Σελίδα 18 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 461

Θέμα: Αλλαγή Λωρίδας, spamm (Σε Είδα..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

αυτα που τα περναω ΤΩΡΑ δεν τα ακουσα καπου ουτε ρωτησα την γνωμη καπιου
    επειδη και εμεις εμεσα η αμεσα τα ζησαμε καπως ...ξεκινησαμε να συζηταμε και την αντιθετη αποψη ... δεν ειμαι απολυτωσ σε τιποτα ...μεχρι να με ωθησουν εκει -και παλι χωρις να ειναι σωστος - απλα εδω βλεπω οτι ΟΛΟΙ εχουν διασει τον ΚΟΚ ΟΛΟΙ κατι ξερουν ...εκτος απο αυτους που εχουν μια αντιθετη θεωρια ...
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    να μην οδηγανε!!!!
    Diladi na figoyn ta 3/4 odigoi sthn Ellada? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

KTHακικό Μέλος Το avatar του/της Emden
    Για τη Διήθηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα η νομοθεσία τι ορίζει γιατί αν θυμάμαι καλά έχει τροποποιηθεί το άρθρο και πλέον είναι νόμιμη με προυποθέσεις φυσικά.Πως μπορείς να το αποδήξεις αυτό??
    Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    λοιπον για να παιξουμε μπαλα ...διαβαστερε και εσυ ... με τις συνθηκες τις οποιες βλεπουμε το βιντεο , αν υπηρχε αυτχημα , η μοτο θα εσκαγε πισω απο το αυτοκινητο ... ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ?
    αν δεν φρεναρε θα εσκαγε στο πλαι του.

οταν φρεναρε αφησε το αμαξι να μπει μπροστα και ναι. θα εσκαγε πισω του.

επειδη ομως ειναι μαγκας και το εσωσε,επρεπε να μπει μπροστα του,να κοκκαλωσει, να τον χτυπησει ο αλλος με 40. να φταιει, να τον τραβηξει και αν ηταν οκ (αφου φοραγε δερματινα) να τον εκανε και μπλε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
    Για τη Διήθηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα η νομοθεσία τι ορίζει γιατί αν θυμάμαι καλά έχει τροποποιηθεί το άρθρο και πλέον είναι νόμιμη με προυποθέσεις φυσικά.Πως μπορείς να το αποδήξεις αυτό??
    καπου εδω κολλαει αυτο που ειπα στον τρουπερ παραπανω για το κοκκινο ... μερικα πραγματα ειναι ξεκαθαρα ...μερικα οχι
    PROzacRIDER

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καπου εδω κολλαει αυτο που ειπα στον τρουπερ παραπανω για το κοκκινο ... μερικα πραγματα ειναι ξεκαθαρα ...μερικα οχι
    το κοκκινο ειναι ξεκαθαρο και οχι το στοπ !!!!!!!!!

γτπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

αν δεν φρεναρε θα εσκαγε στο πλαι του.
    Ean den frenare den tha eixe thn efkairia na postarei to videaki

Ekei tha eixe brei to dikio toy, ala mallon den tha htan paron gia na to xairete.
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

να τον χτυπησει ο αλλος με 40. να φταιει, να τον τραβηξει και αν ηταν οκ (αφου φοραγε δερματινα) να τον εκανε και μπλε.
    μαλλον δεν εχεις δει να ψυχοραγουν ανθρωποι μετα απο ατυχημα με 40 για αυτο εχεις και τετοια αποψη ...
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

γτπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Exei megalh diafora me STOP kai kokkino, sto ena perimeneis kai otan pisteueis oti
    mporeis na peraseis pernas. Sto alo prepei na perimeneis to prasino fotaki na anabei
    gia na peraseis.

Opote den to sizitame exei ontos megalh diafora.
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
    Exei megalh diafora me STOP kai kokkino, sto ena perimeneis kai otan pisteueis oti
    mporeis na peraseis pernas. Sto alo prepei na perimeneis to prasino fotaki na anabei
    gia na peraseis.

Opote den to sizitame exei ontos megalh diafora.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ολη αυτη την αντιληψη την απεκτησες ΜΕΤ τις τουμπες που εχεις φαει ... και ειδες ποσο δυσκολο ειναι ακομα και απο τη θεση του οδηγουν να υπολογιστει η ταχυτητα ...ποσο μαλλον απο εναν τριτο ?

οχι ρε φιλε.δεν την απεκτησα με τις τουμπες. ειναιεμφυτη.

οταν βλεπω στον δρομο (και οχι οταν ΕΓΩ οδηγαω) ποση ταχυτητα μπορουν να πιασουν οι μηχανες και σε ποσο λιγο χρονο, εχω το μυαλο και οταν βλεπω μηχανη να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ την ταχυτητα της και ποσα μετρα καλυπτει το δευτερολεπτο...

δεν ειναι καμια φοβερη επιστημη. αντιληψη θελει οπως ειπα και πριν.

οποιος δεν την εχει να κατσει σπιτι του.

ρε τρουπερ αγορι μου ... εκλεισες τα τηλ και αρχισες τις μλκ ? το μπουρδελο το μαγαζι μου εδω που ειναι , ειναι πανω σε διαστυρωση με στοπ που γινονται καθημερινα ενα με δυο ατυχηματα ... ΝΑΙ δεν ειναι ξεκαθαρο το στοπ ... και εχω δει ατομα να την πατανε και ασ μην ειχαν στοπ
    PROzacRIDER

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Sinithos einai h kalh apantish otan den ksereis ti na peis
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

βολτάδικο μέλος
    Αν γινόταν δικαστήριο, θα κέρδιζε η μηχανή, σωστά;

Αν γινόταν δικαστήριο και είχε και ο δικαστής το βίντεο στα χέρια του, ποιος θα κέρδιζε;

Εγώ έχω πάρει το μέρος της μηχανής απ την αρχή, αλλά νομικά μιλώντας....

ρε τρουπερ αγορι μου ... εκλεισες τα τηλ και αρχισες τις μλκ ? το μπουρδελο το μαγαζι μου εδω που ειναι , ειναι πανω σε διαστυρωση με στοπ που γινονται καθημερινα ενα με δυο ατυχηματα ... ΝΑΙ δεν ειναι ξεκαθαρο το στοπ ... και εχω δει ατομα να την πατανε και ασ μην ειχαν στοπ

τρικιμια εν κρανιο αγορι μου

Παρόμοια θέματα

1. αλλαγη απο tuono σε s4rs?
    από sanguini στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 12:40
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22