλοί ήταν όλοι),στην ομάδα μου έχω δει ονόματα που κατα τα άλλα εσύ μόνο στα όνειρα που λέει και το άσμα.

τι κόλλημα έχεις φάει με το "ο ντέμης δεν πήρε πρωτάθλημα"?
    ένας καλός επιθετικός που ήταν βαμένος ΑΕΚτζής.ε και?
    ο πρώτος καλός παίχτης νομίζεις είναι που γουστάρει τη φανέλα που φοράει και σαν οπαδός?

έχεις καταλάβει ότι το μόνο που έχεις να αντιτάξεις είναι κάποια γκολ του Ντέμη ενάντιον του Ολυμιακού?
    όπως όμως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ...για τον μικρό η νίκη απέναντι στο μεγάλο είναι κάτι που θα μείνει στους αιώνες...

σε αυτό που σου είπα προηγούμενα και στο επαναλαμβάνει τώρα ο φίλος απο πάνω,σχετικά με τους βαθμούς που πέταγες απο δω κι απο κει,σου φταίει ο Κόκκαλης ή/και ο Θωμάς???
    το έχετε πιπιλίσει τόσο το καραμελάκι που έλιωσε πια...νυσάφι!

και όσο για το Λιάκο ναι έχεις δίκιο ρε...αυτός καλός ήταν...το ΑΕΚάκι ήσαντο μπορντέλο

foreva πουθενάδες...keep crying
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ

Δες στα 13 χρονια που λες ποσους βαθμους σκορπισατε τσαμπα και βερεσε με ουραγους κλπ...

Πολλους σκορπισαμε ρε STOYBI.Το θεμα ειναι οτι εσεις δεν τους σκορπουσατε επειδη
    ειχατε ομαδαρα ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Ρε γαυρε τι χατζηαβατη σε ειπε ο δουκας πιο πανω.Εσυ εισαι ολος ο θιασος μαζι..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

στουβι!

για δες και συ τους βαθμους που οταν κυνδυνευε να σκορπισει ο θρυλος, ετρεχε απο πισω το κορακι να τους μαζεψει..............

σε ποσους αγωνα αφησε τους αντιπαλους σου με 10????
    ποσα πεναλτυ εδωσε στο τζορτζεβιτς να βαρεσει???
    σε ποσους αγωνες σε ξεκoλλησε απ την ισοπαλια με αυτον τον τροπο????

μεχρι που ηρθε ο ριβαλντο και το κορακι εκοψε τα πεναλτυ και αρχισε να μοιραζει τα φαουλ εξω απ την περιοχη!

τα πεναλτυ που εχει βαρεσει ο τζορτζεβιτς στην καριερα του οσο ειναι στην ελλαδα ............ειναι σιγουρα παγκοσμιο ρεκορ!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF