Aμα βαλεις και σαυτο εξατμισεις ποδια βαλιτσες και υπολογισεις και τα σερβις και την καταναλωση για κανα δυο χρονια που θα φτασει?Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Πέρναγα χτες από τη yamaha στην Καλλιρρόης και είπα ας κάνω μια στάση να ρωτήσω για το tenere.
Η ώρα ήταν 8 παρά και ο πωλητής ήταν έξω και ξεσκόνιζε κάτι μηχανάκια με ένα φτερό. Χωρίς πολύ όρεξη για κουβέντα μου είπε ότι μάλλον θα έρθει την επόμενη εβδομάδα γιατί έχουν πρόβλημα με τις απεργίες στο τελωνείο (τους είχαν πει ότι θα ερχόταν την προηγούμενη).
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν γνωρίζουν πόσα κομμάτια θα έρθουν οπότε δεν ξέρουν και τον χρόνο παράδοσης εφόσον το παραγγείλεις.
Καλά είναι δυνατόν να μην το γνωρίζουν αυτό? Εκτός αν λένε μούφες γιατί ξέρουν ότι θα έρθουν λίγα κομμάτια.
Του ζήτησα και ένα κατάλογο με τις τιμές τον aftermarket αλλά επειδή έκλεινε μου είπε να περάσω άλλη μέρα.
Το θέμα είναι ότι το μηχανάκι κάνει 7450. Άλλα άμα βάλεις εξάτμισεις-ποδιά- βαλίτσες θα σου πάει το λιγότερο 9000 χιλιάρικα (και λίγα λέω).
Πάντως άμα ο υποψήφιος αγοραστής έχει προτίμηση στο χώμα πιστεύω ότι το ktm 690 enduro είναι σαφώς καλύτερη επιλογή, καθώς στοιχίζει κάπου στα 500 ευρώ παραπάνω (7900 νομίζω).