Σελίδα 18 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Προοιδοποιηση:Μην κρατατε βαρια αντικειμενα οταν διαβαζεται την παρακατω δηλωση

Συνεχιστε...

Το περιστατικό του τραυματισμού διαδηλώτριας, την οποία περέσυρε άνδρας της ομάδας Δέλτα με τη μηχανή του, σχολίασε σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης. Ο κ. Καρατζαφέρης αναρωτήθηκε «γιατί αυτός που βλέπει να έρχεται μια μηχανή δεν κάνει μισό βήμα πίσω;» και υποστήριξε ότι ο αστυνομικός προσπαθούσε να ξεφύγει.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Απομονώνεται ένα πλάνο. Εάν τον κυνηγάνε να τον σκοτώσουνε προσπαθεί να ξεφύγει. Από εκεί και πέρα δικαιολογούμε όλα τα άλλα που έγιναν, για να σταματήσουμε στον αστυνομικό που προσπαθώντας να ξεφύγει, παρέσυρε κάποιον; Και αυτός ο οποίος ήταν εκεί έβλεπε τη μηχανή να έρχεται κατά πάνω του και δεν έφευγε;».

«Τι κάνει; Περνάει. Γιατί αυτός που βλέπει να έρχεται μια μηχανή δεν κάνει μισό βήμα πίσω; Προσπαθεί να ξεφύγει όπως βλέπετε. Αυτός δεν το βλέπει; Δεν βλέπει ότι έρχεται μηχανή;», πρόσθεσε.

Και κατέληξε δηλώνοντας πως : «Εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουμε τώρα είναι μια απομόνωση μιας μηχανής που προσπαθεί να ξεφεύγει.

.....

Gandalf να οριστε ποιοι χαλανε την δημοσια εικονα των αστυνομικων...

"ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ" ????????

Κριμα που ο Φυρερ δεν ειναι στα καθημερινα μου δρομολογια...θα ηθελα πολυ να δω στα ποσσα κιλα διαλυεται o σκελετος ενος zxr...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

πως ειναι ενας επαναστατης θα μας πει κανεις???

ΟΒΕΥ ΡΕ !!!!!!!!!!!

Επαναστάτης είναι αυτός που φωνάζει για την κατάργηση του ασύλου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    τι ψαχνεις ρε κωστα..

Μπορει καποιος να βρει στο youtube εμφανισεις αυτου του υπανθρωπου, ενος εκπροσωπου τυπου της αστυνομιας που δεν θυμαμαι το ονομα του,

να δουμε τι δηλωνε με απιστευτο θρασος και αλητεια στα καναλια περσι τετοιες μερες?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    τι ψαχνεις ρε κωστα..

Μπορει καποιος να βρει στο youtube εμφανισεις αυτου του υπανθρωπου, ενος εκπροσωπου τυπου της αστυνομιας που δεν θυμαμαι το ονομα του,

να δουμε τι δηλωνε με απιστευτο θρασος και αλητεια στα καναλια περσι τετοιες μερες?
    Δηλαδή πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα απο τα φασιστάκια και τα φασιστάκια?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    jfx....ευχαριστώ για το definition των όρων, αλλά αν είχες κάποια επαφή με τον χώρο, θα ήξερες ότι ο διαχωρισμός μεταξύ αντιεξουσιαστών-αναρχικών είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος εκτός και συζητάμε για τον αναρχισμό του 36 στην Ισπανία που είχε διαφορετικές στόχους, ή τις διάφορες αναρχικές θεωρίες που συναντάς σε συγράμματα (αλλά στην εφαρμογή τους χάνουν λάδια από παντού).
    Οι αντιεξουσιαστές καλύπτονται απ΄την αναρχική ιδεολογία (και έτσι αυτοπροσδιορίζονται). Αν τους απογυμνώσεις απ΄την αυτήν το μόνο που μένει απ΄την περιγραφή που έδωσες είναι πως ο αντιεξουσιαστής=χουλιγκάνος.

Κατά τα άλλα, άλλη μια για τον πέοντα συζήτηση στο μεσημεριανό δελτίο του moto.gr
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    …την ώρα που γινόταν τα επεισόδια , εγώ έφερνα τον 5χρονο γιο μου από το νοσοκομείο ύστερα από 8 μέρες νοσηλείας …

Για εμένα η 6 Δεκεμβρίου ήταν μια καλή μέρα …

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοεμβρίου όταν πήγα το παιδί μου στο παίδων μετά από τριήμερο πυρετό και την γενική του εικόνα χάλια (και μετα από την παροτρινση της παιδιάτρου του που τον είχε εξετάσει και είχε ανησυχήσει παρά πολύ) …

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοε. Όταν μετά από 6 ώρες αναμονής οι γιατροί προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι είναι απλός μια αμυγδαλίτιδα και να πάει σπίτι του γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει και χώρος (κρεβάτι) για να εισαχτεί …τα κρατάν μονο για τα επείγοντα… ανεβαίνοντας στις κλινικές , η κατάσταση που είδα θύμιζε εμπόλεμη ζώνη με θαλάμους για τρία κρεβάτια να «φιλοξενούν» 7 ….με ράντζα σε διάδρομους , εσοχές ΠΑΝΤΟΥ..

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοε όταν η παιδίατρος του ΕΠΕΜΕΝΕ ότι το παιδί πρέπει να ελεγχθει άμεσα…

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοε όταν πήγαμε σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν ΙΣΧΥΡΗ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΨΑΙΜΙΑΣ (αργότερα ανακάλυψαν ΔΥΟ είδη στρεπτόκοκκου που προσβάλει την ΚΑΡΔΙΑ και ΑΛΛΑ ζωτικά μέρη αν δεν καταπολεμηθεί ΑΜΕΣΑ με ισχυρή ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ αντιβίωση) καθώς και προχωρημένη αφυδάτωση του οργανισμού του ….

Μετά από τον «πόλεμο» των γιατρών και των μικρόβιων , οι γιατροί βγήκαν νικητές και χωρίς να έχει υποστεί ο πιτσιρικάς μου καμία «παράπλευρη απώλεια»…
    Για εμένα η 6 ΔΕΚ. ήταν μια ημέρα ΝΙΚΗΣ..

Για ΟΛΑ τα παραπάνω όμως , το ΜΙΣΟΣ ενάντια στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ έχει φουντώσει κι άλλο…

Αν πάθαινε δε , κάτι το παιδί μου , ΔΕΝ θα είχα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να ΣΦΑΞΩ όσους το «υπηρετούν» και το «υπηρετούσαν» …πρωθυπουργούς , υπουργούς , γενικούς γραμματείς , νομάρχες , δημάρχους , μπάτσους κ.λ.π…

Υ.Γ. παρ όλη την πίκρα μου , ένα μπράβο στους γιατρούς και στους νοσοκόμους των δημοσίων νοσοκομείων που δουλεύουν σε συνθήκες τριτοκοσμικού πολέμου…
    GG perastika sto pitsiriko re agori...ta diabasa kai frikara...telos kalo eutyxws..

λοιπον,

ας δουμε παλι λιγο την ουσια που την αφηνουμε εξω..

δειτε αυτην την ειδηση

http://www.newsblog.gr/?p=28505

γιατι ενα παιδι 12 χρονων να πεταξει ενα μπουκαλι?

ειναι αλητης ειναι τσογλανος, δεκτον
    μαλλον ομως ειδε αλλους να το κανουν, ειδε την ατιμωρησια, ειδε οτι ειμαστε μια χωρα μπουρδελο
    και κανει το ιδιο,

μεθαυριο θα παει και θα σπασει βιτρινες και θα πεταει πετρες σε μπατσους,
    και θα πρεπει σωστα να παει φυλακη..

δεν κοιταμε ομως για ποιον λογο στα 12 του ξεκινησε ολη αυτη η ομορφη η ιστορια..

καποιοι πιστευουν οτι γεννηθηκε τσογλανος..

δεν καταλαβαινετε ομως οτι ΟΛΗ η ελληνικη κοινωνια νοσει, και αυτα ειναι τα αποτελεσματα της αρρωστιας..

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    [...]Κατά τα άλλα, άλλη μια για τον πέοντα συζήτηση στο μεσημεριανό δελτίο του moto.gr
    Απο τέτοιες έχουμε χορτάσει.

Όποιος περιηγηθεί στις ελληνικές ιστοσελίδες τον τελευταίο καιρό, θα σχηματίσει την εντύπωση οτι η Ελλάδα ειναι γεμάτη επαναστάτες που δε μασάνε, που είναι έτοιμοι να ρίξουν την καθεστηκυία τάξη, να αλλάξουν τα πράγματα, να παλέψουν, να διεκδικήσουν και όλα αυτά που γεμίζουν με μπουρδες τις σελίδες της "Εργατικής Αλληλεγγύης"

Η πραγματικότητα βέβαια διαφέρει. @@ επαναστάτες έχουμε, μερικές εκαντοντάδες μαλάκες που βρισκουν έδαφος να βγάλουν τα απωθημένα τους έναντι όλων των άλλων (μια και στην Ελλάδα πάντα φταίει κάτι άλλο - ποτέ εμείς).

Η σκηνή all the money ήταν χθες στο σύνταγμα όπου μετα το ντου στα παπια της ομάδας Δ, ένα είχε εγκαταλειφθεί στο δρόμο, το πλησίασε ένας "επαναστάτης" και το βαραγε με ενα καδρόνι :rotflmao:

Ναι, ρε το παπί :rotflmao:

Το σύμβολο της εξουσίας :rotflmao:

Πραγματικοί επαναστάτες, με πολλά κιλά @@ είναι εκεί και σε αντίστοιχα καθεστώτα (Βιρμανία πχ)

Οι κακοί μιμητές τους στην Ελλάδα ειναι απλά για γέλια (και για να έχουν δουλειά οι τζαμάδες)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Επαναστάτης είναι αυτός που φωνάζει για την κατάργηση του ασύλου.
    καρατζαφερης δλδ???βελοπουλος???γεωργιαδης???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    ggs....όλα καλά φίλε.

Χαίρομαι πολύ που τελείωσε η περιπέτεια του παιδιού
    Να είσαι καλά ρε Βύρωνα..όλοι σας …

Δεν είναι όμως όλα καλα ρε Βύρωνα…

Γιατί εγώ κι μάνα του δίνουμε κάθε μήνα 800 ευρω στο ΙΚΑ και αν δεν είχα 4000-5000 χιλιάρικα να το πάω στο ιδιωτικό θα έπαιζα την υγεία του παιδιού μου στα ζάρια…

Και για να το συνδέσω με το θέμα που κουβεντιάζετε , ΠΟΙΟΣ Γ@μηΜ€Νος φταίει γι αυτό ?
    Δεν φταίει ο , μπάτσος , δεν φταίει ο υπάλληλος ….ΠΟΙΟΣ ? δώσε μου ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ…

Πες μου ποιος φταίει , να του ασκήσω την ΔΙΚΑΙΗ ΒΙΑ που του αξίζει χωρίς να επέμβει κανείς ,ούτε αστυνομία , ούτε δικαιοσύνη για να τον σώσει…

Σε αυτό το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ δεν φταίει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ…

Πως το αλλάζεις αυτό ?
    Με εκλογές ?
    Με ειρηνικές πορείες ?
    Με προσευχή και νηστεία ?

Οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας έχει ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ..
    ΟΧΙ…. Ούτε να σπάω μαγαζιά , ούτε να καίω μπάτσους θέλω …. Πες μου εσύ (δεν είναι προσωπικό το ερώτημα ) ΤΙ ΣΚ@Τ@ να κάνω?

Θα κάθομαι και θα το κρατώ μέσα μου …και θα βράζω κάθε μέρα όλο και περισσότερο ..όπως και χιλιάδες άλλοι …και κάποια μέρα θα σκάσει το καζάνι …. Και τότε όποιος βρεθεί γύρο του θα τον πάρει ο δι@ολος …

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Κατά τα άλλα, άλλη μια για τον πέοντα συζήτηση στο μεσημεριανό δελτίο του moto.gr

Ε ολο και κάτι βγαίνει στην επιφάνεια Byron...μην τα ισοπεδώνεις όλα.

Οσο για τον fyrer και τις δηλώσεις του για τον Δελτα με το μηχανάκι...

Αντίστοιχη δικαιολογία είχαν και ο Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης στη δολοφονία του Λαμπράκη. Δεν τους πρόσεξε...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

όπου γης Το avatar του/της iosif
    σε εποχες γενικευμενου ψεμματος επαναστατης ειναι οποιος λεει απλα την αληθεια
    (καποιος το πε αλλα μου διαφευγει)

και οποιος τολμα να μην ξεχνα οσους καταπιεζονται και υποφερουν
    τα αδυναμα μελη μιας κοινωνιας

φτωχους, γερους, μεταναστες, ζωα, παιδια
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Να είσαι καλά ρε Βύρωνα..όλοι σας …

Δεν είναι όμως όλα καλα ρε Βύρωνα…

Γιατί εγώ κι μάνα του δίνουμε κάθε μήνα 800 ευρω στο ΙΚΑ και αν δεν είχα 4000-5000 χιλιάρικα να το πάω στο ιδιωτικό θα έπαιζα την υγεία του παιδιού μου στα ζάρια…

Και για να το συνδέσω με το θέμα που κουβεντιάζετε , ΠΟΙΟΣ Γ@μηΜ€Νος φταίει γι αυτό ?
    Δεν φταίει ο , μπάτσος , δεν φταίει ο υπάλληλος ….ΠΟΙΟΣ ? δώσε μου ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ…

Πες μου ποιος φταίει , να του ασκήσω την ΔΙΚΑΙΗ ΒΙΑ που του αξίζει χωρίς να επέμβει κανείς ,ούτε αστυνομία , ούτε δικαιοσύνη για να τον σώσει…

Πως το αλλάζεις αυτό ?
    Με εκλογές ?
    Με ειρηνικές πορείες ?
    Με προσευχή και νηστεία ?

Οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας έχει ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ..
    ΟΧΙ…. Ούτε να σπάω μαγαζιά , ούτε να καίω μπάτσους θέλω …. Πες μου εσύ (δεν είναι προσωπικό το ερώτημα ) ΤΙ ΣΚ@Τ@ να κάνω?

Θα κάθομαι και θα το κρατώ μέσα μου …και θα βράζω κάθε μέρα όλο και περισσότερο ..όπως και χιλιάδες άλλοι …και κάποια μέρα θα σκάσει το καζάνι …. Και τότε όποιος βρεθεί γύρο του θα τον πάρει ο δι@ολος …
    εδω θα επρεπε να κλειδωθει το θρεντ για μενα.

γιωργο τα ειπες ολα.

και περαστικα και απο μενα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΠΟΙΟΣ Γ@μηΜ€Νος φταίει γι αυτό ?
    Δεν φταίει ο , μπάτσος ,
    δεν φταίει ο υπάλληλος …
    ΠΟΙΟΣ ? δώσε μου ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ…

ευχομαι να πανε ολα καλα..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

δεν μπορεσα να διαβασω ολα τα σχολια αλλα εχω μια απορια

Γιατι ολοι αυτοι δε καινε το αμαξι του μπαμπα τους, το μαγαζι του η την εννιοτε βιλιτσα του;
    ticking away the moments that make up a dull day

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52
  4. 27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ