Σελίδα 18 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 480

Θέμα: φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

Νέο μέλος
    Αγόρασα κι εγώ ένα Arai Viper GT (σχέδιο 2009) απο http://www.bikersbargains.co.uk/.
    Πρόλαβα τη τιμή 319,99 λίρες δηλαδή 350 ευρώ.
    Ξέρετε πόσο κάνει στην Αθήνα;
    Ήμουνα Λονδίνο για λίγες μέρες, πήρα τηλέφωνο, μού είπαν ποιά σχέδια έχουν ετοιμοπαράδοτα (παράδοση μέχρι 2 μερες), έκανα την επιλογή μου και σε λιγότερο απο 24 ώρες ήταν στα χέρια μου!!!!
    Άψογα όλα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rem660
    Αγόρασα κι εγώ ένα Arai Viper GT (σχέδιο 2009) απο http://www.bikersbargains.co.uk/.
    Πρόλαβα τη τιμή 319,99 λίρες δηλαδή 350 ευρώ.
    Ξέρετε πόσο κάνει στην Αθήνα;
    Ήμουνα Λονδίνο για λίγες μέρες, πήρα τηλέφωνο, μού είπαν ποιά σχέδια έχουν ετοιμοπαράδοτα (παράδοση μέχρι 2 μερες), έκανα την επιλογή μου και σε λιγότερο απο 24 ώρες ήταν στα χέρια μου!!!!
    Άψογα όλα.
    το viper απο ότι διάβασα αντικαθιστά το Astro R. Για τι ακριβώς χρήση είναι όμως; Γνωρίζει κανείς; Ενδιαφέρομαι να το φοράω στην cbf 600 που έχω για καθημερινή χρήση και ταξίδια...

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
    το viper απο ότι διάβασα αντικαθιστά το Astro R. Για τι ακριβώς χρήση είναι όμως; Γνωρίζει κανείς; Ενδιαφέρομαι να το φοράω στην cbf 600 που έχω για καθημερινή χρήση και ταξίδια...

εγω εχω το arai viper και οδηγω
    v-strom περιπου το ιδιο φερινγκ
    εχουμε απο την εμπειρια μου
    το soei xr1000 ειναι μακραν το
    πιο αθορυβο (απο οσα εχω δοκιμασει)
    το ειχα για 4 μερες
    και το δοκιμασα και στην
    πολη και στην αττικη οδο αλλα το
    εδωσα πισω γιατι δεν εβγαζε ολα
    τα μαξιλαρια για πλυσιμο και δεν
    καθοταν τοσο καλα στην κεφαλα μου
    το viper ειναι αρκετα πιο θορυβωδες
    απο το xr1000 λογω των αεραγωγων
    στη ζελατινα και των πλαινων καπακιων
    της arai αλλα παλευεται !!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
    εγω εχω το arai viper και οδηγω
    v-strom περιπου το ιδιο φερινγκ
    εχουμε απο την εμπειρια μου
    το soei xr1000 ειναι μακραν το
    πιο αθορυβο (απο οσα εχω δοκιμασει)
    το ειχα για 4 μερες
    και το δοκιμασα και στην
    πολη και στην αττικη οδο αλλα το
    εδωσα πισω γιατι δεν εβγαζε ολα
    τα μαξιλαρια για πλυσιμο και δεν
    καθοταν τοσο καλα στην κεφαλα μου
    το viper ειναι αρκετα πιο θορυβωδες
    απο το xr1000 λογω των αεραγωγων
    στη ζελατινα και των πλαινων καπακιων
    της arai αλλα παλευεται !!
    ευχαριστώ για την απάντηση αλλά κλίνω περισσότερο στην Arai οπότε Viper δαγκωτό. Έκανα αίτηση για Paypal Invoice στο http://www.bikersbargains.co.uk και περιμένω...

Βέβαια, το http://lidsdirect.co.uk αν και αρκετά ακριβότερο στο συγκεκριμένο κράνος το πουλάει ως μοντέλο 2009 οπότε σκεύτομαι ότι ίσως και να αξίζει να απευθυνθώ εκεί για να πάρω πράγμα που σπαρταράει... Έιναι βέβαια αρκετά ακριβότερο (429.95 λίρες από £319.99, μιλάω για το κράνος Arai Viper GT Banda Black).

Αν αργήσει πολύ η bikersbargains στην επικοινωνία θα το αγοράσω ή από ebay (είδη έχω αρχίσει να ψάχνω) ή από το Lidsdirect.co.uk.

Που μπορώ να το βρω φθηνότερα λέτε (Arai Viper GT Banda Black);

στο ebay φυσικα και συγκεκριμενα στο ebay.com
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος
    ευχαριστώ για την απάντηση αλλά κλίνω περισσότερο στην Arai οπότε Viper δαγκωτό. Έκανα αίτηση για Paypal Invoice στο http://www.bikersbargains.co.uk και περιμένω...

Βέβαια, το http://lidsdirect.co.uk αν και αρκετά ακριβότερο στο συγκεκριμένο κράνος το πουλάει ως μοντέλο 2009 οπότε σκεύτομαι ότι ίσως και να αξίζει να απευθυνθώ εκεί για να πάρω πράγμα που σπαρταράει... Έιναι βέβαια αρκετά ακριβότερο (429.95 λίρες από £319.99, μιλάω για το κράνος Arai Viper GT Banda Black).

Αν αργήσει πολύ η bikersbargains στην επικοινωνία θα το αγοράσω ή από ebay (είδη έχω αρχίσει να ψάχνω) ή από το Lidsdirect.co.uk.

Απο bikersbargain το RX-7 που πήρα τον γενάρη είχε ημερομηνία κατασκευής τον Ιούλιο του 2008. Πιστεύω πως με τις τιμές και τον κύκλο εργασιών που προφανώς θα έχει δύσκολα θα έχει κράνη στοκ 2ετίας ή 3ετίας.

Στην επικοινωνία είναι αρκετά δύσκολοι μέσω μαίλ. Δοκίμασε το τηλέφωνο που έχουν γράψει πιό πάνω τα παιδιά γιατί οι τιμούλες τους σκίζουν και από αξιοπιστία δεν τίθεται θέμα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    στο ebay φυσικα και συγκεκριμενα στο ebay.com
    Δεν θα συμφωνήσω... Ειδικά στο com παίζει Αμερική και να ξέρεις οτι παίζει να πληρώσεις και δασμούς στο τελωνίο. Πλέον δεν είναι τόσο εύκολο όσο παλία να εκδίδουν τιμολόγια χαμηλότερης αξίας... Έιναι illegal θα σου πούνε... Τους κυνηγάνε άσχημα.

Πέραν αυτού το viper gt black banda στο ebay το βρήκα 399 στερλίνες δίχως μεταφορικά.. Το bikersbargains είναι φθηνότερο!!!

Ως προς την καθυστερημένη επικοινωνία από την πλευρά της εταιρείας ισχύει. Το έζησα... Μου είπε πως δεν έπαιρνε τα mails μου κτλ κτλ.. Της έστειλα την παραγγελία μέσο fax (00441724280222) και περιμένω. Την έχει λάβει και απλά περιμένω το invoice.

Θα σας ενημερώσω για την όλη πορεία της αγοράς.

PS: Θεωρώ πως η παραγγελία είναι καλύτερο να γίνετε δια μέσο fax που θα το συνοδευεί τηλέφωνο.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Απο bikersbargain το RX-7 που πήρα τον γενάρη είχε ημερομηνία κατασκευής τον Ιούλιο του 2008. Πιστεύω πως με τις τιμές και τον κύκλο εργασιών που προφανώς θα έχει δύσκολα θα έχει κράνη στοκ 2ετίας ή 3ετίας.

Στην επικοινωνία είναι αρκετά δύσκολοι μέσω μαίλ. Δοκίμασε το τηλέφωνο που έχουν γράψει πιό πάνω τα παιδιά γιατί οι τιμούλες τους σκίζουν και από αξιοπιστία δεν τίθεται θέμα.
    Συμφωνώ... Έχει νόημα αυτό που λες αν και για το δικό μου κράνος η ενημέρωση που είχα είναι πως η παραγωγή έγινε μεταξύ Ιουλίου και Οκτωβρίου 2008 (και πως παρέλαβε πριν μια εβδομάδα και μισή)...

Μάλιστα μου είπε πως από την ημερομηνία παραγωγής στο εργοστάσιο και παραλαβής στο κατάστημα μεσολαβούν το λιγότερο τέσσερεις μήνες...

Τα ρώτησα αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.

Παλαιό μέλος
    Φίλοι διαδικτυακοί καλησπέρα. Όπως και σας υποσχέθηκα θα καταγράψω την εμπειρία μου από την παραγγελία μου στο bikersbargains.co.uk. Προς το παρόν λοιπόν έχω να πω τα ακόλουθα:

Συγκεκριμένα η αξία της παραγγελίας μου ανέρχεται στα 425 στερλίνες ή 470.39 ευρώ (βάση χθεσινής ισοτιμίας, πλήρωσα μέσο paypal). Παράγγειλα τα ακόλουθα:

1) Ένα κράνος Viper GT (Banda Black, http://www.bikersbargains.co.uk/imag...BANDABLACK.jpg), τιμή: 320 λίρες
    2) Μία ζελατίνα genuine Arai dark tinted (Pinlock Ready), Τιμή: 35λίρες
    3) Mία ζελατίνα genuine Arai yellow tinted (Pinlock Ready), Τιμή:35 λίρες
    4) Μεταφορικά, Τιμή 35λίρες

Στην παραγγελία εμπεριέχονται τσάντα κράνους και pinlock (Δωρεάν)

H επικοινωνία με τα mails ήταν δύσκολη οπότε και έστειλα αμμέσως fax την παραγγελία μου, πήρα τηλέφωνο και ουσιαστικά πήρε την σελίδα στα χέρια και μου την διάβασε (η Carol). Το invoice ήρθε και πληρώθηκε την ίδια μέρα.

Aφού έγινε η πληρωμή και μετά απο δική μου ερώτηση στην Carol, η κίτρινη ζελατίνα αποδείχτηκε πως δεν είναι Pinlock Ready αλλά standard, η πληρωμή βέβαια είχε είδη γίνει. Αυτό βέβαια δεν μου δημιουργεί πρόβλημα μιας και όταν την παραλάβει (Την Pinlock Ready δεν την έχει stock) θα την στείλει με το συμβατικό ταχυδρομείο (Τα έξοδα αποστολής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιός θα τα χρεωθεί). Δεν μπήκα στην διαδικασία να ζητήσω refund γιατί θα έχανα χρήματα με τις διαδοχικές μετατροπές νομισμάτων.

Η αποστολή θα γίνει αύριο (όσον αφορά κράνος, pinlock, τσάντας κράνους, και σκούρας ζελατίνας).

Καλό Βράδυ.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω παντος απο το bikersbargains.co.uk. πηρα κρανος με δωρο αλλο ενα κρανος σε 2 μερες στο σπιτι μου με πινλοκ επιρρηνιο και υποσαγονιο και κιτ καθαρισμου ολα αψογα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Θα ήθελα επίσης να προσθέσω τα ακόλουθα:

Την ημέρα που η Carol μου έστειλε το invoice, έλαβα προσφορά από το Ηelmet City (στο Ebay) για την σκούρα ζελατίνα, το κράνος (και μεταφορικά για Ελλάδα) με τέσσερεις λίρες λιγότερες. Δεν προχώρησα στην αγορά για τους εξής λόγους:

1) ¨Εδωσα την παραγγελία στην Carol (Τον λόγο μου και την υπογραφή μου την τηρώ)
    2) Δεν υπήρχε λόγος για 4 λίρες να μπω στην διαδικασία επεξηγήσεων (πότε παράχθηκε, αν η ζελατίνα είναι pinlock ready, αν έχει κίτρινη ζελατίνα κτλ κτλ). Με την Carol είχαν ξεκαθαριστεί όλα.
    3) Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχε κάνει listing του προιόντος στο Ebay (την προσφορά την πήρα από απευθείας ερώτημα) και βαριόμουνα να περιμένω να κάνει την καταχώρηση ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.
    4) Όσπου να ξεκαθάριζε το πεδίο μπορεί της 4 λίρες να τις πλήρωνα έτσι και αλλιώς από ενδεχόμενη αύξηση της λίρας

Στο site της πάντως λέει πως μπορεί να κάνει "match" σε κάθε τιμή. Να ζητήσω λέτε 4 λίρες πίσω;

Ελπίζω να βοήθησα. Η επόμενη επικοινωνία μου θα γίνει την ημέρα που θα παραλάβω.

Γειά από μένα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εγω παντος απο το bikersbargains.co.uk. πηρα κρανος με δωρο αλλο ενα κρανος σε 2 μερες στο σπιτι μου με πινλοκ επιρρηνιο και υποσαγονιο και κιτ καθαρισμου ολα αψογα
    Μπορεί να ήταν συνοδευτικό με το συγκεκριμένο κράνος που αγόρασες (και ίσως να ήταν και προσφορά της εταιρείας του κράνους ή έστω και της Carol). Πάντως αν το κρανάκι σου ήταν το ίδιο με το δικό μου (Arai Viper GT) θα ήθελα να το γνωρίζω ώστε να κάνω το ερώτημα αύριο το πρωί (Κατά πόσον δηλαδή δικαιούμαι δώρο).

Και κάτι άλλο:

a) Τι είναι το επιρρηνιο (αγγλική ορολογία; );
    b) Ti είναι το υποσιαγονιο (αγγλική ορολογία; );

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Μπορεί να ήταν συνοδευτικό με το συγκεκριμένο κράνος που αγόρασες (και ίσως να ήταν και προσφορά της εταιρείας του κράνους ή έστω και της Carol). Πάντως αν το κρανάκι σου ήταν το ίδιο με το δικό μου (Arai Viper GT) θα ήθελα να το γνωρίζω ώστε να κάνω το ερώτημα αύριο το πρωί (Κατά πόσον δηλαδή δικαιούμαι δώρο).

Και κάτι άλλο:

a) Τι είναι το επιρρηνιο (αγγλική ορολογία; );
    b) Ti είναι το υποσιαγονιο (αγγλική ορολογία; );

breathguard
    chin curtain

αυτο που μπαινει στο κρανος μπροστα εκει που ειναι η μυτη και αυτο που μπαινει στο κρανος απο κατο στο σαγονι για προστασια απο την αναπνοη και τον αερα το καθενα κατι την δουλεια του

εγω με το x-spirit ειχα επιλογη μεσα στο site δωρο η ενα KBC κρανος η δερματινα γαντια race teknik και επελεξα το κρανος

αυτα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Το δώρο είναι μόνο για κράνη της shoei.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    breathguard
    chin curtain

αυτο που μπαινει στο κρανος μπροστα εκει που ειναι η μυτη και αυτο που μπαινει στο κρανος απο κατο στο σαγονι για προστασια απο την αναπνοη και τον αερα το καθενα κατι την δουλεια του

εγω με το x-spirit ειχα επιλογη μεσα στο site δωρο η ενα KBC κρανος η δερματινα γαντια race teknik και επελεξα το κρανος

αυτα
    Mπορείς να γίνεις ποιό συγκεκριμένος; πχ για το υποσιάγονο εννοείς πως έχει την λειτουργία του να μην μπαίνει αέρας μέσα στο κράνος;

Τι εννοείς για προστασία από την αναπνοή (Μιλάω για επιρρήνιο, breathguard όπως είπες);

H ARAI παρέχει τα extra αυτά για τα κράνη της (και κατά πόσον είναι απαραίτητα λέτε; );

Καλημέρα.

Παρόμοια θέματα

1. Ενα πολυ ενδιαφερον site με video-test
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 12:24
  2. ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Site ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ
    από mike78 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 13:02
  3. Πολυ Καλο Site
    από toyota στο forum Off topic