Σελίδα 18 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 341

Θέμα: Another Newbie :P

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ναι, η φέτα..
    :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
    Τώρα για τα ξενόγλωσσα τι να σου πω... Μπορώ να τα βρώ στο ελλαδιστάν? Λένε τίποτα? μια, δυο φορές τα έχω δει στην τύχη στο διαδίκτιο και δεν ενημερώθηκα και ποτέ μου γι'αυτα
    Κι όμως τα 华语/華語sung μπορείς να τα βρείς εύκολα στην Ελλάδα, στα Χανιά τουλάχιστον τα βρίσκεις στη hellinmoto, αντιπροσωπεία της Ducati KTM κλπ. Στην Αθήνα φαντάζομαι ότι μια βόλτα στη Μιχαλακοπούλου αρκεί

Τώρα για το τι λένε γενικώς... ντεν ξέρει καράτε μάι ντίαρ

μα το Θεό ...
    Αχα! Πάλι αυτός μπροστά μου!
    Απανταχού παρώντας ο απόλυτος εχθρός του απουσιολογίου !! :rotflmao:

Νέο μέλος
    Τι να σου πω... Ούτε έγω ξέρω καράτε. Δεν ξέρω κατα πόσο θα ήθελα να το εμπιστεύτω και κατα πόσο θα έβρισκα ανταλακτικά κλπ λίγο δυσεύρετο μου ακούγεται χμ... δλδ οι επιλογές μου είναι ή τα ξενόγλωσσα ή πέρνω τα βουνά? Δεν παίζει γμτ... όλο και κάτι θα υπάρχει...

Τι να σου πω... Ούτε έγω ξέρω καράτε. Δεν ξέρω κατα πόσο θα ήθελα να το εμπιστεύτω και κατα πόσο θα έβρισκα ανταλακτικά κλπ λίγο δυσεύρετο μου ακούγεται χμ... δλδ οι επιλογές μου είναι ή τα ξενόγλωσσα ή πέρνω τα βουνά? Δεν παίζει γμτ... όλο και κάτι θα υπάρχει...
    Το ninja το σκέφτηκες ;

είμαι κωλόπαιδο

Νέο μέλος
    Μα γιατί θέλεις να με κάνεις να σε πατήσω όταν με το καλό πάρω και εγώ ένα μοτόρι?

Μα γιατί θέλεις να με κάνεις να σε πατήσω όταν με το καλό πάρω και εγώ ένα μοτόρι?

Περιττό βέβαια να σου πω ότι συνομιλείς με τον γρηγορότερο του φόρουμ..

Υπάρχουν ένας-δυο πιο γρήγοροι δηλαδή αλλά αυτούς τους εκπαίδευσε η ακράτεια...

Νέο μέλος
    Τι σε κάνει να πιστεύεις πώς η ταχύτητα σου θα σε σώσει? you can run.... but you cannot hide

Τι σε κάνει να πιστεύεις πώς η ταχύτητα σου θα σε σώσει? you can run.... but you cannot hide
    Οι παρτίδες με τον Θεό σ'έκαναν ατρόμητη νομίζεις;;;

Νέο μέλος
    Ατρόμητη δεν είμαι.. ας πούμε αυτήν την στιγμή φοβάμαι πως ίσως και να με κανείς να δανείστω κάνα αυτοκίνητο απ'τους γονείς και να σου έρθω μια ώρα αρχήτερα

:rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    μου αρεσει που λεμε ss το cbr που ειναι παπι με κλιπον και το νιντζα250 επειδη εχει πλαστικα στο πλαη anyway αν ειναι να παρεις μοτοσυκλετα που σε 2 χρονια σκοπευεις να την αλλαξεις για να παρεις μεγαλυτερη τοτε ειναι πεταμενα λεφτα να δωσεις 4-5 χιλιαρικα που σκοπευρεις να δωσεις στο ετσι.Θα πρεπει να εχει μεταπωλητικη αξια το μηχανακι που θα παρεις τωρα σαν entry level.Ειλικρινα το να σου λεμε τι να παρεις ειναι εντελως αχρηστο (και συμβαινει πολλακις) αλλα κουβεντα να γινετε

Εσυ θα το πληρωσεις η οι γονεις σου?το bujdet ποιο ειναι?αν παρεις το ninja250 η το RS125 μιλαμε για πανω απο 4 χιλιαρικα η θα παρεις μεταχοιρησμενο?????δε θυμαμαι αν εχεις μηχανακι ηδη

Τες πα ο καθενας προδιαγραφει την δικια του πορεια στις μοτοσυκλετες το τι θελουμε ειναι τελειως ασχετο με το τι μπορουμε να εχουμε (απο πολλες αποψεις)

Σου προτεινω αφου το θες το ποσο πολυ να κανεια το πιο απλο

Βολτα μαγαζια και αντιπρωσοπειες ρωτας μαθαινεις πληροφορισε ανεβαινεις εστω στατικα κοιτας θεση οδηγησης βαρος κοιτας και αν σου αρεσει (απο κοντα ειναι διαφορετικο) παιρνεις προσφορες μαθαινεις τιμες και μετα τα κανεις μια σουμα και βλεπεις τι σου αρεσει που μπορεις να παρεις

υπαρχουν πολλες μοτοσυκλετες δες τις μαθε τις εξαλου

δε θελω να σε πληγωσω αλλα....σουπερσπορτ μονο το rs και το Mitto ειναι αλλιως παμε στα .....ZX .GSXR...R1....ξες
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ατρόμητη δεν είμαι.. ας πούμε αυτήν την στιγμή φοβάμαι πως ίσως και να με κανείς να δανείστω κάνα αυτοκίνητο απ'τους γονείς και να σου έρθω μια ώρα αρχήτερα
    Με τ'αμάξι δεν με πιάνεις...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δε θελω να σε πληγωσω αλλα....σουπερσπορτ μονο το rs και το Mitto ειναι αλλιως παμε στα .....ZX .GSXR...R1....ξες
    ...CBR... :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ...CBR... :rotflmao:
    α ναι....ΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Υπάρχουν ένας-δυο πιο γρήγοροι δηλαδή αλλά αυτούς τους εκπαίδευσε η ακράτεια...

θεοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Another sad story
    από rsp στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 18:21
  2. Another 1500 km to go...
    από Kostas NL στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 03:14
  3. Incoming...newbie
    από Σφήγκας600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 17:55
  4. Newbie
    από $py στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 15:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ