Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 294

Θέμα: Xlr Restoring

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
    Ε ρε τι με θύμισες τώρα...
    Είχα το ΧL250R απο το 82 για πολλά χρόνια. Ειχα κανει πανω απο 120000 κμ και το ξέρω απο την καλη και απο την αναποδη. Οτι χρειαστείς ρώτα...

To κίτρινο ειναι βαμένο (έβγαινε μόνο σε κόκκινο και ασημί χρώμα) και έχει αλλαγμένη μάσκα και μπροστινό φτερό.
    Το κόκκινο είναι γιαπωνέζικο (φαίνεται απο τη μικρή κόρνα) και το μπροστινό φτερό είναι αλλαγμένο (μάλλον απο CR).

Χαρακτηριστικό πρόβλημα αυτού του μοτέρ ήταν η διαρροή λαδιου απο το καπάκι της κεφαλής (προσοχή στις βίδες του γιατί μερικές απο την αριστερή μερια κόβονται εύκολα κατα το ξεβίδωμα).

Το "καλό" μοτέρ φαίνεται να χάνει και απο τις φλάντζες κεφαλής και κυλίνδρου, καλά θα ήταν να ανοίξεις τουλάχιστον το πάνω μερος για να δεις τι γίνεται και παραμέσα.

Καλή επιτυχία!
    Και εσύ τι με θύμισες τώρα!!!!!!!;;;;;;;; Ένας φίλος έχει (ακόμα) ένα παρόμοιο XL250R. Θα μου το φέρει για restoring το χειμώνα. Από ότι θυμάμαι, όλα τα παραπάνω προβλήματα τα είχε και εκείνο. Αλλά.... αθάνατο. Πήγαινε παντού!!!!! Δεν κόλαγε πουθενά
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Ότι και να πω είναι λίγο. Η μοτοσικλέτα φτιάχτηκε τέλεια!!! Ακόμα και η μαμά Honda θα τη ζήλευε. Είναι φοβερό το συναίσθημα που νιώθεις όταν παίρνεις ένα κουρέλι και το κάνεις θαύμα!!!!!
    Φίλε Σπύρο χίλια μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κρίμα να μην είμαστε κοντά και να φτιάχνουμε παρεά.....
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
    Ότι και να πω είναι λίγο. Η μοτοσικλέτα φτιάχτηκε τέλεια!!! Ακόμα και η μαμά Honda θα τη ζήλευε. Είναι φοβερό το συναίσθημα που νιώθεις όταν παίρνεις ένα κουρέλι και το κάνεις θαύμα!!!!!
    Φίλε Σπύρο χίλια μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κρίμα να μην είμαστε κοντά και να φτιάχνουμε παρεά.....
    ευτυχως που εχουμε το forum και παιρνουμε ο ενας ιδεες απο τον αλλο.σε ζηλευω γιατι εσυ εχεις με κατι να ασχολεισαι ακομα...

'' Όσα φέρνει η ώρα... '' Το avatar του/της Fastmike78
    Mπράβο σου πολύ καλή δουλειά !

Σπυρο

δεν σε ξερω αλλα μπραβο σου.

πολυ κοπος και μερακι....

Εξαιρετικη δουλεια...

κριμα να μην φτιαξεις και το μοτερ λιγο....

Εαν ανεβω Ωρωπο θα σε ψαξω....και το XL ....

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια τωρα φταχνω ενα XT stay on line...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Πριν λιγο ξεκινησα να διαβαζω και το τελειωσα μολις ολοκληρο!

Οταν εφτασα εδω:

Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    φτιαχνω φλας,αλλαζω λαμπακι στο στοπ και ειμαι ετοιμος για τη μεγαλη στιγμη.να παρει μπρος.καινουργια βενζινη,γυρισμα διακοπτη,μανιβελα αλλα τιποτα ειναι κλειστο το ρουμπινε ρε μ@λ@κ@.δευτερη μανιβελια,τιποτα παλι κατεβαινω κατω και ανοιγω με ισιο κατσαβιδι το ποτηρακι του καρμπυρατερ,αφηνω μπολικη βενζινη να τρεξει.τριτη μανιβελια και μπραου το μικρο μονοκυλινδρο παιρνει μπροστα.αρυθμο στην αρχη,γρηγορα ομως στρωνει ,και κραταει σταθερο ρελαντι.με τον ιδιοκτητη χοροπηδαμε απο την χαρα μας σαν μικρα παιδια.η γυναικα μου κουναει το κεφαλι με απορια.γυναικες παιδι μου δεν καταλαβαινουν.αφου πηρε μπροστα μπορω στη συνεχεια να βαλω τα υπολοιπα πλαστικα.παραξενο,τη χαρα διαδεχεται θλιψη,το ταξιδι πλησιαζει στο τελος του...
    ..πραγματικα συγκινηθηκα!

Ρε φιλε, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ και λίγα ειναι λέμε!
    Το μηχανακι εγινε καλυτερο κι απο καινουριο!
    Ειναι πραγματι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και τα συναισθηματα σου κανεις μας σιγουρα δεν μπορει να τα νιωσει ομως, κατι φτανει και σε μας, πιστεψε με!

Να συνεχισεις ετσι, να εχεις την υγεια σου και να καυλωνεις οταν σου βρισκεται κατι "νεο" να ασχοληθεις μαζι του!

Να σαι καλα!

ευχαριστω για τα καλα σου λογια chios,δεν κατεβαινεις ομως απο δω να πιασεις κανα κατσαβιδι να βοηθησεις.?την κυριακη στην παρεα μας θα ειναι και ο binzis,δεν πεφτει και τοσο μακρυα ο ωρωπος.κερναω καφε στο συνεργειο και ατελειωτη μοτοσυζητηση με μπυροκατανυξη.να μην αναφερω και τις καταπληκτικες ταβερνες που εχουμε.

ευχαριστω για τα καλα σου λογια chios,δεν κατεβαινεις ομως απο δω να πιασεις κανα κατσαβιδι να βοηθησεις.?την κυριακη στην παρεα μας θα ειναι και ο binzis,δεν πεφτει και τοσο μακρυα ο ωρωπος.κερναω καφε στο συνεργειο και ατελειωτη μοτοσυζητηση με μπυροκατανυξη.να μην αναφερω και τις καταπληκτικες ταβερνες που εχουμε.

Να σαι καλα αλλα Σαββατο βραδυ δουλευω στη Λουτσα και Κυριακη απο το μεσημερι πρεπει να ειμαι παλι σε δουλεια στην Πετρουπολη!

Θα τυχει παντως...

Εκτος κι αν ψηνεσαι να αναλαβεις μια βεσπα παλια που εχω (του '72)

cuore sportivo.τα ιταλικα ειναι μεγαλη αγαπη αλλα και μεγαλη ευθυνη.αν υπαρχει η απαραιτητη βιβλιογραφια θα τα πουμε απο κοντα και κατι θα κανουμε για την σφιγγα μας...

cuore sportivo.τα ιταλικα ειναι μεγαλη αγαπη αλλα και μεγαλη ευθυνη.αν υπαρχει η απαραιτητη βιβλιογραφια θα τα πουμε απο κοντα και κατι θα κανουμε για την σφιγγα μας...

η αληθεια ειναι οτι πρεπει πρωτα να αποφασισω πως θα μου τη στειλουν απο τη Χιο μιας και δεν κυκλοφορει πλεον!
    ...και απο τα υπολοιπα, υλικο και φιλοι υπαρχουν να βοηθησουν σε ο,τι χρειαστει!

αψογος δεν εχω λογια ,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από h_900
    αψογος δεν εχω λογια ,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ευχαριστω για τα καλα σας λογια.δυναμη για να συνεχισουμε τα καινουργια projects...

μπραβο φιλαρακι αντε κ στην επομενη !!!!!!!!!!!!!!!

Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda Xlr
    από mitsakos_18 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2007, 09:31
  2. αμορτισερ Honda Xlr
    από JOHN_HONDA_F_E στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2007, 04:15
  3. αμορτισερ Honda Xlr
    από JOHN_HONDA_F_E στο forum Off topic