Σελίδα 184 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 84134174179180181182183184185186187188189194234284 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.746 έως 2.760 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Στο περιστατικό της Κυριακής, όχι μόνο βρήκαν ποιος ήταν ο άτυχος που δέχθηκε τη βίαιη επίθεση από τον αστυνομικό, αλλά κυκλοφόρησε και non paper (και καλά...) με τα στοιχεία του φόρα παρτίδα στους βουλευτές. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη ένας από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του άτυχου αστυνομικού. Και στις 2 περιπτώσεις, τους βρήκαν σε χρόνο dt ανάμεσα σε δεκάδες και εκατοντάδες......
    Τους καταδικασμένους χρυσαυγίτες εψαχναν και όλως τυχαίως έπιασαν κι' αυτούς.........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Την ίδια λογική εκμεταλλεύονται και παρουσιάζουν τους αριθμούς που παρουσιάζουν Στέφανε.
    Μπορούμε να ελέγξουμε τα λεγόμενα τους;
    Έχω κρούσματα στη δουλειά οπότε δεν είναι ανάγκη να κοιτάω νούμερα άλλων ούτε να
    ελέγχω λεγόμενα.Με μάσκα συνέχεια, μακρυά ο ένας από τον άλλο, πλύσιμο χέρια και αντισηπτικό συνέχεια....
    Χθές μοριακό γιατί αρρώστησε συνάδελφος πρίν 5 μέρες.
    Όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο δύσκολο να εντυπωσιαστώ ή να τρομάξω από τις ειδήσεις.

Παλαιό μέλος
    Στο περιστατικό της Κυριακής, όχι μόνο βρήκαν ποιος ήταν ο άτυχος που δέχθηκε τη βίαιη επίθεση από τον αστυνομικό, αλλά κυκλοφόρησε και non paper (και καλά...) με τα στοιχεία του φόρα παρτίδα στους βουλευτές. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη ένας από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του άτυχου αστυνομικού. Και στις 2 περιπτώσεις, τους βρήκαν σε χρόνο dt ανάμεσα σε δεκάδες και εκατοντάδες...
    Αν θέλουν βρίσκουν.
    Μπράβο τους που βρήκαν και αυτόν
    https://www.protothema.gr/greece/art...ti-nea-smurni/

Βλέπω το μεγάλο βίντεο και σκέφτομαι τί ωραία που θα ήταν να μπορούσαμε να τους ψεκάσουμε όλους αυτούς τους κουκουλοφόρους.
    Τί προσφέρουν στην κοινωνία?
    Σίγουρα σπέρνουν και τον ιό για να είμαστε ον-τοπικ....
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ε ναι, αρχισαν να λαδώνουν για ψήφους και την ομογένεια

Με τα νοσοκομεία της χώρας να έχουν γονατίσει εδώ και ένα χρόνο εξαιτίας της υποστελέχωσης, εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις να μην ξέρουν τί θα ξημερώσει μετά τα lockdown και τα ελληνικά πανεπιστήμια να υποφέρουν από την υποχρηματοδότηση, η κυβέρνηση προχώρησε μέσα σε τρεις ημέρες στην απευθείας ανάθεση ύψους 2,6 εκατ. Ευρώ σε εταιρεία επικοινωνίας για την καμπάνια σχετικά με την ψήφο των αποδήμων και στη δωρεά 2 εκατ. Ευρώ προς την Ελληνική Ορθόδοξη Σχολή Θεολογίας του Τιμίου Σταυρού στη Βοστώνη.

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Ε ναι, αρχισαν να λαδώνουν για ψήφους και την ομογένεια
    Μπααα.Αυτο νομιζω ηταν δωρακι στην συγκεκριμενη εταιρεια η οποια θα παρει 3εκ ευρω με απευθειας αναθεση και ηταν υπευθυνη για την προεκλογικη καμπανια του Κουλη συμφωνα με στοιχεια που εδωσε ο Πολακης.(ναι ξερω ειναι ο Πολακης αλλα εβγαλε και στοιχεια για αυτα που λεει,οποτε αν ψευδεται φανταζομαι οτι θα κινηθει εισαγγελεας)
    Οι Ελληνες του εξωτερικου δεν χρειαζονται ουτε καμπανια ουτε λαδωμα για να το ριξουν στη ΝΔ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Οσο κι αν σου φαινεται περιεργο... Ναι.
    Οχι επειδη φυλανε βουλευτές...δημοσιγραφους η εφοπλιστες...
    Αλλα επειδη η χωρα που απολαμβανουμε δινει το δικαιωμα σε οποιονδηποτε να λέγεται αντιεξουσιαστης και στο ονομα αυτης της ιδεολογιας να γίνονται αισχη και να μην ανοιγει μυτη. Πορειες για Κουφοντινα καθε μερα και παει λεγοντας. Ολα αυτα χρειαζονται ατομα να κλεισουν δρομοι και να φυλαχτουν στοχοι.
    Κατι αντιστοιχο εγινε προσφατα στην Γερμανια οπου κανανε κατι φυντανια δικα μας καταληψη σε πρεσβεια. Ακομα τρωνε ξυλο και ακομα τους ψαχνουν. Εκει δεν παιζουν.

Οσο για το νοσηλευτικό προσωπικο δεν γινανε προσληψεις μονιμου νοσηλευτικου αλλα 5μηνες συμβασεις. Ωραια στιγμη να εκβιασει η ΠΟΕΔΗΝ για να κερδισει ψηφους το σωμα τους.
    Οπως και αστοχη ειναι η προσληψη Ειδικων Φρουρων για τα πανεπιστήμια. Δεν χρειαζεται. Αν τηρηθουν οι νομοι τα πανεπιστημια καθαριζουν σε μια μερα.

Πριν 20 μερες γεννηθηκε ο γιος μου στο ΜΗΤΕΡΑ.
    Συνοδος εγω και θα εμενα μεσα με 48ωρο μοριακο τεστ. Κανονικα απαγορεύεται να βγεις.
    1ο βραδυ με αφηνουν γιατι...ακουσον ακουσον με καλυπτει το 48ωρο και επειδη θα πηγαινα σπιτι μου βραδυ και θα επεστρεφα πρωι. Αφηνω μεχρι να επιστρεψω το πρωι...και τις επομενες μερες εμεινα μεσα κανονικα σεβομενος τους κανονες. Βεβαια δεν ηξερε κανεις αν εγω ας πουμε πηγαινα στην γκομενα αντι για σπιτι...η οπουδήποτε. Ο δε συζυγος μιας αλλης κυριας μπαινοβγαινε κανονικα με ανοχη προισταμενης διότι ειχανε παιδι στο σπιτι και επρεπε να φυγει η νταντα. Περιμενα να ειναι ολα καλα και να φυγουμε με τον μικρο. Μολις βγηκαμε...στην ρεσεψιον του 3ου οροφου απασφαλισα.
    Το τι ειπα δεν λεγεται. Κοντεψε να καλεσει την ασφαλεια. Φερτην της λεω να βγουμε στα καναλια που ειστε να πεφτει το 60αρι και στα @@ σας ολα.
    Τρελη εμπορευματοποιηση του κυριου Κορονοιου λοιπον.
    Οσοι εχετε χασει ανθρωπο λυπαμαι... Λυπαμαι πραγματικα αλλα αυτο με τις ελλειψεις προσωπικου υπηρχε ανεκαθεν.
    Και μενα ο πατερας καλης μου φιλης μπηκε ενταντικη με covid και πεθανε απο ενδονοσοκομειακη λοιμωξη.
    Δηλαδη εκει ποιος φταιει?
    Χρειαζεται ψυχραιμια και οσο μπορουμε τηρηση των βασικων.
    Βγηκα προσφατα απογευμα για φαρμακα και δεν ειδα εναν να φοραει μασκα η να την φοραει σωστα.
    Μετα απορουμε γιατι μας μαντρωνουν.
    Και εμείς πριν 30 μερες βγήκαμε από το Μητέρα με το γιό μας! Εκανα τεστ και έφυγα μονο 1 φορά για να κάνω ένα μπάνιο σπίτι. Στον πατέρα μου μίλησα από την κλειδαρότρυπα για να μην ερθω σε επαφή. Αλλά άνετα θα μπορούσα να μπαινοβγαίνω κάθε μέρα. τέλος πάντως όλα καλά.
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    ως συντεταγμένη διοίκηση;;;
    A?? Συντεταγμενη? Μην τα πετάς αυτά έτσι σε παρακαλώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    ..... με συριζα ή ΝΔ
    Να, αυτό το δίλημμα είναι που με γαμάει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Το ξέρεις ότι με νόμο της κυβέρνησης δεν δικαιουται αναρρωτικης άδειας εργαζόμενος με θετικό τεστ covid?
    Ότι για να δικαιουται άδεια πρεπει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο;
    Και πως για όσο διάστημα απουσιάσει πρεπει μετά να δουλευει μία ώρα παραπάνω μέχρι να συμπληρώσει τις χαμένες ώρες;
    Λάθος σου τον είπαν το νόμο, προφανώς θα το άκουσες από κάναν λιγδιαρη νεοελληνοεπιχειρηματια, το"επιχειρηματίας" με εισαγωγικά. Ιδιοκτήτη καφέ σουβλατζιδικο, που έχει 3-4-5 αδηλωτους υποαμειβομενους φουκαράδες που τους τρώει δώρα επιδόματα πουρμπουαρ υπερωρίες, και τώρα θέλει προφανώς να τους φάει και την άδεια, το έκτακτο επίδομα και ο, τι άλλο μπορεί να τους αφαιμαξει.
    Τι? Δεν υπάρχουν τέτοιοι????

Καραντίνα λόγω στενής επαφής με εποβεβαιωμενο κρούσμα κάθεσαι υποχρεωτικά και πληρώνεσαι υποχρεωτικά. Ο εοδδυ λέει 5 μέρες, και ξανά τεστ νομίζω.
    Επισης οποίος επιβεβαιωμενα νοσεί, μπαίνει κανονικά ασθένεια και πληρώνεται από εργοδότη και ΙΚΑ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Αν κολλήσεις κάποιος στο σπίτι μπαίνουν όλοι καραντίνα.
    Και αν είσαι καραντίνα πληρώνεσαι κανονικά και αναπληρώνεις με υπερωρίες όταν επιστρέψεις.
    Εχει ψηφιστει αυτό? Με τις απληρωτες υπερωρίες?
    Γιατί σε πολυεθνική δουλεύω, με 15000 προσωπικό, και νομίζω αν ήταν νόμιμο θα μας το ζητούσαν κι εμάς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Έχω κρούσματα στη δουλειά οπότε δεν είναι ανάγκη να κοιτάω νούμερα άλλων ούτε να
    ελέγχω λεγόμενα.Με μάσκα συνέχεια, μακρυά ο ένας από τον άλλο, πλύσιμο χέρια και αντισηπτικό συνέχεια....
    Χθές μοριακό γιατί αρρώστησε συνάδελφος πρίν 5 μέρες.
    Όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο δύσκολο να εντυπωσιαστώ ή να τρομάξω από τις ειδήσεις.
    Εγώ που ανήκω σε ΟΛΕΣ τις ευπαθείς ομάδες και είμαι όλη μέρα σε ένα σουπερμάρκετ από την πρώτη μέρα του covid μέχρι χτες, ΜΕ κρουσματα στο στενό μου εργασιακό περίγυρο, με τακτικό πλύσιμο χεριών αποστάσεις και μασκουλα, μια χαρά δεν κόλλησα τίποτα.
    Σε αντίθεση με κάτι άλλα ζώα που πάνε από πάρτι σε πάρτι, τα δημοσιοποιουν κιόλας στο ινσταγκραμ και αλλού, και μετά κλαίνε γιατί κόλλησε όλη η οικογένεια.

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες και έμπιστες μελέτες,
    ακόμα κι εμείς με το θεϊκό μας DNA,
    οι απόγονοι του Εχετλαιου και του Λεωνίδα,
    ακόμα κι εμείς έχουμε τα ίδια ακριβώς ποσοστά θνησιμοτητας με όλον τον υπόλοιπο πλανήτη :

1 θάνατος ανά κάτοικο.

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Να, αυτό το δίλημμα είναι που με γαμάει...
    Δεν ειναι αυτο που ποθω να δω αλλα με τις συνθηκες που επικρατουν το μη χειρον βελτιστον,δυστυχως

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες και έμπιστες μελέτες,
    ακόμα κι εμείς με το θεϊκό μας DNA,
    οι απόγονοι του Εχετλαιου και του Λεωνίδα,
    ακόμα κι εμείς έχουμε τα ίδια ακριβώς ποσοστά θνησιμοτητας με όλον τον υπόλοιπο πλανήτη :

1 θάνατος ανά κάτοικο.
    Βάζεις και τους Μητσοτάκηδες μέσα;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Καραντίνα λόγω στενής επαφής με εποβεβαιωμενο κρούσμα κάθεσαι υποχρεωτικά και πληρώνεσαι υποχρεωτικά. Ο εοδδυ λέει 5 μέρες, και ξανά τεστ νομίζω.
    Επισης οποίος επιβεβαιωμενα νοσεί, μπαίνει κανονικά ασθένεια και πληρώνεται από εργοδότη και ΙΚΑ.
    Δεν ξέρω πού τα διαβάζετε αυτά, αλλά σε ΔΥΟ (2) περιπτώσεις ΠΟΛΥ κοντινών μου προσώπων, υπήρξαν επιβεβαιωμένα κρούσματα στα καταστήματά τους (2 υπεύθυνες στη μια περίπτωση, μία υπεύθυνη στην άλλη), και δεν υπήρξε καμία καραντίνα, καμία άδεια υπαλλήλου, ούτε καν απλή απολύμανση του χώρου, ενώ η γραμμή των εργοδοτών ήταν πάνω-κάτω η ίδια και στις δύο περιπτώσεις: "φοράτε μάσκες, δεν παθαίνετε τίποτα". Εννοείται ότι δε σταμάτησαν να δουλεύουν ούτε λεπτό, ενώ στη μία περίπτωση η υπεύθυνη ερχόταν στη δουλειά με μύξες κανονικότατα για αρκετές ημέρες μέχρι να φιλοτιμηθεί να κάνει το τεστ, στο οποίο φυσικά βγήκε θετική.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω πού τα διαβάζετε αυτά, αλλά σε ΔΥΟ (2) περιπτώσεις ΠΟΛΥ κοντινών μου προσώπων, υπήρξαν επιβεβαιωμένα κρούσματα στα καταστήματά τους (2 υπεύθυνες στη μια περίπτωση, μία υπεύθυνη στην άλλη), και δεν υπήρξε καμία καραντίνα, καμία άδεια υπαλλήλου, ούτε καν απλή απολύμανση του χώρου, ενώ η γραμμή των εργοδοτών ήταν πάνω-κάτω η ίδια και στις δύο περιπτώσεις: "φοράτε μάσκες, δεν παθαίνετε τίποτα". Εννοείται ότι δε σταμάτησαν να δουλεύουν ούτε λεπτό, ενώ στη μία περίπτωση η υπεύθυνη ερχόταν στη δουλειά με μύξες κανονικότατα για αρκετές ημέρες μέχρι να φιλοτιμηθεί να κάνει το τεστ, στο οποίο φυσικά βγήκε θετική.
    Μάλλον έτσι γίνεσαι "υπεύθυνη" να υποθέσω...

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω σε τι μαγαζί μπορεί να αναφέρεσαι.
    Θέλω να πιστεύω ότι μιλάς για κανονική επιχείρηση και όχι για κάτι παρόμοιο με τα παραδείγματα που ανέφερα πιο πάνω.
    Σε διπλανό με εμένα μαγαζί , ομόσταυλο, βγήκε το 60% σε καραντίνα, για 4 κρουσματα σε σύνολο 60 ατόμων.
    Και μαζικά μοριακα τεστ επαναλαμβανόμενα όλοι, ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΊΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΏΤΑ και μετά η εταιρία.
    Κάνεις δεν έχασε ούτε 1 € όσο έλειπε.
    Τι να πω, μπορεί να μου έλαχε εμένα η πολυεθνική με τα φιλεργατικα αισθήματα.

Αλλά δε βαριέσαι, ο καθένας μας προφανώς κρίνει από αυτά που ζει και όχι από αυτά που ακούει.

Η μία επιχείρηση είναι πιο "οικογενειακή", αλλά στην άλλη περίπτωση αναφέρομαι σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα. Μάλλον σου έτυχε η πολυεθνική που έχει policies και ευθύνες*. Στο Ελλάντα δε λειτουργεί ακριβώς έτσι, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνουν αυτά.

* η δική μου εταιρεία μας έστειλε σπίτια μας και έκλεισε τα γραφεία μια βδομάδα ΠΡΙΝ ανακοινωθούν τα μέτρα πέρσι τον Μάρτιο.
    Life begins at 45°.

Σε καταστημα πολλη μεγαλης αλυσιδας delivery pizza που υπηρχε επιβεβαιωμενο κρουσμα ουτε καμια απολυμανση εγινε ουτε σε καραντινα μπηκε καποιος ουτε εκλεισε εστω και για ενα λεπτο το καταστημα.Υποβληθηκαν ολοι σε τεστ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μονο και συνεχισαν ολοι παλι να δουλευουν κανονικα.

Το Star μπροστά στον ΣΚΑΪ είναι φωτεινός φάρος αλήθειας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας...
    To Star κυκλοφόρησε το γνωστό βίντεο από Ν. Σμύρνη, στο οποίο ξεκάθαρα τα ζώα με τα παπιά φωνάζουν "πάμε να τους γαμήσουμε, θα τους σκοτώσουμε", παραποιημένο, με υπότιτλο "θα τον σκοτώσουνε".

Απλά λέω.

Δεν υπάρχει καμία προστασία του πολίτη έναντι στον ιό (ή οτιδήποτε άλλο) από το κράτος, παίδες, μην κοροϊδεύεστε. Κανένα σοβαρό πλάνο, τίποτα. Δε νοιάστηκε ποτέ, δε θα νοιαστεί τώρα. Φυλάξτε τον εαυτό σας και τους δικούς σας όπως νομίζετε.
    Life begins at 45°.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF