Θα το δεις σύντομα στους δρόμους, είναι φίλου.
Θα το δεις σύντομα στους δρόμους, είναι φίλου.
Τα μηχανάκια επιτρέπονται στις λεωφορειολωρίδες, δίπλα στις οποίες υπάρχει λωρίδα κυκλοφορίας ίδιας κατεύθυνσης.
Εκεί όπου υπάρχει ΜΟΝΟ λεωφ/δα (ανά κατεύθυνση), δεν επιτρέπονται δίκυκλα.
Βλ. Κυψέλης, αρχή Πατησίων κ.α.
Δεν το γνώριζα, προφανώς είναι εξαίρεση. Το υπόλοιπο που έγραψα πάντως, ισχύει και καλό είναι να προσέχουμε.
Και εμένα είναι λίγο γειτονιά μου (15ο Γυμν. - Λύκειο).
Σε ειδα βε στρώμα συναδελφου, σε καβαλησα και σου εδωσα μιζα να παρεις μπρος.
Πώς ακούγεσαι έτσι γ@μ# το *$*@^ μου.
Ωραία ήταν....
σας ειδα ζευγαρακι πανω σε μαυρο προσεγμενο CB125F να οδηγειτε με συνεση κ εμπειρια,με τα κρανακια σας,τα μπουφανακια σας κ σας χαρηκα!
μπραβο!
ασε που αυτο το μεκανακι περαν του δεν καιω σταλα βενζινα πηγαινε δικαβαλο 90-95 με ωραιο ρυθμο...
μωρε το ζηλεψα σε λεω...
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Δεν υπολόγισα σωστά την ταχύτητά σου, δε σε είδα στην τυφλή μου γωνία και σου χώθηκα άτσαλα με το Yaris πριν λίγο στο κατέβασμα του Κηφισού.
Αν διαβάζεις σύντροχε με το μαύρο Innova, σου ζητώ κι εδώ συγγνώμη για τη μαλακία μου.
![]()
Σε είδα να μου κλείνεις τον δρόμο με το yaris μιλώντας στο κινητό. Σε είδα να παραβιάζεις το φανάρι και να φρενάρω τελευταία στιγμή πρίν γίνουμε χαλκομανία. Σε είδα "μηχανόβιε" με το beverly να με προσπερνάς απο δεξιά ενώ έχω ανάψει φλάς να στρίψω ΔΕΞΙΑ. Βαρέθηκα να σε βλέπω. Πολλά τα 60-70χμ την μέρα στην Αθήνα πάνω ή μέσα σε όχημα...
Imagine life without motorcycling
now slap yourself and never do it again
Σε είδα στα Δερβενοχώρια με το αγροτικό σου σε Άριστη κατάσταση, υπέροχο ιβουάρ με καφέ εσωτερικό, να οδηγείς τέλεια
και να με περνάς με φλας και τουλάχιστον 2μ απόσταση χαιρετώντας με χαμόγελο που κόντραρε τον Ήλιο.
Όταν είδα τα γράμματα που είχες επιλέξει να βαφτούν από το λογότυπο στην πόρτα της καρότσας TOYOTA δάκρυα κύλισαν και ευθύς μοιράστηκαν στην πρωϊνή αύρα.
ευχαριστώ ρε φίλε