Σελίδα 18 από 40 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 588

Θέμα: Ετήσια moto.gr, 2009: Τα μεθεόρτια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Στάση για πορτοκαλάδα ''Κλιάφα''

Στάση για πορτοκαλάδα "heineken"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    άτιμο πάρκινσον!

Θείε Χρήστο, ασε κανενα άλλο να τραβαει τις φωτο ρε, καιρος ειναι πια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να ευχαριστήσω και εγω με την σειρά μου όσους διέθεσαν τον χρόνο και τον κόπο
    (οικειοθελώς )για να περάσουμε ΕΜΕΙΣ καλά.

Ας μην ξεχνάμε οτι είμαστε ενήλικοι και (υποτίθεται) ώριμοι!
    Αρα υπεύθυνοι για τον εαυτό μας.
    Ας μην ξεχνάμε οτι οι οργανωτές δεν έχουν αμοιβή, παρα μόνο τα δικά μας "ευχαριστώ"
    Ας μην ξεχνάμε οτι οι "οδηγοί"και οι "σκούπες" έκαναν την εκδρομή (τους) στον ρυθμο και στα μέτρα μας ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ μόνο και μόνο για να είμαστε εμεις καλά
    Ας μην ξεχνάμε οτι μας έδωσαν οτι ΉΘΕΛΑΝ χωρίς να ειναι υποχρεωμένοι και μόνο γι'αυτο, τους χρωστάμε.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ λοιπόν
    τους διοργανωτές,
    τους λίντερ και
    της σκούπες.
    για όποιο κομμάτι της υπομονής, του χρόνου, και της ψυχής τους διάθεσαν, χωρις να ειναι υποχρεωμένοι πουθενά και σε τίποτα μόνο και μόνο για να ταλαιπωρηθώ λιγότερο απ'οτι αν πήγαινα μόνος μου.

Ευχαριστώ για της απίστευτες διαδρομές, την καλή τιμή στα ξενοδοχεία, και τα ωραία μαγαζιά που φάγαμε και το βραδι του Σαββάτου, αλλα και το μεσημέρι της Κυριακής.

Σε όσους γνώρισα εύχομαι να ξαναβρεθούμε, και οσους ήξερα
    απλά

και του χρόνου

Να πω κι εγω με τη σειρά μου πέντε πραγματα...

Κατ’ αρχας πιστευω πως η συγκεκριμένη ετήσια ήταν ας πούμε κι ένα crash test μιας και ήταν η πρώτη φορα που διοργανώθηκε διήμερη. Οποια λάθη γίνανε είναι και μια παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ηταν μια εκδρομή με πολλά χιλιόμετρα απο επαρχιακούς δρόμος και πολύ πιο κοντα σ' αυτό που για μένα είναι και η ουσία του μοτοσυκλετισμού. Εδινε αυτή τη φορά, τη δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα. Να «ψηθούμε» στο δρόμο!
    Ξεφευγε απο το στυλ του πάμε καπου κοντα ίσα για να πάμε και μετα αραζουμε σε μια ταβέρνα και πάπαλα και αντε και του χρόνου(κι αυτό δεκτό βέβαια).

Και νομίζω πως το πέτυχε!

Ναι τα χιλιόμετρα ίσως ήταν πολλα για κάποιους και κάποιοι άλλοι μπορεί να ζορίστηκαν παραπάνω άλλα πάλι νομίζω πως άξιζε τον κόπο. Γενικά επικρατησε πολύ καλή διάθεση και χαβαλές το διήμερο και εγω προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα να ακούω, από φίλους πού είχαν έρθει για πρώτη φορά ή ήταν η πρωτη τους μεγάλη εκδρομή, ότι γούσταραν πολύ κι ότι ευχαριστήθηκαν τη μοτοσυκλέτα τους!

Τι άλλο θέλουμε λοιπόν? Φυση, καλή παρέα από όλη την ελλάδα, ατελείωτα στροφιλίκια, καλό φαγητό, τρελο χαβαλέ, νυχτερινή βόλτα στα Μετωρα και να γυρίζουμε όλοι όρθιοι!

Παντα τετοια λοιπόν!

ΥΓ. Για τα υπολοιπα έχω καλύφθει απο τον πατερα-θειο ται και τον αμανικο τρούπερ...

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2011 - Τα μεθεόρτια
    από gixxerpap στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 647
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2011, 07:24
  2. Ετήσια εκδρομη moto.gr 2009
    από hornet στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2009, 22:12
  3. Ετήσια εκδρομή moto.gr 2009
    από hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 254