WTF?? Τι ψάρια ρε? Καρχαρίας ολόκληρος μπαίνει εκεί μέσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Τι τουρμπινα... σαν τα χωνια που βαζουν τα ψαρια στην αγορα ειναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
WTF?? Τι ψάρια ρε? Καρχαρίας ολόκληρος μπαίνει εκεί μέσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Τι τουρμπινα... σαν τα χωνια που βαζουν τα ψαρια στην αγορα ειναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
![]()
Λάθος μου!
Για δέστε:
2004 Moto Guzzi Griso Technical Specifications
Engine 90º V-Twin 4 stroke
Cooling system Air cooled
Displacement 992 cc
Maximum power 102 hp @ 8400 rpm
Maximum torque 9.0 kgf-m @ 7800 rpm
Gear box 6 speed
Front suspension USD fork, 43 mm completely adjustable
Rear suspension Single sided swing arm with fully
Front brakes Two Brembo Gold Series stainless
4 diversified piston caliper
Rear brakes Single Brembo Gold Series stainless
Καλό ε! χιλιάρα μηχανή με μόλις 9 κιλά ροή (όσο ο τετρακίλυνδρος του hornet 900-πού είναι το πλεονέκτημα του V εδώ?) και με 100 άλογα (όσο το τετρακύλινδρο hornet 600!!)
Δεν νομίζετε ότι πρέπει να προσφέρει κάτι παραπάνω ρε παιδιά τουλάχιστο σε επιδόσεις? Απο τιμή δεν ξέρω, το μοντέλο απ`ότι βλέπω είναι του 2004. Ενδεικτικά αναφέρω το moto guzzi GRISO 850 κοστίζει 10990Ε!
Τώρα θα μου πείτε έχει χρυσές σειρές Brembo...για να διαχειριστεί ΟΛΗ αυτή την δύναμη![]()
![]()
Ευρωπαιόφιλοι στην διάθεσή σας...![]()
Όντως λίγο ψόφιο το MOTO SCUZI !
Αν το τουρμπίσουμε με μία τέτοια τουρμπίνα?:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Αλλα ρε παιδι μου πολυ τετοιος... ολοκληρο σουζο μηχανημα και ουτε μια σουζα ενα endo εγω αμα το ειχα να εβλεπες σουζες που θα το εκανα![]()
ρε σει
στο παλικαρι
μια αλλη φορα νομιζω δεν ησουνα εσει ειχανε ερθει με τα παιδια τους (superduke-hypermotard)
ηρθανε δικαβαλοι τα παλικαρια με τους 5-6 χρονων γιους τους με εξοπλισμο κρανος κτλ και στα παιδια
δεν ειναι καγκουρας ο τυπος ρε να το τραβαει σουζα,![]()
![]()
Τώρα τα βάλατε με την Guzzi...
Μηδέν σεβασμός και πλήρης άγνοια.
Αφήστε ΚΑΙ τα Guzzi ήσυχα και μην μιλάτε για πράγματα που δεν μπορείτε να καταλάβετε.
Οπότε ας το αφήσουμε στο κλασσικό πλέον (Δεν μπορώ να καταλάβω για τι χρήση προορίζεται...).
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Αφήστε ΚΑΙ τα Guzzi ήσυχα και μην μιλάτε για πράγματα που δεν μπορείτε να καταλάβετε.
Οπότε ας το αφήσουμε στο κλασσικό πλέον (Δεν μπορώ να καταλάβω για τι χρήση προορίζεται...).
Μιας και εσύ τα κατανοείς δεν πειράζει! Άσε μας εμάς να μην τα κατανοούμε!![]()
ελιωσα στο γελιο λεμε!!!*.*
![]()
![]()
![]()
![]()
:a026:
:a45: :a47:
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
![]()
![]()
![]()
![]()
:a026:
:a45: :a47:
![]()
![]()
Chris
Εχουμε και λέμε .........Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
1) Με τα Ducati και τα MV AGUSTA να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ για το ΣΑΛΟΝΙ !!!!!!!!![]()
2) Με τα HARLEY να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ΒΡΟΜΟΓΚΑΖΑ !!!!!!!!!! :rotflmao:
3) Με τα ΚΤΜ να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ !!!!!!!!!!
4) Mε τα MOTO GUZZI να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ !!!!!!!!!!![]()
5) Με τα BMW να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ΦΤΗΝΑ (όπως είπε κάποιος για το K 1200) !!!!!!!!!!
6) Mε τα TRIUMPH να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ................... ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ;;;;;;;;;;
![]()
![]()
Θυμάμαι εγώ θυμάμαι εγώ,Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
...
6) Mε τα TRIUMPH να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ................... ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ;;;;;;;;;;
![]()
![]()
Βασικά με την TRIUMPH επιτρέπεται να τα βάζουμε λίγο επειδή είναι μισο Ιαπωνικές-μισο Ευρωπαϊκές επειδή έχουν 3 κιλύνδρους (και όχι 2) και Nissin φρένα (και όχι brembo)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Chris
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΑΝΙΔΕΕ !!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Θυμάμαι εγώ θυμάμαι εγώ,
Βασικά με την TRIUMPH επιτρέπεται να τα βάζουμε [Β]λίγο[/Β] επειδή είναι μισο Ιαπωνικές-μισο Ευρωπαϊκές επειδή έχουν 3 κιλύνδρους (και όχι 2) και Nissin φρένα (και όχι brembo)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ακους εκεί ΦΡΕΝΑ brembo !!!!!!!!!!!!!
AΓΚΥΡΕΣ brembo, αδαή νεανία, ΑΓΚΥΡΕΣ brembo !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μιας και εσύ τα κατανοείς δεν πειράζει! Άσε μας εμάς να μην τα κατανοούμε!![]()
+10000![]()
![]()
![]()
και οπως ειπε ο μεγαλος Ακης Πανου..."δεν μετανοησα γιατι δεν ενοησα"![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
τι εγινε που πηγαν οι ουροπεοι
ακομα στα συνεργεια πεδευονται ?![]()
![]()
παρωνΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
τι εγινε που πηγαν οι ουροπεοι
ακομα στα συνεργεια πεδευονται ?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
παρων![]()