Μωρε θα βγάλω τα απλυτά του (έχει χαλάσει η πρόπλυση στο εφτάψυχο πλυντήριο![]()
) στο πρεσσ.γρ απο ιντερνετ-καφε Σερρών και αντε μετά να κάνει τρακ τα ψηφιακά μου ίχνη
![]()
Μωρε θα βγάλω τα απλυτά του (έχει χαλάσει η πρόπλυση στο εφτάψυχο πλυντήριο![]()
) στο πρεσσ.γρ απο ιντερνετ-καφε Σερρών και αντε μετά να κάνει τρακ τα ψηφιακά μου ίχνη
![]()
γαμησε τονα ρε συ κωστα, εδώ λεμε σημερα εχει καλοκαίρι-φθινώπορο Suzukia DIY 2008 .....
Τις νεες τασεις της μοδας στα ελαιόψυκτα θα προλογήσει ο ψυκτικός
Θα ακολουθήσει κοκτειλ παρτυ και μετα η παρουσίαση των 100 κιλών στα επετειακά χρώματα
Ban 'em all
Σου ήρθε και εσένα πρόσκληση, ε ?![]()
Μ'αρεσε πολύ το απέριττο περιτύλιγμα σε καρμπον λουκ, αρωματισμένη με οικολογικό διαλύτη
Ναι ναι, και που σαι μην φυγεις στο τέλος γιατι θα έχει την κλήρωση. Με έπαθλα σετ ντουκόχαρτα 150-1000ρια καθώς και νερού, blueprints DIY καταρράκτη, σουρφασέρ τύπου πέρλας καθώς και βιντεοκασέτα "homemade πιστόλι με στυλο bic, γκαπότα και βελόνες/ζιγκλέρ.
Ban 'em all
Mετανοειτεεεε
Να ρωτησω
Μερα χωρις φωτα ποσο ειναι το προστιμο ?
Πας συνοδεία με Εξτη και σταματαω εγω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Μερα χωρις φωτα ποσο ειναι το προστιμο ?
:smilea:
Ban 'em all
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Μερα χωρις φωτα![]()
![]()
![]()
Tονέξω, δεεεεεε τον βλέπεις ? :a24:
Εκτός αν μας γράφεις απο Ελσινκι... :hypnotize
Νεότερα από το μέτωπο:
Το KVM μας ήρθε αλλά δεν δουλεύει όπως πρέπει. Αν λειτουργήσει και αν πιάσουν τα ματζούνια, πιστεύω ότι το bikenet και τα διαπλεκόμενα site από πίσω του θα λειτουργήσουν αργά σήμερα ή νωρίς το πρωί. Αν όχι, θα πάμε για format και restore, οπότε μας βλέπω κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Sorry παίδες, αλλά οι καθυστερήσεις δεν οφείλονται αποκλειστικά σε εμένα...
Πες του τα ρε συ Κωστα, δεν καταλαβαινεις? Ειναι νεος στα σπεσιαλάκια, τα ρεις ρεντυΑρχικά δημιουργήθηκε από Kost@s
![]()
![]()
![]()
Tονέξω, δεεεεεε τον βλέπεις ? :a24:
Εκτός αν μας γράφεις απο Ελσινκι... :hypnotize![]()
αιντε ψαξε για φακό τωρα.
Ban 'em all
δεν τρέχει μία, προς το παρόν μια χαρά βολεύονται οι spammers κι εδώ...![]()
Οπου γης και πατρις σεβάσμιε....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το σπαμ δεν εχει συνορα, να το φυλακισεις ( θα σου φτιαξω μακαρόνια μ εετο σπαμ για να φας)
Κατα τα αλλα με συγκίνησε πολύ ο σιντής, βρε αυτό το παιδι, καθεται και ξενυχταει για μαςκαι εχεις τον Τζι να ρίχνει και σπόντες
Ban 'em all
Νομίζεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
δεν τρέχει μία, προς το παρόν μια χαρά βολεύονται οι spammers κι εδώ...![]()
![]()
Εχει πεσει σύρμα απ΄τον CD και το spamm counter θα μεταφερθεί αυτούσιο στο bikenet.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CD
Νεότερα από το μέτωπο:
Το KVM μας ήρθε αλλά δεν δουλεύει όπως πρέπει. Αν λειτουργήσει και αν πιάσουν τα ματζούνια, πιστεύω ότι το bikenet και τα διαπλεκόμενα site από πίσω του θα λειτουργήσουν αργά σήμερα ή νωρίς το πρωί. Αν όχι, θα πάμε για format και restore, οπότε μας βλέπω κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Sorry παίδες, αλλά οι καθυστερήσεις δεν οφείλονται αποκλειστικά σε εμένα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι γλυφτης θεε μου :a36: :a36: :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge