Σελίδα 18 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 301

Θέμα: οι διακοπές του κ. alximisti και της κ. lilipoua

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    'Ετσι είναι η Ευρώπη;

Ούτε μια ομορφη γυναίκα δεν είδαμε...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    'Ετσι είναι η Ευρώπη;

Τς,τς,τς...ντροπη.... και η υπογραφουσα τι ειναι ?
    Μοτοσακο ?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Τς,τς,τς...ντροπη.... και η υπογραφουσα τι ειναι ?
    Μοτοσακο ?
    φίλη μας! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    φίλη μας! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Βλαμμένο

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    'Ετσι είναι η Ευρώπη;

Αφού δεν πήγαν Ρουμανία λέμε............ (και εσύ ΄δεν μετοίκισες ακόμα)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αυτά τα "λίγα" σχόλια απο μενα!!!

Άν και θα ήθελα να είχαμε περισσότερες μέρες στη διάθεσή μας (και χρήματα), γύρισα με γεμάτες μπαταρίες και όμορφες εικόνες !!!

ελπιζω την επόμενη φορά να πάμε και με τα 2 μοτόρια!!!

Δίνω τη σκυτάλη στο μεσιέ alximisti για τον επίλογο!!!!!

@ alximistis
    το "ευχαριστώ" είναι λίγο και αυτό που περιγράφει το πως πέρασα στο ταξιδι μας, πολύ προσωπικό, δεν γράφεται εδω :smilea: you know

και όπως θα έλεγε και ο πρόεδρος..... Πάντα τέτοια!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	100_1105.jpg 
Προβολές:	428 
Μέγεθος:	61,3 KB 
ID:	143118
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

'Ετσι είναι η Ευρώπη;

Κανάγια!!!
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ευτυχώς που δεν έλλειπαν τα ωραία θεάματα... το τι άκουσα γι αυτή τη φωτό... δεν περιγράφεται...
    και λίγα σου είπε ...

ακούς εκεί ...

κουνημένη φωτογραφία έβγαλες ...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ναι ρε γαμώτο δίκιο έχεις. Κουνημένη ήταν.

Λοιπόν παίδες εγώ θα βάλω το δικό μου επίλογο όπως εγώ το βλέπω.
    Εξηγούμαι από την αρχή πως ΔΕΝ δίνω συμβουλές ούτε το παίζω ειδήμων, έκανα ένα ταξίδι κι έμαθα τα πάντα. Αυτό που λέμε σαρκαστικά έμαθα και σταυροβελονιά και γαμώ το μάστορα μου είναι όμως κάποια πράγματα που θέλω να τα πω όπως τα νιώθω καινομίζω ότι έχουν μία μικρή αξία να τους ρίξετε ένα βλέφαρο.

1). Για τους λαούς που "επισκεφθήκαμε". Οι Ιταλοί για αρχή είναι όντως ούνα φάτσα-ούνα ράτσα. Φωνακλάδες, απατεωνίσκοι, φανφαρόνοι ενίοτε και αγενείς. Όμως... για να μην λέμε μπούρδες το σύστημα τους και η δομή του κράτους τους λειτουργεί άψογα! Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δική μας. Το βλέπεις παντού. Από τους δρόμους και τα πάρκιν έως και στα μουσεία που πας να επισκεφτείς. Από μία άποψη είναι... μυστήριο. Πως τόσο κοντινός λαός σε μας σε συμπεριφορά έχει καταφέρει να έχει τόσο καταπληκτική κρατική οργάνωση. Μπράβο τους. Να ξέρετε όμως πως τον Αύγουστο η χώρα κατά μία έννοια υπολειτουργεί. Διακοπές και ραχάτι.

Οι Ελβετοί. άλλο... καπέλο. Έχουν χρήματα έχουν φινέτσα είναι ευγενέστατοι αν και κάπως επιτηδευμένα ευγενικοί μερικές φορές και διακατέχονται ιδιαίτερα από "άέρα". Βλέποντας τους μία λέξη μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό. Ευρωπαίοι! Με τα όλα τους. Ωστόσο "βγάζουν" στη συμπεριφορά τους κάτι το "ελιτίστικο" κάποιες φορές. Δεν είναι σνομπ όπως οι Βρετανοί ας πούμε που μιλάνε λες και είναι όλη από την Οξφόρδη και το Κέιμπριτζ μη χέσω αλλά βγαίνει κάτι τέτοιο από μέσα τους. Για την κρατική τους δομή δεν το συζητάμε οι άνθρωποι είναι μακράν μπροστά.

Οι Γερμανοί είναι περίπου στο ίδιο μήκος κύματος δίχως όμως τον ελιτισμό των Ελβετών. Παντού διακρίνεται η απίστευτη οργανωση και οργανωτικότητα τους όπως και ο τρομερός ορθολογισμός τους. Ο πραγματισμός σε όλο του το μεγαλείο. ένα απλό παράδειγμα. Τουαλέτες σε δημόσιο πάρκιν στην εθνική. Δεν το συζητάμε πεντακάθαρες. Πάω για ούρηση. Ψάχνω καζανάκι πουθενά κοιτάω στο πόδι μου τίποτα. Λέω δεν γίνεται να έχει φωτομαλακία εδώ σιγά. Φεύγω δεν τρέχει νερό καιπάω να πλύνω τα χέρια μου. με το που πλησιάζω τη βρύση ξεκινά να τρέχει νερό αυτή τρέχει νερό και το καζανάκι!!!!!
    Εντούτοις ομολογώ πως υπάρχει για όποιον ξέρει να βλέπει πίσω από τις εικόνες και να "διαβάζει" καλύτερα τα τεκταινόμενα ένας υφέρπων φασισμός μία φασίζουσα νοοτροπία του "σωστού" και του "προγράμματος" του "όπως πρέπει να είναι τα πράγματα" που εμένα μ ενόχλησε και με έκανε να νιώσω περίεργα.

Οι Ολλανδοί... δεν μπορώ να κρίνω αμερόληπτα. Είναι από τις μεγάλες μου αγάπες. Βγάζουν ένα στιλ σοφιστικέ μία κουλτούρα ακόμα κι όταν δεν την έχουν κοσμοπολίτες ντύνονται καταπληκτικά και το υποστηρίζουν ελεύθερα σε γενικές γραμμές πνεύματα.
    Ωστόσο έχουν το κόμπλεξ του είμαι ο καλύτερος και ο δικός μου τρόπος είναι ο καλύτερος ενώ δυστυχώς θεωρούν τους ευατούς τους ως λαό ιδιαίτερα έξυπνους επομένως και ξεχωριστούς. Μιλάνε τέλεια αγγλικά πάντως.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

2). Οδηγικά και οι δρόμοι. Μιλάμε πάντα έχοντας ως στοιχεία αυτά που είδαμε.
    Με άριστα το 10 για τους δρόμους η βαθμολογία έχει ως εξής:

Ελβετία 9
    Γερμανία 8,8
    Λουξεμβούργο 8
    Αυστρία 8
    Ιταλία 7
    Κατά την προσωπική μου εκτίμηση οι πιο τέλειοι δρόμοι ήταν στην Ελβετία. Γιατί κατά κάτι καλύτεροι από τους επίσης τέλειους γερμανικούς; Διότι ήταν λιγότερο βαρετοί. Όσο για τους ιταλικούς η autostrada δεν παίζεται φοβερή εθνική πολύ καλοί και οι επαρχιακοί όμως βρήκαμε προς Ασίζη φρικτό επαρχιακό ο οποίος θύμιζε ελληνικό βρήκαμε και μέσα στην Ανκόνα τέτοιο δρόμο με λακούβες και χάλια οδόστρωμα ενώ ο δρόμος προς Βερόνα από Ινσμπρούκ είναι από τους χειρότερους που έχω δει σε επίπεδο φωτισμού. Μιλάμε πάντα για ευρωπαϊκά επίπεδα.
    Οδηγικά τώρα...
    ξέρω ότι οι περισσότεροι εδωμέσα θα γουστάρατε τρελλά τον τρόπο που οδηγούν στην Ιταλία. Είναι επιθετικοί οδηγοί, πολύ επιθετικοί κάποιοι από αυτούς, χώνονται κάνουν σφήνες το πατάνε αλλά έχουν τρομερά αντανακλαστικά και όλα τα κάνουν με μία υπέροχη ηρεμία. Σου βγάζουν την αίσθηση πως παίζουν όλη την ώρα αλλά ξέρουν πολύ καλά να το κάνουν.
    Οι Ελβετοί θα έλεγα αδιάφοροι έως βαρετοί. Εννοείται πως ξέρουν να οδηγούν εννοείται πως έχουν μία άνεση στον τρόπο που κινούνται όμως τους βρήκα βαρετά ομαλούς.
    Προσωπικά γούσταρα τρελλά τους Γερμανούς. Τρέχουν θα έλεγα παρατρέχουν (όταν κινείσαι με 180-190 και έχουν βγάλει φλας από πίσω για προσπέραση ναι τρέχουν) αλλά ξέρουν τέλεια που να τοκάνουν και πότε. Σημαντικοί παράγοντες και οι δύο. Άστε που σ έχουν δειαπό... χλμ. Έβγαζα φλας για προσπέραση και δεν έκανε στην άκρη μόνο ο μπροστά μου αλλά και ο επόμενος κάποιες φορές και ο μεθεπόμενος. Είναι μηχανική η οδήγηση τους λες και βγήκε από καλούπι αλλά εγώ καραγούσταρα. Τρέχεις και νιώθεις άνετα που το κάνεις.
    Οι Ολλανδοί καλοί έως πολύ καλοί αλλά το παρακάνουν με τα όρια. 120 αυστηρά και όπουέγε 80 ή 100 με τόσα πήγαιναν. Αλλά από την άλλη με τόσους μπάφους... ποιος να βιάζεται;;;

τελειώνοντας και σόρι κιόλας για το πρήξιμο... να πω μια δυο μαλακίες γιαι όσους σκέφτονται να ταξιδέψουν Ευρώπη.
    Κάντε το παιδιά είναι εμπειρία! Κάντε το αξίζει! Με κλειστά μάτια.
    Να θυμάστε μόνο 3 πράγματα:
    1). ΔΕΝ υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα ελληνικά φαινόμενα του στιλ προσπέραση από δεξιά καιτέτοιες μπούρδες. ΔΕΝ θα σας κάνουν χώρο επειδή χώνεστε από δεξιά ενώ αν είστε στη Γερμανία ή στην Αυστρία κάποιος θα σας καρφώσει θα φάτε πρόστιμο και θα πείτε κι ευχαριστώ.
    2). Η οδήγηση είναι πραγματική απόλαυση εκεί έξω. Χαρείτε την απολαύστε την. Είναι απλό.
    3). και τελευταίον. Επικρατεί μερικές φορές η άποψη πως τι θα πάθεις μωρέ στην ευρώπη αφού όλοι σε προσέχουν. Ή δεν πέφτεις δεν γλιστράνε οι δρόμοι. Σωστά αυτά μέχρι ένα σημείο όμως. Γιατί οι οδηγοί του ΣΚ πάντα υπάρχουν καιπαντού ο παππού ςπου έχει αφήσει τα αντανακλαστικά του μαζί με την νιότη του κάτι χρόνια πίσω επίσης υπάρχειπαντου όπως υπάρχουν και οι οδηγοί που γυρνάνε από διακοπές ή οι νέοι (ρωτήστε την lilipoua για την νέα οδηγό έξω από το Μάαστρχιτ). Όπως λέει ο φίλος Ηλίας "απαγορεύεται να πέσεις". Την λέξη πέσιμο την ξεχνάς. Είναι πολλά τα χλμ και οι πίσω έρχονται πατημένοι. Ότι κάνεις απλώς... το κάνεις. Συνειδητοποιημένα, με όλο σου το μυαλό εκεί απόλυτα συγκεντρωμένος και ψύχραιμος!!! Ειδικά το τελευταίο! Η ψυχραιμία της Κωνσταντίνας και μετά η δικιά μου μας έσωσαν από πολύ άσχημο σκηνικό στο δρόμο προς Βερόνα. Κι επειδή οι αποστάσεις είναι μεγάλες ξεκουραζόμαστε συχνά ή όποτε το νιώθουμε.

Με αυτά και με αυτά...

ευχαριστώ τη μαμά μου το μπαμπά μου την ακαδημία που με στήριξε στην προσπάθεια... όχι πάλι ονειρευόμουνα πως ήμουν ηθοποιός. γράψτε λάθος.

Λοιπόν...

ταξίδι ή εμπειρία ζωής;;; That's the question! Η απάντηση είναι το δεύτερο. Τόσο καλά πέρασα. Συναίσθημα στα ύψη γεμάτος εικόνες ένα χαμόγελο χτα χείλη αλλά και εσωτερικά να με κάνει να αισθάνομαι σαν ένα κοάλα αγκαλιά με τους ευκάλυπτούς του. Το χαμόγελο αυτό το κουβαλάω φυσικά μέσα μου και με κάνει να αισθάνομαι πολλές στιγμές απλώς υπέροχα.
    Όπως κουβαλάω μαζί μου και τα συμπεράσματα από σκέψεις που έκανα αλλά και σκέψεις αυτούσιες. Και είμαι ευχαριστημένος γι αυτό! Διότι παίδες... ένα ταξίδι είναι και εσωτερική αναζήτηση, ρωτάς και παίρνεις απαντήσεις εκεί που δεν το περιμένεις.

ΕΥΤΥΧΩΣ είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος μπόρεσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και με κατάλαβε αρκετά και το κυριότερο ανέχτηκε περίεργες πτυχές του χαρακτήρα μου ΧΩΡΙΣ να το βγάλει με γκρίνια ή να χαλάσει το όλο σκηνικό. Αντίθετα τα πάντα έρρεαν κυλούσαν απλά και χαλαρά.
    Ευχαριστώ;;; Χμμμμ... δεν αρκεί. Έζησα καταπληκτικά... και ας μην κάναμε κλάμπιν!!! Thanks κουκλί.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ομορφα πολυ ομορφα....

Στα επομενα με υγεια

Βαλε και κανα στατιστικο για το ταξιδι.

Καυσιμα
    χλμ
    χρηματα (κοστος ανα χωρα κτλ)

κτλ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Ομορφα πολυ ομορφα....

Στα επομενα με υγεια

Βαλε και κανα στατιστικο για το ταξιδι.

Καυσιμα
    χλμ
    χρηματα (κοστος ανα χωρα κτλ)

κτλ

Έχεις δίκιο.
    χλμ είναι γύρω στα 3000+ ακριβώς δεν ξέρω.
    καύσιμα τι εννοείς; υπολόγιζε γύρω στα 2-3 ντεπόζιτα την ημέρα ανάλογα και με τα χλμ που είχαμε να διανύσουμε.
    χρήματα εμένα μου φάνηκαν μία χαρά. Πραγματικά μια χαρά.
    2 άτομα βενζίνες διαμονές μοτοσικλέτα καράβι πήγαινε έλα για 12 μέρες μας πήγε 1.900 ευρώ. Αν κάνω λάθος θα με διαψεύσει η κυρία.

Α να επισημάνω ότι θεωρήσαμε πως Ελβετία και Αυστρία δεν έχουν διόδια κι έτσι δεν πληρώσαμε ούτε ευρώ εκεί. Αλλιώς θα ήταν κομματάκι παραπάνω, κανά διχίλιαρο στρογγυλό.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2008, 20:09
  2. Οι ανακαλύψεις του άνδρα και της γυναίκας:
    από argpap στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 12:05
  3. Οι ανακαλύψεις του άνδρα και της γυναίκας...
    από morpheus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2006, 12:54
  4. Η σχέση του σεξ και της μύτης
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 05:00
  5. O ANEMOΣ και οι φίλοι του πάνε στην Δημητσάνα...
    από ΑΝΕΜΟΣ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 07:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF