Σελίδα 18 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 345

Θέμα: Η καλύτερη σελίδα τού Ίντερνετ σήμερα !!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    εσι ισε φεδροσ γιατι δε κσερις οτι το τελικο σιγμα καταργιτε και χρισιμοπιιτε μονο το μικρο σ κε στο τελοσ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα.Και μου τοχε πει η Μαντω να διαβαζω αλλα τοτε τρεχαμε πανω στους Τουρκους,που καιρος για διαβασμα.

Βαγγελη η "ευκολια" ειναι εχθρος αλλα και συμμαχος.Δυστυχως εδω που ζουμε εχουμε ξεχασει το παν μετρον αριστον και βολευομαστε οπως οπως.Οπως κανουμε και με ολη τη ζωη μας δλδ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Πάντως σε γενικές γραμμές συμφωνώ ότι το πολυτονικό σύστημα δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείται στην δημοτική. Παρ όλα αυτά όμως θα έπρεπεν διδάσκεται στα σχολεία έστω και ως μάθημα επιλογής. Βέβαια θα μου πείτε, εδώ υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που θα έπρεπε να διδάσκονται και στην θέση τους διδάσκονται παπαριές.

Αν φτάσουμε όμως να καταργήσουμε και τα ομόηχα τότε δεν βλέπω γιατί να μην κάνουμε και μια εισήγηση στους φίλους μας τους Αμερικάνους να μας δεχτούν ως την 52 πολιτεία τους. Τουλάχιστον έτσι θα έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο με τους γείτονες.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Τ Αλλά τουλάχιστον στο δημοτικό έχουν φέρει μαθήματα 1-2 τάξεις πιο πριν.
    Δεν μπορώ να περιγράψω τα αισθήματά μου,όταν ο γιος μου-στο δημοτικό τότε-ήρθε και μού είπε...

"Δεν κάναμε μάθημα πάλι σήμερα γιατί τα αλβανάκια δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα"
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ι κριτικί από τιν Κρίτι ίναι ίδιι με τους κριτικούς τις τεχνις;

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.....

Οι ολοιδιοι λεμε.
    Το κριτικους πως θα το γραφεις αν καταργηθει το υ?Κριτικοος?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Το σίγουρο είναι ότι τα παιδάκια που είναι σήμερα δημοτικό-γυμνάσιο μόνο εύκολα δεν τα βλέπουν...

Ο χώρος και ο χρόνος που άφησε ελεύθερο η κατανόηση της καθαρεύουσας και του πολυτονικού υπερκαλύφθηκε απο άλλα μαθήματα. Τα μικρά σήμερα διδάσκονται τα ίδια με εμάς 1.5-2 χρόνια νωρίτερα.

Συνολικά μπορεί το αποτέλεσμα να είναι μπάχαλο. ειδικά στο λύκειο. Αλλά τουλάχιστον στο δημοτικό έχουν φέρει μαθήματα 1-2 τάξεις πιο πριν.

Κοίτα να δεις.... και τα μαθηματικά είναι δύσκολα, κι η Φυσική κι η χημεία.... Να τα απλουστεύσουμε κι αυτά; Κια γιατί μονο την γλώσσα κι όχι κι αυτά;

Τα παιδάκια δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο.

ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ γ@μω το μ@υνί της Ευας!!!!!!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    γιατί να μην κάνουμε και μια εισήγηση στους φίλους μας τους Αμερικάνους να μας δεχτούν ως την 52 πολιτεία τους.
    Δεν είμαστε; Καλά εγώ που ζω;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Οι ολοιδιοι λεμε.
    Το κριτικους πως θα το γραφεις αν καταργηθει το υ?Κριτικοος?
    Απλά Χανιοτεσ και τέλος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Βαγγελη η "ευκολια" ειναι εχθρος αλλα και συμμαχος.Δυστυχως εδω που ζουμε εχουμε ξεχασει το παν μετρον αριστον και βολευομαστε οπως οπως.
    Ακριβώς αυτό!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Αν φτάσουμε όμως να καταργήσουμε και τα ομόηχα τότε δεν βλέπω γιατί να μην κάνουμε και μια εισήγηση στους φίλους μας τους Αμερικάνους να μας δεχτούν ως την 52 πολιτεία τους. Τουλάχιστον έτσι θα έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο με τους γείτονες.
    Α μπράβο.Να βρούμε το δρόμο μας επιτέλους ρε παιδί μου!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

γ@μω το μ@υνί της Ευας!!!!!!
    [/SIZE] [/B]
    Xertzikovas ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ακριβώς αυτό!! Α μπράβο.Να βρούμε το δρόμο μας επιτέλους ρε παιδί μου!
    Μας ταλεγε ο Σημιτης απο τοτε στα Ιμια.
    Θελω να ευχαριστησω την αμερικανικη κυβερνηση...

Μας ταλεγε ο Σημιτης απο τοτε στα Ιμια.
    Θελω να ευχαριστησω την αμερικανικη κυβερνηση...
    Εγώ να δεις πόσα ευχαριστώ τού είπα.Με τον Τάκη που σκοτώθηκε ήματαν παιδικοί φίλοι.
    moto perpetuo

hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα.Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι ύπαρξης τής γραμματικής.

Το '82 κάποιοι(όχι τεμπελχανάδες απαραίτητα)αποφάσισιαν να αλλάξουν μερικά πράγματα,δικαιολογώντας την πράξη τους αναφερόμενοι στην ευκολία,στη διευκόλυνση.

Ήταν πολύ φυσικό να γίνει αυτό αποδεκτό,αφού τα ζόρια μειώθηκαν.Σε ποιόν αρέσει να ζορίζεται άλλωστε!

Αυτό ακριβώς είναι που θεωρώ τεμπελιά.Έχω,δηλαδή,να κάνω κάτι με δύο τρόπους:Ο ένας τρόπος θέλει προσπάθεια και ο άλλος όχι.Τι θα διαλέξω;Τον δεύτερο φυσικά.
    Εδώ ο άλλος ο Κύπριος λέει,έκανε ισιγισι να καταργιθουν ι διφθογγι.

Κοντός ψαλμός αλληλούια...

κατάλαβα Βαγγελάκη μου και πολύ καλά μάλιστα
    δεν ξέρω τι έκανε ο Κύπριος να σου πω την αλήθεια μου και δεν μπορώ να πω αν συμφωνώ ή όχι μέχρι τουλάχιστον να ακούσω και τα δικά του επιχειρήματα.
    Αυτό όμως που θα ξαναπώ είναι το εξής: δεν πλάθεται η γλώσα ελέω... τεμπελιάς ή διευκόλυνσης. Η γλώσα ρε παιδιά πλάθεται ανάλογα με το πως κινείται η κοινωνία ακριβώς επειδή είναι ζωντανός οργανισμός. Δεν μπορείς το 2009 να πεις στον κόσμο του 2009 ελάτε να μιλήσετε με πολυτονικό! Δεν το αντιλαμβάνεστε; Είναι εντελώς άτοπο η κοινωνία έχει πάει αλλού. Μιλάμε διαφορετικά! Εκτός αν θέλετε αλλιώς να μιλάμε και αλλιώς να γράφουμε. Εκεί να δείτε γέλια.

Και κάτι ακόμα τελευταίο το οποίο και θεωρώ πολύ βασικό. Δεν ήταν το ζόρι και η δυσκολία ο λόγος που άλλαξε όπως είπες το 82 η κατάσταση. Το πραγματικό γεγονός το οποίο οδήγησε στην αλλαγή ήταν ακριβώς το ότι είχε δημιουργηθεί χάσμα. Αλλιώς μίλαγε ο Έλληνας στην καθομιλουμένη και αλλιώς έπρεπε να γράφει. Το ίδιο το ξαναλέω είχε γίνει και με τη δημοτική και την καθαρεύουσα. Αλλιώς μιλούσε ο Έλληνας αλλιώς έπρεπε να μιλά και να γράφει.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Κοίτα να δεις.... και τα μαθηματικά είναι δύσκολα, κι η Φυσική κι η χημεία.... Να τα απλουστεύσουμε κι αυτά; Κια γιατί μονο την γλώσσα κι όχι κι αυτά;

Τα παιδάκια δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο.

ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ γ@μω το μ@υνί της Ευας!!!!!!
    Να υποθέσω ότι δεν έχεις παιδιά/ανήψια και να προσπαθήσεις να τα διαβάσεις..τα μικρά έχουν ρετάρει. Και αν διαβάσεις μιλάω για δημοτικό-γυμνάσιο ( το λύκειο δεν είναι εκπαίδευση...)

γ@μα και το κώλο του αδάμ αν σου κάνει κέφι.

vaggeli συμφωνώ σε αυτό αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό θέμα και αυτός είναι απο τους κυριότερους λόγους που κάθε νομός έχει 3-4 ιδιωτικά δημοτικά-γυμνάσια.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Να υποθέσω ότι δεν έχεις παιδιά/ανήψια και να προσπαθήσεις να τα διαβάσεις...

γ@μα και το κώλο του αδάμ αν σου κάνει κέφι. Αλλά τα μικρά έχουν ρετάρει.

vaggeli συμφωνώ σε αυτό αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό θέμα
    κακώς υποθέτεις.... Εχω 2 παιδιά που διαβάζω....

Το λυπηρό είναι να κάνουν γραμματική αγγλική πριν την Ελληνική.... επειδή δλδ έχουν φέρει μαθήματα από επόμενες τάξεις....

κάτσε ρε φίλε.... γιατί έχεις μπερδέψει λιγο τα πράγματα. Ποιος σου είπε ότι η γνώση είναι προνόμιο όλων; Και ποιος σου είπε ότι ΟΛΟΙ μπορουν να φτάσουν στο ίδιο σημείο;

Και τι σημαίνει ρετάραν τα παιδια.... αχ τα καϋμένα.... ε ας μην κάνουν τίποτα στο φινάλε... να παιζουν όλη μέρα και να μην κουράζονται... ή ακόμα καλύτερα, το σχολείο απο 12 χρόνια να γίνει 30 χρόνια.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν μπορείς το 2009 να πεις στον κόσμο του 2009 ελάτε να μιλήσετε με πολυτονικό! Δεν το αντιλαμβάνεστε; Είναι εντελώς άτοπο η κοινωνία έχει πάει αλλού. Μιλάμε διαφορετικά! Εκτός αν θέλετε αλλιώς να μιλάμε και αλλιώς να γράφουμε. Εκεί να δείτε γέλια.

Εμ δεν κατάλαβες!!
    Δεν "μιλάμε" αυτά που γράφουμε είπαμε!!
    moto perpetuo

hasta luego.

Παρόμοια θέματα

1. Σήμερα,7 του μήνα, Αγίας Κυριακής - Κυριάκος
    από kiriakost στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 18:23
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 14:18
  3. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 11:24