Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ τι λεει???.............
ανεβαινει ο ορειβατικος το σαββατο.........αξιζει????
Το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ειναι μια χαρα....
![]()
Κανας μηχανοβιος ΔΕ βλεπω να εμφανιζεται![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ τι λεει???.............
ανεβαινει ο ορειβατικος το σαββατο.........αξιζει????
Το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ειναι μια χαρα....
![]()
Κανας μηχανοβιος ΔΕ βλεπω να εμφανιζεται![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
μόνο που με λένε Θόδωρο και είμαι κάτοχος ένα floreta αλλά θέλω να το πουλήσω λόγω ένα παπί που με άρεσε kavacaki.
δεν υπάρχει έλεος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tordan
μόνο που με λένε Θόδωρο και είμαι κάτοχος ένα floreta αλλά θέλω να το πουλήσω λόγω ένα παπί που με άρεσε kavacaki.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
δεν την παλευει καστανο το παληκαρακι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tordan
μόνο που με λένε Θόδωρο και είμαι κάτοχος ένα floreta αλλά θέλω να το πουλήσω λόγω ένα παπί που με άρεσε kavacaki.![]()
με λενε Μακη και εχω ενα ΒΜΧ 20 μπλε με κιτρινι σελα!![]()
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
πιες το γαλατάκι σ και άσε τις εξυπνάδες και πάνε να παίξεις με το bmx σου!
γιατι? θα ερθεις να βρεις με τη φλορετα σου να με κανεις ντα?
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
Είστε όπως πάντα απολαυστικοί! :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
:rotflmao: :rotflmao:
ΜΑΚΗ ΘΕΕ
Rocking All the Way
Βρηκα στο Καρ.τζιαρ μια φλωρετα ευκαιριαχρωμα καφεπρασινο ωσαν το καστανο το αγουρο.... αλλα ηθελε μανιβελα δεν τη παλευε ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ηταν γμτ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Βρηκα στο Καρ.τζιαρ μια φλωρετα ευκαιριαχρωμα καφεπρασινο ωσαν το καστανο το αγουρο.... αλλα ηθελε μανιβελα δεν τη παλευε ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ηταν γμτ
![]()
Μας ταλαιπώρησες λίγο με Buell,Aprilia,Βenelli και Cagiva αλλά τελικά βρήκες αυτό που σου ταιριάζει :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Καλησπέρα παιδιά.Είμαι και γώ ένας Θεσσαλός,Καρδιτσιώτης καταγωγή αλλα μένω Λάρισα λογω δουλειάς..στρατιωτικός.Έχω ένα GSXR 1000 K7 πορτοκαλί μαύρο και θέλω να μπώ στο κλιμάκιο αν γίνεται.ΑΑΑ...Η έδρα πού είναι??Και καμιά συνάτηση γίνεται για κανένα καφέ , φαί κτλ???Και άν ναι πού άν επιτρέπεται???Καλώς σας βρήκα!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από spriderakias
Καλησπέρα παιδιά.Είμαι και γώ ένας Θεσσαλός,Καρδιτσιώτης καταγωγή αλλα μένω Λάρισα λογω δουλειάς..στρατιωτικός.Έχω ένα GSXR 1000 K7 πορτοκαλί μαύρο και θέλω να μπώ στο κλιμάκιο αν γίνεται.ΑΑΑ...Η έδρα πού είναι??Και καμιά συνάτηση γίνεται για κανένα καφέ , φαί κτλ???Και άν ναι πού άν επιτρέπεται???Καλώς σας βρήκα!!!!
Kαλωσηρθες Gixxxer-Sprider...!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Θα κανονισουμε αυριο η μεθαυριο κανενα καφεδακι( Σ/Κ βρισκομαστε συνηθως)
Πολύ ωραία..Άντε να βρώ καμιά παρέα καλή για βόλτες και καταστάσεις γτ δέν έχω καθόλου γνωστούς στη Λάρισα.