Το δινεις ολο μενεις καραφλος και βαζεις και δοσεις..........Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
καλα κ αυτα...αλλα ποσο παει το μαλλι?![]()
![]()
![]()
Το δινεις ολο μενεις καραφλος και βαζεις και δοσεις..........Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
καλα κ αυτα...αλλα ποσο παει το μαλλι?![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
???
Ειπαμε να κρατησουμε εν επιπεδο.....δεν ειναι κυριοι οι γυναικες σκευη ηδονης......
κανα τηλ. τιποτα διευθυνση φιλαρακι....![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Στα Rallies να δεις τι γίνεται...14.000 μηχανές στην Ολλανδία φέτος. Έγινε και ένα στην Ισπανία και γίνεται τώρα στην Αυστρία. Αλλά έχουμε και ένα πανελλήνιο τώρα την Παρασκευή προς ορεινή Ακράτα...αλλά με τις φωτιές δεν ξέρω τι θα γίνει.
Για να ξεφύγουμε λίγο απο την υδρόψυκτη ορίστε και λίγα πιο τετριμένα.
![]()
Αυτα ειναι!!!
Αν σβησουν οι φωτιες .....εστω και σαν φορο τιμης να πατε ρε παιδια.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Στα Rallies να δεις τι γίνεται...14.000 μηχανές στην Ολλανδία φέτος. Έγινε και ένα στην Ισπανία και γίνεται τώρα στην Αυστρία. Αλλά έχουμε και ένα πανελλήνιο τώρα την Παρασκευή προς ορεινή Ακράτα...αλλά με τις φωτιές δεν ξέρω τι θα γίνει.
Για να ξεφύγουμε λίγο απο την υδρόψυκτη ορίστε και λίγα πιο τετριμένα.
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Δεν έχει ακυρωθεί ακόμα. Στο μυαλό μου ακόμα κάνω σενάρια ότι πιάνω εμπρηστή και μου δίνεται το δικαίωμα να τον βασανίσω νόμιμα.
Όσον αφορά το ποίημα, εμείς οι Έλληνες καταφέρουμε να γλυτώσουμε απο δάνεια, τουρκοκρατίες, εμφύλιους, ανοργανωσιά, φτώχεια, γραφειοκρατεία... ρε παιδιά...για πόσο καιρό ακόμα θα έχει Άγιο αυτή η χώρα?