Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
εγω δεν το βλεπω σαν αστειο το βουνο ανηκει σε ολους
εσυ μαλλον πρεπει να προσεχεις και να φορας το χρωματιστο γιλεκο που απο φετος ειναι υποχρεωτικο![]()
![]()
πηρα ασπρο κρανακι.....λεσ να μην με δουναι με αυτο?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
εγω δεν το βλεπω σαν αστειο το βουνο ανηκει σε ολους
εσυ μαλλον πρεπει να προσεχεις και να φορας το χρωματιστο γιλεκο που απο φετος ειναι υποχρεωτικο![]()
![]()
πηρα ασπρο κρανακι.....λεσ να μην με δουναι με αυτο?
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ασ κηταμε τα δικα μασ και να μην ασχολουμαστε με τα αλλα.....οι βοιομηχανιεσ υπαρχουν για ολα ,,,και για τησ μηχανεσ. αυτουσ βλεπουμε μονο???
ζουμε σε ενα κοσμο ζηλιασ μου φενεται? ρε τι ασχοληστε με τα πεδια? ο καθενασ οτι γουσταρη!
και εμεισ που ανεβενουμε με τησ μηχανεσ μασ στο βουνο ημαστε σωστοι? δεν τρομαζουμε τα ζωα??
αλλα τι να γηνει......θα το κανουμε και θα το ξανακανουμε,,,,,,κητα μην μασ βαλουν και εμασ περιοδο σε λιγο .........!
![]()
Αυτό το "ρε τι ασχολήστε με τα πεδια" μπορώ να πω ότι μου χτύπησε λίγο άσχημα! Αν ο άλλος κάνει κάτι κακό, να γυρίσουμε την πλάτη και να την κάνουμε ε? Να μην ασχολήθούμε! Μήπως θα πρέπει να μην ασχολούμαστε γενικά? Έπεσε κάποιος ρε αδελφέ! Ε τι ασχολήσαι τώρα? Αφού δεν ήξερε να την πάει......
Από το να τρομάζουμε τα ζώα, μέχρι να τα σκοτώνουμε , έχει πολύ μεγάλη διαφορά! Αν σε τρομάξω εσένα είναι το ίδιο με το να σε σκοτώσω? Αν ήταν έτσι οι μισοί οδηγοί αυτοκινήτων έπρεπε να είναι φυλακή για τρομοκρατική ενέργεια σε οδηγούς μηχανών!!!!
Όσο για τα κατοικίδια που λες, είπε κανείς ότι είμαστε υπερ όλων αυτών που παίρνουν για χόμπυ ένα σκυλί? Το ομορφότερο σκυλί είναι αυτό που θα βρεις στο δρόμο, πεινασμένο και γυρεύοντας λίγη αγάπη......!Αλλά τι λέμε τώρα! Αυτά είναι ψιλά γράμματα! Καλύτερα να έχουμε μια ράτσα καλή στο σπίτι παρά το μπάσταρδο.....!!!
Οικολογία είναι σε όλα τα επίπεδα! Και σε αυτά που δεν υπάρχει εναλλακτική, οικολογία είναι το λιγότερο κακό! Ακόμα και η αλλαγή κινητού αν 2 μήνες είναι κακό, αλλά ξεφεύγουμε πολύ! Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει τιμωρία ισάξια με το κακό που γίνεται κάθε φορά που θανατώνεται ένα αθώο ζώο, που δεν έκανε τίποτ' άλλο κακό από το να υπάρχει και να ζει στον ίδιο πλανήτη με τον άνθρωπο!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
ασχολιθητε σοβαρα εννοω! ,,,,το να κα8ονται και να λεει ο καθενασ οτι θελει σε ενα thread δεν βγαζεισ τπτ,,,,,και απο την στιγμη που δεν βλεπω και κανεναν κηνυγω να απανταει αλλα μονο εμασ να κατεβαζουμε post για τον εναν και τον αλλον! classic greek method!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αυτό το "ρε τι ασχολήστε με τα πεδια" μπορώ να πω ότι μου χτύπησε λίγο άσχημα! Αν ο άλλος κάνει κάτι κακό, να γυρίσουμε την πλάτη και να την κάνουμε ε? Να μην ασχολήθούμε! Μήπως θα πρέπει να μην ασχολούμαστε γενικά? Έπεσε κάποιος ρε αδελφέ! Ε τι ασχολήσαι τώρα? Αφού δεν ήξερε να την πάει......
Από το να τρομάζουμε τα ζώα, μέχρι να τα σκοτώνουμε , έχει πολύ μεγάλη διαφορά! Αν σε τρομάξω εσένα είναι το ίδιο με το να σε σκοτώσω? Αν ήταν έτσι οι μισοί οδηγοί αυτοκινήτων έπρεπε να είναι φυλακή για τρομοκρατική ενέργεια σε οδηγούς μηχανών!!!!
Όσο για τα κατοικίδια που λες, είπε κανείς ότι είμαστε υπερ όλων αυτών που παίρνουν για χόμπυ ένα σκυλί? Το ομορφότερο σκυλί είναι αυτό που θα βρεις στο δρόμο, πεινασμένο και γυρεύοντας λίγη αγάπη......!Αλλά τι λέμε τώρα! Αυτά είναι ψιλά γράμματα! Καλύτερα να έχουμε μια ράτσα καλή στο σπίτι παρά το μπάσταρδο.....!!!
Οικολογία είναι σε όλα τα επίπεδα! Και σε αυτά που δεν υπάρχει εναλλακτική, οικολογία είναι το λιγότερο κακό! Ακόμα και η αλλαγή κινητού αν 2 μήνες είναι κακό, αλλά ξεφεύγουμε πολύ! Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει τιμωρία ισάξια με το κακό που γίνεται κάθε φορά που θανατώνεται ένα αθώο ζώο, που δεν έκανε τίποτ' άλλο κακό από το να υπάρχει και να ζει στον ίδιο πλανήτη με τον άνθρωπο!!!!
![]()
μακαρι να βρησκομασταν με 10 κηνυγουσ για να ακουσεισ και απο αυτουσ τι εχουν να πουναι.....εγω εχω βρεθει , εσυ? η απλα σε επιασε να σωσεισ το πουλακι?
οσο για τησ διαδρομεσ μασ στο βουνο ,,,ξανασκεψου λιγο,,,,, ο καθενασ μασ και εγω παμε με τησ μηχανεσ μασ εξατμησεισ μασ και οργωνουμε τουσ δρομουσ.....μην το συγκρηνεισ με φονο,,,,αν εμεισ ημαστε σωστοι για να μπορουμε να κρηνουμε και τουσ αλλουσ! και ποσα αλλα κανεισ στην καθημερινοτιτα σου που βλαπτει το περιβαλων!
αλλα μοδα ειναι ,,,,,,ξαφνικα ο gore εγηνε πρασινοσ , το skai εγηνε πρασινο, η εταιριεσ στοχευουν στα οικολογικα προιοντα...... ξαφνικα αφου τα καψανε τωρα κητανε να τα σωσουναι? οχι ρε να βγαλουν φραγκα κητανε παλι! οικολογοι και φιλοζωοι υπηρχαν πριν πολλα χρονια απλωσ εδω εγηνε μοδα!
στο σπιτι μπασταρδο εχω ....και ελευ8ερο ουτε κλουβι ουτε τπτ,,,,χυμα ζει την ζωη του σε 3 στρεματα αυλη!
ωσο για το μοντερνισμο με σκυλια πηστευω αυτο που λεω.....μοδα!!!!!!
ασχολιθητε σοβαρα εννοω! ,,,,το να κα8ονται και να λεει ο καθενασ οτι θελει σε ενα thread δεν βγαζεισ τπτ,,,,,και απο την στιγμη που δεν βλεπω και κανεναν κηνυγω να απανταει αλλα μονο εμασ να κατεβαζουμε post για τον εναν και τον αλλον! classic greek method!
μακαρι να βρησκομασταν με 10 κηνυγουσ για να ακουσεισ και απο αυτουσ τι εχουν να πουναι.....εγω εχω βρεθει , εσυ? η απλα σε επιασε να σωσεισ το πουλακι?
οσο για τησ διαδρομεσ μασ στο βουνο ,,,ξανασκεψου λιγο,,,,, ο καθενασ μασ και εγω παμε με τησ μηχανεσ μασ εξατμησεισ μασ και οργωνουμε τουσ δρομουσ.....μην το συγκρηνεισ με φονο,,,,αν εμεισ ημαστε σωστοι για να μπορουμε να κρηνουμε και τουσ αλλουσ! και ποσα αλλα κανεισ στην καθημερινοτιτα σου που βλαπτει το περιβαλων!
αλλα μοδα ειναι ,,,,,,ξαφνικα ο gore εγηνε πρασινοσ , το skai εγηνε πρασινο, η εταιριεσ στοχευουν στα οικολογικα προιοντα...... ξαφνικα αφου τα καψανε τωρα κητανε να τα σωσουναι? οχι ρε να βγαλουν φραγκα κητανε παλι! οικολογοι και φιλοζωοι υπηρχαν πριν πολλα χρονια απλωσ εδω εγηνε μοδα!
στο σπιτι μπασταρδο εχω ....και ελευ8ερο ουτε κλουβι ουτε τπτ,,,,χυμα ζει την ζωη του σε 3 στρεματα αυλη!
ωσο για το μοντερνισμο με σκυλια πηστευω αυτο που λεω.....μοδα!!!!!!
και βέβαια έχω βρεθεί με κυνηγούς, και τους έχω πει πόσο πολύ απεχθάνομαι αυτό που κάνουν! Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές μα δε λένε να καταλάβουν!!! Μυαλό δεν μπορεί κανείς να βάλει σε κανέναν!!! Και εδώ μέσα, αν διαβάσεις μίλησαν και άνθρωποι που κυνηγούν ή κυνηγούσαν!
Το να λέμε απλά μια λέξη "μόδα" δεν σημαίνει κάτι! Όλα μόδα είναι! Ακόμα και η αντίδραση στη μόδα, μόδα είναι! Όλα είναι τι φοριέται φέτος!!! Το κακό είναι ότι οι κυνηγοί αυξάνονται, η μόδα γίνεται μάστιγα και αλίμονο στα ζωάκια εκεί έξω! Και πίστεψέ με, σε μια εντουράδα, το να τρομάξει ένα ζώο (αν έχεις ταπομένες εξατμίσεις ο θόρυβος ελατώνεται κατά πολύ, και γιατί να τις έχεις ξετάποτες εκεί πάνω?), είναι φυσιολογικό, αν σκεφτείς πως το ζώο για να επιβιώσει έχει φυσικά το αίσθημα του φόβου! Αυτό το κάνει να τρέχει για να γλιτώσει από τον θύτη του!!!
Αλλά ξέχασα! Έτσι χαλάμε τις ενέδρες των κυνηγών! Μήπως τελικά αύτη είναι η λύση? Να μαθαίνουμε που στίνουν ενέδρες, να φοράμε κανα αλεξίσφαιρό και να βγαίνουμε τρομοκρατία???
![]()
![]()
μολισ μηλισα με εναν φιλο μου απο ελασονα (κηνυγοσ) . την αρκουδα αυτην την εχουν δηλητιριασει μελισοκομοι η κτηνοτροφοι......... και την ειχανε στο ματι εδω και ενα χρονο γιατι ειχε γλυκαθει και εκανε παραπολλεσ ζιμιεσ.....!! σε μελισια και σε ζωα!
εδω φταινε οι κτηνοτροφοι ? η αυτοι που υποτιθεται πληρωνονται απο το κρατοσ και πρεπει να πρωστατευουν τησ περιοχεσ? επρεπε να γηνει η απομακρυνσει τησ ....εφοσον γλυκα8ηκε η αρκουδα και ητανε γνωστο επρεπε να παρουν τα μετρα τουσ και να την σωσουναι αργα η γρηγορα θα την σκοτονε καπιοσ ανεγκεφαλοσ!
![]()
μολισ μηλισα με εναν φιλο μου απο ελασονα (κηνυγοσ) . την αρκουδα αυτην την εχουν δηλητιριασει μελισοκομοι η κτηνοτροφοι......... και την ειχανε στο ματι εδω και ενα χρονο γιατι ειχε γλυκαθει και εκανε παραπολλεσ ζιμιεσ.....!! σε μελισια και σε ζωα!
εδω φταινε οι κτηνοτροφοι ? η αυτοι που υποτιθεται πληρωνονται απο το κρατοσ και πρεπει να πρωστατευουν τησ περιοχεσ? επρεπε να γηνει η απομακρυνσει τησ ....εφοσον γλυκα8ηκε η αρκουδα και ητανε γνωστο επρεπε να παρουν τα μετρα τουσ και να την σωσουναι αργα η γρηγορα θα την σκοτονε καπιοσ ανεγκεφαλοσ!
![]()
Την αρκούδα την ρώτησε κανείς για το τι πραγματικά συνέβει????
Αυτό είναι το κακό με τα ζώα! Δεν μπορούν να πουν την άποψή τους! Να μπορούμε να έχουμε και τις δύο πλευρές του νομίσματος!!!!!
Α ρε! Ξύλο που θέλουν!!!! Δλδ, αν πάω και μείνω ένα χρόνο στο βουνό και με κυνηγάει μια αρκούδα έναν ολόκληρο χρόνο, φταίει η αρκούδα!!! ΟΚ!!!
![]()
ελπηζω ομωσ να καταλαβαινεισ πωσ αν γλυκαθηκε ενα τοσο μεγαλο ζωο στο να κανει ζιμιεσ ητανε αναμενομενο να το σκωτοσουναι καπια στιγμη ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Την αρκούδα την ρώτησε κανείς για το τι πραγματικά συνέβει????
Αυτό είναι το κακό με τα ζώα! Δεν μπορούν να πουν την άποψή τους! Να μπορούμε να έχουμε και τις δύο πλευρές του νομίσματος!!!!!
Α ρε! Ξύλο που θέλουν!!!! Δλδ, αν πάω και μείνω ένα χρόνο στο βουνό και με κυνηγάει μια αρκούδα έναν ολόκληρο χρόνο, φταίει η αρκούδα!!! ΟΚ!!!
![]()
ο φιλοσ μου ειπε.....ξεκαθαρα
-τασο την ηχανε στο ματι ενα χρονο τωρα , εκανε πολλεσ ζιμιεσ!
κριμα που την σκοτωσανε και κριμα που δεν εκαναν την δουλεια τουσ αυτοι που επρεπε! να την πρωστατευσουν!
![]()
![]()
ελπηζω ομωσ να καταλαβαινεισ πωσ αν γλυκαθηκε ενα τοσο μεγαλο ζωο στο να κανει ζιμιεσ ητανε αναμενομενο να το σκωτοσουναι καπια στιγμη ετσι?
ο φιλοσ μου ειπε.....ξεκαθαρα
-τασο την ηχανε στο ματι ενα χρονο τωρα , εκανε πολλεσ ζιμιεσ!
κριμα που την σκοτωσανε και κριμα που δεν εκαναν την δουλεια τουσ αυτοι που επρεπε! να την πρωστατευσουν!
![]()
![]()
Κριμα που κάποιοι δεν έκαναν την δουλειά τους και κρίμα που η αρκούδα το χειμώνα πέφτει σε χειμερία νάρκη!!!! Ποιόν ένα χρόνο ρε σεις????
Ξυπνήστε λίγο!!! Γιατί η αρκούδα τον περισσότερο καιρό κοιμάται!!!! Άντε τώρα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα αστο....καθησε εσυ καλα εισαι . δεν νωμηζω να σε ανχωνουν και πολλα πραγματα.
ασ γηνουμε ρεαλιστεσ και ασ αφησουμε τησ π@π@ρ....σ
καλα αστο....καθησε εσυ καλα εισαι . δεν νωμηζω να σε ανχωνουν και πολλα πραγματα.
ο ωχαδερφισμος το μονο που κανει ειναι να μας βυθιζει ολοενα και πιο βαθεια στο βουρκο.
εγώ περιμένω τον bartal για να μην μπω απρόσκλητος και φάω το ξύλο της αρκούδαςΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μα δε θα μπει ο TROOPER να πω κι εγω τη γνωμη μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά αυτός είναι αρκουδιάρης και μάλλον θα μπει από δευτέρα
και επειδής δεν κρατιέμαι......
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Το αφήνω!!! Αλλά μην ακούω π@π@....ες όπως τις λες ότι την είχαν ένα χρόνο στο μάτι!!! Ας μας πει ο κυνηγός πως υπνοβατούσε κιόλας!!!!![]()
Γιατί είναι για γέλια και για κλάματα αυτές οι δικιολογίες! Γιατί δεν ξέρουμε καν κατά πόσον πήραν τον νόμο στα χέρια τους ή είχαν ειδοποιήσει κάποιον πριν! Κάλλιστα μπορούν να υποστιρήξουν ότι είχαν ενημερώσει! Το ξέρουμε με σιγουριά???
Το μόνο που ξερουμε με σιγουριά είναι πως οι άνθρωποι πάνω από την κονόμα δεν υπολογίζουν τίποτε άλλο!!!
Τώρα βέβαια μπορεί η συγκεκριμένη αρκούδα να είναι ξενύχτρια και να μην κοιμήθικε το χειμώνα! Να γούσταρε ρε παιδί μου!!!
από το της καλημερες της πέμπτης λίγο πριν μαθουμε οτι σκοτωσαν την αρκούδα
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
παραδεξου το, δεν ερχεσαι για.... τις καλημερες!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
παιδιά σας ορκίζομαι δεν το έκανα εγώκαι δεν με λένε James
:wacko:![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ρε σει συγνωμη για τησ παπαριεσ αλλα σκεψου την πραγματικοτιτα οχι οπωσ θελεισ να την βλεπεισ απο το σπιτι σου!! αλλα πωσ ειναι....εγω ειπα πρωτοσ πωσ το λογικο ειναι να την φαγανε κτηνοτροφει και μελισοκομει,,,,καποιοι απο σασ γελασανε γιατι δεν μπορει να το χωνεψει ο νου σασ πωσ οντωσ μπορει να μην την σκοτωσανε κηνυγει,,,,,,,,!!! αυτο με χαλαει η ελειψη αντιληψησ τησ πραγματικοτιτασ,,,,,,, ελλαδα το γ@μημεν....ο το μεγαλιο σου .!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Το αφήνω!!! Αλλά μην ακούω π@π@....ες όπως τις λες ότι την είχαν ένα χρόνο στο μάτι!!! Ας μας πει ο κυνηγός πως υπνοβατούσε κιόλας!!!!![]()
Γιατί είναι για γέλια και για κλάματα αυτές οι δικιολογίες! Γιατί δεν ξέρουμε καν κατά πόσον πήραν τον νόμο στα χέρια τους ή είχαν ειδοποιήσει κάποιον πριν! Κάλλιστα μπορούν να υποστιρήξουν ότι είχαν ενημερώσει! Το ξέρουμε με σιγουριά???
Το μόνο που ξερουμε με σιγουριά είναι πως οι άνθρωποι πάνω από την κονόμα δεν υπολογίζουν τίποτε άλλο!!!
Τώρα βέβαια μπορεί η συγκεκριμένη αρκούδα να είναι ξενύχτρια και να μην κοιμήθικε το χειμώνα! Να γούσταρε ρε παιδί μου!!!
φανατισμοσ ,,,,,,απλα!