Σελίδα 18 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 413

Θέμα: Κυριακή 21 Φλεβάρη - μεθεόρτια, photos, κλπ

Τους πλησίασες από πίσω και είπες ΜΠΟΥ;

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    να σας πω.... την άλλη φορά θέλω και Άστρος-Ελληνικά-Χάραδρο-Πλάτανο-Σίταινα-Καστανίτσα-Πλατανάκι-Πολύδροσο-Μ.Βρύση.... αχ με βάλατε να κοιτάω χάρτες πάλι... και έστειλα και π.μ σε αγγελεία...

Κοίτα ρε έναν μπούστη που θα με βάλει να το πάω μόνος μου μέσα στην εβδομάδα να ξεκ@υλώσω...

Διαμαρτύρομαι επίσης γιατί φωτογραφίες από το παντηλίκι με το Smart ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    ....

Διαμαρτύρομαι επίσης γιατί φωτογραφίες από το παντηλίκι με το Smart ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ...
    κυκλοφορεί τέτοια φωτό???

Κοίτα ρε έναν μπούστη που θα με βάλει να το πάω μόνος μου μέσα στην εβδομάδα να ξεκ@υλώσω...

:a13: :a13: :a13: λογοκριθήκαν γιατί πήγα να φάω με ενα σμπάρο 2 μοντερέιτορ και να καβαλήσω και BMW μετά...

Ο φωτογράφος είπε ότι ο Λάμπρος τον τρόμαξε... και άρχισε να τρέχει πανικόβλητος... εγώ απλά αναρωτιέμαι αν έβγαλε καμμιά πόζα πριν το σκ@το βρει κάλτσα... :rotflmao:

ρε δεν είναι άσχημα τα BMW, έχω καβαλήσει δύο, με άρεσε σε λέω...

Ο φωτογράφος είπε ότι ο Λάμπρος τον τρόμαξε... και άρχισε να τρέχει πανικόβλητος... εγώ απλά αναρωτιέμαι αν έβγαλε καμμιά πόζα πριν το σκ@το βρει κάλτσα... :rotflmao:

ρε δεν είναι άσχημα τα BMW, έχω καβαλήσει δύο, με άρεσε σε λέω...
    ποια BMW απ' όλα μαν?

εμενα το πρώτο δεν με άρεσε...
    το δεύτερο με βγήκε βαρετό...
    το τρίτο φοβάμαι μην είναι η χρυσή τομή της συγκεκριμ΄ςνης στιγμής και μπλέκω πάλι με τράπεζες και δεν πρέπει...

1200GS και 800GS. Άνεση! και στρίβουν κιόλας, δεν το περίμενα. Αλλά αυτό με το τιμόνι τόσο ψηλά δεν πρόλαβα να το συνηθίσω.

1200GS και 800GS. Άνεση! και στρίβουν κιόλας, δεν το περίμενα. Αλλά αυτό με το τιμόνι τόσο ψηλά δεν πρόλαβα να το συνηθίσω.
    εμένα μου γυάλισε ένα ST.... :wacko:

Πολλά λ7 για τέτοιο στρητάκι Φώτη... Αν βρεις κανένα φτηνό μετάχειρο ίσως αξίζει. Καινούριο με την καμμία όμως. Αξιολογότατο σε όλα, εκτός από την τιμή.

Πολλά λ7 για τέτοιο στρητάκι Φώτη... Αν βρεις κανένα φτηνό μετάχειρο ίσως αξίζει. Καινούριο με την καμμία όμως. Αξιολογότατο σε όλα, εκτός από την τιμή.
    αυτό που είπες, είναι μάλλον ο κανόνας για όλα τα bmw...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    Περασαμε τελεια λεμε!!!!

Τι το ψαχνουμε? Με στασεις, χωρις, καφε με χρονο πολύ ή λιγο, μπερδεμα και ανασυγκροτηση, με όλα τα γαματα, τα περιεργα, τα συνηθισμένα και μη...

Το καλό ειναι οτι περασαμε ομορφα και γυρισαμε οσοι φυγαμε χωρις γρατζουνιά!!! Αν αυτο δεν τα λεει ολα τοτε τι?
    Ειχα καιρο να νιώσω αυτο το συναισθημα. Τον τρόπο που μονο το μοτο με κανει να νιωθω σε παρεα. Και το εννοώ. Ειμαι κουλος, και το αποτελεσμα: κανουμε πλακα γι' αυτο - ατελειωτη ομως, υπαρχει παντα ενα ματι να σε προσεχει και το ξερεις οτι στην ΑΝΟΙΧΤΗ παρεα μας αυτο συμβαινει, και ολα ειναι ροδινα! Ο καθενας μας ειναι μοναδικος και ολοι μαζι (οσο περισσότεροι τοσο καλυτερα) κανουμε την ατμοσφαιρα να αστραφτει!!!

Αντε και παμε συντομα για την επομενη! Με διπλάσια παρεα τετραπλάσια όμορφα σκηνικά και υπερπολλαπλάσια μοτοκατασταση ετσιμονο οπως ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ καταφερνουμε να την φτιαχνουμε!

υγ. Παπ, μητσεθασο και andgeo σορυ ρε που σας τρομαξα στα διοδια...

Ρε τι έκανες εκεί πίσω ολομόναχος μες τη νύχτα και τη βροχή . Μέχρι τότε νομίζαμε ότι είμαστε τελευταίοι . Γκόμενα σε είχε παρατήσει και το έριξες στο "singing in the rain" . Έπαθα λέμε . Και είχα πάρει και την κρυάδα όταν φεύγω λίγο μπροστά από Χίο μέσα στη βροχή , κάνω πρώτη στάση να περιμένω τπτ , κάνω δεύτερη στάση , τπτ , κόβω ταχύτητα για πάνω από 10 λεπτά άφαντοι , άρχισα να φορτώνω , τελικά φτάνω στα διόδια στο σπαθοβούνι και περιμένω . Μετά από κάνα 5λεπτο έφτασαν . Και ξαφνικά μετά από 20' φτάνεις και συ . Χεσμεντέν λέμε !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    αυτό που είπες, είναι μάλλον ο κανόνας για όλα τα bmw...
    Κοίτα με εξιτάρουν τα 87 δικύλινδρα άλογα του F800R δεν το αρνούμαι

και να πεις ότι δεν το είχε πει κανείς...

Και ξεκολλήστε, ΟΚ, μπορεί κάποια πράγματα να μπορούσαν να γίνουν αλλιώς αλλά ξαναπήγαινα σήμερα μιά ακόμα... Για το παϊδάκι ρε γαμώτο! Πέρασα σούπερ, οπότε γράψτε άκυρο στη γκρίνια μου!
    Ναι ναι κι εγώ έχω να καταγγείλω ότι μόνο κάποιοι "the choosen" έτρωγαν παϊδάκια όταν οι υπόλοιποι την έβγαζαν με χοιρινό στο φούρνο !!! Θα πω και την αμαρτία μου ότι τα παιδιά δεν μου αρνήθηκαν να το δοκιμάσω (δις ) , ίσως από τα νοστιμότερα κρέατα ever !!!!

Νώντα έχασες!!!!!!

Σελίδα 18 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακη 21 φλεβαρη-προσπαθεια για την ωρα της αληθειας 2
    από zephyr1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2010, 10:21
  2. Κυριακή 21 Φλεβάρη
    από Operater στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 986
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2010, 20:11
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  5. Κυριακή 21/12 Πάμε ΣΚΙ???????
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων