ακομα???
τεσπα.........αυριο με υγεια!!!!
αργησα;Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
τεσπα.........αυριο με υγεια!!!!...μαλλον...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
αορατος;
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα
still here
@ @@ρα Mob το φωτακι σου δεν αναβει οταν εισαι Online
σαυτο εχει δικιο ο nr..
επισης να πατε στο αλλο θρεντ να σπαμμαρετε..αυτο ειναι για τις δικες μου υπερφυσικες οδηγικες ικανοτητες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .. επισης οποιος αλλος απο δω ειναι Αθηναιος σημερα το απογευμα να κανονισει να παμε για καφε.. α και οχι 600 ποστς για να πουμε τι θα κανουμε κ στο τελος να πιω τον καφε στο μπαλκονι αγκαλια με τας βουκαμβιλιας![]()
Ξεκινα απο τωρα για εκεινον τον καφεΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σαυτο εχει δικιο ο nr..
επισης να πατε στο αλλο θρεντ να σπαμμαρετε..αυτο ειναι για τις δικες μου υπερφυσικες οδηγικες ικανοτητες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .. επισης οποιος αλλος απο δω ειναι Αθηναιος σημερα το απογευμα να κανονισει να παμε για καφε.. α και οχι 600 ποστς για να πουμε τι θα κανουμε κ στο τελος να πιω τον καφε στο μπαλκονι αγκαλια με τας βουκαμβιλιας![]()
![]()
![]()
ok παω να ποτισω τη βουκαμβιλια να ναι ζωντανη για ολο το καλοκαιρι![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
ozzzzzzzzy
μας γ@μισανε το καγκουρο thrent και εσει σπαμαρεις ανεμελος![]()
![]()
πρεπει να την κανουμε απο δω![]()
στο τελος με τα ποτα που κερνανε αυτοι αλκοολικοι θα καταντησουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοιτα λεω κατα τις 7 αυριο το απογευμα οποτε ξεκινα για να φτασουμε μαζιΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Green day - Boulevard of broken dreams
τα μπερδεψες φιλε δεν εισαι στο vfr club..αλλα βλεπω με το χρεπι που χεις εχεις μαθει να υπολογιζεις τις ωρες..
κ μην ακουτε ολο μαλακιες..ακουστε εδω αφιερωμενο σε ολα τα μωρα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τα μπερδεψες φιλε δεν εισαι στο vfr club..αλλα βλεπω με το χρεπι που χεις εχεις μαθει να υπολογιζεις τις ωρες..
κ μην ακουτε ολο μαλακιες..ακουστε εδω αφιερωμενο σε ολα τα μωρα![]()
Εχω μαθει να υπολογιζω τις ωρες που θα χρειαστουν οι αλλοι
αν και στην περιπτωση σου μου πηρε πολυ![]()
Υγ τα μωρα σε εχουν χεσμενο face it![]()
οσο κ να υπολογιζεις παλι δν με περνας.. μην αρχιζεις να πειραζεις γραναζωματα κλπ..αστο το μπουρδελακι σου μην το ταλαιπωρνας![]()
![]()