δεν μιλαω για οπαπΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
μονο 2.05 για την Ρωσια....
3.40 περιπου για την Ελλαδα
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ....
![]()
![]()
ειμαι σοβαρος ανθρωπος![]()
δεν μιλαω για οπαπΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
μονο 2.05 για την Ρωσια....
3.40 περιπου για την Ελλαδα
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ....
![]()
![]()
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΡΕ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
δεν μιλαω για οπαπ
![]()
betoto και αλλο ενα site betandwin αν δεν κανω λάθος τοσο εδιναν...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Πάντως όποιος βλέπει αυτή την στιγμή των αγώνα Πορτογαλία-Τσεχία (θυμίζω ομάδες που τις κερδίσαμε το 2004 και μάλιστα την Πορτογαλλία 2 φορές και εντός έδρας της) και το συγκρίνει με αυτό που είδαμε χθές, δεν μπορεί παρά να μελαγχολήσει....
`3-1 οι πορτογαλοι τους τσεχους ...ευτυχως που δεν θα ξαναπαιξουμε μαζι τους![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ........
Όποιος γουστάρει.......καί έχει κάκκαλα........
20 ΕΥΡΩ..........
ΕΓΩ ΕΛΛΑΔΑΡΑ............
ΕΣΕΙΣ...........ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΡΩΣΣΙΑ.........
ΤΟ...........Χ ...........ΚΑΝΕΝΟΣ.........!!!!
Έτσι γιά νάχω καί ένα λόγο παραπάνω........όταν μπεί γκόλ....!!!
Γιωργάκη.............ΕΙΣΑΙ....???
Όποιος χάσει πληρώνει στόν Μπούζα.........πού καί πού άνεβαίνει
θεσσαλονίκη αύτός....!!!
Καί όποιος άλλος..........ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ...........
Άντε κορίτσια..........ποντάρετε.....!!!!!
![]()
Λοιπον ΕΛΛΗΝΑ....... μας τα χαλας παλι .......![]()
Ακου......
( Οποιος θελει να νομιζει οτι..... επειδη στο παρελθον ηταν βασιλιας, στο παρον πρεπει να παιζει σαν την πουτ@ν@ κρυφτουλι, προσπαθωντας να κλεψει μια αξιολογη φαση σα την Ξ τυχαια ... προβλημα του.... )
Πρεπει να αποφασισετε αν η κακομοιρια εχει φυγει απο την εθνικη η οχι........
Ναι να μου τον φορμαρουν ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..... Αλλα οχι παιζοντας πασουλες τριλεπτα & διλεπτα σαν την κοτα καταστρεφοντας αυτο που λεγετε ποδοσφαιρο και να δικαιωνω αυτους που λεγανε οτι το 04 το ποδοσφαιρο γυρισε 30 χρονια πισω....
Ειμαι πρωταθλητης ευρωπης εγω..... Τους καθε τριςφιναλικους στο τσου-λου τους εχω γραμενους στα π@π@ριΑ μου......Και εχω ΑΠΑΙΤΗΣΗ αν μη τι αλλο....ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ......![]()
Αντε γεια.......![]()
εγω παντως παραλιγο να παθω συγκοπη....ειχα παιξει 30 ευρουλακια στο 3.05 διπλο της τουρκιας....το εβλεπα σιγουρο...και μου βγηκε η πιστη λεμε....![]()
παντως ειλικρινα πολυ κριμα για τους ελβετους...![]()
![]()
![]()
![]()
Εσένα,έτσι όπως πας,σε βλέπω με καινούργιο μηχανάκι στο τέλος τού μήνα.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εγω παντως παραλιγο να παθω συγκοπη....ειχα παιξει 30 ευρουλακια στο 3.05 διπλο της τουρκιας....το εβλεπα σιγουρο...και μου βγηκε η πιστη λεμε....![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ftusto mi to matiaseis :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εσένα,έτσι όπως πας,σε βλέπω με καινούργιο μηχανάκι στο τέλος τού μήνα.:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
![]()
![]()
![]()
Εσένα σε βλέπω με κανά τζιπ αν συνεχίσεις έτσι.
Ρε γαμώτο... το μισό πάθος και επιμονή από τους Ελβετούς δεν μπορούσε να έχει η Ελλάδα προχτές;;;![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ελα..............βγηκε και η Κασσανδρα να κανει δηλωσεις!!!!!
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=67536
ποσο ΜΠΙΝΕΣ ειναι τελικα αυτος ο Τσιαρτας??????
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ΟΚ δεν έχει άδικο σε όλα από αυτά που είπε αλλά ότι είναι μεγάλο τσογλάνι... είναι. Αφού ρε συ παντού χώνεται και τα κάνει άνω κάτω΄. Ο κομπλεξικός!!!
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ti eipe re paides?? den mou anoigei to linkΑρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ti eipe re paides?? den mou anoigei to link
«Με αυτόν τον προπονητή τι να κάνουμε; Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η ισοπαλία. Μην μπει κανένα γκολ στο παιχνίδι και του χαλάσει τη συνταγή», είπε ο παλαίμαχος διεθνής για τον Ρεχάγκελ, ενώ για την ήττα από τους Σουηδούς και την εικόνα της Εθνικής, τόνισε:
«Τι να πω για το παιχνίδι; Αφού τα είπα όλα από πριν. Ακριβώς όπως σας τα είπα έγιναν. Τους είχατε κάνει θεούς. Τους φουσκώσατε τα μυαλά όταν λέγατε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από το 2004. Αφού έχει καλύτερους παίκτες για να παίζει πιο επιθετικά γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι και να δημιουργήσει ευκαιρίες;»
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
den exei adiko....apla einai o tropos pou les kati...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
«Με αυτόν τον προπονητή τι να κάνουμε; Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η ισοπαλία. Μην μπει κανένα γκολ στο παιχνίδι και του χαλάσει τη συνταγή», είπε ο παλαίμαχος διεθνής για τον Ρεχάγκελ, ενώ για την ήττα από τους Σουηδούς και την εικόνα της Εθνικής, τόνισε:
«Τι να πω για το παιχνίδι; Αφού τα είπα όλα από πριν. Ακριβώς όπως σας τα είπα έγιναν. Τους είχατε κάνει θεούς. Τους φουσκώσατε τα μυαλά όταν λέγατε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από το 2004. Αφού έχει καλύτερους παίκτες για να παίζει πιο επιθετικά γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι και να δημιουργήσει ευκαιρίες;»
ναι σιγουρα δεν εχει αδικο ετσι ειναι, αλλα ακριβως ετσι το 04 πηρε euro ο παπαρας..με αυτο το συστημα..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
den exei adiko....apla einai o tropos pou les kati...
εκει που κανει καλα ειναι εινια που τα χωνει στους δημοσιογραφους και στο οτι οι παιχτες την ακουσαν.. ετσι ειναι..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy