Σελίδα 18 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 404

Θέμα: 2008 Aprilia RSV4

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    http://www.rsv4aprilia.com/

Dont skip intro
    1. Ηχος ρελαντί ύποπτος...

2. Είδα δίσκους που μοιάζουν με τους κεραμικούς...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    και αυτό είναι καινοτομία ;;;

το Rvf το έχει από την προηγούμενη δεκαετία ....

Καλά τα λες....
    Μου λες κιόλας γιατί η Honda αντί να βγάλει κάτι σαν το RSV4 και να εξαφανίσει τους υπόλοιπους, βαράει το λιλί της και με τα δύο χέρια;
    Ξεφτίλα η εταιρία που έβγαλε μηχανάκια σαν το RC30-45 να παρουσιάζει τόσο "καινοτόμες" ιδέες τα τελευταία 10 χρόνια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Καλά τα λες....
    Μου λες κιόλας γιατί η Honda αντί να βγάλει κάτι σαν το RSV4 και να εξαφανίσει τους υπόλοιπους, βαράει το λιλί της και με τα δύο χέρια;
    Ξεφτίλα η εταιρία που έβγαλε μηχανάκια σαν το RC30-45 να παρουσιάζει τόσο "καινοτόμες" ιδέες τα τελευταία 10 χρόνια.

Καλή ερώτηση.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    1. Ηχος ρελαντί ύποπτος...

2. Είδα δίσκους που μοιάζουν με τους κεραμικούς...
    Πάρε ήχο (απ΄τη μέση και μετά)

[url]The RSV4 will be available in 2 versions- the higher spec Factory version will feature better suspension and brakes, [/B]
    Δεν διάβασα κάπου για κεραμικούς, αλλά για full floating disks και όχι ημίπλευστους που θα έχει το παραγωγής
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πάρε ήχο (απ΄τη μέση και μετά)

Δεν διάβασα κάπου για κεραμικούς, αλλά για full floating disks και όχι ημίπλευστους που θα έχει το παραγωγής

Το δικό μου το έχεις ακούσει;

Καλά τα λες....
    Αφού τα έχουμε ξαναπεί ρε Βύρωνα .... όταν το "Riding Pleasure" γίνεται "Business Pleasure" και από μηχανικοί όπως ο Tadao Baba και άλλοι γίνονται χαρτογιακάδες που αντί να αναλύουν τα charts με τις δυναμομετρήσεις αναλύουν stock option charts τι περιμένεις ;;;

Σε τελική ανάλυση όλα είναι Business ... και μια εταιρεία του μεγέθους της Honda που μόνο το HRC έχει 2000 μηχανικούς και μηχανολόγους και προϋπολογισμό όσο 3 φορές τις Ελλάδας το να πάρει κάποιος (που δεν είναι ποτέ πλέον ένας - πάνε οι εποχές του Honda και του Fujisawa ) μια απόφαση είναι πολύ δαιδαλώδη διαδικασία ...

...φαντάζομαι εγώ τώρα ... και κρίνοντας τελείως επιχειρηματικά αν είσαι πρώτος χαρτογιακάς στην αγορά δεν ταράζεις τα νερά ... και σίγουρα κρατάς κάποια χαρτιά στην άκρη για ώρα ανάγκης ...

λυπηρό μεν ... η πραγματικότητα δε ...

(γι' αυτό και εγώ δεν θα πάρω καινούργιο Honda για την ώρα ... )

μηχανικοί όπως ο Tadao Baba και άλλοι γίνονται χαρτογιακάδες που αντί να αναλύουν τα charts με τις δυναμομετρήσεις αναλύουν stock option charts τι περιμένεις ;;;
    Κακώς, γιατί οι καμπύλες απόδοσης των stock option είναι ευθέως ανάλογες των πωλήσεων. Και ας μου πει καποιος ότι αν το RSV4 έγραφε Honda πάνω του, δεν θα πούλαγε 20000% περισσότερο απο τώρα που γράφει aprilia.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Κακώς, γιατί οι καμπύλες απόδοσης των stock option είναι ευθέως ανάλογες των πωλήσεων. Και ας μου πει καποιος ότι αν το RSV4 έγραφε Honda πάνω του, δεν θα πούλαγε 20000% περισσότερο απο τώρα που γράφει aprilia.

έτσι ακριβώς είναι Βύρωνα ... αλλά ούτε η Honda ούτε καμία άλλη εταιρία δεν θα έβαζε παράλληλα σε γραμμή παραγωγής 2 superbikes με διαφορετικής σχεδίασης μοτέρ (από IL4 σε V-4) ... ουσιαστικά θα ήταν ανταγωνιστικά μεταξύ τους εκτός και αν η διαφορά τιμής ήταν τόσο μεγάλη που το ένα θεωρείται "status" μηχανάκι (εδώ μπαίνει και το μάρκετιν με τους γραφιάδες ) ...

στην πραγματικότητα η Honda δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει καινοτόμο μηχανάκι όσο βλέπει ότι είναι πρώτη στις πωλήσεις και σαν Forecast και σαν Actual δεδομένα ....

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε συ catmaster που ακριβως ειναι η Honda 1η σε πωλησεις αυτη τη στιγμη?

Στην κατηγορια των superbikes κυριαρχει εδω και χρονια η suzuki,στα υπεργκαζια εχει εδρεωθει επεισης καιρο το hayabusa, στα μεγαλα on-off η BMW παροτι ειναι πολυ ακριβη...
    Στα μεσαια on-off ειναι το στρομα και το ΧΤ, στα μεσαια street το Z της kawasaki, στα τσοπερ η Χαρλευ εχει τα σκυπτα...

Η Honda αυτη τη στιγμη πουλαει λιγοτερο απο ποτε, στη μονη κατηγορια που πουλαει ειναι στα παπια με το innova, αν και παλι εχει αρχισει να ανεβαινει η Yamaha με το κρυπτον...

πλεον η Honda μονο το ονομα εχει, και οι πωλησεις ειναι καθε περσι και καλυτερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε συ catmaster που ακριβως ειναι η Honda 1η σε πωλησεις αυτη τη στιγμη?

Στην κατηγορια των superbikes κυριαρχει εδω και χρονια η suzuki,στα υπεργκαζια εχει εδρεωθει επεισης καιρο το hayabusa, στα μεγαλα on-off η BMW παροτι ειναι πολυ ακριβη...
    Στα μεσαια on-off ειναι το στρομα και το ΧΤ, στα μεσαια street το Z της kawasaki, στα τσοπερ η Χαρλευ εχει τα σκυπτα...

Η Honda αυτη τη στιγμη πουλαει λιγοτερο απο ποτε, στη μονη κατηγορια που πουλαει ειναι στα παπια με το innova, αν και παλι εχει αρχισει να ανεβαινει η Yamaha με το κρυπτον...

πλεον η Honda μονο το ονομα εχει, και οι πωλησεις ειναι καθε περσι και καλυτερα
    Μακάρι να έλεγα πως η Ελληνική αγορά μπορούσε να επηρεάσει τις καταστάσεις αλλά τότε θα ήμουν βαθιά νυχτωμένος ....

τες πα ...

διάβασε αυτό

και δες και εδώ

και εδώ

και θα πάρεις μια πολύ -μικρή - ιδέα του λόγου που λέω ότι δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν το status quo της αγοράς εισάγοντας τρελές καινοτομίες ...

(και ας σταματήσει η συζήτηση περί Honda εδώ - είναι κρίμα για το Thread και για αυτό το απίστευτο μηχανάκι της Aprilia να πάμε σε καμιά φανταστική διαμάχη ..... Βύρωνα αν θες το καθαρίζεις - δεν έχω πρόβλημα ... )

(και ας σταματήσει η συζήτηση περί Honda εδώ - είναι κρίμα για το Thread και για αυτό το απίστευτο μηχανάκι της Aprilia να πάμε σε καμιά φανταστική διαμάχη ..... Βύρωνα αν θες το καθαρίζεις - δεν έχω πρόβλημα ... )
    Κουβέντα κάνουμε ρε φίλε. Δεν είναι ανούσιο σπαμ. Αν ξεφύγει το θέμα το καθαρίζω αλλά μια χαρά μου φαίνεται μέχρι τώρα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αν ξεφύγει το θέμα το καθαρίζω αλλά μια χαρά μου φαίνεται μέχρι τώρα.
    Αν θες μου λες.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

διάβασε αυτό
    Φιλαράκι οι ορκωτοί λογιστές στη Honda έχουν πέσει στα βαριά. Τι μπούρδες είναι αυτές που λέειστα ποσοστά ???
    Από που κι ως που έχουν άυξηση? Μόνο στην Λατινική Αμερική και στην Ασία έχουν, που υποθέτω ότι αφορά scooter-όπαπιες

@gcrook ?????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	new picture.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	46,2 KB 
ID:	142679
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Τιποτα μωρε αστο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε catmaster δε μου αρεσει να τσακωνομαι με κανεναν...

ουτε για αντιπαραθεσεις εχω ορεξη, μην αγχονεσαι καθολου...

απλα για τις κατηγοριες που σου ειπα ξερω οτι πουλανε τρελα,οπως πχ τα ςς και τα μεγαλα τουρινγκ που εχει το κεφαλη η Σουζουκι...

οντως μαλλον λιγο παραπλανητικα τα στοιχεια της Honda...

Σελίδα 18 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aprilia RSV4-R
    από byron στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2009, 00:04
  2. Τεστ της Aprilia RSV4 από τον Max Biaggi
    από vaskunito στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2008, 21:58
  3. Aprilia RSV4 2009
    από spive82 στο forum Νέα