.........mantis eisai???Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
2-0 ΤΕΛΙΚΟ
ANTE GEIA AEKAKIA
.........mantis eisai???Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
2-0 ΤΕΛΙΚΟ
ANTE GEIA AEKAKIA
ΡΟΥΦΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΚΑΙ με την διαιτησία ΥΠΕΡ ΣΑΣ.....(στο 10').....
να μας ξαναρθετε....ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Στην μαχη του παγκου ο Βαλβερδε νικησε κατα κρατος τον αναποφασιστο μεταξυ 2 συστηματων Δωνη.Κλειστοι χωροι,πιεστικα μαρκαρισματα και καλες αντεπιθεσεις.Ο Δωνης νομισε οτι παει περιπατο στο παρκο και ξεκινησε με 3 χαφ να προσπαθουν να δημιουργησουν απεναντι σε 5.Για την ακριβεια 1 χαφ που περναει μπαλιες,τον Μπασινα...
Απο εκει και περα 2 γκολ απο ισαριθμα ομαδικα ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ λαθη...Πανω που λεγαμε με την παρεα ποσο καλα παιζει ο Πελετιερι ηρθε το τσαφ...Και καπακια το επομενο...Και το κακο ειναι οτι ηταν ομαδικα λαθη αφου κανενας δεν υπηρχε να καλυψει...Και ο Σαχα φερει ευθυνη στο πρωτο γκολ με την κακιστη αποφαση να βγει απο το τερμα τοσο εξω...
Για τον Βασαρα απλα δεν θελω να μιλησω.
ΥΓ Ο Μπλανκο δεν πρεπει να ξεκιναει σε ντερμπι εκτος εδρας...
το 4-4-2 και τους δυο επιθετικούς στην περιοχή που τα είδες???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
diladi auto to 4-4-2 me duo epithetikous stin perioxi itan toso duskolo na to kanei toso kairo'??
![]()
![]()
kai as min apotelei kritirio o levadiakos![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Περαστικά σας αεκάκια.
πείτε για το Βασσάρα,πείτε για το Γκαγκάτση,πείτε ότι θέλετε.
το έχουμε μάθει πλέον το στόρυ.
ζεβασόφτ μόνο προτείνω που δεν αγκυλώνουν το δέρμα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ποιος μπορει να μου βρει φωτο με την παιχτουρα τον κοβασεβιτς οταν χαμογελα και κλεινει το ματι το θελω αβαταρ επειγοντος![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
αρρωστάκι με το καμπούρικο κι εσείς κοπελιά???Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ποιος μπορει να μου βρει φωτο με την παιχτουρα τον κοβασεβιτς οταν χαμογελα και κλεινει το ματι το θελω αβαταρ επειγοντος![]()
τα συλλυπητήρια μου στο σύντροφο σας μπάη δε γουέη.που είναι να μας πει κανα ωραίο κλάμα για σήμερα
ασε ρε φιλε και εχουμΕΝ δραματα του πεταξα και ενα καλο για τον μπραντοαχιλλεα στο αλλο καναλι μετα το τελος στα καπακια και ξενερωσε:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
αρρωστάκι με το καμπούρικο κι εσείς κοπελιά???
τα συλλυπητήρια μου στο σύντροφο σας μπάη δε γουέη.που είναι να μας πει κανα ωραίο κλάμα για σήμερα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ασε ρε φιλε και εχουμΕΝ δραματα του πεταξα και ενα καλο για τον μπραντοαχιλλεα στο αλλο καναλι μετα το τελος στα καπακια και ξενερωσε:rotflmao:![]()
![]()
το Σιμέκο πάντως έχω ακουσει ότι κάνει καλό στη χώνεψη.
Καλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΤΗΝΟ ΣΑΣ ΜΑΔΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ.......
Άκου καί κάτι σοβαρό μέ τίς τόσες μαλακίες πού λέμε έδώ μέσα.........
ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ.....???
ΝΑΞΕΡΕΣ............ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ.....!!!
Τζάμπα έρχεται..............καί βερεσέ φύγει ή γενιά σου φίλε..........!!!!!!!!!
Άνάλατη...........άνέραστη..........άγάμητη...........
υγ. Έπειδή σέ έχω σέ έκτίμηση,σάν άτομο μέ κάποια ποιότητα......
μήν κάνεις τό εύκολο λάθος,μήν........
ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ....!!!!!!
υγ2.
Γραφικοί είναι όσοι νομίζουν ότι σ'αύτή τήν κοινωνία ύπάρχει.....ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...
παντού καί στά πάντα.....!!!!!
![]()
Δυσκολο δεν ειναι να εισαι γραφικος, το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου ειναι ...π.χ.
Φασκεις...
και αντιφασκεις...μήν κάνεις τό εύκολο λάθος,μήν........ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ....!!!!!!
αν δεν ειναι αυτο ειδος "γραφικοτητας" δεν ξερω τι μπρει να ειναι...Τζάμπα έρχεται..............καί βερεσέ φύγει ή γενιά σου φίλε..........!!!!!!!!! Άνάλατη...........άνέραστη..........άγάμητη...........![]()
![]()
![]()
![]()
otan ekane epithesi i omada kai evgaine sentra, vriskontousan duo stin perioxi, kai o antithetis pleuras xalf....Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
το 4-4-2 και τους δυο επιθετικούς στην περιοχή που τα είδες???![]()
![]()