και εγω μεσα παιδες!!
και εγω μεσα παιδες!!
Νόμιζα...
Να ρε Γιαννη(κ7600) μαζευομασται σιγα σιγα!!εγω λεω να κανονισουμε να βγουμε για καφεδακι αυτοι που ειμασται τωρα να μιλισουμε,εχω κ ενα φιλο που μαλλον θα μπορεσει να μας φτιαξει κ το sait......τι λετε το κανονιζουμε κ θα μπουν σιγουρα κ αλλοι οσο περναει ο καιρος!!
sabbato mesimeraki mporoume??
Εγω μπορω μονο που 5 η ωρα δουλευω εκτος αμα θελεται να ερθεται στο καφε που δουλευω
εχει κ χωρο παρκιν για τις μηχανες ακριβως μπροστα στο μαγαζιτο μαγαζι βεβαια ειναι στο χαλανδρι δεν ξερω αν κ κατα ποσο βολευει.....
telika kai egw douleuw sabbato stis 5.
ε τοτε το κανουμε κυριακη? αν βολευει βεβαια..
Νόμιζα...
Αντε ρε παιδια τελικα θα κανονισουμε τιποτα ?????![]()
![]()
![]()
![]()
απο τι περιοχες ειμασται για να δουμε που μας βολευει να βρεθουμε......
εγω ειμαι απο χαλανδρι....
re paidia eleos!!!
sorry kiolas alla i fasi trexei edw k poly kairo k ap'oti vlepw k douleia den ginetai....
ade siga siga na kanonizoume kati!!!![]()
egw eimai apo moschato
Νόμιζα...
εγω απο Μαρκοπουλο - Π.Ραφτη . Για σημερα δεν κανονιστηκε κατι λογω καιρου , αφηστε ρε παιδια ξυπναω κατα τις 11 γεματος διαθεση για βολτουλα και βλεπω συννεφια , βροχη , τι ξενερα ηταν αυτη ? Λοιπον απ οτι ειδα στο meteo gr ο καιρος θα ειναι καλος απο αυριο , οποτε περιμενω προτασεις για μαζοξη κ.τ.λ
exeis dikio file mou o kairos simera den itan katallilos...
psineste aurio i kapoia mera mes stin evdomada na kanonisoume kati???na kouvediasoume to 8ema k vlepoume pws 8a kini8oume sti poreia...
loipon osoi psinodai as poune pote boroun wste na kanonisoume mia mera pou na mas voleuei olous...
an ginetai monaxa ektos pemptis giati paraskeui grafw ma8ima k lew na katsw na psilodiavasw...
sas akouw paidia!!!!
Νόμιζα...
εγω μεσα οποτε θελετε , απλα μετα τις 7 γιατι δουλευω .
aurio kata tis 8 ti lete mporeite?twra to meros peite eseis....
Ρε παίδες, sorry κιόλας. Από πέρυσι τέτοιο καιρό που το συζητάτε, έχετε καταφέρει να συναντηθείτε έστω και μια φορά; Για καφέ πχ;
Με 3-4 άτομα που έχουν δείξει ενδιαφέρον, τι club θα κάνετε;
telika gia simera mborei kaneis.....? k ti wra an einai k pou.....?
ante re paidia twra exoume girisei oloi.......den dikaiologoumastai....