Ή ΑΛΛΙΩΣ ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΡΑΝΕ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
τη χρονια που γινεται η πορεια μετραει, μετα απο δεκα χρονια δεν μετραει...
![]()
![]()
![]()
εγω λεω να μετρανε για 252 μερες 6 ώρες και 2 λεπτά....![]()
Ή ΑΛΛΙΩΣ ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΡΑΝΕ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
τη χρονια που γινεται η πορεια μετραει, μετα απο δεκα χρονια δεν μετραει...
![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
δεν στα ειπανε καλα.....μετα τα 3 κορνερ.....πεναλντυ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μετα τα 8 ομαδικά πας βολές
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. μετα απο αυτο το σοκ....παω να ξαναδιαβασω κανονισμους και να πλακωσω οσου μου τα εμαθαν αλλιως.....ΤΕΛΟΣ
![]()
η αλλιως αν κανει 3-4 πορειες ο βαζελος ειναι ευρωπαικη ομαδα για ολα τα χρονια υπαρξης της...Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Ή ΑΛΛΙΩΣ ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΡΑΝΕ.....![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν στα ειπανε καλα.....μετα τα 3 κορνερ.....πεναλντυ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ΡΕ.....
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ
στα τρια πεναλντι που περνει θα του δινουμε και ενα κορνερ....![]()
![]()
![]()
ειναι τοσα πολλα τα πεναλντι που ετσι μονο θα εχει νοημα...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
επειδη μιλαμε για μπασκετ πες στο φιλο σου οτι στο μπασκετ οι παιχτες δεν φορανε σκουφακι....απλα μπερδευτηκε και παρακολουθουσε πολο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
η αλλιως αν κανει 3-4 πορειες ο βαζελος ειναι ευρωπαικη ομαδα για ολα τα χρονια υπαρξης της...
:rotflmao:![]()
![]()
ετσι εξηγουνται αυτα που λεει .....
σε λιγο θα μας πει για την κοκκινη που χαρισαν οι διαιτητες στον Τσαρτσαρη
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ρε παιδες,δεν ηρεμουμε λιγακι?Το σκισατε το ποστ....![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ξερεις ποσες φορες πεταχτηκατε σαν τις πορδες και ειπατε για μπασκετ στο αλλο ποστακι για το ποδοσφαιρο?Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
επειδη μιλαμε για μπασκετ πες στο φιλο σου οτι στο μπασκετ οι παιχτες δεν φορανε σκουφακι....απλα μπερδευτηκε και παρακολουθουσε πολο.....![]()
![]()
τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...
![]()
α τωρα που το θυμηθηκα και στο πολο ανυπαρκτοι ειστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
επειδη μιλαμε για μπασκετ πες στο φιλο σου οτι στο μπασκετ οι παιχτες δεν φορανε σκουφακι....απλα μπερδευτηκε και παρακολουθουσε πολο.....![]()
![]()
![]()
δεν σου εκανα παρατηρηση ρε/....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ξερεις ποσες φορες πεταχτηκατε σαν τις πορδες και ειπατε για μπασκετ στο αλλο ποστακι για το ποδοσφαιρο?
τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...
![]()
απλα επανεφερα τη συζητηση γιατι εχει ψωμι ακομα η ατακα που πεταξε .....![]()
εξαλλου που να πηγαινοερχεσαι στα ποστ....
ας το κανουμε και αυτο π@τανα....![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Στα 4 ομαδικά ανά δεκάλεπτο έχεις δικαίωμα βολών. Υπόψη μόνο οτι όλα τα φάουλ μετράνε ώς ομαδικά στο Ευρωπαϊκό σε αντίθεση με το ΝΒΑ που τα επιθετικά δεν μετράνε στο σύνολο αυτό.
Όσον αφορά την ευκολία-δυσκολία που μπορεί να δημιουργηθεί υπέρ-κατά μιας ομάδος απο διαιτητή... Είναι τόσο εξώφθαλμο να βγάλεις 3-4 παίκτες εκτός με 5 φάουλ, ή να σφυρίζεις αλλοπρόσαλλα που την επόμενη μέρα θα κοσμείς τις εφημερίδες...
ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... έχεις 3 διαιτητές και η απόφαση βγαίνει πάντα μετά απο συμψηφισμό των αποφάσεων αν υπάρξει διαφωνία. Δεν είναι η απόφαση του "Άρχων του αγώνα" όπως είναι στο ποδόσφαιρο. Χώρια που έχεις και τον 4ο εκτός , καθώς και τους φιλάθλους του μπάσκετ που γνωρίζουν καλά τους κανονισμούς. Μην μένετε σε εκείνους που το βλέπουν μόνο όταν παίζει κάποιο ντέρμπυ.
Δεν είναι εύκολο να επηρρεαστεί το σκόρ ενός αγώνα, με φαλτσο-σφυρίγματα. Πρέπει να γίνουν τρομερά έκτροπα για να γίνει κάτι τέτοιο. Και σίγουρα δεν μπορείς να το καλύψεις με το ταχύ της στιγμής.... Ειδικά όταν και οι 3 διαιτητές μπορούν να το σφυρίξουν.
Λάθη γίνονται .. και ακούσια και εκκούσια... αλλά είναι σχεδόν απίθανο να καθορίσουν αγώνα που κάποιος είναι ξεκάθαρα καλύτερος και με μεγάλη διαφορά ποιότητος στο ρόστερ τους.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
και μερικοί κανονισμοί που θα αλλάξουν απο 1/9/2008 και ίσως και νωρίτερα.... έτσι απλά για να γνωρίζετε..
- Απαγορεύεται οι παίκτες να φορούν φανέλες κάτω από τις στολές!
- Είναι νόμιμο να πέφτει ένας παίκτης στο παρκέ σε περίπτωση που γλιστρήσει και δεν θα σφυρίζονται βήματα.
- Η μπάλα θα θεωρείτε ότι έχει περάσει την κεντρική γραμμή όταν και τα δύο πόδια του παίκτη που την κρατάει έχουν περάσει στην πλευρά της επίθεσης.
- Αλλάζει ο κανονισμός του “μπρος-πίσω”. Αν η μπάλα δεν έχει σκάσει στο μισό της άμυνας, τότε ο παίκτης έχει το δικαίωμα να την πιάσει στον αέρα και να προσγειωθεί στο μισό της άμυνας.
- Αν ένας παίκτης προκαλέσει επαφή με έναν αντίπαλό του και ανάμεσα στον αντίπαλο και το καλάθι δεν υπάρχει συμπαίκτης του, τότε το φάουλ θεωρείται αντιαθλητικό.
- Αν ένας παίκτης χρησιμοποιήσει τους αγκώνες του για να προστατεύσει την μπάλα (π.χ. μετά από ριμπάουντ), ακόμα και αν δεν έρθει σε επαφή με αντίπαλο, ο διαιτητής μπορεί να καταλογίσει τεχνική ποινή.
Επίσης, από την 1η Οκτωβρίου 2010 (μετά το μουντομπάσκετ της Τουρκίας) θα ισχύουν τα εξής:
- Αλλάζει το σχήμα της ρακέτας από τραπεζοειδής σε παραλληλόγραμμο.
- Η γραμμή του τρίποντου μεταφέρεται από τα 6,25 στα 6,75.
- Κάτω από το στεφάνη θα δημιουργηθεί ένα ημικύκλιο μέσα στο οποίο θα επιτρέπεται η επαφή του αμυντικού με τον επιθετικό. Δηλαδή, αν ένας αμυντικός στηθεί για να πάρει επιθετικό φάουλ μέσα σε ακτίνα 1,25m από το καλάθι, δεν θα καταλογίζεται φάουλ, ακόμα και αν υπάρχει επαφή με τον επιθετικό.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Στα 4 ομαδικά ανά δεκάλεπτο έχεις δικαίωμα βολών. Υπόψη μόνο οτι όλα τα φάουλ μετράνε ώς ομαδικά στο Ευρωπαϊκό σε αντίθεση με το ΝΒΑ που τα επιθετικά δεν μετράνε στο σύνολο αυτό.
Όσον αφορά την ευκολία-δυσκολία που μπορεί να δημιουργηθεί υπέρ-κατά μιας ομάδος απο διαιτητή... Είναι τόσο εξώφθαλμο να βγάλεις 3-4 παίκτες εκτός με 5 φάουλ, ή να σφυρίζεις αλλοπρόσαλλα που την επόμενη μέρα θα κοσμείς τις εφημερίδες...
ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... έχεις 3 διαιτητές και η απόφαση βγαίνει πάντα μετά απο συμψηφισμό των αποφάσεων αν υπάρξει διαφωνία. Δεν είναι η απόφαση του "Άρχων του αγώνα" όπως είναι στο ποδόσφαιρο. Χώρια που έχεις και τον 4ο εκτός , καθώς και τους φιλάθλους του μπάσκετ που γνωρίζουν καλά τους κανονισμούς. Μην μένετε σε εκείνους που το βλέπουν μόνο όταν παίζει κάποιο ντέρμπυ.
Δεν είναι εύκολο να επηρρεαστεί το σκόρ ενός αγώνα, με φαλτσο-σφυρίγματα. Πρέπει να γίνουν τρομερά έκτροπα για να γίνει κάτι τέτοιο. Και σίγουρα δεν μπορείς να το καλύψεις με το ταχύ της στιγμής.... Ειδικά όταν και οι 3 διαιτητές μπορούν να το σφυρίξουν.
Λάθη γίνονται .. και ακούσια και εκκούσια... αλλά είναι σχεδόν απίθανο να καθορίσουν αγώνα που κάποιος είναι ξεκάθαρα καλύτερος και με μεγάλη διαφορά ποιότητος στο ρόστερ τους.
Gandalf
στο 5πτο φαουλ υπαρχουν βολες....
αυτο με τους 3 διαιτητες γινεται μονο αν σφυριξουν και οι 3 στην ιδια φαση....αν σφυριξουν 2 αποφασηζει αυτος που ειναι χρεωμενη η πλευρα του ,εκτος αν ο αλλος ειναι 1000% σιγουρος και παρει ''επανω'' του το σφυριγμα...τεταρτος ακριβως δεν υπαρχει...αλλα υπαρχει η γραμματεια και ο υπευθυνος εκει σε οσο αφορα χρονομετρηση,φαουλ,και σκορ....
![]()
κοκκινες και κιτρινες καρτες ΔΕΝ υπαρχουν....![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
αρα 8 ανα ημίχρονο
ουστ ρε μια χαρα τα έγραψα...είπα και εγώ....
κατευθείαν να πετάξουν την @@ρια τους οι άλλοι
βάζελοι ρ.π.μ τι περιμένεις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μάγε το πόσο εύκολα καθορίζεις αγώνα βλέπε πέρσυ τον 3ο τελικό μεσα στο οακα που κθαρισαν οι διαιτητες όπως κανουν κ φέτος
ΠΕΤΣΙΝΑ ΡΕΕΕΕΕ χαρισμα σας
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
μα τι γενναιοδωρια θεε μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μάγε το πόσο εύκολα καθορίζεις αγώνα βλέπε πέρσυ τον 3ο τελικό μεσα στο οακα που κθαρισαν οι διαιτητες όπως κανουν κ φέτος
ΠΕΤΣΙΝΑ ΡΕΕΕΕΕ χαρισμα σας
συγκινηθηκαμε!
ευτυχως που μας χαρισατε και το ευρωπαικο!