Σελίδα 18 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Πέρναγα χτες από τη yamaha στην Καλλιρρόης και είπα ας κάνω μια στάση να ρωτήσω για το tenere.

Η ώρα ήταν 8 παρά και ο πωλητής ήταν έξω και ξεσκόνιζε κάτι μηχανάκια με ένα φτερό. Χωρίς πολύ όρεξη για κουβέντα μου είπε ότι μάλλον θα έρθει την επόμενη εβδομάδα γιατί έχουν πρόβλημα με τις απεργίες στο τελωνείο (τους είχαν πει ότι θα ερχόταν την προηγούμενη).

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν γνωρίζουν πόσα κομμάτια θα έρθουν οπότε δεν ξέρουν και τον χρόνο παράδοσης εφόσον το παραγγείλεις.

Καλά είναι δυνατόν να μην το γνωρίζουν αυτό? Εκτός αν λένε μούφες γιατί ξέρουν ότι θα έρθουν λίγα κομμάτια.

Του ζήτησα και ένα κατάλογο με τις τιμές τον aftermarket αλλά επειδή έκλεινε μου είπε να περάσω άλλη μέρα.

Το θέμα είναι ότι το μηχανάκι κάνει 7450. Άλλα άμα βάλεις εξάτμισεις-ποδιά- βαλίτσες θα σου πάει το λιγότερο 9000 χιλιάρικα (και λίγα λέω).
    Πάντως άμα ο υποψήφιος αγοραστής έχει προτίμηση στο χώμα πιστεύω ότι το ktm 690 enduro είναι σαφώς καλύτερη επιλογή, καθώς στοιχίζει κάπου στα 500 ευρώ παραπάνω (7900 νομίζω).
    Aμα βαλεις και σαυτο εξατμισεις ποδια βαλιτσες και υπολογισεις και τα σερβις και την καταναλωση για κανα δυο χρονια που θα φτασει?
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Aμα βαλεις και σαυτο εξατμισεις ποδια βαλιτσες και υπολογισεις και τα σερβις και την καταναλωση για κανα δυο χρονια που θα φτασει?
    Έχεις πμ
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αν και δεν εχω παρει το μοτο αν τα νουμερα ισχυουν εχει φαει το ΧΤ γκολ απο τα αποδητηρια!

210 κιλα γεματο?

Ελεος ρε γαμωτο 600αρι μονοκιλυνδρο ειναι πως τα καταφεραν?Καπου θα εκρυψαν κανα σακι τσιμεντο δεν εξηγητε αλλιως

Και ειδικα σε συνδιασμο με τα 40 αλογα(γιατι ψοφησαν τα 7 παραπανω αλογα το απλου ΧΤ, λογω μεταδοσης?) θα ειναι αργοκινητο καραβι.Το WR250 το καινουριο θα το περναει στο φτερο

Τα νουμερα ειναι πραγματι για κλαματα παντως και δε πα να χει πολυ ελαφρια αισθηση, τα 210 κιλα εινα απαραδεκτα!Εδω το 950 Adventure ειναι 220 γεματο!

Θα συμφωνισω με το βρωμοπουλο μαλλον, πισω απ'το ντακαρ λουκ κρυβεται (πολυ καλα) μια πατατα.

Το 690Εντουρο της ΚΤΜ ειναι στα 8,000,αμα το παιξει εξυπνα η ΚΤΜ και βγαλει το 690Adv στα 8,500 χιλιαρικα θα παει απατο το ΧΤ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Αν και δεν εχω παρει το μοτο αν τα νουμερα ισχυουν εχει φαει το ΧΤ γκολ απο τα αποδητηρια!

210 κιλα γεματο?

Ελεος ρε γαμωτο 600αρι μονοκιλυνδρο ειναι πως τα καταφεραν?Καπου θα εκρυψαν κανα σακι τσιμεντο δεν εξηγητε αλλιως

Και ειδικα σε συνδιασμο με τα 40 αλογα(γιατι ψοφησαν τα 7 παραπανω αλογα το απλου ΧΤ, λογω μεταδοσης?) θα ειναι αργοκινητο καραβι.Το WR250 το καινουριο θα το περναει στο φτερο

Τα νουμερα ειναι πραγματι για κλαματα παντως και δε πα να χει πολυ ελαφρια αισθηση, τα 210 κιλα εινα απαραδεκτα!Εδω το 950 Adventure ειναι 220 γεματο!

Θα συμφωνισω με το βρωμοπουλο μαλλον, πισω απ'το ντακαρ λουκ κρυβεται (πολυ καλα) μια πατατα.

Το 690Εντουρο της ΚΤΜ ειναι στα 8,000,αμα το παιξει εξυπνα η ΚΤΜ και βγαλει το 690Adv στα 8,500 χιλιαρικα θα παει απατο το ΧΤ.
    Tο εχω παρει το μοτο και το διαβασα πολυ προσεκτικα.Εχει ενα αλογο διαφορα με το ΧΤ στην ροδα και ειναι και 10 κιλα πιο βαρυ αδειο.Οσο αφορα την συγκριση με το ΚΤΜ δεν εχετε αδικο αν κοιταξουμε τα νουμερα μονο.Αλλα στην αγορα μιας μηχανης για εμενα τουλαχιστον δεν παιζουν πρωταρχικο λογο μονο τα νουμερα.Παιζει η αξιοπιστια, η εμφανιση, η καταναλωση, η αντιπροσωπεια, η μεταπωληση και ενα πολυ σοβαρο θεμα ειναι οτι εχω ενα συνεργειο εξουσιοδοτημενο της ΥΑΜΑΗΑ που ειμαι πολυ ευχαριστημενος και του εχω τυφλη εμπιστοσυνη.Δεν κρυβω οτι μου εχουν σπασει τα νευρα δυο μηνες τωρα χωρις μηχανη και εχω σκεφτει πολλες λυσεις αλλα δεν μου εχουν κανει αυτο το κλικ που μου εκανε το τενερε.(Δεν ξερω ακομα ποσο μπορω να αντεξω)ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ειναι δυνατον οι μ@λ@κΕs της ΥΑΜΑΗΑ να μην θελουν να πουλησουν τετοια εποχη μηχανες και να περιμενουν τον χειμωνα στην Ελλαδα???

Ειναι δυνατον οι μ@λ@κΕs της ΥΑΜΑΗΑ να μην θελουν να πουλησουν τετοια εποχη μηχανες και να περιμενουν τον χειμωνα στην Ελλαδα???
    Και να'ταν μόνο στην Ελλάδα...

Σ'όλη την Ευρώπη ξύλο παίζουνε για το ποιός θα την πρωτοπάρει..
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Και να'ταν μόνο στην Ελλάδα...

Σ'όλη την Ευρώπη ξύλο παίζουνε για το ποιός θα την πρωτοπάρει..
    ΕΓΩ!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    και να περιμενουν τον χειμωνα στην Ελλαδα???
    Δε μΕ λες.....ξέρεις τίποτα που δεν ξέρουμε , αλλά θα έπρεπε να ξέρουμε...
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Δε μΕ λες.....ξέρεις τίποτα που δεν ξέρουμε , αλλά θα έπρεπε να ξέρουμε...
    Που χαθηκες εσυ ωρε παιδοπουλο??

Σκιαχτηκες εε?

Μη φοβασαι φιλε μου.Απλα ενοουσα οτι αν μας καθυστερησουν κανενα μηνα ακομα, θα παμε διακοπες και μετα θα τις παραλαβουμε για να τις στρωσουμε τον χειμωνα με την βροχουλα:smilea:

Ετσι ρομαντικα

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Μιας και ‘μεις δεν έχουμε , αλλά απλά κοιτάμε, ας βάλουμε μερικές εντυπώσεις κάποιων που και έχουν και καβαλάνε.....

.................................................................................................... ................................................
    Almost finished my first 1000km's, so after the service and oilchange, I can take it to 6000rpm's('till1600km, after which I can take it all the way!). At 4500rpm it runs 120kmh and that very smoothly. It's a very good handling and easy rideable bike, the engine is strong and powerful(enough for now!?) and very smooth(like the shifting), hardly any vibes, fuel consumption is very healthy: 1lt to 24/25km. Man, this bike is fun to ride! On the highway it's very stable, even with windy/rainy weather, mainly due to the windscreen. It got good looks and an even better real thumper sound! Only thing I'll change is the handlebar height, with handlebar risers(30mm), for better riding standing and relieving my shoulder and neck(I'm 1.93). Things to come: oiltemperature dipstick, Hepco&Becker pannierrack for my alu panniers, iron-braided brakelines, custom-made saddle(higher, flat all the way) by www.rays.nl . I think I keep the engine unchanged, because for now I'm happy with how it runs, so why change it? I can't wait 'till it's broken in, so I can push it to the limit, going into the mountains and do some serious cornering, having a ball! Greetz, Hans.
    .................................................................................................... ...............................................

ΑΝΤΕ ΡΕ ΥΑΜΑΗΑ ...γ@μώ το φελέκι μου μέσα γ@μώ ............

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_6283.jpg 
Προβολές:	382 
Μέγεθος:	98,3 KB 
ID:	134091
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

[Man, this bike is fun to ride! On the highway it's very stable, even with windy/rainy weather, mainly due to the windscreen.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΥΑΜΑΗΑ ...γ@μώ το φελέκι μου μέσα γ@μώ ............ [/B][/QUOTE] Χε χε κι αυτος με βροχη το εστρωσε:rotflmao: :rotflmao:

Καλη εβδομαδα τενεροπληκτοι.Ευχομαι αυτη τη βδομαδα να εχουμε τιποτα καλα νεα γιατι αλλιως:a015: :a04:

Ρε κάτι άκουσα οτι βγαίνει καινούργιο tenere αληθεύει????

:rotflmao: :rotflmao:

Κουράγιο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Ρε κάτι άκουσα οτι βγαίνει καινούργιο tenere αληθεύει????

:
    Που το ακουσες αυτο?? :hypnotize

Ρε μην ψαρώνετε!!! Και καινούργιο RD350 λένε ότι βγαίνει...

XR
    XTR
    XJR

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3