Έχω κρούσματα στη δουλειά οπότε δεν είναι ανάγκη να κοιτάω νούμερα άλλων ούτε να
ελέγχω λεγόμενα.Με μάσκα συνέχεια, μακρυά ο ένας από τον άλλο, πλύσιμο χέρια και αντισηπτικό συνέχεια....
Χθές μοριακό γιατί αρρώστησε συνάδελφος πρίν 5 μέρες.
Όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο δύσκολο να εντυπωσιαστώ ή να τρομάξω από τις ειδήσεις.
Αν θέλουν βρίσκουν.
Μπράβο τους που βρήκαν και αυτόν
https://www.protothema.gr/greece/art...ti-nea-smurni/
Βλέπω το μεγάλο βίντεο και σκέφτομαι τί ωραία που θα ήταν να μπορούσαμε να τους ψεκάσουμε όλους αυτούς τους κουκουλοφόρους.
Τί προσφέρουν στην κοινωνία?
Σίγουρα σπέρνουν και τον ιό για να είμαστε ον-τοπικ....
Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
https://www.imdb.com/title/tt11464826/
Ε ναι, αρχισαν να λαδώνουν για ψήφους και την ομογένεια
Με τα νοσοκομεία της χώρας να έχουν γονατίσει εδώ και ένα χρόνο εξαιτίας της υποστελέχωσης, εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις να μην ξέρουν τί θα ξημερώσει μετά τα lockdown και τα ελληνικά πανεπιστήμια να υποφέρουν από την υποχρηματοδότηση, η κυβέρνηση προχώρησε μέσα σε τρεις ημέρες στην απευθείας ανάθεση ύψους 2,6 εκατ. Ευρώ σε εταιρεία επικοινωνίας για την καμπάνια σχετικά με την ψήφο των αποδήμων και στη δωρεά 2 εκατ. Ευρώ προς την Ελληνική Ορθόδοξη Σχολή Θεολογίας του Τιμίου Σταυρού στη Βοστώνη.
Μπααα.Αυτο νομιζω ηταν δωρακι στην συγκεκριμενη εταιρεια η οποια θα παρει 3εκ ευρω με απευθειας αναθεση και ηταν υπευθυνη για την προεκλογικη καμπανια του Κουλη συμφωνα με στοιχεια που εδωσε ο Πολακης.(ναι ξερω ειναι ο Πολακης αλλα εβγαλε και στοιχεια για αυτα που λεει,οποτε αν ψευδεται φανταζομαι οτι θα κινηθει εισαγγελεας)
Οι Ελληνες του εξωτερικου δεν χρειαζονται ουτε καμπανια ουτε λαδωμα για να το ριξουν στη ΝΔ
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
A?? Συντεταγμενη? Μην τα πετάς αυτά έτσι σε παρακαλώ.
Να, αυτό το δίλημμα είναι που με γαμάει...
Λάθος σου τον είπαν το νόμο, προφανώς θα το άκουσες από κάναν λιγδιαρη νεοελληνοεπιχειρηματια, το"επιχειρηματίας" με εισαγωγικά. Ιδιοκτήτη καφέ σουβλατζιδικο, που έχει 3-4-5 αδηλωτους υποαμειβομενους φουκαράδες που τους τρώει δώρα επιδόματα πουρμπουαρ υπερωρίες, και τώρα θέλει προφανώς να τους φάει και την άδεια, το έκτακτο επίδομα και ο, τι άλλο μπορεί να τους αφαιμαξει.
Τι? Δεν υπάρχουν τέτοιοι????
Καραντίνα λόγω στενής επαφής με εποβεβαιωμενο κρούσμα κάθεσαι υποχρεωτικά και πληρώνεσαι υποχρεωτικά. Ο εοδδυ λέει 5 μέρες, και ξανά τεστ νομίζω.
Επισης οποίος επιβεβαιωμενα νοσεί, μπαίνει κανονικά ασθένεια και πληρώνεται από εργοδότη και ΙΚΑ.
Εχει ψηφιστει αυτό? Με τις απληρωτες υπερωρίες?
Γιατί σε πολυεθνική δουλεύω, με 15000 προσωπικό, και νομίζω αν ήταν νόμιμο θα μας το ζητούσαν κι εμάς.
Εγώ που ανήκω σε ΟΛΕΣ τις ευπαθείς ομάδες και είμαι όλη μέρα σε ένα σουπερμάρκετ από την πρώτη μέρα του covid μέχρι χτες, ΜΕ κρουσματα στο στενό μου εργασιακό περίγυρο, με τακτικό πλύσιμο χεριών αποστάσεις και μασκουλα, μια χαρά δεν κόλλησα τίποτα.
Σε αντίθεση με κάτι άλλα ζώα που πάνε από πάρτι σε πάρτι, τα δημοσιοποιουν κιόλας στο ινσταγκραμ και αλλού, και μετά κλαίνε γιατί κόλλησε όλη η οικογένεια.
Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες και έμπιστες μελέτες,
ακόμα κι εμείς με το θεϊκό μας DNA,
οι απόγονοι του Εχετλαιου και του Λεωνίδα,
ακόμα κι εμείς έχουμε τα ίδια ακριβώς ποσοστά θνησιμοτητας με όλον τον υπόλοιπο πλανήτη :
1 θάνατος ανά κάτοικο.
Δεν ξέρω πού τα διαβάζετε αυτά, αλλά σε ΔΥΟ (2) περιπτώσεις ΠΟΛΥ κοντινών μου προσώπων, υπήρξαν επιβεβαιωμένα κρούσματα στα καταστήματά τους (2 υπεύθυνες στη μια περίπτωση, μία υπεύθυνη στην άλλη), και δεν υπήρξε καμία καραντίνα, καμία άδεια υπαλλήλου, ούτε καν απλή απολύμανση του χώρου, ενώ η γραμμή των εργοδοτών ήταν πάνω-κάτω η ίδια και στις δύο περιπτώσεις: "φοράτε μάσκες, δεν παθαίνετε τίποτα". Εννοείται ότι δε σταμάτησαν να δουλεύουν ούτε λεπτό, ενώ στη μία περίπτωση η υπεύθυνη ερχόταν στη δουλειά με μύξες κανονικότατα για αρκετές ημέρες μέχρι να φιλοτιμηθεί να κάνει το τεστ, στο οποίο φυσικά βγήκε θετική.
Life begins at 45°.
Δεν ξέρω σε τι μαγαζί μπορεί να αναφέρεσαι.
Θέλω να πιστεύω ότι μιλάς για κανονική επιχείρηση και όχι για κάτι παρόμοιο με τα παραδείγματα που ανέφερα πιο πάνω.
Σε διπλανό με εμένα μαγαζί , ομόσταυλο, βγήκε το 60% σε καραντίνα, για 4 κρουσματα σε σύνολο 60 ατόμων.
Και μαζικά μοριακα τεστ επαναλαμβανόμενα όλοι, ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΊΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΏΤΑ και μετά η εταιρία.
Κάνεις δεν έχασε ούτε 1 € όσο έλειπε.
Τι να πω, μπορεί να μου έλαχε εμένα η πολυεθνική με τα φιλεργατικα αισθήματα.
Αλλά δε βαριέσαι, ο καθένας μας προφανώς κρίνει από αυτά που ζει και όχι από αυτά που ακούει.
Η μία επιχείρηση είναι πιο "οικογενειακή", αλλά στην άλλη περίπτωση αναφέρομαι σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα. Μάλλον σου έτυχε η πολυεθνική που έχει policies και ευθύνες*. Στο Ελλάντα δε λειτουργεί ακριβώς έτσι, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνουν αυτά.
* η δική μου εταιρεία μας έστειλε σπίτια μας και έκλεισε τα γραφεία μια βδομάδα ΠΡΙΝ ανακοινωθούν τα μέτρα πέρσι τον Μάρτιο.
Life begins at 45°.
Σε καταστημα πολλη μεγαλης αλυσιδας delivery pizza που υπηρχε επιβεβαιωμενο κρουσμα ουτε καμια απολυμανση εγινε ουτε σε καραντινα μπηκε καποιος ουτε εκλεισε εστω και για ενα λεπτο το καταστημα.Υποβληθηκαν ολοι σε τεστ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μονο και συνεχισαν ολοι παλι να δουλευουν κανονικα.
To Star κυκλοφόρησε το γνωστό βίντεο από Ν. Σμύρνη, στο οποίο ξεκάθαρα τα ζώα με τα παπιά φωνάζουν "πάμε να τους γαμήσουμε, θα τους σκοτώσουμε", παραποιημένο, με υπότιτλο "θα τον σκοτώσουνε".
Απλά λέω.
Δεν υπάρχει καμία προστασία του πολίτη έναντι στον ιό (ή οτιδήποτε άλλο) από το κράτος, παίδες, μην κοροϊδεύεστε. Κανένα σοβαρό πλάνο, τίποτα. Δε νοιάστηκε ποτέ, δε θα νοιαστεί τώρα. Φυλάξτε τον εαυτό σας και τους δικούς σας όπως νομίζετε.
Life begins at 45°.