Σελίδα 183 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 83133173178179180181182183184185186187188193233283 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.731 έως 2.745 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Και αυτοι γαυροι πρεπει να ητανε γιατι μετα τα περσυνα δοκιμασατε πολλα για παν ενδεχομενο
    .....

Για ποια περσυνα μιλας...????

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    2 παρατηρησεις μονο αν μου επιτρεπεις.

1.εισαστε και εσυ και ο σφαιρο εκτος θεματος και καλο θα ητανε να επιστρεψουμε στα κλαρινα που εκανε η δικεφαλη κοτα χτες.

2.μην υπεραμυνεσαι της γενιας σου λες και εχει να χωρισει κατι απο τις επομενες γενιες.και μην ξεχνας οτι δεν κερδισατε τπτ με αγωνες.απλα κερδισατε το δικαιωμα να λετε οτι κανατε αγωνες.κατα τα αλλα κερδισατε (και αυτο συμβαινει ΠΑΝΤΑ) οτι σας επετρεψαν να κερδισετε.και σας το επετρεψαν γιατι βολευε αυτους που ΠΑΝΤΑ κινουν τα νηματα.δε σε εχω για ανθρωπο που τρως ετσι το χαπι και κοιμασαι...την υπολοιπη κουβεντα απο τηλεφωνο,πμ,μπουγατσα στο ρεκορ (οποτε...).

επιστροφη στα κλαρινα τωρα !

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ...........ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ

Όχι γιατί πίστευα ότι θ'άλλάξω τήν κοινωνία...........

ΑΛΛΑ............ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ..............ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ....

Έ καί γιά νάχω νά λέω κάτι σέ σάς.....!!!!

υγ.Δέν άντέχω όμως καί νά άκούω........τό
    έσύ φταίς ρέ ........πού μάς γέννησες...!!!

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΜΠΑ......
    Μ' ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ.......
    ΔΕ Μ' ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΑΜΑ..........
    ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ......ΠΙΣΩ...!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    [B]χρειαζομαι βοηθεια....

ειδα το ματσακι στο σπιτι του ιντι οπου πανηγυρισα δεοντος με την ευη και τον μπλακμπουσα απ οπου σας γραφω αυτη τη στιγμη και ξεχασα να αγορασω αντικαταθλιπτικα απο το φαρμακειο ερχομενος.
    Καποιοι ανθρωποι... Ειναι πολυ τυχεροι στην ζωη τους....

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    .....

Για ποια περσυνα μιλας...????

Για το ματς που δεν κατεβηκατε λεω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλλα ηταν απαντηση στον γαυρος δεν το εθεσα για συζητηση
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ...........ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ

Όχι γιατί πίστευα ότι θ'άλλάξω τήν κοινωνία...........

ΑΛΛΑ............ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ..............ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ....

Έ καί γιά νάχω νά λέω κάτι σέ σάς.....!!!!

υγ.Δέν άντέχω όμως καί νά άκούω........τό
    έσύ φταίς ρέ ........πού μάς γέννησες...!!!

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΜΠΑ......
    Μ' ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ.......
    ΔΕ Μ' ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΑΜΑ..........
    ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ......ΠΙΣΩ...!!!!

Άσε τα "προσωπικά" κλπ. Όταν μιλάς γενικά θα μιλάς γενικά και όχι για τον εαυτό σου. Το αν εσύ πέρασες εύκολα ή δύσκολα δεν το ξέρω, αλλά και δεν το αμφισβητώ. Εγώ μιλάω για μία γενιά που από "αγωνιστές" μόλις βρήκαν θεσούλα και μαλλί βολεύτηκαν, τα ξέχασαν όλα και έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως.

Μην κοιτάς μόνο αυτούς που πήγαν πολύ ψηλά. Κοίταξε και όλους αυτούς που βολεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια (και κυρίως τη "χρυσή" δεκαετία του 80) και πήραν τόσα πολλά προνόμια που τώρα για να πληρωθούν αυτοί, κόβουν από εμάς (εννοώ τους "μετά το 92" ασφαλισμένους που πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά και δεν ξέρουμε πότε και αν θα πάρουμε σύνταξη).

Εξαιτίας της πεφωτισμένης γενιάς εγώ βρήκα πόλεις σκατά, περιβάλλον σκατά, νοοτροπία σκατά, κοινωνία σκατά κ.ο.κ. ΤΑ ΒΡΗΚΑ δεν τα έφτιαξα. Μάλλον φταίω λίγο λιγότερο από αυτούς που τα έφτιαξαν...

Για τον αν προσπαθεί η γενιά μου να τα αλλάξει; Όταν, φίλε Terens, δουλεύεις σαν το σκυλί και πληρώνεσαι λίγο δεν έχεις μυαλό για επαναστάσεις, αλλά κοιτάς να βρεις δεύτερη δουλειά μπας και βρεις φαΐ για την οικογένεια.

Κάποτε με δύο μέτριους μισθούς έπαιρνες σπίτι, αμάξι και εξοχικό. Δε συζητώ αν ήσουν μηχανικός, δικηγόρος, γιατρός, στρατιωτικός... ΑΡΧΟΝΤΑΣ... Τώρα παίρνεις τα @@ σου και χρωστάς κιόλας ότι και να κάνεις...

Είναι μεγάλη κουβέντα, πιθανώς ένα νέο τόπικ γι' αυτό δεν το συνεχίζω εδώ...

Κατά τα άλλα, για το ποδόσφαιρο... Μέτρια μπάλα και απ' όσο είδα φυσιολογικό αποτέλεσμα, αλλά θέλω να πω ότι θέλω στην ομάδα μου Κυργιάκο, Σκόκο και Παπαδόπουλο Ι. (δεν τον είχα ξαναδεί αλλά φαίνεται καλός και τσαμπουκάς). Α! Και ωραία μπαλιά του Ντομί στο δεύτερο.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    [B]α χανουμι είσαι πουλάκι μου?
    καλέ μου άνθρωπε!χαθήκατε απο προσώπου γης σήμερα.
    διαβαζα διαβαζα δεξια κι αριστερα τόσες μέρες,αλλά μόλις έρθει η Κυριακή,καλώς τους...ε το μετά το ξερετε.
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ γαυρος ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗς ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑ;
    ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

τα κάνατε σημαία βλέπω τα περσινά.
    ε βέβαια έτσι είναι,όταν μια ζωή σε κερνάω και 2,και 3,και 4,και 6,μπαλάκια τι φορά,πως να μην το ανακηρύξεις σε εθνική σου εορτη

ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ

όχι φίλε τα ζεβασόφτ τα προτείνουν χρόνια τώρα οι αεκτζήδες.το κλάμα είναι η ειδικότητα σας και εκεί έχετε τα πρωτεία.

ΠΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΡΕ ΣΥ ΕΔΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗς ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΛΑΨΙΑΡΙΔΕΣ

ώστε μονόφθαλμος ε?

ότι έπαιζα με το κέντρο μου διαλυμένο και εν ανάγκη με έναν 18 χρονο που δεν έχει κάτσει ούτε πάγκο δε σου λέει κάτι?
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΗ

ότι ανα διαστήματα ημουν η μόνη ομάδα στο γήπεδο που προσπαθούσε να παίξει μπάλα και όχι καράτε,επίσης δε σου λεει κάτι να υποθεσω.

ΚΑΡΑΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ;
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΠΑ;ΟΤΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ.ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ
    ότι δε μπορούσες να αλλάξεις 3 διαδοχικές μπαλιές,καλά για αυτό ούτε λόγος.σιγά μη σου λέει κάτι.
    ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ
    ότι έχω τους παίκτες (παρόλο που κοροϊδεύετε) που κάνουν τη διαφορά,σου λέω μήπως αυτό κάτι?
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ Ο ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ

όχι και μονόφθαλμος φίλε.δε λέω ότι έπαιξα καμιά μπαλάρα,αλλά τουλάχιστον έπαιξα.
    έστω αυτό το κάτι.
    εσύ ένα δοκάρι στο 80 κατι είχες που το'χατε ήδη παρατήσει το παιχνίδι.
    ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΠΑ

όσο για το γελάκι έχεις δίκιο,έχω απευθυνθεί ήδη σε γιατρό και θα επιληφθεί της θεραπείας μου.
    πιθανή εισαγωγή στο ΝΤΑΟΥ μου βρωμάει βέβαια εμένα αυτό αλλά τι τα θες που η ζωή μας πάει απ'τα ψηλά στα χαμηλά κι απ'τα πολλά στα λίγα.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΨΙΛΛΙΑΣΤΗ ΕΤΣΙ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

η ΑΕΚ κατέβηκε στο γήπεδο να πάρει Χ και όταν κατεβαίνεις με αυτή τη νοοτροπία και κοιτάς μόνο την άμυνα σου και ο αντίπαλος σου συνέχεια προσπαθεί να φτιάξει φάσεις και να δημιουργήσει 2 τινά μπορούν να συμβούν, ή θα γίνει το λογικό ο καλύτερος του γηπέδου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κάποια στιγμή θα τα καταφέρει απέναντι στη μαζική άμυνα (όπως έγινε χθες), ή κάποια αντεπίθεση θα κάνεις μέσα στον αγώνα που θα σου ποιάσει και θα βάλεις ένα γκολ που θα κάτσεις να το υπερασπιστείς (πάντως όχι με μοναδικό προωθημένο τον μπλάνκο, βάλε καλύτερα τον παυλη περισσότερες ελπίδες έχεις).

όπως και να έχει χθες κέρδισε ο καλύτερος του γηπέδου και αν θέλετε να μας λέτε μονόφθαλμους απέναντι σε τυφλούς πεστε μας, εγώ ξέρω οτι κλειστείκατε πίσω σαν φραγκόκοτες και έτσι δεν είναι εύκολο να φτιαχτούν φάσεις.

ο Νταρκο και ο Ντιόγο μίλησαν για μένα από εκεί και πέρα φιλάκια φίλοι Αεκζήδες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    otan ekane epithesi i omada kai evgaine sentra, vriskontousan duo stin perioxi, kai o antithetis pleuras xalf....
    Αυτό δεν σημαινει οτι παιζαμε 4-4-2...
    απλα οι παιχτες στο πρώτο ημιχρονο εφάρμωσαν σωστά το συστημα (4-2-3-1) και γεμισαν την περιοχή

για αυτο και δεν ειναι ευκολο αυτο το συστημα...απαιτει τρομερά προσόντα και οξυδέρκια...
    ειδικα τα χαφ που πρεπει να συγκλίνουν διανύωντας μεγάλες αποστάσεις ωστε να μετατρέπονται σε επιθετικους.....
    οπως και ο επιτελικος χαφ που σε καθε επιθεση πρεπει να κανει καθετη κινηση στην περιοχή....αν ειναι επιφορτισμενος να φτιαχνει και παιχνιδι καταλαβαινεις οτι ειναι ιδιατερα δυσκολο να ανταποκρινεται σε ολα...

αν μπορεσεις να παιξεις το σύστημα γεμιζεις την περιοχή με 3-4 τουλάχιστον παιχτες....
    ΑΛΛΑ.....θέλει παρα πολύ δουλεια....και ολους τους παιχτες να δινουν το 100% αλλιως απομονώνεται ο επιθετικός και αρχίζουν οι γιόμες....

Υ.Γ. πάρόλα αυτ'α η εμφανιση για αλλη μια φορά ηταν απο μετρια (στο πρώτο ημιχρονο) μέχρι απαράδεκτη στο δευτερο...που αντι να διασκεδασουν τις εντυπώσεις κανανε αγγαρεια...

οσο γιατο παραρτημα...τι να πω...
    να χανεις 2-0 και να προσπαθεις να το διαφυλάξεις....ας τις αποβάλουν απο το πρωτάθλημα καλύτερα κατι τετοιες ομαδες...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τι να πούμε;.. Μια ΑΕΚ παλινωδία...

Πελετιέρι , Κυργιάκος , Γεωργέας για μένα οι μόνοι που μπόρεσαν χθες να δείξουν κάτι. Οχι φοβερά πράγματα αλλά έδειξαν τουλάχιστον πάθος.

Terens διαφωνώ για τον Αργεντίνο, μιας και σε όλο το παιχνίδι έκοβε τις περισσότερες φάσεις των κόκκινων με τον Μπασινά να μην είναι εκείνος που θα μπορεί να τον καλύψει όπως πρέπει.

Για τον Γεωργέα τι να πούμε;... το παληκαράκι κάνει αυτό που του λένε , χωρίς το παραπάνω ναι μεν, αλλά κάνει αυτό που πρέπει.

Στην επίθεση το χάος... ούτε Σκόκο, ούτε Τζεμπούρ, ούτε Μπλάνκο , ούτε Εντίνιο... με την άμυνα των κόκκινων που δεν είναι και οτι καλύτερο , δεν έκαναν ούτε μια φάση. Και να φανταστεί κάποιος , οτι ούτε Στολτίδης έπαιξε , ούτε Ντούντου ουσιαστικά.

Απλά ο ΟΣΦΠ έπαιξε καλύτερα και το πήρε. Δεν έχει δικαιολογίες , ούτε φταίει το ένα ή το άλλο. Οι πάικτες της ΑΕΚ , εκτός ίσως 2-3 απο αυτούς, οι υπόλοιποι είναι κάτω του μετρίου.
    Δυστυχώς άλλη μια χρόνια για την ΑΕΚ που θα πάει χαμένη. Και μην μου πεί κανείς οτι προτρέχω... γιατί αν δεν νικήσεις τον Γαύρο μέσα στο Καραισκάκη , κούπα δεν παίρνεις που να χτυπιέσαι.

Για τον Δώνη.. το είχα πεί πριν να φανεί η ομάδα. Θέλω να δώ τι χημεία-αυτοματισμούς θα βγάλει. Είδε κανείς την ΑΕΚ να κινείται στον χώρο χωρίς την μπάλα; Γιατί προσωπικά δεν την είδα.

Τα 2 τέρματα που πέτυχε ο ΟΣΦΠ με κίνηση στον χώρο μπήκαν. Ούτε στημένα, ούτε τίποτα. Απλά η μπάλα κάτω , χωρίς φλυαρίες και με 2-3 πάσες , το τόπι στο πλεκτό.

Τι μανία είναι αυτή με την μπάλα να παίζεται στα άκρα , στα 3-4 μέτρα λες και έχει χειριστές μπάλας τύπου Barcha στο γήπεδο; Γιατί επιμένει σε παίκτες όπως ο Λαγός ή ο Μπασινάς , που εμφανώς δεν μπορούν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο;
    Ο Ζορμπάς και ο Γκέντζογλου που είναι;
    Ο Παυλής;

Μήπως τελικά όπως είπε κάποιος πριν , θέλει προπονητή που να είναι ΑΕΚτζής του παρελθόντος; Να θυμίσω τι έκανε με Ραβούση , Μπάγιεβιτς και Κωστένογλου ακόμα η ΑΕΚ; Μήπως πρέπει να είναι κάποιος που έχει συναισθήματα για την φανέλα (φυσικά και τις τεχνικές γνώσεις) απο το να έχουμε συνέχεια ελπιδοφόρους στον πάγκο;

Δεν ξέρω.. .είμαι πολύ απογοητευμένος ... κυρίως απο το θέαμα που παρουσιάζουν μιας και το να χάσεις είναι πάντα μέσα στο ποδόσφαιρο... αλλά οχι και να σε καθαρίζουν με ευκολία σε 4 λεπτά με δύο στις 4 ευκαιρίες!!!!...ενώ εσύ δεν μπορείς καν να φτάσεις στο απέναντι τέρμα εκτός ενός δοκαριού..... Τα πριμ και οι εσωτερικοί κανονισμοί μας μάραναν.

Κόσμο με την Λάρισσα;... το πολύ 10.000. Κυρίως για την εικόνα που είχαμε και οχι για την ήττα.

Για τον ΟΣΦΠ, τα συγχαρητήρια μιας και έπαιξαν όπως έπρεπε για να κερδίσουν και έδειξαν γιατί κάποιες φορές τα χρήματα κάνουν και την διαφορά (οχι πάντα ίσως... αλλά σίγουρα τις περισσότερες φορές)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Υπομονη μαγε,μην μηδενιζεις την ομαδα...

Δεν εχει δεσει το γλυκο ακομα κατα την ταπεινη μου αποψη.Ο Μπασινας ειναι ο μονος παιχτης στο κεντρο με καλη μακρινη πασα.Ο Λαγος πρεπει να φαει παγκο,γιατι δεν εβαλε Ρικκα ή Πλιατσικα χθες που θα μαρκαραν τουλαχιστον δεν καταλαβα.Τι επιμονη εχει στον Λαγο ο Δωνης ρε γαμωτο.Να μας πει ποια θεση παιζει τελικα.Ειναι κεντρικος μεσος?Πλαγιος μεσος?Επιθετικος μεσος?Αριστερο μπακ(επι Φερερ)?

Δεν θυμαμαι ενα(1) παιχνιδι που ο Λαγος να ξεχωρισε...Πραγματικα...

Το προβλημα στην ΑΕΚ αρχιζει και τελειωνει,κατα την ταπεινη μου αποψη,στο κεντρο.

Εχουμε καλους επιθετικους αλλα αν δεν περνουν την μπαλα σωστα δεν προκειται να κανουν τιποτα.Μια φορα το εξαμηνο ο Μεσι θα παρει την μπαλα και θα τριπλαρει ολη την αντιπαλη αμυνα 2 φορες για να βαλει γκολ.

Αποκαλυψη απο εγκυρες πηγες:Ο Μεσι δεν παιζει στην ΑΕΚ.

Οποτε επερνε την μπαλα επιθετικος μας ηταν 2 κοντα του,ο ενας κολλητα και ο αλλος να καλυπτει.Τουλαχιστον 2.Τα τα πλαγια μπακ δεν ανεβαιναν λογω Γκαλετι και Λετο/Τζορτζεβιτς,τα κεντρικα μπακ δεν περασαν την σεντρα,ο Μπασινας δεν μπορει να κανει κουρσες,ο Πελετιερι δεν βοηθαει δημιουργικα,ο Λαγος τα ειπα.Στατικο κεντρο και 3 σκορπιοι μπροστα που δεν βοηθανε ανασταλτικα κιολας.

Στο 4-4-2 μια απο τα ιδια..Σκοκο,Τζιμπουρ δεν βοηθησανε καθολου σχεδον ανασταλτικα και ειχαμε τα ιδια φαινομενα επιθετικα....Αποκομμενοι απο τους μεσους και αβοηθητοι μεταξυ τους...Ουτε μια φορα δεν εγινε το 1-2 με Τζιμπουρ και Μπλανκο...Παντα μεγαλη αποσταση μεταξυ τους.

Ο Δωνης σιγουρα ξερει καλυτερα.Πλην της,ανεξηγητης για εμενα που δεν ειμαι στην προπονηση,επιμονης του στον Λαγο τον πιστευω.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Το ματς το εχασε ο ..ντεμης και εξηγουμε: η ομαδα θα στρωσει και στο τελος της χρονιας θα παιζει πολύ καλη μπαλλα. Μονο που μιλαμε για αεκ και όχι για λαρισα που σημαινει καλη μπαλλα ανευ τιτλου ισον μηδεν.
    Που φταιει ο ντεμης? Μα εάν οι 4 βασικοι μας (τζεμπουρ, πελετιερι, κυργιακος, μπασινας) ειχαν εθει στην αρχη της μεταγραφικης σεζον θα ηταν ηδη πληρως ενσωματωμενοι στην ομαδα και θα ειχε ηδη δουλεψει η ομαδα στο δημιουργικο κομματι ηρθαν όμως την τελευατια ημερα! Ασε που εάν δεν εφευγε ο ριμπο (τον οποιο αφου δεν ηθελαν γιατι τον παρακαλαγαν να μεινει?) δεν θα ειχε ερθει ο τζεμπουρ και ο παιχταρας πελετιερι. Είναι φανερο ότι δεν εχουν αποδεχτει και ενσωματωσει ακομα τα συστηματα και οι «αυτοματισμοι» από τους παιχτες. Επισης ευθυνεται που εχει αφησει γυμνη την ομαδα δεξια στα μπακ (ο ραμος είναι για θρασυβουλο και ο γεωργεας ότι μπορει κανει αλλα μονο ανασταλτικα) όπως και ότι πισω στα σεντερ μπακ υπαρχει μονο ο αλεξοπουλος (ο αλβες δεν θεωρειται ποδοσφαιριστης για μενα)
    Κατά τα αλλα. Ο τζεμπουρ με κερδισε αν παρει στα σοβαρα την μπαλλα θα αφησει εποχη. Ψηλος, γερο κορμι φοβερη τεχνικη και θρασος. Δειχνει όμως χομπιστας. Ο πελετιερι ξερει πολλα κιλα μπαλλα. Ο κουτρουμανος σταθεικε αξιοπρεπως. Ο ντιογο δεν μου λεει πολλα τον θεωρουσα καλυτερο. Α επρεπε να φαει κιτρινη για θεατρο στην αρχη στη φαση με τον μαιστοροβιτς ( ο οποιος είναι κανονικα πισω από τον αλεξοπουλο αλλα ας οψεται ότι είναι μετεγραφη των 800 χιλιαδων ετησιως…) πολύ μεγαλη αξια ο γκαλετι, δεν περιμενα καλο τον αβρααμ ,ο τοροσιδης εξελισεται σε κολοπαιδο και είναι κριμα. Αν ο βασσαρς επαιζε τον τζιμπουρ με την ιδια ευαισθησια που επαιζε τον ντιογο τοτε ο ντομι και ο τοροσιδης θα ηταν εξω.
    Επσιης ο ντεμης ευθυνεται ότι η αεκ είναι πια η μονη μεγαλη ομαδα χωρις «εδρα», δηλαδη κοσμο που να σπρωχνει την ομαδα μπροστα….
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν νομίζω φίλε...

Ο Μπασινάς απο όσο τον βλέπω είναι τελειωμένος... (δεν είχαμε και άδικο που δεν τον θέλαμε οι περισσότεροι) αφού σε καμία των περιπτώσεων δεν πήρε πάνω του παιχνίδι. Το οτι έχει τις ικανότητες ίσως και να τις έχει... στο γήπεδο όμως δεν τις βλέπουμε και ουτε θα τις δούμε , μιας και είναι στα 33 πλέον. Δεύτερα νιάτα θα περάσει για να το δείξει;

Ο Πελετιέρι για μένα είναι πολύ καλός κόφτης, αλλά όντως δεν κάνει παιχνίδι. Θέλει στήριγμα. Απο ποιόν όμως; Γιατί στα χάφ επικρατεί το χάος απο τους "έμπειρους" και πολύ νιάτο που δεν ξέρουμε πως θα βγεί.. (Ξαναρωτώ .. ο Ζορμπάς που είναι; )

Ο Λαγός... κάτι απο Πατσατζόγλου. Αναλαμπές μόνο.

Μπροστά... πες μου ενας απο τους επιθετικούς που είναι φόβητρο με την μπάλα στα πόδια. Γιατί ο Μπλάνκο είναι πολύ καλός στο τελείωμα .. ίσως killer θα έλεγα, αλλά ντρίπλα και ταχύτητα .. άστο καλύτερα.

Ο Εντίνιο υπερπροσπαθεί και δεν μπορεί απο όσο φαίνεται.

Ο Τζεμπούρ, κάτι πάει να κάνει, αλλά είναι εμφανές οτι δεν μπορεί και αυτός χωρίς τις μπαλιές απο το κέντρο. Αν μπορούσε να το κάνει και αυτό δεν θα έπαιζε στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην άμυνα μόνο κάτι πάει και έρχεται αφού κάπως αποδίδουν. Θέλουν βελτίωση αλλά δεν επικρατεί και χάος. Και τα δύο τέρματα που φάγαμε ήταν άψογα σε εκτέλεση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    τζεμπουρ εντινιο και σκοκο ειναι πολυ καλοι στο 1-1
    ειναι ολοφανερο οτι η ομαδα δεν μπορει να δημιουργησει και αυτο εχει φανει απο το 1ο ματς της ομονοιας. 6 γκολ σε 5 ματς.... και ευκαιρειες μονο με τον πανιωνιο....
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Να πω και εγω δυο - τρια πραγματα σαν ουδετερος - ανεξαρτητος;

Πρωτα απ΄ολα εναν πολυ καλο παικτη (κατα την γνωμη μου ο καλυτερος του ελλ. πρωταθληματος) ειχαν στον γαυρο, σαν τα μουτρα τους τον κανανε και αυτον....ο λογος για τον Γκαλετι που δεν τιμα σε καμια περιπτωση τον εαυτο του και το ποδοσφαιρικο του επιπεδο οταν διαμαρτυρεται και εκβιαζει τα φαουλ...

Ντιογκο; τι Βραζιλια ρε; Απο την Καλυμνο ειναι ο τυπος....μεγας βουτηχτης και κολητος του Bob Σφουγγαρακη...

Αλλα εκεινος που ελαμψε, ο αστερας της βραδυας, ο μεγιστος, ο ανυπερβλητος....ηταν ο Μπελουτσι!!! και μετα λετε για τον Ζιλμπερτο....δεν σκασαμε 7,5 μυρια ομως....να τον χαιρεστε, μακαρι να ριζωσει στην ομαδα σας και να του κανετε και αναπροσαρμογη στο συμβολαιο του....

Για τον ΠΑΟ...καλος στο α' απιστευτα βαρετος και ανουσιος στο β΄....

Ο Ρουκαβινα ειναι κορυφαιος παικτης και μακαρα να ξεπερασει τον τραυματισμο ωστε να παιζει ΒΑΣΙΚΟΣ στην ενδεκαδα.

Ο Σαπλιγγιδης το γνωστο μηχανακι...αυτος ο ανθρωπος ακομα και στην χειροτερη βραδυα του θα παιξει τουλαχιστον με φιλοτιμο!!! Αυτα να τα ακουνε διαφοριο αλλοι "αστερες" που εχουν καβαλησει το καλαμι...

Βρε Λουκα, βρε παλικαρι μου....αφου εισαι ΑΜΠΑΛΟΣ και ΒΛΑΚΑΣ! σου προκαλει εκπληξη που σε γιουχαρει ενα γηπεδο οποτε ακουμπας μπαλα; Τι το θελες το ειρωνικο χειροκροτημα - ανταποδωση προς την κερκιδα; Νομιζεις οτι αδικηθηκες; οτι δεν σου δοθηκαν ευκαιριες; το ξαναγραφω....εισαι ΑΜΠΑΛΟΣ και ΒΛΑΚΑΣ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ffff.jpg 
Προβολές:	77 
Μέγεθος:	30,5 KB 
ID:	144470

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Βρε Λουκα, βρε παλικαρι μου....αφου εισαι ΑΜΠΑΛΟΣ και ΒΛΑΚΑΣ! σου προκαλει εκπληξη που σε γιουχαρει ενα γηπεδο οποτε ακουμπας μπαλα; Τι το θελες το ειρωνικο χειροκροτημα - ανταποδωση προς την κερκιδα; Νομιζεις οτι αδικηθηκες; οτι δεν σου δοθηκαν ευκαιριες; το ξαναγραφω....εισαι ΑΜΠΑΛΟΣ και ΒΛΑΚΑΣ!

κωστακη το βυσμα που εχει ο Λουκα.....αστο.....
    μονο με μεγαλη μεταγραφη στο εξωτερικο τον ξεφορτωνεσαι...αλλιως....

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε