Και που να περάσει κανάς πονηρός με ψεκαστήρι και να αρχίσει να μολάει ιούς από δω και από κει στα παντοκ![]()
Και που να περάσει κανάς πονηρός με ψεκαστήρι και να αρχίσει να μολάει ιούς από δω και από κει στα παντοκ![]()
Spam on:
Βλέπω λίγο F1 στο Μουτζέλο (ο γιος βλέπει δηλαδή, εγώ χαζεύω) και ενώ τα μονοθέσια έχουν λιγότερα χλμ/ω στο τέλος, περίπου 315, γυρνάνε -20sec από τους αντίστοιχους χρόνους των MotoGP! Απίστευτο!
Spam off
Εννοειται. 4 ροδες με πατημα ΝΑ, 1500cc τουρμπο νιτρο ιντερκουλερ, 75 τονοι downforce......
Ενδεικτικα, τα F3 και τα Caterham γυριζουν κατω απο 1 λεπτο στις σΕΡΡΕς
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Ναι βρε σεις, το ξέρω ότι ήταν πάντα πιο γρήγορα. Απλά μου προξένησε τρομερή εντύπωση το ΠΟΣΟ πιο γρήγορα!
Να φτανεις στην Κ1 με τερμα γκαζια, να ξεκινας βιαιο φρεναρισμα αμεσως μολις περασεις τη ταμπελα των 150μ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
και να σε περναει ενα τετοιοι σκατο σα σταματημενο, να λες παει σκοτωθηκε, και στη ταμπελα των 50μ πριν τη στροφη, να φρεναρει και να στριβει![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
ρε παίδες τι το κάνουμε θέμα το ένα πατάει στο 5 πόντους λάστιχο
και το άλλο μετράει σε τετραγωνικά
Την αίσθηση που δίνει η μηχανή όμως κανένα αυτοκίνητο
Όποιος αντέχει βλέπει και αγώνες φ1 με καφέ
μην τον πάρει ο ύπνος
motogp=τέχνη,ακροβασία,χορός,περπάτημα σε τεντωμένο σκοινί,σαν να βλέπεις κύκνους να τρέχουν στο νερό ,ο απόλυτος έλεγχος των δυνάμεων,ride the lightning ,κ@υλ@ και πολλά άλλα !!!!
when life gets complicated... i ride.
30 sec τελικά πιο γρήγορα με βάση το Q3. Τα περάσματα στις στροφές 4-9 είναι απόλαυση σε on board πλάνα και το απίστευτο είναι πως αν εξαιρέσεις την πρώτη στροφή που βάζουν 3η, στην υπόλοιπη πίστα είναι από 4η και πάνω (8τάχυτο βέβαια κιβώτιο). Πάντως στην συγκεκριμένη πίστα, οποιοδήποτε αγωνιστικό δίτροχο ή τετράτροχο και να αγωνίζεται, εντυπωσιάζομαι γιατί πρόκειται για μια άκρως κ@υλωτική χάραξη. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, είναι μια πίστα που ταιριάζει περισσότερο σε δίτροχο.