Ειναι τσεκαρισμενοι και δεν υπαρχει προβλημα - δεν τους ειπα οχι ξυσιματα και τετοια, τους εχω πει ομως οτι παμε εκδρομη και οχι racing βολτα.
Ειπαμε οποιοι αρχισουν τις μ@λ@κιες θα τους βαλουμε στο ιδιο τραπεζι με τον Mitsos για τιμωρια......![]()
![]()
![]()
Ειναι τσεκαρισμενοι και δεν υπαρχει προβλημα - δεν τους ειπα οχι ξυσιματα και τετοια, τους εχω πει ομως οτι παμε εκδρομη και οχι racing βολτα.
Ειπαμε οποιοι αρχισουν τις μ@λ@κιες θα τους βαλουμε στο ιδιο τραπεζι με τον Mitsos για τιμωρια......![]()
![]()
![]()
ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΤΣΙΑρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
![]()
![]()
![]()
Επιλεον, επειδη οι περισσοτεροι θα φοραμε δερματα πανω / κατω μην το δειτε "περιεργα" - απλα τα παιδια δεν εχουν τιποτε αλλο να φορεσουν.....![]()
![]()
![]()
ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ Π@P@ΡΙΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ.![]()
ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ...................![]()
![]()
![]()
Α ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΩ, ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ HONDOI ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΒΑΤΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ΜΟΤΟ ΕΝΝΟΩ ΡΕ ΤΙΓΚΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Επιλεον, επειδη οι περισσοτεροι θα φοραμε δερματα πανω / κατω μην το δειτε "περιεργα" - απλα τα παιδια δεν εχουν τιποτε αλλο να φορεσουν.....![]()
![]()
![]()
ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣΤΙΓΙΑ...![]()
ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΑΓΚΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
![]()
![]()
ΑΓΟΡΙΑ:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΑΓΚΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
ΑΓΟΡΙΑ:rotflmao:
ΜΩΡΗ ΛΟΥΚΙΑ!!! ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕΣ![]()
![]()
![]()
ΑΧ ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣΤΙΓΙΑ...![]()
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙ
ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΦΙΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΦΕΡΕ![]()
ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΦΟΛΑ, ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΧ ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙ
ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΦΙΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΦΕΡΕ![]()
![]()
ΛΟΥΚΙΑ????????????????????????????
:rotflmao:
![]()
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΦΟΛΑ, ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.![]()
ΦΟΛΑ ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΒΡΕ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥΣ![]()
Και εσεις Tαγκα θα φορατε? Να φορεσουμε τουλαχιστο το ιδιο χρωμα!!![]()
Παντως οι οδηγοι Honda ως γνωστο φορουν παντα σωβρακοφανελλα για να κραταει τα υγρα της υπερπροσπαθειας να ακολουθησουν τα Yamaha της παρεας....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ YAMAHA ΕΛΑΤΕ ΨΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΒΓΑΛΣΙΜΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Και εσεις Tαγκα θα φορατε? Να φορεσουμε τουλαχιστο το ιδιο χρωμα!!![]()
Παντως οι οδηγοι Honda ως γνωστο φορουν παντα σωβρακοφανελλα για να κραταει τα υγρα της υπερπροσπαθειας να ακολουθησουν τα Yamaha της παρεας....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΛΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΝΙΑΡΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
[B]Και εσεις Tαγκα θα φορατε? Να φορεσουμε τουλαχιστο το ιδιο χρωμα!!![]()
Παντως οι οδηγοι Honda ως γνωστο φορουν παντα σωβρακοφανελλα για να κραταει τα υγρα της υπερπροσπαθειας να ακολουθησουν τα Yamaha της παρεας....
ΣΑΝ ΤΟ ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ ΤΟΥ ΒΕΓΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()