Σελίδα 180 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 80130170175176177178179180181182183184185190230 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.686 έως 2.700 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Καλα αυτα που απαξιωνεις επειδη τα ακους βερεσε ηταν που εκαναν τη "διαφορα" τοσα χρονια, οποτε μην το περνας στο ντουκου...
    Αυτη ειναι η γνωμη σου.......

Αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι σε εκανε να νιωσεις τοση εκπληξη με την προχθεσινη ισοπαλια του γαυρου...????

Δηλ Στις επομενες ( λεμε τωρα ) 3-4-5- σερι νικες του γαυρου ξαναγυριζουμε στις βουτιες που δεν ηταν φαουλ η στο κατι διαφορετικο ( που τελικα δεν ηταν διαφορετικο...???? )

O Νινης ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ περιοριζεται στη θεση του δεξιου χαφ!!!!

Η πραγματικη του θεση ομως και αυτη που του ταιριαζει καλυτερα ειναι 10αρι!!!!

Ειναι μικρος για 10αρι ακομα κυριος λογο προσωπικοτητας...........
    Δεν μπορει ετσι ευκολα ενα παιδι 18χρονο να γινει ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ μιας ομαδας που κανει πρωταθλητισμο.................
    οχι τοσο γιατι δεν μπορει αλλα γιατι δεν τον αφηνουν τα αποδυτηρια!!!!!
    Οι ποδοσφαιριστες ειναι εγωιστες και δεν μπορουν να δεχτουν οτι ενα 18χρονο ειναι το Α και το Ω μεσα στην ομαδα που αγωνιζονται........κυριως αυτοι που διεκδικουν τη θεση του ηγετη στην ομαδα (βλεπε Καραγκουνης).

Ο Τσαβι στη Μπαρτσελονα αρχισε να δειχνει την ηγετικη του αξια μετα τα 23 του χρονια.........
    ο Ζινταν εγινε ηγετης στη Μπορντω στα 24 του.
    ο Φιγκο εγινε ηγετης μετα τα 22 του στη Σπορτινγκ.
    Ο Αρσαβιν στα 27!!!!!!!!!

Αντιθετα παικτες με περισσιο θρασσος, που νομιζαν οτι τους γαμανε ολους απ τα 18 ......στα 23 τους εξαφανιστηκαν (πχ Ντε Λα Πενια, Καστιγιο κτλ)

Μονο στην Αρσεναλ μπορει καποιος να γινει ηγετης απο πολυ μικρη ηλικια γιατι ο Βενγκερ δινει μεγαλη αβαντα στους μικρους εναντι των μεγαλων!!!

Ο ΝΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 22/23 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ 10ΑΡΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αυτη ειναι η γνωμη σου.......

Αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι σε εκανε να νιωσεις τοση εκπληξη με την προχθεσινη ισοπαλια του γαυρου...????

Δηλ Στις επομενες ( λεμε τωρα ) 3-4-5- σερι νικες του γαυρου ξαναγυριζουμε στις βουτιες που δεν ηταν φαουλ η στο κατι διαφορετικο ( που τελικα δεν ηταν διαφορετικο...???? )
    Ελα μωρε τωρα, κουλουβαχατα τα εκανες στο μυαλο σου!

Δεδομενο 1: Η προχθεσινη σας εμφανιση ηταν για να χασετε

Δεδομενο 2: Περιμενα να σας βοηθησει η διαιτησια

Δεδομεμενο 3: Δεν το εκανε

Δεδομενο 4: Εντυπωσιαστηκα (που δεν το εκανε)

Τι ακριβως δεν καταλαβες;

παιχτουρες Τερενς και Καλ ξερετε οτι το τερμα πρεπει να μειλαει εεεε????απο την στιγμη που δεν του ειπε ο τερμας οτι ηταν δικια του η φαση ο αμυντικος που ειναι ακριβως μπροστα του επρεπε να την στειλει στον διαολο...αντε για εσας 51-49 ευθυνη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

αν υποθεσουμε ( ) οτι η μπαλα κανει μια ευθεια κινηση (εκτος αν το σουτ ηταν μπανανα ) τοτε ειναι στην ιδια ευθεια ο φιογκο και ο τερμας αρα ο τερμας δε βλεπει τη μπαλα αφου η μπαλαρινα ειναι εμπρος του.

μου αρεσει που αναλυω κιολλας
    αυτό ακριβως δεν πιάνεις......ή κανεις πως δεν πιάνεις

λεοναρντο-ντιογκο-τερμας δν είναι στην ίδια ευθεία....

όταν το καταλάβεις μου λες να συνεχίσω.....

απο αριστερα ο Λεονάρντο κανει διαγώνιο σουτ στην άλλη γωνία....ενω ο τέρμας είναι στην αριστερα (όπως βλεπουμε εμεις) γωνία.....

πια συνευθεία βλέπεις δεν μπορώ να καταλάβω.....

πάντως εστω και άθελα σου και χωρίς να καταλαβαίνεις με επιβεβαιώνεις....αυτο που έγραψες ΕΙΝΑΙ οφσαιτ...
    αλλά η φάση που έγινε δεν ήταν αυτή που έγραψες

y.g τωρα αν εσύ τους βλέπεις στην ίδια ευθεία....πασο...θα αλλάξουμε και βιβλία γεωμετρίας
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

τωρα για το αν εχετε χασει απο "μικρες" ομαδες στο παρελθον, ναι, σαφως και εχετε χασει...για απνατησε μου ομως ,εχετε χασει οσες φορες επρεπε βαση της αποδοσης σας η μηπως μερικες φορες ο απο μηχανης θεος με τα μαυρα σας εβγαζε απο τη δυσκολη κατασταση;

τόσες φορές εμάς όσες και εσάς

μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας τώρα.....αδικημένοι μου
    ελεος
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Re: :

Ελα μωρε τωρα, κουλουβαχατα τα εκανες στο μυαλο σου!

Δεδομενο 1: Η προχθεσινη σας εμφανιση ηταν για να χασετε

Δεδομενο 2: Περιμενα να σας βοηθησει η διαιτησια

Δεδομεμενο 3: Δεν το εκανε

Δεδομενο 4: Εντυπωσιαστηκα (που δεν το εκανε)

Τι ακριβως δεν καταλαβες;
    Εγω τα εκανα κουλουβαχατα...???

Δεδομενο 1: Η Προχθεσινη εμφανιση ηταν οπως αξιζε και στις δυο ομαδες... Δινω ενα ελαφρο προβαδισμα στον αντιπαλο με την ατυχια που ειχε προς το τελος με την αποκρουση του κηπουρου... Μεχρι εδω...!

Δεδομενο 2 Οπως μας βοηθησε στα περασμενα χαμενα παιχνιδια μας με παρομοιους αντιπαλους...???

Δεδομεμενο 3. Ουτε και στα παιχνιδια που συνεχως προαναφερουμε το εκανε... Τι θες να πεις τελικα...???

Δεδομενο 4: Τρια (3) δεδομενα για να μου επαναλαμβανεις το ιδιο πραγμα.... Και μετα...
    Εγω εχω κουλουβαχατα το μυαλο μου..... Ελεος βρε φιλε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    παιχτουρες Τερενς και Καλ ξερετε οτι το τερμα πρεπει να μειλαει εεεε????απο την στιγμη που δεν του ειπε ο τερμας οτι ηταν δικια του η φαση ο αμυντικος που ειναι ακριβως μπροστα του επρεπε να την στειλει στον διαολο...αντε για εσας 51-49 ευθυνη...

Σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει φαση πανικου...

Καμμια δουλεια δεν ειχε ο αμυντικοςνα επεμβει απο την στιγμη... και που εχει οπτικη επαφη με το τερμα , και ειναι σε θεση επικινδυνη ( στο κεντρο του τερματος ...)

Η μικρη περιοχη ειναι του τερματοφυλακα και ανηκει μονο σε αυτον.....

( Κανα κανονισμο για το παραπανω μην μου ζητησετε μονο.......)

Σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει φαση πανικου...

Καμμια δουλεια δεν ειχε ο αμυντικοςνα επεμβει απο την στιγμη... και που εχει οπτικη επαφη με το τερμα , και ειναι σε θεση επικινδυνη ( στο κεντρο του τερματος ...)

Η μικρη περιοχη ειναι του τερματοφυλακα και ανηκει μονο σε αυτον.....

( Κανα κανονισμο για το παραπανω μην μου ζητησετε μονο.......)
    απο οτι φανηκε ομως εγινε πανικου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: :

Εγω τα εκανα κουλουβαχατα...???

Δεδομενο 1: Η Προχθεσινη εμφανιση ηταν οπως αξιζε και στις δυο ομαδες... Δινω ενα ελαφρο προβαδισμα στον αντιπαλο με την ατυχια που ειχε προς το τελος με την αποκρουση του κηπουρου... Μεχρι εδω...!

Δεδομενο 2 Οπως μας βοηθησε στα περασμενα χαμενα παιχνιδια μας με παρομοιους αντιπαλους...???

Δεδομεμενο 3. Ουτε και στα παιχνιδια που συνεχως προαναφερουμε το εκανε... Τι θες να πεις τελικα...???

Δεδομενο 4: Τρια (3) δεδομενα για να μου επαναλαμβανεις το ιδιο πραγμα.... Και μετα...
    Εγω εχω κουλουβαχατα το μυαλο μου..... Ελεος βρε φιλε....

Οκ, δεν θες να καταλαβεις και αυτο γιατι θεωρεις -αποψη σου- οτι δεν σας εχει ευνοησει η διαιτησια σε αντιστοιχες εμφανισεις σας (με τη προχθεσινη), στο παρελθον...anyway...

ρωταω λοιπον τους υπολοιπους...

ρε σεις ειναι η δεν ειναι εντυπωσιακο το γεγονος οτι ακυρωσαν γκολ του γαυρου μεσα στο τηγανι και οτι δεν σφυριχτηκαν φαουλ στις βουτιες του γυφτου;

Re: Re: Re: :

Οκ, δεν θες να καταλαβεις και αυτο γιατι θεωρεις -αποψη σου- οτι δεν σας εχει ευνοησει η διαιτησια σε αντιστοιχες εμφανισεις σας (με τη προχθεσινη), στο παρελθον...anyway...

ρωταω λοιπον τους υπολοιπους...

ρε σεις ειναι η δεν ειναι εντυπωσιακο το γεγονος οτι ακυρωσαν γκολ του γαυρου μεσα στο τηγανι και οτι δεν σφυριχτηκαν φαουλ στις βουτιες του γυφτου;

Re: Re: Re: Re: :

ειδες ποσο προφανες ειναι; :rotflmao: :rotflmao:

Χειρότεροι απτην αθλητική κυριακή με τους διαιτητες δικαστές είστε!

Όπως κ ναχει το θέμα είναι ότι βρέθηκε ένας διαιτητής να παίξει 50-50 στο καραισκάκη.
    Και δεν είναι τοσο το ακυρωθέν γκολ αλλά τα φάουλ που έδινε σε Καβάλα κ δεν έδινε σε ΟΣΦΠ.

άλλο θέλω να ρωτήσω εγώ,
    υπάρχει κάποιο σαιτ που να μπορώ να δώ ολόκληρο το ΑΕΚ Ηρακλης ή να το κατεβάσω;Και γενικά παλιά παιχνιδια Ελληνικά ή Ευρωπαικά;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus

άλλο θέλω να ρωτήσω εγώ,
    υπάρχει κάποιο σαιτ που να μπορώ να δώ ολόκληρο το ΑΕΚ Ηρακλης ή να το κατεβάσω;Και γενικά παλιά παιχνιδια Ελληνικά ή Ευρωπαικά;

Torrents

http://gamato.info/

http://blue-whitegt.com/

Εγω λεω να βαλουμε τον Νινη μπακ...(με τον 10C δεν αποκλειεται κιολας...)

Για να μην το κουραζουμε ο Νινης ειναι καθαροαιμο δεκαρι...μπορει να μην σας αρεσει ,αλλα σαν εφταρι τον εχει καταπιει η θεση αμετρητες φορες...οπως λεει και ο kal, οι πασες του (ειδικα οι καθετες) και οι σεντρες του ειναι "παρε βαλε".

Δεν ειναι δυνατον να χαραμιζεις ενα τετοιο παικτη βαζοντας τον να τρεχει στο πλαϊ του γηπεδου για να βγαλει τη σεντρα....η θεση του ειναι ενας ελευθερος ρολος πισω απο τους επιθετικους και να μοιραζει παιχνιδι...
    ρε συ κωστα...ποσο δυσκολο ειναι ρε να το δει καποιος αυτο;;

παλι καλα που διαβαζουμε και καμμια βλακια εδω μεσα και ξεχνιωμαστε...

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607