Σελίδα 182 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 82132172177178179180181182183184185186187192232 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.716 έως 2.730 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    kalgeorge... βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..

Με το παραπάνω φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι που είχαν ενεργή συμμετοχή στην ΑΕΚ και έχουν αφήσει σημάδια στην ιστορία της, δείχνουν διάθεση να στηρίξουν την ομάδα τώρα. Ανεξαρτήτως προσωπικών πεποιθήσεων. Αυτό απο μόνο του κάτι σημαίνει.

Σίγουρα μπορεί να κάνουν λάθος , όπως κάνουμε όλοι μας. Αλλά δεν κοιτάμε αυτό. Κοιτάμε οτι προσπαθούν να διατηρήσουν μια "Ένωση"... κάτι που για τους ΑΕΚτζήδες τουλάχιστον είναι το ζητούμενο και απαραίτητο... ειδικά όταν το έχεις και σαν μέρος στην αθλητική ονομασία σου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    kalgeorge... βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..

Με το παραπάνω φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι που είχαν ενεργή συμμετοχή στην ΑΕΚ και έχουν αφήσει σημάδια στην ιστορία της, δείχνουν διάθεση να στηρίξουν την ομάδα τώρα. Ανεξαρτήτως προσωπικών πεποιθήσεων. Αυτό απο μόνο του κάτι σημαίνει.

Σίγουρα μπορεί να κάνουν λάθος , όπως κάνουμε όλοι μας. Αλλά δεν κοιτάμε αυτό. Κοιτάμε οτι προσπαθούν να διατηρήσουν μια "Ένωση"... κάτι που για τους ΑΕΚτζήδες τουλάχιστον είναι το ζητούμενο και απαραίτητο... ειδικά όταν το έχεις και σαν μέρος στην αθλητική ονομασία σου.

Gandalf
    oxi μαλλον εσεις δεν καταλαβατε τι λεω...
    καπως ετσι γινονται καθοδηγουμενες οι μαζες...σου πετανε ενα...¨μα ειναι μαζι μας και οι σημαιες ....αρα;;¨¨ και τα τρωνε οι αλλοι...καταλαβες;

το ΓΙΑΤΙ στηριζει καποιος εναν αλλον, ΔΕΝ μπορεις να ξερεις τι κρυβεται απο πισω..ΔΝΕ λεω οτι κατι γινεται τωρα..αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος.

να σου δωσω και ενα παραδειγμα....
    καποια εποχη δικαης ποθος των γιαννακοπουλαιων ηταν ο ιωαννιδης....
    εμεις (σε αντιθεση με εσας και ελπιζω να μην διαψευστουμε ποτε ) δεν φτυνουμε εκει που γλυφουμε.
    η ομαδα μπασκετ βρισκοταν σε τρελο αδιεξοδο και ΟΛΛΛΟΙΙΙΙ ελεγαν Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ....
    εγινε χαμος ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ο ιωαννιδης...και τοτε ολοι ελεγαν οτι και εσεις...μα ειναι μια λυση, ειναι ο μονος που μπορει κλπ κλπ κλπ κλπ......
    τοτε λοιπον ΠΟΛΛΟΙ παραγοντες, ανθρωποι που ηταν κοντα στην ομαδα κλπ κλπ κλπ, ηταν υπερ του να ερθει ο ιωαννιδης.....μια τετοια ¨βρωμα¨βγηκε και για τους αρχηγους των οργανωμενων.

αυτο που ΔΕΝ ξερετε ειναι οτι ο γιαννακοπουλος τοτε ειχε προσφερει 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ!!! στον καθε αρχηγο συνδεσμου, για να γυρισει τα μυαλα των μελων...και να τον δεχθουν.
    10 εκατομυρια φιλε μου...τοτε!!!!!!
    περιττο φυσικα να σου πω οτι ...ΚΑΝΕΙΣ δεν το δεχτηκε....
    δεν ξερω αν με πιανεις....
    και βγες τωρα εσυ και πες μου οτι τους βγηκε και σε κακο

οσο για το ενωση που ειπες...και το οτι ειναι και στην ονομασια σου...ειναι τουλαχιστον αστειο

anyway....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΑΡΑΛΙΚΟ ΛΥΠΑΜΑΙ..........ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ

Ή δέ θές νά τά δείς όπως είναι.
    Ή ΑΕΚ είχε τήν εύκαιρεία της τότε πού όλη ή Έλλάδα βγήκε στούς δρόμους
    νά ύποδεχτεί τούς ήρωες τής Λισσαβώνας...!!!!
    Έτσι κι άλλιώς τό διαρκείας τί είναι...??
    Δέν είναι κάτι σάν μέλος..??
    Δέν θά γινόμασταν Μπάρτσα ....ΑΛΛΑ........τό ξαναγράφω γιά τά Έλληνικά
    δεδομένα θά ήταν κάτι πρωτόγνωρο..
    Τώρα δέν θά άκολουθήσει ό κόσμος..
    Δέν θά ξαναγράφω τά ίδια άφού δέ θέλεις νά άκούσεις.
    Ό κύριος Ντέμης ........ΔΟΥΛΕΨΕ........όλους τούς έπώνυμους καί έμάς μαζί...!!
    Τό ή αύξάνονται τά διαρκείας ή φεύγω τό θυμάσαι...??
    ΤΟ Ή ΕΓΩ Ή...........ΤΑ ΤΑΝΚΣ....??

Δέ μού άπάντησες όμως ...

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΥΡΡΙΑ ΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ....??

ΜΕΣΑ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ....??

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...???

ΡΥΘΜΙΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ

ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΕ.....???

ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..........ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΤΟ ΜΑΗ.....???

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ...........ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ....???

ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ....???

Έπί 4 χρόνια είχε τήν άμέριστη συμπαράσταση .........ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕΚΤΣΗΔΩΝ.....
    καί τό μόνο πού κατάφερε ήταν νά τήν κοπανήσει σά λαγός
    μεσούσης τής περιόδου καί νά βγάλει κακία μή ύπογράφοντας
    γιά τόν Μπάγιεβιτς.....

ΦΙΛΕ...........

Έγώ .............ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΑΡΑ.............ούτε Μπάγιεβιτς είμαι ούτε Μελισσανίδης..
    Ποτέ δέν ήμουν τής άποψης ό σκοπός άγιάζει τά μέσα.
    Άλλά σέ μιά τέτοια ζούγκλα..........καλύτερα ένας ...ΤΙΓΡΗΣ.........όχι γιά
    νά κλέβεις καί νά άδικείς.........
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ........!!!!!!

Καί ναί χαίρομαι πού βλέπω τήν όμάδα νά κερδίζει..........
    ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ.........
    Κί άν αύτός μάς ξανακάνει όμάδα,δέ μέ νοιάζει.......

ΑΦΗΝΩ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.............έγώ δέν πούλησα κανέναν

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ...........ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ..........

Άλλά νάμαι καί τόσο ........ΛΑΘΟΣ σάν έσένα.....????

ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.......ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ.........ΜΑΝΩΛΑΣ..........ΣΑΒΕΒΣΚΙ.... .......όλοι μαζί
    ένώ έσύ τρώγεσαι μέ τά ρούχα σου.......φτάνει πιά αύτός ό έμφύλιος άνάμεσα μας...

Άπό τό 1964 πού είμαι.................ΑΕΚΑΡΑ.................κανείς δέ μπόρεσε νά μού τή
    βγάλει άπό τήν καρδιά καί τό μυαλό,κανένας Μπάγιεβιτς,τροχανάς ,Μελισσανίδης,
    όποιοσδήποτε..........

ΓΙΑΤΙ...........Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΔΕΑ

ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ............ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ.........!!!!!
    απαντησεις στα γρηγορα γιατι εχω αρχισει και να κουραζομαι εκτος απο την ξενερα που εχω παθει...λοιπον...

Ζαραλικος....δεν ηξερα καθολου και απαντησα βασει λεγομενων σου....ενα λινκ με τις δηλωσεις θα βοηθουσε...

Μελος/Αεκ/Ντεμης....το διαρκειας ειναι κατι σαν προαγορα σε φθηνοτερη τιμη ολων τον αγωνων εντος εδρας...σου πουλανε κατι δηλαδη σε καλυτερη τιμη....το να δεινεις 50-60 ευρω για να γινεις μελος ειναι κατι αλλο...που και το 04 να γινοταν σημερα παλι 3000 θα ειμασταν οικονομικα τακτοποιημενοι....δες ερασιτεχνικη με original....η ακομα καλυτερα το μοντελο του γαυρου...

ο Ντεμης ηταν ο μπροσταρης (και οχι μεγαλομετοχος) μιας ομαδας ανθρωπων...ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (ποσες φορες να τα πουμε)...γιαυτο υπηρχε και οικονομικος διευθυντης....ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ PLAY OFF...ασε με να ξερω κατι παραπανω....αυτο περι η διαρκειας η φευγω ηταν οντως μαλακια ομως (μαλλον ελπιζε/πιστευε στην αγαπη για ΑΕΚ ανεξαρτητα αποτελεσματος...αλλιως μπορεις να γινεις γαυρος και να χαιρεσε καθε χρονο)...εφυγε νωριτερα γιατι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΥΓΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ (το λιγοτερο)...

Η ΑΕΚ επεσε εκτος προυπολογισμου πολυ απλα γιατι φετος αποκληστηκε απο το UEFA....εκει ειναι και η τοσο μεγαλη μαυρη τρυπα που εχει τωρα η ΠΑΕ....δεν φταει ο Ντεμης για αυτο....η μαλλον φταει που διαλεξε και πιστεψε τον Δωνη....αλλα οχι μονο αυτος....και το βλεπουμε με τους σημερινους στην διοικηση που στα δυσκολα κρυβονται....η εγκαταλειπουν και αυτοι (χωρις να ειναι τοσο εκτεθημενοι)...

και Τιγρης να ερθει οσο υπαρχει ΖΟΥΓΚΛΑ και ενιοτε Θρυλεων τα @@ μου θα παιρνεις....εδω τα πηρες απο το αλογακι και απο τους μουφατζηδες δικεφαλους (χωρις προσβολη αυτο παλλικαρια απο τον βορρα)...α ναι....και με την πρωτη ευκαιρια για κονομα παλι θα σε πουλησει....το λεει η ιστορια που επαναλαμβανετε....

Μανωλας...ποτε εκανε προετοιμασια και πως επαιζε με τον βαζελο θυμασε???εγω θυμαμαι...να δουμε πως θα πνιξει και το αιλουοριδες μολις γινει προεδρος του....
    Γεωγαμλης....επαγγελματιας και περναει απαρατηρητος (για εμενα εστω)
    Βατραχος....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΝΙ ΣΑΒΕΒΣΚΙ... ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕΚ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ....και για να θυμουνται και οι μικροι...ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 90....τοτε με το θεμα της ονομασιας της Μακεδονιας....ο λογος???αν και δεν το εχει πει δημοσια....δεν ηθελε να στεναχωρισει καποιους ανθρωπους....

Και εγω ΑΕΚΑΡΑ ειμαι....αλλα με καποιους ανθρωπους να την/με εκπροσωπουν προτιμω να απεχω....οχι για εμενα....αλλα για τους φουκαριαριδες που θα θελουν να βρουν του χρονου διαρκειας και δεν θα μπορουν μετα την ελευση του Τιγρη....

υ.γ. τελικα παλι βγηκε μεγαλο...

μπορεί να είναι και ετσι... με την διαφορα οτι πάντα προσωπικά κρίνω εκ του αποτελέσματος... και αυτή την στιγμή τα αποτελέσματα δείχνουν υπέρ τους...

Όπως λεει και ο terens ... με την ομάδα είμαι .. οχι με τα πρόσωπα.. αν αυτό σημαίνει οτι με αυτούς θα ορθοποδήσουμε... so be it... όπως είπες και εσύ , ο καθείς με την δική του οπτική και γνώμη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

... όπως είπες και εσύ , ο καθείς με την δική του οπτική και γνώμη.

Gandalf
    ναι ετσι παει..ετσι διαχωριζει και ο καθενας την θεση του για το πως βλεπει την ομαδα...απο ποια οπτικη γωνια δηλαδη.....

στα δικα μας τωρα...θελω να δω τους δικους μου να βγουν και να μου πουν (γιατι βλεπω πολυ μουγκα ) ποιος φταιει για το αποτελεσμα στο παγκρητιο.....
    ΑΝ μπορουν, με επιχειρηματα παρακαλω

αιντε να δουμε....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε βαζελοχανουμα θα φτιαξετε ποτε ομαδα ???

μας εχετε σπασει τα νευρα !!!!!!

δεν προλαβαν να τελειωσουν τα χριστουγενα και εχουμε σταματησει να βλεπουμε μπαλα με τετοια βαθμολογικη διαφορα !!!!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!!!!

ειπαμε να εισαστε γτπ αλλα οχι και ετσι !!!!!!!!!!

:a029:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε βαζελοχανουμα θα φτιαξετε ποτε ομαδα ???

μας εχετε σπασει τα νευρα !!!!!!

δεν προλαβαν να τελειωσουν τα χριστουγενα και εχουμε σταματησει να βλεπουμε μπαλα με τετοια βαθμολογικη διαφορα !!!!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!!!!

ειπαμε να εισαστε γτπ αλλα οχι και ετσι !!!!!!!!!!

:a029:
    tvra re mi biazesai

tha deixei to ergo tou o Δεν κατε(χει) kai tha sas deixoume emeis
    tha deite ti tha pathete

Trooper... κράτα και μια πισινή φίλε... τα ίδια μας λέγατε και πέρισυ προς το τέλος της σαιζόν πριν το παιχνίδι και είδες τι έγινε.

Οπότε κράτα και μια πισινή λέμε. Μην ξεχνάς οτι παίζουμε στο ΟΑΚΑ και οχι στο Καραϊσκάκη.

Gandalf

Trooper... κράτα και μια πισινή φίλε... τα ίδια μας λέγατε και πέρισυ προς το τέλος της σαιζόν πριν το παιχνίδι και είδες τι έγινε.

Οπότε κράτα και μια πισινή λέμε. Μην ξεχνάς οτι παίζουμε στο ΟΑΚΑ και οχι στο Καραϊσκάκη.

Gandalf
    τι εγινε ???

εγω θυμαμαι οτι παλι πρωταθλητης ημουνα.

τι πισινη να κρατησω ρε μαγε ???

θα περασεις μπροστα απο τους -17 που εισαι τωρα ???πες ναι !!!!!!!!πες ναι να πεθανω στο γελιο !!!!!!!!!

δηλαδη μόνο η βαθμολογία παίζει ρόλο;... θες να μου πεις οτι η περισυνή 4αρα δεν έτσουξε καθόλου;... ψευταράκο... ε ψευταράκο... :rotflmao: :rotflmao:

Και οχι δεν θα σας περάσουμε φυσικά... αλλά σκέψου οτι μια ομάδα στους -342142341242 βαθμούς απο εσάς, ..ΙΣΩΣ.. ΙΣΩΣ .. λέμε μπορεί και πάλι να σας κάνει χουνέρι.

Για αυτο λέω να κρατάτε καμιά πισινή. Α.. και μην ξεχνάς οτι η κούπα ακόμα παίζεται στον άλλο θεσμό. Οπότε έχει λίγο ψωμί ακόμα η "κόντρα" μας.

Gandalf

δηλαδη μόνο η βαθμολογία παίζει ρόλο;... θες να μου πεις οτι η περισυνή 4αρα δεν έτσουξε καθόλου;... ψευταράκο... ε ψευταράκο... :rotflmao: :rotflmao:

Και οχι δεν θα σας περάσουμε φυσικά... αλλά σκέψου οτι μια ομάδα στους -342142341242 βαθμούς απο εσάς, ..ΙΣΩΣ.. ΙΣΩΣ .. λέμε μπορεί και πάλι να σας κάνει χουνέρι.

Για αυτο λέω να κρατάτε καμιά πισινή. Α.. και μην ξεχνάς οτι η κούπα ακόμα παίζεται στον άλλο θεσμό. Οπότε έχει λίγο ψωμί ακόμα η "κόντρα" μας.

Gandalf
    re mage...kai ante kai tous ekanes xouneri?
    ti tha pei auto?
    ektos apo tin kazoura diladi, pali tha exeis konta 20 xronia na pareis prwtathlima

Gandalf
    πιστευεις οτι με πειραξε η 4αρα???

καλα μιλαμε σε αλλο πλανητικο συστημα εισαι μαγε.

ελα ριξε μου 10 μπαλακια φετος.εγω παλι πρωταθλημα με +789356973653719561308471384 θα παρω και εσυ παρηγορησου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    πιστευεις οτι με πειραξε η 4αρα???

καλα μιλαμε σε αλλο πλανητικο συστημα εισαι μαγε.

ελα ριξε μου 10 μπαλακια φετος.εγω παλι πρωταθλημα με +789356973653719561308471384 θα παρω και εσυ παρηγορησου.

re trele min leme kai oti na nai......oxi kai oti den peiraxe i 4ara...opoion dipote tha peiraze

βολτάδικο μέλος
    Ποια 4άρα ρε παιδιά; :o

Καλά πλάκα κάνω... Έτσουξε αρκετά... Και όσοι λένε για εκδίκηση κλπ... μάλλον θα αρκεστούμε σε μια σούπα ματς 0-0, όπως με τον βάζελο.
    ...

re seis telika oi dikou mou pou einai:;;;;;

den tha mou apantisei kaneis se auto pou rwtisa;;;

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12